اواخر دی و اوایل بهمنه حدودا تا 2-3 بهمن تموم میشهدوستان پارسال ایوان خانه نزدیک کنکور کارگاه یه روزه برگزار کرد . دقیقا چه تاریخی میشه ؟ دی یا بهمن؟ من یادم نیس
کسایی که کلاس سروش نیا نرفته بودن میتونستن شرکت کنن؟
میتونستن
اواخر دی و اوایل بهمنه حدودا تا 2-3 بهمن تموم میشهدوستان پارسال ایوان خانه نزدیک کنکور کارگاه یه روزه برگزار کرد . دقیقا چه تاریخی میشه ؟ دی یا بهمن؟ من یادم نیس
کسایی که کلاس سروش نیا نرفته بودن میتونستن شرکت کنن؟
من فکر کنم
از زمان و معماری فصل 5 قبادیان فصل 4
بانی مسعود 20 و 21اعتضادی هم یه فصلش که اسمش خرد گرایی متاخر
نانو مهم نیس ولی جزییات مهمهبچه ها نمونه های موردی کتاب نانو و جزئیات ارتقا دهنده رو باید بخونیم یا نه مهم نیستش؟؟؟
صفحه ی 89 سفیده...مشاهده پیوست paradaym.rarسلام .
میخواستم خواهش کنم اگه کسی میتونه صفحات 84 تا 89 کتاب پارادایم های پردیس رو برام عکس بگیره بذاره .
ممنون میشم
بچه ها نمونه های موردی کتاب نانو و جزئیات ارتقا دهنده رو باید بخونیم یا نه مهم نیستش؟؟؟
من قبلا هم چند بار گفتم اگه درسای فنی خوب بلدین (در حد تسلط) هنرهای ساخت ولی اگه تاریخ و تا حدی درک وضعیت تون خوبه طراحی شهری مناسب تره ... بهتره یه نمونه سوال طراحی شهری بزنی تا خودتم ارزیابی حدودی از وضعیت داشته باشی... درسای تخصصی دارن ولی تاریخ و درک شون به نسبت آسونتر از معماریه... در کل به نظر من بد نیست شرکت کردنش مخصوصا اگه زبانت خوب باشه می شه تا حدی بهش امیداوار بود.. پارسال برا سراسری تا 1600 مجاز بود، حدود 100 تا 150 نفر هم قبولی نهایی بعد از اسکیس که بیشترین ظرفیت بین شناورهاست فک کنم *** برای دانلود سوالات با کلید تستی (همه ی رشته ها از 86 به بعد) اینجا می تونین برین : http://www.pdfhost.ir/من یه سوال اینجا بپرسم قوووول میدم پاکش کنمبچه ها برای ثبت نام شناور چه رشته ای پیشنهادتونه؟؟؟طراحی شهری چه طوره به نظرتون؟؟؟
الان اینا رو گفتی ما حسودیمون شه؟
خوب شد
بگو چیا بهت گفت واس نحوه خوندن و درسا![]()
ممنون ک اطلاعات و تجربه تونو در اختیار میذارید من ب جی 5عادت کردم اون سایتم شبیه اونه؟پ.م2: jm نرم افزار یا استفاده از سایت memrise. من به شما لغات تافل را هم علاوه بر این ها که گفتید پیشنهاد میکنم حتما بخونید..فن و تاریخ مرور! و من خودم درک را به روش شکارچی میخونم..(تست میزنم تست هایی که مشکل دارم درموردشون مطلب میخونم که همه سووالات اون مدلی را بتونم جواب بدم..)روش خوبیه درصد درکم را وافعا تغییر داده ..
و حتما حتما حتما هرچی خوندید اول منبع بعد کتاب کمکی و جزوه..درسته خیلی کم میشه اما عمیق میشه که باعث میشه غلط ها کمتر شه...تست زدن را واسه اینکه بدونیم کجا ها مهمتره و..یادمون نره ..
زبان یکی از سخت ترین درسای کنکوره. شایدم سخت ترین. چون منبع مشخصی نداره. ما گفتیم لغات کنکور سال های قبل و 504 و تافل رو بخونیم. چون لغات تافل و 504 جز لغات روتین و عمومی زبانه که تو هر متنی ممکنه ببینی ازش. ممکنم هست نه! لغات سال های پیشم یه سری هاش تکرار میشه. یه سری هم نه! دایره لغاتتون هرچی بالاتر باشه و متن زیاد خونده باشین احتمال بردتون تو زبان بالاتره. اما معمولاً باید پایه زبانتون خوب باشه. یه جورایی حساب کتاب نداره که بشه پیش بینیش کرد. تمرین و وقت زیاد میخواد. باید کلاً خودتونو تو زبان بکشین بالا. این کارم مث کارای دیگه تمرین زیاد میخواد و البته صبر ایوببچه ها تا حالا به این فک کردین که از کتاب 504 هیچ سوال یا هیچ لغتی نمیاد ولی ما همش میگیم 504 منبع اصلی کنکوره ؟
دوره 504 تموم شده از 504هیج لغتی نمیاد من با نرم افزار 504کار کردم و تمام لغاتی رو که در کنکور سال گذشته معماری اومده بود رو وارد کردم و نهایتا 3یا 4لغت از لغتهای 504 تو اون دیدم
ببخشین من دخالت میکنم اما گفتم نظرمو بگم شاید مفید باشه.سایت ممورایز خوبیش اینه که خیلیا واسه کلماتش عکس آپلود کردن که ممکنه با دیدن عکس کلمه رو یاد بگیری. اماااا تا اونجایی که من دیدم کلمات مرور نمیشه!! و به نظرم به همین خاطر ارزش نداره. من حدود 15 درس باهاش خوندم که الان هیچیش یادم نیست. نرم افزار جی ممورایز کلمات رو طبق برنامه ای که بهش میدین یا خودش داره همش ازتون میپرسه. و بعد از دور آخر دیگه اون کلمات از یادتون نمیره. اما کلمه رو یکی دو بار خوندن اصلاً فایده نداره. چون فراره. حالا ممکنه اگه با جی ممورایز میخونین یه کم زمان ببره یا عکس نداشته باشین اما مهم نتیجه س که کلمات ملکه ذهنتون میشه. البته این نظر منه. من یه روز فقط با سایت ممورایز کارکردم اما ندیدم کلمات رو روزهای بعد هم بپرسه. اگه همچین چیزی داشته باشه خوبه. اگه نه که فک نکنم فایده یی داشته باشه.در رابطه با مرور من قبلاً هم گفتم. این فکر که با دور اول همه چی یادتون میمونه و تو دوره جمع بندی میتونین همه مطالب رو یاد بگیرین بسیار اشتباس. مرور باید انقدر انجام بشه تا تک تک نکات یادتون بمونه. یعنی چندین بار باید بخونین. اونم الان. نه دوره جمع بندی. پس اگه مطلبی رو امروز میخونین دور نکات فرارش خط بکشین. شب باز بخونیدش. فرداش فقط نکات رو بخونین بعد با یه رنگ دیگه باز دور نکاتی که یادتون رفته خط بکشین. هردفه رنگ آخری رو بخونین و با یه رنگ جدید علامت گذاری کنین تا همه چی یادتون بمونه. من امتحان کردم. این بهترین روشه.
اصلا نگران نباشمن امروز آزمون دوم مرکزو نشستم تستاشو زدم ب کل نا امید شدم خیلی درصدام پایین شد فقط منظر ک اونم نخونده بودم 30درصد زدم بقیه درسا خیلی پایین تر .چیکار کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |