مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.a24

عضو جدید
من برای بار دوم کارنامم غلط شد و مشاور بهم گفت بیخیال کارنامت شو
اما درصدایی ک گرفتم خودم اینجور شد
زبان 22 :|
فن 38 :|
تاریخ 67 :دی
درک 33.33 :|
منظر 38
این آزمونو گند زدم........... :|
درسنامه هارو ی سری افراد ک تو مرکز کار میکنن و رتبه برتر هستند فکر کنم.... نکات کتاب رو خلاصه میکنن واسه مرور نهایی هر فرد
نه اینجوری نیست ک ازشون سوال بدن حتما ..واسه خود داوطلباس
درصداتم خوبه شمادیگه خودتو جزو قبولیا حساب کن.
ایماه جونم نگفتی میشه ماکه وقت کافی نداریم کتابهای درشتو بخونیم به همینا اکتفا کنیم؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصداتم خوبه شمادیگه خودتو جزو قبولیا حساب کن.
ایماه جونم نگفتی میشه ماکه وقت کافی نداریم کتابهای درشتو بخونیم به همینا اکتفا کنیم؟
والا من نمیتونم بگم بخون کافیه یا نه کمه
اما من خودم ب شخصه ریسکشو قبول نمیکنم...اگه جای شما بودم حداقل دو تا کتاب درک رفتار و سازه در معماریو میخوندم بعد این درسنامه هارو میذاشتم واسه تثبیت مطالب
کتاباش شیرینه ...کافیه اراده کنی

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان.
از بین دوستان کسی جزوه معماری معاصر و معماری جهان استاد نسیم عسگری رو داره؟
ممنون میشم قرار بدید.

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-این سختی هاست که از ما ادمهای بزرگ میسازه
-کلمات و جملات در هر دو مسیر عمل می کنند.... چه ساختن زندگی شما و چه نابود کردن آن
خیلی مهم است که بدانید تکرار جملات مثبت برای چند دقیقه و سپس باقی روز را با جملات منفی سپری کردن، اثر کلمات مثبت را خنثی می کند. اگر می خواهید به نتیجه مثبت برسید باید فکر کردن به افکار منفی را کنار بگذارید
-تنها راه کشف ممکن ها ، رفتن به ورای غیر ممکن ها است . . .
(آرتور کلارک)
-زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش
لایق بهترین هایی . .

*.N

عضو جدید
سلام دوستان.من دارم سبک شناسیی وجزوه نسیم عسگریو با هم میخونم.به نظرتون جزوه متدینو حتما باید بخونم؟؟1و2داره کدوم یکی باید خونده شه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

زهر ا

عضو جدید
دوستان جزوه نسیم عسگری و نمیتونم پیدا کنم- کسی نمیدونه از کجا میتونم دانلودکنم ؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید و نبایدها در ماه های آخر

باید و نبایدها در ماه های آخر

1- دم غنیمت‌دار:
در ماه‌های آخر، بسیاری از دانش‌آموزان در فضا می‌روند و به فکر خوشی یا ناخوشی بعد ازکنکور هستند که اگر خوب شد، چه می‌شود و اگر خوب نشد، چه … (مثه خود من)
یادتان باشد، خوب شدن یا نشدن به همین زمان حال شما وابسته است.اما غافل از آن هستند که اصل درس خواندن برای کنکور، همین 2 ماه آخر است و زمان برای تحول و تغییر، کافی است.

