مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان پارسال ایوان خانه نزدیک کنکور کارگاه یه روزه برگزار کرد . دقیقا چه تاریخی میشه ؟ دی یا بهمن؟ من یادم نیس :D

کسایی که کلاس سروش نیا نرفته بودن میتونستن شرکت کنن؟
اواخر دی و اوایل بهمنه حدودا تا 2-3 بهمن تموم میشه
میتونستن

mrabie

عضو جدید
من فکر کنم
از زمان و معماری فصل 5 قبادیان فصل 4
بانی مسعود 20 و 21اعتضادی هم یه فصلش که اسمش خرد گرایی متاخر

از کتاب بانی مسعود فصل 21 هم باید باشه چون برای امتحان پنجم از پست مدرن شروع میشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گلم.... حرفای این هفته ی مشاور مرکز: :)
برای فلش کارت های زبان پشت کارت رو معنیه فارسی ننویسید و ی جمله ای ک شمارو یاد معنیه کلمه میندازه بنویسید
از این هفته شروع ب زدن تست های درک کنکور های سال قبل کنید
مطالب رو میخونید و از خودتون توقع دارید ک همه ی سوال هارو پاسخ بدید ...چرا؟ چون تمام مطالب ب چشمتون آشناس اما عمق مطلب گنگ مونده و این دلیل غلط های زیادیه ک باعث نمره های منفی میشه
پس مطالب رو هرچند ک حجمش کم باشه و ب سیلابس نرسیده اما عمیق بخونید
:)

zh_Ameli

عضو جدید
سلام .

میخواستم خواهش کنم اگه کسی میتونه صفحات 84 تا 89 کتاب پارادایم های پردیس رو برام عکس بگیره بذاره .
ممنون میشم

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
If you have great friends, take the time to let them know that they are great
وقتی دوستان فوق‌العاده‌ای داشتی به آنها فرصت بده تا متوجه شوند که فوق‌العاده هستند!

Stop judging others in order to meet composure
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

I am not afraid of tomorrow, for I have seen yesterday and I love today White
از فردا نمی ترسم چراکه دیروز را دیده ام و امروز را دوست دارم

Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آن است که بعداز هر زمین خوردنی برخیزی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
relax

relax

images.jpg

پیوست ها

• download (1).jpg
    download (1).jpg
    6.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نمونه های موردی کتاب نانو و جزئیات ارتقا دهنده رو باید بخونیم یا نه مهم نیستش؟؟؟

جزوه نانو و جزییات استاد سروش نیا رو نگاه کن(همونایی که تو باشگاهه) طبق گفته خودشون هرچی تو اون جزوه ها هس مهمه و کافیه

zh_Ameli

عضو جدید
سلام.
لطفا از کتاب مبانی فیزیک 1 قیابکلو عکس صفحات104و 105و108و 109و112و113و116 و 117 رو بگیرید و برام بذارید .ناشر کتاب دوست نداشته این صفحه ها رو چاپ کنه.

خیلی ممنون.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من یه سوال اینجا بپرسم قوووول میدم پاکش کنم:redface: بچه ها برای ثبت نام شناور چه رشته ای پیشنهادتونه؟؟؟طراحی شهری چه طوره به نظرتون؟؟؟
من قبلا هم چند بار گفتم اگه درسای فنی خوب بلدین (در حد تسلط) هنرهای ساخت ولی اگه تاریخ و تا حدی درک وضعیت تون خوبه طراحی شهری مناسب تره ... بهتره یه نمونه سوال طراحی شهری بزنی تا خودتم ارزیابی حدودی از وضعیت داشته باشی... درسای تخصصی دارن ولی تاریخ و درک شون به نسبت آسونتر از معماریه... در کل به نظر من بد نیست شرکت کردنش مخصوصا اگه زبانت خوب باشه می شه تا حدی بهش امیداوار بود.. پارسال برا سراسری تا 1600 مجاز بود، حدود 100 تا 150 نفر هم قبولی نهایی بعد از اسکیس که بیشترین ظرفیت بین شناورهاست فک کنم *** برای دانلود سوالات با کلید تستی (همه ی رشته ها از 86 به بعد) اینجا می تونین برین : http://www.pdfhost.ir/

