مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سر فصل نانو:
فصل نخست: سیر تحول مصالح و ساختمان‌سازی
فصل دوم: نانوفناوری چیست؟
فصل سوم: تاریخچه فناوری نانو
فصل چهارم: مفاهیم بنیادین نانومواد
فصل پنجم: نانومواد در ساختمان
فصل ششم: سطوح خودتمیزشونده و آسان‌تمیزشونده
فصل هفتم: نانوشیشه‌ها
فصل هشتم: نانوپوشش‌ها
فصل نهم: نانوعایق‌ها
فصل دهم: فناوری نانو و بتن
فصل یازدهم: فناوری نانو و مواد پایه‌سیمانی
فصل دوازدهم: فناوری نانو و فلزات
فصل سیزدهم: نانوفناوری و تأسیسات ساختمان
فصل پانزدهم: نانوفناوری، انرژی و پایداریزیست‌محیطی
فصل چهاردهم: سطوح ضد باکتری و میکروب کش
فصل شانزدهم: پارچه‌ها و غشاهای نانوبنیان
فصل هفدهم: تصفیه‌کننده‌های نانو
فصل هجدهم: فناوری نانو و چوب
فصل نوزدهم: مصالح خودترمیم‌شونده
فصل بیستم: مواد هوشمند و حس‌گرهای نانوبنیان
مرسی اما اونهای دیگه رو هم دوستان ندارند؟؟؟؟؟؟لطفا کمکم کنیییییییید....

shokoo.m

کاربر بیش فعال
بچه ها یه چند تا سئوال داشتم عزیزان:
1-کسی فایلی از فصل 6 سازه های پارچه ای کششی نداره؟؟اگه کتابشو دارید میشه قیمتشو بگید؟؟
2-عناصرجزئیات ساختمانی سینا شریفی فصلهای 1-2-3-4 چه فصلهایی هست ک مشابه اونو از کتبی ک داریم بخونیم؟؟
3-و اما نانو...اول قیمت کتاب رو ممنون میشم بگید دوم فصلهای 7-10-11-12 اسم فصلهاشو بگید.
ببخشیدا گفتم قیمت بگید...آخه همین 3روز پیش رفتم 70 کتاب خریدم دوبازه...منظر کنکاش و مشق معماری و فیزیک 3 و تنظیم شرایط ساسان مرادی و زیبا شناختی گروتر...میخوام اگه اینها هم میخوایم بخونیم با کتاب بخونم ک خیاااااالم آسوده باشه
عارفه جان میشه لطفا از کتاب منظرکنکاش صفحه فهرست یه عکس بذاری؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها یه چند تا سئوال داشتم عزیزان:
1-کسی فایلی از فصل 6 سازه های پارچه ای کششی نداره؟؟اگه کتابشو دارید میشه قیمتشو بگید؟؟
2-عناصرجزئیات ساختمانی سینا شریفی فصلهای 1-2-3-4 چه فصلهایی هست ک مشابه اونو از کتبی ک داریم بخونیم؟؟
3-و اما نانو...اول قیمت کتاب رو ممنون میشم بگید دوم فصلهای 7-10-11-12 اسم فصلهاشو بگید.
ببخشیدا گفتم قیمت بگید...آخه همین 3روز پیش رفتم 70 کتاب خریدم دوبازه...منظر کنکاش و مشق معماری و فیزیک 3 و تنظیم شرایط ساسان مرادی و زیبا شناختی گروتر...میخوام اگه اینها هم میخوایم بخونیم با کتاب بخونم ک خیاااااالم آسوده باشه

فصل 6 سازه های پارچه ای - اتصالات و جزئیات:

http://www.mediafire.com/?cap1yfay8bl7tmy

قیمت کتاب : 12000 تومان

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
h

h

من نتونستم جزوه نانو ارتقا دانلود کنما میدونم اشکال از گوشی من اما پس چیکار کنم؟؟؟؟