2- سرت به لاک خودت باشد :
یکی از آفت ماه‌های آخر این است که دانش‌آموزان مدام از هم می‌پرسند: که چند دور خواندی؟ چند تست زدی؟ چقدر می‌خوانی؟ ترازت چقدر شد؟ رتبه‌ات چند شد؟ و …
ببینید، انسان‌های روی زمین گاهی در یک نکته به هم شبیه هستند و گاهی به هم شباهتی ندارند‍! گاهی اوقات یک دانش‌آموز برای یک مبحث، باید 1000 تست و 100 ساعت وقت بگذارد تا در آن مسلط شود و دیگری در 100 تست و 10 ساعت. اینکه مدام از هم چنین سؤالاتی می‌کنید، شاید بی‌دلیل احساس کنید که عقب هستید، کم کار کرده‌اید و به جایی نمی‌رسید! در حالیکه شاید با همین نوع مطالعه و کمی تلاش بیش‌تر، به نتیجه‌ی مطلوب دست یابید. پس کمتر از نوع و جزئیات درس خواندن دیگران بپرسید و از مقایسه کردن خود با دیگران پرهیز کنید. در این راه بهتر است برای اطمینان از درست بودن کارهای‌تان، از مشاوران با تجربه بهره بگیرید.

3-در راه قدم نه، زمان تو را می‌خواند
شاید فکر کنید که دیگر تا کنکور فرصت چندانی نمانده و دیگر آب از سر ما گذشته و … از نظر زمانی شما چهار ماه دیگر فرصت دارید. حتماً تعجب می‌کنید و با خود می‌گویید: 2 ماه.
تجربه نشان می‌دهد که بسیاری قدر این زمان را نمی‌دانند و احساس می‌کنند که وقت کم است و مباحث بسیاری مانده است که هنوز نخوانده‌اند.

4- واقع‌بین باش و برتلاشت بیافزا:
بسیاری از دانش‌آموزان هستند که هدف رتبه‌های 2رقمی یا تک رقمی دارند که این خود نوعی اشکال است و اصولاً برای رتبه نباید درس خواند و برای رشته‌ی مورد‌علاقه باید هدف‌گذاری کرد. اما اگر قرار باشد که اهداف دست نیافتنی را انتخاب کنیم که با وضعیت حال خودمان زمین تا آسمان فاصله داشته باشد، به این ترتیب، همیشه احساس درجا زدن می‌کنیم. کار درست اینست که اهداف خود را در فاصله‌ی کمی بالاتر از وضعیت حال خود قرار دهیم.
این مهم است که بدانید لازم نیست کل صفحات کتب و جزوات را به یاد داشته باشید. شما برای امتحان تستی خوانده‌اید، نه برای امتحان تشریحی. شاید ممکن است فکر کنید، کل یک فصل را کامل فراموش کرده‌اید. چند تست از آن فصل جلوی خود قرار دهید، آنوقت خواهید دید که با دیدن گزینه‌ها بسیاری از مطالب در ذهنتان تداعی می‌شود.

5- اندکی صبر، سحر نزدیک است:
در این 2 ماه باقی‌مانده می‌توانید متحول شوید. روزانه دستکم 10 تا 12 ساعت مطالعه کنید و با آرامش و بدون عجله تلاش کنید. به زودی اطرافیان می‌توانند دور افتخار شما را درمیدان مسابقه شاهد باشند.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- دم غنیمت‌دار:
در ماه‌های آخر، بسیاری از دانش‌آموزان در فضا می‌روند و به فکر خوشی یا ناخوشی بعد ازکنکور هستند که اگر خوب شد، چه می‌شود و اگر خوب نشد، چه … (مثه خود من)
یادتان باشد، خوب شدن یا نشدن به همین زمان حال شما وابسته است.اما غافل از آن هستند که اصل درس خواندن برای کنکور، همین 2 ماه آخر است و زمان برای تحول و تغییر، کافی است.

2- سرت به لاک خودت باشد :
یکی از آفت ماه‌های آخر این است که دانش‌آموزان مدام از هم می‌پرسند: که چند دور خواندی؟ چند تست زدی؟ چقدر می‌خوانی؟ ترازت چقدر شد؟ رتبه‌ات چند شد؟ و …
ببینید، انسان‌های روی زمین گاهی در یک نکته به هم شبیه هستند و گاهی به هم شباهتی ندارند‍! گاهی اوقات یک دانش‌آموز برای یک مبحث، باید 1000 تست و 100 ساعت وقت بگذارد تا در آن مسلط شود و دیگری در 100 تست و 10 ساعت. اینکه مدام از هم چنین سؤالاتی می‌کنید، شاید بی‌دلیل احساس کنید که عقب هستید، کم کار کرده‌اید و به جایی نمی‌رسید! در حالیکه شاید با همین نوع مطالعه و کمی تلاش بیش‌تر، به نتیجه‌ی مطلوب دست یابید. پس کمتر از نوع و جزئیات درس خواندن دیگران بپرسید و از مقایسه کردن خود با دیگران پرهیز کنید. در این راه بهتر است برای اطمینان از درست بودن کارهای‌تان، از مشاوران با تجربه بهره بگیرید.