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ی هفته ای میشد نت نداشتم چون اینجا دسترسی نداشتم ب درس بازم دلسرد شدم تو این ی هفته چقد همه مضطرب شدن منم ب اضطراب افتادم این جزوه نانو ک استاد سروش نیاستو والاه من ک نتونستم دان کنم اما جزوه ارتقا تونستم میخاستم بدونم اون کافیه اخه تعداد صفحه هاتش کم بود ؟؟راستی من شناور شرکت نکردم الان ک میبینم همه بحث دربارش میکنن پشیمون شدم چون ثبت نام کردم دیگه ،ی سوال دیگه ک داشتم من میخام برای منظر ده سال کنکاشو فقط سوالتشو بخونم چون جوابشون آنقد طولانی کامل بنظرت خوبه میشه ب درصدی مناسبی دست یافت؟؟سازه در معماریم نمیتونم شروع کنم نمیدونم چیکار کنم؟؟وای چقد سوال شد ببخشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال به نظرتون برا درس مث درک رفتار سازه ها چی هاشون باید کلا بلد باشیم و حفظ من واقعا بعضی جاهاش نمی تونم درک کنم و به خاطر بسپارم اساسی به خصوص جاهایی که داره داره درباره جزیات اجزای یک سازه مال دیتیل هاشون که مثلا از چند تا گره توپرو .....کلی توضیح دیتیل هاش اونا اصلا حفظ کنم دوباره یادم میره برگردم
یکی بگه من از درک رفتار باید چی ها را حفظ کنم
بچه ها برا تاریخ ها عکس های کدوم کتابها را باید حفظ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست موقت انرژی بخش ! : بچه ها جاتون خالی دیشب با رتبه یک ۹۱ رفتیم بیرون، قبلش فکر می کردم اعتماد به نفسمو از دست می دم، ولی خیلی خوب بود، خیلی هم انرژی گرفتم، خیلی هم انگیزه م بیشتر شد!:neutral: رتبه خوب و موفق شدن خیلی هم ممکنه، امیدوارم همگی نتیجه بگیریم، با این تلاشی می کنیم. بی خیال اطراف و مشکلات و سر و صداها! :w46: :w33::w26:

پ.ن: ما یه هیات نزدیک خونه مونه، سه وعده در روز مراسمه توش! تازه اوجش مونده، هر روز شدت می گیره دوپس دوپسش! و بدیشون اینه که اصرار دارن تا آخر محرم این کارو ادامه بدن!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان اینا رو گفتی ما حسودیمون شه؟:(
خوب شد:(
بگو چیا بهت گفت واس نحوه خوندن و درسا :confused:

نه حسودی چرا عزیزم؟؟؟ از دوستام بود قبلن، بعد سال ۹۱ رتبه ش ۱ شد ،
همونایی که همه می گن اکثرن، زبان مهمه و درک رو هم می گفت اصلن فکر این نباش که همه رو بزنی، ۱۰ تا بزنی ۵۰ درصد( درست بزنی یعنی) حل حله! ( بیشتر واسه درک ازش سوال پرسیدم) می گفت بشین سوالای درک سالای پیشو بخون و کامل تحلیل کن، نحوه ی فکر کردن طراحا که بیاد دستت دیگه همه ش تکراریه.
زبان هم می گفت بالای ۶۰ زدن خیلی موثره، تاریخ هم به راحتی با خوندن منابع اصلی درصدش رو ۶۰ ایناس، ( سبک شناسی، زارعی، غرب بانی مسعود و معاصر غرب قبادیان) شکلای گلابم ببینین.
همین دیگه. سر جلسه هم استرس بی استرس! خوشحال و خندان! :thumbsup2:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

.

سلااااام. من امروز رفتم ازمون رايكان اكادمي به نظرم خيلي بي برنامه بودن و ازمونش خوب نبو. خيلي خوب شد كه مركز ثبت نام كردم. امروز يك ساعت تاخير داشتند تو ازمون يك ساعت تو سرما وايساديم. جوابش وقتي اووومد سوالا و جواباشونو ميييي زارم براتووون. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز آزمون دوم مرکزو نشستم تستاشو زدم ب کل نا امید شدم خیلی درصدام پایین شد فقط منظر ک اونم نخونده بودم 30درصد زدم بقیه درسا خیلی پایین تر .چیکار کنم

آخرین ویرایش:

زهر ا

عضو جدید
[دوستان گرامی ممکنه سوالم خیلی تکراری باشه اما ببخشید دیگه به حساب بی حافظگیم بذارید:
-سوال منظر ودرک رو کی طرح میکنه:
من واقعا هنوز نمیدونم واسه درک و منظر چی بخونم می شه راهنمایی ام کنید -:wallbash::crying2:

moslemkoushki

عضو جدید
بچه ها تا حالا به این فک کردین که از کتاب 504 هیچ سوال یا هیچ لغتی نمیاد ولی ما همش میگیم 504 منبع اصلی کنکوره ؟
دوره 504 تموم شده از 504هیج لغتی نمیاد من با نرم افزار 504کار کردم و تمام لغاتی رو که در کنکور سال گذشته معماری اومده بود رو وارد کردم و نهایتا 3یا 4لغت از لغتهای 504 تو اون دیدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
پ.م2: jm نرم افزار یا استفاده از سایت memrise. من به شما لغات تافل را هم علاوه بر این ها که گفتید پیشنهاد میکنم حتما بخونید..فن و تاریخ مرور! و من خودم درک را به روش شکارچی میخونم..(تست میزنم تست هایی که مشکل دارم درموردشون مطلب میخونم که همه سووالات اون مدلی را بتونم جواب بدم..)روش خوبیه درصد درکم را وافعا تغییر داده ..

و حتما حتما حتما هرچی خوندید اول منبع بعد کتاب کمکی و جزوه..درسته خیلی کم میشه اما عمیق میشه که باعث میشه غلط ها کمتر شه...تست زدن را واسه اینکه بدونیم کجا ها مهمتره و..یادمون نره ..
ممنون ک اطلاعات و تجربه تونو در اختیار میذارید من ب جی 5عادت کردم اون سایتم شبیه اونه؟
امروزمو گذاشتم برامرور .تو مرور دوباره بخونم یا فقط روزنامه وار ازش بخونم رد بشم؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها تا حالا به این فک کردین که از کتاب 504 هیچ سوال یا هیچ لغتی نمیاد ولی ما همش میگیم 504 منبع اصلی کنکوره ؟
دوره 504 تموم شده از 504هیج لغتی نمیاد من با نرم افزار 504کار کردم و تمام لغاتی رو که در کنکور سال گذشته معماری اومده بود رو وارد کردم و نهایتا 3یا 4لغت از لغتهای 504 تو اون دیدم
زبان یکی از سخت ترین درسای کنکوره. شایدم سخت ترین. چون منبع مشخصی نداره. ما گفتیم لغات کنکور سال های قبل و 504 و تافل رو بخونیم. چون لغات تافل و 504 جز لغات روتین و عمومی زبانه که تو هر متنی ممکنه ببینی ازش. ممکنم هست نه! لغات سال های پیشم یه سری هاش تکرار میشه. یه سری هم نه! دایره لغاتتون هرچی بالاتر باشه و متن زیاد خونده باشین احتمال بردتون تو زبان بالاتره. اما معمولاً باید پایه زبانتون خوب باشه. یه جورایی حساب کتاب نداره که بشه پیش بینیش کرد. تمرین و وقت زیاد میخواد. باید کلاً خودتونو تو زبان بکشین بالا. این کارم مث کارای دیگه تمرین زیاد میخواد و البته صبر ایوب :D چون دیر نتیجه میگیرین. اما مطمئناً نتیجه میگیرین و نباید بیخیالش بشین. تست زیاد بزنین. متن زیاد بخونین که بتونین تستای متنای کنکورو بزنین. باید هرروز تو برنامتون باشه زبان. خوندن لغت و مرورش. تست زدن. خوندن گرامر. همه چی.

arefeh

کاربر ممتاز
ببخشین من دخالت میکنم اما گفتم نظرمو بگم شاید مفید باشه.سایت ممورایز خوبیش اینه که خیلیا واسه کلماتش عکس آپلود کردن که ممکنه با دیدن عکس کلمه رو یاد بگیری. اماااا تا اونجایی که من دیدم کلمات مرور نمیشه!! و به نظرم به همین خاطر ارزش نداره. من حدود 15 درس باهاش خوندم که الان هیچیش یادم نیست. نرم افزار جی ممورایز کلمات رو طبق برنامه ای که بهش میدین یا خودش داره همش ازتون میپرسه. و بعد از دور آخر دیگه اون کلمات از یادتون نمیره. اما کلمه رو یکی دو بار خوندن اصلاً فایده نداره. چون فراره. حالا ممکنه اگه با جی ممورایز میخونین یه کم زمان ببره یا عکس نداشته باشین اما مهم نتیجه س که کلمات ملکه ذهنتون میشه. البته این نظر منه. من یه روز فقط با سایت ممورایز کارکردم اما ندیدم کلمات رو روزهای بعد هم بپرسه. اگه همچین چیزی داشته باشه خوبه. اگه نه که فک نکنم فایده یی داشته باشه.در رابطه با مرور من قبلاً هم گفتم. این فکر که با دور اول همه چی یادتون میمونه و تو دوره جمع بندی میتونین همه مطالب رو یاد بگیرین بسیار اشتباس. مرور باید انقدر انجام بشه تا تک تک نکات یادتون بمونه. یعنی چندین بار باید بخونین. اونم الان. نه دوره جمع بندی. پس اگه مطلبی رو امروز میخونین دور نکات فرارش خط بکشین. شب باز بخونیدش. فرداش فقط نکات رو بخونین بعد با یه رنگ دیگه باز دور نکاتی که یادتون رفته خط بکشین. هردفه رنگ آخری رو بخونین و با یه رنگ جدید علامت گذاری کنین تا همه چی یادتون بمونه. من امتحان کردم. این بهترین روشه.

واقعا؟؟؟پس چرا برا من مرور میکنه....الانم ک یه هفته از شروع تو این سایت میگذره بازم یه سری لغات رو حدود 200 تاشو مجدد از من پرسید...من پارسال با نرم افزاره کار کردم...پدرم در اومد تا لغات داخل متن رو توش اضافه کردم...اونم خوبه ...اما چیزی ک از سایت فهمیدم سعی میکنم خوب یاد بگیرم درست جواب بدم تا امتیازم از دوستام همیشه بیشتر باشه...این هم یه نوع رقابته ...ک از نظرم خیلی مفید بوده...الان تا درس 20 کتاب 504 و تا درس 12 تافل پیش رفتم...و حتی برا خودم دارم کتابهای سازه در معماری و درک رفتار و بعدم بقیه درسها رو به زبان خودم درست کردم ک با خوندن اونها مرور سریع تر پیش بره...و من ک تو مرور تنبلم برای اینکه امتیازم بالا بره و وقتی این سایت از من می پرسه دیگه از تننبلی دست میکشم...
من ک راضیه راضی بودم....

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]درك معماري[/h][h=1]30% اول[/h]o پودمان 1:مبانی نظری و مصادیق معماری· پيمانه 1-1: تعریف معماری· پيمانه 1-2: ماهیت و سودمندی· پيمانه 1-3: زیبایی شناسی· پيمانه 1-4: مبانی و مفاهیم اسلامی· پيمانه 1-5: تحلیل مبانی و اندیشه های کهنo پودمان2:بررسی ابنیه و فضاهای تاریخی· پيمانه 2-1: نحوه کار و هدف طراحی· پيمانه 2-2: دوره های معماری و اندیشه ها· پيمانه 2-3: شهر و شهرسازی· پيمانه 2-4: بافت و اقلیم· پيمانه 2-5: خانه های سنتی، کاخ و باغ· پيمانه 2-6: مراکز خدماتی· پيمانه 2-7: مراکز اقتصادی· پيمانه 2-8: مساجد و ابنیه مذهبی· پيمانه 2-9: آشنایی با سازه های سنتیo پودمان 3:مرمت ابنیه و بافت های تاریخی· پيمانه 3-1: میراث فرهنگی· پيمانه 3-2: قوانین و روش ها· پيمانه 3-3: مبانی احیا و مرمت· پيمانه 3-4: انواع طرحo پودمان4:برنامه دهی در معماری· پيمانه 4-1: شناخت و روند طراحی· پيمانه 4-2: طراحی محصول· پيمانه 4-3: ابعاد مختلف در طراحی معماری· پيمانه 4-4: تحلیل و دیاگرام· پيمانه 4-5: اقلیم· پيمانه 4-6: کانسپت· پيمانه 4-7: پلان و مقاطعo پودمان5:زیبایی شناسی در معماری· پيمانه5-1: مفهوم فضا· پيمانه 5-2: عناصر سازنده فضا· پيمانه 5-3: ارتباط دو فضا· پيمانه 5-4: آشنایی با روند طراحی· پيمانه 5-5: مبانی ادراک زیبایی· پيمانه 5-6: عناصر پایه در معماری· پيمانه 5-7: ارتباط میان اجزا و فرم· پيمانه 5-8: حرکت و زمان· پيمانه 5-9: ارتباط اثر هنری و محیط بر آمده· پيمانه 5-10: بررسی نقش نور و رنگ· پيمانه 5-11: علائم در معماری[h=1][/h]

