یعنی این همه رو پوشش داده که به نظرتون کامله یعنی لازم نیست کتابای دیگه واسه ارشد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟ پارادایم پردیسو میخواستم بخرم 380000 بود قیمتش نخریدم
من ک خودم منظر راهیان رو میخونم ... باش راحت ترم
حجمش زیاده و نقشه هاش هم تقریبا کامله
اکثر جزوه های منظر و کتاب هارو پوشش داده
اما از عصر کنکاش بی اطلاعم
دوستان سوال
1-یه خلاصه برداری وفیش برداری درست و درمون چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟؟
2-چیکار کنم که خلاصه هام زیاد نشه ولی بعدا که میخونم نکاتش کامل باشه؟
به نظر من کتاب خیلی خوبیه...
عصر کنکاش خیلی خلاصه هست به تنهایی کافی نیست
دوستان
کتاب عصر کنکاش رو من هنوز نخوندم اما سرفصلاشو که دیدم به نظرم از بقیه کتابا بهتره. چون همه مباحث رو یه جا گفته. درسته که خلاصه س اما بهتر از اینه که بقیه کتابا رو بخونین و یکی 2 تا سوال بیاد فقط.

کتابای سپاهان و راهیان همونطور که گفتم طبق منابع قدیمی تره و جدیدا رو پوشش نمیده. همش باغهای تاریخی ایران و جهانه. اما جدیداً مبانی نظری و منظر معاصر و یه سری استانداردها هم مهم شده که تو کتابای جدیدتری مثل کنکاش هست و نه قدیمی ترها. در هر حال این نظر منه. باز هرجور خودتون صلاح میدونین.

کتاب
پارادایم همش مهم نیست. من چون هدفم منظره خریدمش اما قسمتای مهمش تو همین کتاب کنکاش و جزوه عظمتی هست و اگه هدفتون منظر نیست پیشنهاد نمیکنم بخریدش. چون هم کتاب سختیه به نسبت بقیه کتابا و هم مطالب غیر مهم زیاد داره. وقتتونو تلف نکنین واسه هرچیزی.
واسه خلاصه نویسی هم اصلاً پیشنهاد نمیکنم که همه مطالب رو بنویسین. سعی کنین تا میتونین وقتتون رو صرف خوندن کنین. نه نوشتن. چون وقتی بلد نیستین همه مطلب رو مینویسین. خلاصه واسه وقتیه که همه چی رو بلدین بعد سلسله وار مطالب رو نیاز دارین پشت سر هم داشته باشین. در این حد که مثلاً فلان بنا واسه کدوم دوره س. اما ویژگی هاشو باید بلد باشین. اینا رو باید با هایلایت و چند بار خوندن حفظ کنین.

بازم تاکید میکنم
تکنیک جملات عجیب و طنز ساختن واسه مطالبی که فراره بهترین راهه.

دوره دوره دوره. هر فصلو که میخونین فصلای قبل رو هم بخونین. هر دفه با یه رنگ و یه جور خط بکشین تا نکاتی که بلد نیستین هی کمتر و کمتر بشه و دورای بعدی مطالب هایلایت رو بخونین. هی کم میشن تا همه یادتون بمونه. یادگیری لایه لایه س. یه سری چیزا که داستان واره همه با یه بار خوندن یاد میگیرن اما اسما و مشخصات خاص نه. پس بهترین روش
لایه لایه خوندنه.
یه مطلب دیگه که بســـــــــــیــــــار مهمه و بعضیا دارن غافل میشن. قضیه
دوره جمع بندیه. جمع بندی دوره ی دوباره خوندن همه مطالب نیستااااااااا. دوره مرور نموداروار مطالب و تست زدنه.
حواستون باشه هر درسو که میخونین باااااااید کامل یاد بگیرین. نذارین واسه یه ماه آخر

الان مثلاً من نگاه کردم میبینم فصل اول تاریخ معماری اسلام که خوندم گذاشتم کنار یادم رفته.

خب این کار 1 دور 2 دور نیست. باید هی بخونین. در حد حفظ کردن. بدونین چی واسه کجاس. از الان درست بخونین. یه ماه آخر و دوره جمع بندی اسمش روشه. واسه جمع بندیه. نه دوباره و سه باره خوندن. الان باید چند دور بخونین.
ببخشین پرحرفی منو. اما احساس کردم خیلیاتون غافل شدین از این قضیه. وظیفه خودم دونستم بگم

چون با اون روال اشتباه اگه پیش برین یه ماه آخر کتابو باز میکنین شُکه میشین. میبینین همه رو قاطی کردین. اما از الان اگه اصولی بخونین نه.
یه دور خوندن بسیاااااااار بدتر از نخوندنه. مخصوصاً واسه تاریخ. چون تست رو که ببینین میفهمین آشناس و خوندینش اماااا گزینه ها رو که میبینین مطمئن نیستین و فک میکنین چون خوندین باید جواب بدین و احتمال زیاد غلط میزنین. اما وقتی بلد نیستین از تست میگذرین. اینه ضرر بد خوندن.
موفق باشین دوستای خوبم