3-در راه قدم نه، زمان تو را می‌خواند
شاید فکر کنید که دیگر تا کنکور فرصت چندانی نمانده و دیگر آب از سر ما گذشته و … از نظر زمانی شما چهار ماه دیگر فرصت دارید. حتماً تعجب می‌کنید و با خود می‌گویید: 2 ماه.
تجربه نشان می‌دهد که بسیاری قدر این زمان را نمی‌دانند و احساس می‌کنند که وقت کم است و مباحث بسیاری مانده است که هنوز نخوانده‌اند.

4- واقع‌بین باش و برتلاشت بیافزا:
بسیاری از دانش‌آموزان هستند که هدف رتبه‌های 2رقمی یا تک رقمی دارند که این خود نوعی اشکال است و اصولاً برای رتبه نباید درس خواند و برای رشته‌ی مورد‌علاقه باید هدف‌گذاری کرد. اما اگر قرار باشد که اهداف دست نیافتنی را انتخاب کنیم که با وضعیت حال خودمان زمین تا آسمان فاصله داشته باشد، به این ترتیب، همیشه احساس درجا زدن می‌کنیم. کار درست اینست که اهداف خود را در فاصله‌ی کمی بالاتر از وضعیت حال خود قرار دهیم.
این مهم است که بدانید لازم نیست کل صفحات کتب و جزوات را به یاد داشته باشید. شما برای امتحان تستی خوانده‌اید، نه برای امتحان تشریحی. شاید ممکن است فکر کنید، کل یک فصل را کامل فراموش کرده‌اید. چند تست از آن فصل جلوی خود قرار دهید، آنوقت خواهید دید که با دیدن گزینه‌ها بسیاری از مطالب در ذهنتان تداعی می‌شود.

5- اندکی صبر، سحر نزدیک است:
در این 2 ماه باقی‌مانده می‌توانید متحول شوید. روزانه دستکم 10 تا 12 ساعت مطالعه کنید و با آرامش و بدون عجله تلاش کنید. به زودی اطرافیان می‌توانند دور افتخار شما را درمیدان مسابقه شاهد باشند.
ممنون دوست عزیز خیلی توصیه های خوبی اما کاش تمرکزمونو ب چ درسایی بدیم برنامه مونو چطوری کنیم بگی .من خودم ب شخصه دوبار درک رفتارهو خوندم وتازه الان فهیمیدم بدون تست ،حالا ب نظرتون هرروز درک رفتارو بخو نم ک یادم نره ؟؟ی استرس بیجا ب دلم افتاده ک چون فن سال پیش راحت تتتت بود همش میگم برای امسال سخت تر میشه برای زبانم ک لغات سالو پیشو تا90خوندم از بس ....دیگه گذاشتمش کنار چیکار کنم .نمیخام برای منظر کتاب بخرم اما کنکاشو تعریف میکنن چند صفحه است و اینکه ده سال کنکور جواب تشریحیشو بخونم جاشو میگیره؟؟این دوماه تمرکز ب کدون درسا م بدم؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی کتاب ساختمانهای بلندو داره؟؟؟؟؟؟؟
میتونم ی خاهشی کنم از کسیایی ک دارن؟؟؟؟
میشه از فصل 3 عکس بگیرن بذارن مثل فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنن ک همراهی جون گذاشتن.
ممنون میشم این لطف بکنید!!!
فصل 17ک چیز خاصی نداشت چرا اینقد تاکید بهش میکنن ؟؟ب کجاهاش بیشتر توجه کنم؟اخه درک رفتارو توضیخ داده و مطلب جدیدی نیست میشه کسایی ک میدونن بگن کجاهاش مهمتره و ممکنه چطور سوال بیاد؟شکلاش؟متنش؟!