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]30% دوم[/h]o پودمان6:طراحی معماری· پيمانه 6-1: مسکونی· پيمانه 6-2: آموزشی· پيمانه 6-3: فرهنگی· پيمانه 6-4: فضاهای تفریحی· پيمانه 6-5: پارک· پيمانه 6-6: درمانی· پيمانه 6-7: ورزشی· پيمانه 6-8: حمل و نقل· پيمانه 6-9: تجاری و اداری· پيمانه 6-10: طراحی با رویکردo پودمان7: روستا· پيمانه 7-1: معماری روستایی· پيمانه 7-2: تنوع سیمای روستاها· پيمانه 7-3: معماری روستا و اقتصاد· پيمانه 7-4: معماری روستایی و فرهنگ· پيمانه 7-5: معماری روستایی و عوامل سیاسی و اجتماعی· پيمانه 7-6: مصالح و روشهای سنتی ساختمانo پودمان8:شهر· پيمانه 8-1: آشنایی با واژگان· پيمانه 8-2:طرح های ملی و منطقه ای· پيمانه 8-3: حمل و نقل و سلسله مراتب راه ها· پيمانه 8-4: تحلیل فضای شهری· پيمانه 8-5: هویت در معماری· پيمانه 8-6: کاربری های شهری· پيمانه 8-7: سرانه های شهرسازی و محاسبات[h=1][/h]

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
40% نهاييo پودمان9:زبان تصاویر· پيمانه 9-1: ترسیمات مخروطی· پيمانه 9-2:ترسیمات استوانیo پودمان 10:رسم فنی· پيمانه 10-1:رسم سه تصویر· پيمانه 10-2:ترسیمات محوری دید استوانی· پيمانه 10-3:مجهول یابی· پيمانه 10-4:تجزیه و تحلیل احجام· پيمانه 10-5:برشo پودمان 11:نقشه کشی ساختمان· پيمانه 11-1:پلان· پيمانه 11-2:مقطع· پيمانه 11-3:نما· پيمانه 11-4:پله· پيمانه 11-5:مبلمان· پيمانه 11-6:موارد خاصo پودمان 12: ناهمواری های زمین· پيمانه 12-1: خطوط منحنی تراز· پيمانه 12-2: ارتفاع نقاط· پيمانه 12-3: پروفیل· پيمانه 12-4: عملیات خاکیo پودمان 13:پرسپکتیو· پيمانه 13-1: اصول کلی· پيمانه 13-2: پرسپکتیو یک نقطه ای· پيمانه 13-3: پرسپکتیو دو نقطه ای· پيمانه 13-4: پرسپکتیو سه نقطه ای· پيمانه 13-5: دایره و خطوط منحنی· پيمانه 13-6: سطح شیب دار· پيمانه 13-7: انعکاسo پودمان 14: سایه· پيمانه 14-1: اصول کلی و منابع نور· پيمانه 14-2: سایه نور طبیعی· پيمانه 14-3: سایه نور مصنوعی· پيمانه 14-4: سایه در دید استوانی· پيمانه 6-5: سایه در پلان و نما

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز آزمون دوم مرکزو نشستم تستاشو زدم ب کل نا امید شدم خیلی درصدام پایین شد فقط منظر ک اونم نخونده بودم 30درصد زدم بقیه درسا خیلی پایین تر .چیکار کنم
اصلا نگران نباش
فن و تاریخش مملو از غلط بود:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.