کسی میتونه جزوه نانو استادسروش نیا رو با جزوه ارتقا وفصل 3مبانی طراحی بصورت پی دی اف مثل پی دی افای ک برای تست درک معماری سارا جون گذاشته بود بذاره چون من از تو سایتش نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:cry::crying::wallbash: کیا اکسین ثبت نام کردن ؟ من 26 مهر آزمون دادم هنوز کارنامه ندادن بهم اون وقت موقع ثبت نام میگن ما مثل موسسه های دیگه نیستیم 2 ساعت بعد کارنامه شما توی سایت میشه 13 روز گذشته هنوزم خبری نیست وقتی هم باهاشون تماس میگرم بین مسئولین پاس کاری میشم هرکدوم یه چیزی میگن پیگیری میکنیم بارگزاری میکنیم یادادشت کردم همین الان رسیدگی میشه و... هزینه ثبت نامش 600 بود اون همه تبلیغات خدایش یکیش هم انجام ندادن دوستان میگین من چیکار کنم اصلا دیگه طاقتشو ندارم از اردیبهشت ماه دارن میپیچونن میگم میخوام انصراف هم بدم پول نمیدن :w04::crying::crying::crying::crying::crying::crying:حتی به شکایتم فکر کردم خیلی طول میکشه تا مسئولین محترم بیان رسیدگی کنن تا بیان بجنبن بهمن میشه :w00:
عزییییییییز دلم حرص نخور نفیسه جان. شما درصداتو خودت بگیر حساب کن ببین خوب خوندی یا نه. ببین نسبت به اون چیزی که خوندی خوب جواب دادی و کل چیزایی که خوندی رو جواب دادی یا نه. اگه آره که حله دیگه. اعصاب خودتو واسه این چیزا خورد نکن. بگو فدای سرم. شده دیگه. اگه کاری از دستم بربیاد انجام میدم. باقیشم میسپرم دست خدا دیگه. آزمونای مرکز و ایوانخانه هم بده و با بچه ها خودتو مقایسه کن ببین رتبت حدوداً چند میشه. در نهایت یادت باشه که آزمون معجزه نمیکنه. فقط بهت برنامه میده و ازت همونو میخواد و میسنجه که خوب خوندی یا نه. برنامه ی تو که همه ش بسته به این جوابه نیس که. خودت حساب کن درصدتو. :)

منظر عصر کنکاشو من دیروز گرفتم. 6 فصله: باغسازی ایران قبل از اسلام ، باغسازی ایران در دوره اسلامی ، تاثیر باغسازی ایران بر سایر ملل ، شناخت باغ ایرانی ، تاریخچه باغسازی در جهان ، مبانی نظری معماری منظر
من باقی کتابای منظرو تقریباً کامل دارم اما اینم خریدم. فرقش با بقیه کتابای جمع بندی مثل سپاهان و راهیان اینه که منابعش به روزه. مثلاً پارک های معاصر رو گفته یا مبانی نظری و تاریخ معاصر رو گفته که بقیه کتابا نگفتن. خیلی هم خلاصه و کمه. با کلی تست 238 صفحه س. قیمتشم 14 تومنه.

qazal.

عضو جدید
من نتونستم جزوه نانو ارتقا دانلود کنما میدونم اشکال از گوشی من اما پس چیکار کنم؟؟؟؟

برو کافی نت...بگیرش از حالت زیپ دربیار....بعد بریز تو گوشیت...فکر کنم فایل چون زیپ هست واست باز نمیشه...

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
شکوه جان....من کتابو نداشتم ولی دوستم داشت زنگ زدم پرسیدم .......ایناست:
باغ های ایرانی...............غلامرضا نعیما
باغ ایران و کوشک آن................دونالد هیلبرد و مهین دوخت صبا
باغهای ایران بازتابی از بهشت..............مهدی خوانساری،محمدرضا مقتدر،مینوش یاوری
طراحی باغ و احداث فضای سبز..................غزاله روحانی
پارادایم های پردیس..............آزاده شاهچراغی
طراحی باغ و پارک...........جمشید حکمتی
مجموعه مقالات باغ ایرانی
مجله آبادی 51

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکوه جان....من کتابو نداشتم ولی دوستم داشت زنگ زدم پرسیدم .......ایناست:
باغ های ایرانی...............غلامرضا نعیما
باغ ایران و کوشک آن................دونالد هیلبرد و مهین دوخت صبا
باغهای ایران بازتابی از بهشت..............مهدی خوانساری،محمدرضا مقتدر،مینوش یاوری
طراحی باغ و احداث فضای سبز..................غزاله روحانی
پارادایم های پردیس..............آزاده شاهچراغی
طراحی باغ و پارک...........جمشید حکمتی
مجموعه مقالات باغ ایرانی
مجله آبادی 51
یعنی این همه رو پوشش داده که به نظرتون کامله یعنی لازم نیست کتابای دیگه واسه ارشد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟ پارادایم پردیسو میخواستم بخرم 380000 بود قیمتش نخریدم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی این همه رو پوشش داده که به نظرتون کامله یعنی لازم نیست کتابای دیگه واسه ارشد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟ پارادایم پردیسو میخواستم بخرم 380000 بود قیمتش نخریدم
من ک خودم منظر راهیان رو میخونم ... باش راحت ترم
حجمش زیاده و نقشه هاش هم تقریبا کامله
اکثر جزوه های منظر و کتاب هارو پوشش داده
اما از عصر کنکاش بی اطلاعم