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی کتاب ساختمانهای بلندو داره؟؟؟؟؟؟؟
میتونم ی خاهشی کنم از کسیایی ک دارن؟؟؟؟
میشه از فصل 3 عکس بگیرن بذارن مثل فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنن ک همراهی جون گذاشتن.
ممنون میشم این لطف بکنید!!!
انگار كسى نداره! منم هزاربار خواهش كردم و خبرى نشد! :(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز خیلی توصیه های خوبی اما کاش تمرکزمونو ب چ درسایی بدیم برنامه مونو چطوری کنیم بگی .من خودم ب شخصه دوبار درک رفتارهو خوندم وتازه الان فهیمیدم بدون تست ،حالا ب نظرتون هرروز درک رفتارو بخو نم ک یادم نره ؟؟ی استرس بیجا ب دلم افتاده ک چون فن سال پیش راحت تتتت بود همش میگم برای امسال سخت تر میشه برای زبانم ک لغات سالو پیشو تا90خوندم از بس ....دیگه گذاشتمش کنار چیکار کنم .نمیخام برای منظر کتاب بخرم اما کنکاشو تعریف میکنن چند صفحه است و اینکه ده سال کنکور جواب تشریحیشو بخونم جاشو میگیره؟؟این دوماه تمرکز ب کدون درسا م بدم؟؟
من خودم پارسال بکووووووووووووووب خوندم ...ی ماه آخرو همه ی مرور هامم تموم کردم...همه ی تست هامو تو دو هفته تموم کردم...امااااااااااا...تقریبا 3 هفته بیکار بودمو فقط نکاتمو خوندم...ی جواریی ذهنم تنبل شد...چون شکل های کتاب ها جلوم نبودن دگ..یادم بودناا اما جزئیاتش فراموشم شده بود
من ک خودم امسال دگ نمیخوام اینجور شه
تاریخ رو همیشه مرور کن..یادت نره تاریخ درسیه ک باش میتونی درک رو هم بزنی... پس درصد بیاره واسمون
فن رو هم ازش غافل نشو..وقتی میبینی یادت میره ...این حرف یادت بیاد ک قرار نیست عین مطالب کتابو اونجا بنویسی...4تا گزینه هست..ی جوری باید بخونی ک با دیدن 4تا گزینه قاطی نکنی خونده هاتو
منظر رو هم اگه جزوه های باشگاهو بخونی تا 60 رو شیرییییییییین میتونی بزنی
زبان هم ک هرررررر شب:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه جای 504 ، زبان عمومی ارشد بخونم؟ :|
:biggrin:
عجب چیزی شده این زبان
والا من داشتم 504 و کتاب سری عمومی ارشدو میخوندم..مشاور مرکز گفت بیخیالش شو و تافلو بخون..اون کتابو بذار ماه آخر تستاشو بزن
504 و تافل همپوشانی دارنااا اما بنظرم حذفش نکن
تفریحانه بخونش واسه خودت
هر درس 12تا کلمه داره دگ..شبی 12تا آدمو نمیکشه عزیز دلم... بخونش...از من ب تو نصیحت:smile:

shahmirzadi

عضو جدید
عجب چیزی شده این زبان
والا من داشتم 504 و کتاب سری عمومی ارشدو میخوندم..مشاور مرکز گفت بیخیالش شو و تافلو بخون..اون کتابو بذار ماه آخر تستاشو بزن
تفریحانه بخونش واسه خودت
هر درس 12تا کلمه داره دگ..شبی 12تا آدمو نمیکشه عزیز دلم... بخونش...از من ب تو نصیحت:smile:

اهاا.مرسی مرسی. پس504 رو میخانمو اون کتابو میگیرم تستاشو میزنم بقوله شما ومشاورت..میدونیی من از 504 بدم میاد:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهاا.مرسی مرسی. پس504 رو میخانمو اون کتابو میگیرم تستاشو میزنم بقوله شما ومشاورت..میدونیی من از 504 بدم میاد:cry:
منم اولا ازش بدم میومد...مثه زیگییل وسط درسای فنو تاریخ یهو یاد 504 میفتادم
اما الان دگ نه.... 5درس دگ تمومه لامصب خخخخ:biggrin:
اونو تستهاشو بزنی مسلما لغت جدید توش میبینی..اون جدیدهارو واسه خودت فلش کارت کن...دگ غم ب دلتم راه نده

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم پارسال بکووووووووووووووب خوندم ...ی ماه آخرو همه ی مرور هامم تموم کردم...همه ی تست هامو تو دو هفته تموم کردم...امااااااااااا...تقریبا 3 هفته بیکار بودمو فقط نکاتمو خوندم...ی جواریی ذهنم تنبل شد...چون شکل های کتاب ها جلوم نبودن دگ..یادم بودناا اما جزئیاتش فراموشم شده بود
من ک خودم امسال دگ نمیخوام اینجور شه
تاریخ رو همیشه مرور کن..یادت نره تاریخ درسیه ک باش میتونی درک رو هم بزنی... پس درصد بیاره واسمون
فن رو هم ازش غافل نشو..وقتی میبینی یادت میره ...این حرف یادت بیاد ک قرار نیست عین مطالب کتابو اونجا بنویسی...4تا گزینه هست..ی جوری باید بخونی ک با دیدن 4تا گزینه قاطی نکنی خونده هاتو
منظر رو هم اگه جزوه های باشگاهو بخونی تا 60 رو شیرییییییییین میتونی بزنی
زبان هم ک هرررررر شب:smile:
ممنون ایماه عزیز از اینکه وقت میذاری جواب میدی .منظر کدوم جزوه باشگاه منظورته؟من فقط منظر عظمتی دانلود کردم ،

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب چیزی شده این زبان
تفریحانه بخونش واسه خودت

نمیشه جای 504 ، زبان عمومی ارشد بخونم؟ :|

من که خودمو کشتم بعد 2 ماه رسیدم درس 30 این کتاب 504 . اسمش 504 هستش وگرنه خارج از اونجا خیلی دیگه کلمه هس که من تک تک همرو معنی میکنم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خودمو کشتم بعد 2 ماه رسیدم درس 30 این کتاب 504 . اسمش 504 هستش وگرنه خارج از اونجا خیلی دیگه کلمه هس که من تک تک همرو معنی میکنم
بله کاملا درسته..:w16:
اما خب این دوست گلمون همون 12تارو بخونه بهتر از نخوندن کلشه:smile:

نااا

عضو جدید
من تا الان وقتمو رو درک و منظر و زبان گذاشته بودم تازه می خوام دروس تاریخو شروع کنم. از جزوه های باشگاه کدومارو بخونم خوبه کدوما مهمتره؟ اگه کسی میتونه لینکاشو بگه .ممنوووووووووووون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا الان وقتمو رو درک و منظر و زبان گذاشته بودم تازه می خوام دروس تاریخو شروع کنم. از جزوه های باشگاه کدومارو بخونم خوبه کدوما مهمتره؟ اگه کسی میتونه لینکاشو بگه .ممنوووووووووووون

من هم تازه دارم تاریخ میخونم به نظرم جزوه قابوسی و عسگری را بخون ،با چند تا کتاب اصلی ،البته بچه ها درباره جزوه متدین هم میگن ولی من اون نمیرسونم دیگه بخونم

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
حذفیات

حذفیات

بچه ها این سه تا کتاب اصلی گلابچی حذفی چیزی ندارن؟:D.....مخصوصا مبانی :crying:

چرا دارن اینو بچه ها چند وقت پیش تو باشگاه گذاشتن
mabani.jpgdark.jpgسازه در معماری هم فصل اول و صفحات 219 تا 221 و فصل 15 حذف

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چزا اینجا اینجوری شدهههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Ph34r::w45:

وضعیت
موضوع بسته شده است.