shokoo.m

کاربر بیش فعال
دوستان سوال
1-یه خلاصه برداری وفیش برداری درست و درمون چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟؟
2-چیکار کنم که خلاصه هام زیاد نشه ولی بعدا که میخونم نکاتش کامل باشه؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من کتاب خیلی خوبیه...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سوال
باید ب صورت سوال هایی ک ذهنتو درگیر میکنه باشه و با جواب های کلیدی البته در پست صفحش ک نتونی ببینیشون
اینجوری زیاد شدنش هم ذهنتو واسه خوندنش خسته نمیکنه ... فکر کن ...ی عالمه جمله های طولانی نوشتی.. اولشو میخونی میگی اینو ک بلدم... اما در واقع نکته ای ک توشه ممکنه تا آخر جمله باشه
پس بهتره از سوال های کوتاه استفاده کنی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

بلهههههههههههه
منم وقتی تنظیم شرایطشو باز میکنم انگار دارن با ترکه ی انار میزننم:biggrin:
ولی آکوستیکش خوبه ک
آدم چیز یاد میگیره از توش
اگه با تنظیم شرایطش راحت نیستی اون فصلای آخرش هس... از اونجا ک سامانه های فعال و غیر فعالو گفته با نمونه موردیاش... اونا رو بخون.... منم همینکارو میکنم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

کلا کتایای کنکاش خیلی خوبه و جامع .من تنظیم شرایطشو خریدم و تقریبا تموم کردم ب نظرتون کافیه یا حتما باید کتابای قبایلکو خوند چون وقتم کمه و منابع زیاد میسه مرورش سخت بازم نظر بدید کسایی،ک خوندن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

عصر کنکاش خیلی خلاصه هست به تنهایی کافی نیست

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا کتایای کنکاش خیلی خوبه و جامع .من تنظیم شرایطشو خریدم و تقریبا تموم کردم ب نظرتون کافیه یا حتما باید کتابای قبایلکو خوند چون وقتم کمه و منابع زیاد میسه مرورش سخت بازم نظر بدید کسایی،ک خوندن
منم تعریفشونو شنیدم اما اگه احساس میکنی دوست داری مطمئن شی... کتاب نه اما جزوه های قیابکلو رو ی دور بخون...از کتاباش روون تره و خلاصه تر... اما پیشنهاد میکنم نمونه موردی های کتاب تنظیم شرایطو ی دور بخونی

shematik

عضو جدید
دوستان سوال
به نظرم اول یه دور خوب بخون کتابارو که مجبور نباشی همه چیو بنویسی بعد که کلیات رو فهمیدی ، نکاتی که مهم تر هستن رو خلاصه برداری کن
البته خلاصه برداری شیوه های مختلفی داره
اما وقتی خلاصه میکنی رونویسی و کپی نکن
یعنی طوری متن رو بنویس که بهتر میفهمیش نه طوری که کتاب گفته
از علامت هایی مثل فلش هم خوبه که استفاده کنی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من عصر کنکاش رو دارم به نظرم پر و پیمونه

کسی راهی برای بهتر یادگیری این کتابهای فیزیک 1 و 2 داره :w10: من اصلا خوشم نمیاد از این کتابها یه جورین :weirdsmiley: میشه نخونمش :w45:
من اکوستیک رو دور اول مشکل داشتم دور دوم از رو جزوه ایزدی خوندم جواب داد
تنظیم شرایط رو با جزوه پیش ببر(اکثر نکات جزوه تو کتاب هس به غیر از تقریبا 5درصد که مهمم هس انصافا
..........

دوستان سوال
بستگی به خودت داره...که چه جوری راحتت تره.کلمه های کلیدی روپیدا کن............کلمه هایی که با دیدنشون تموم مطلب یادت میاد یادتون باشه تشریحی که نیس تستیه

برای کسی که هدفش منطر نیس خوبه و کفایت میکنه...............من ترجیح میدم وقتی رو که رو سایر کتابهای منطرقراره بزارم رو برای لرزه ای و فصل 3 ساختمانهای بلند بزارم .............
اگه خوب بخونین این یا راهیان ارشد رو تضمین میکنم بالای 50 زدین منظرو

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست asre kankash.rar من 11000 خریدم...

دوستان سوال

من یه روش میگم اگه همینی ک میگم رو انجام بدی خیلی خوب به نتیجه میرسی...چون خودم این کارو کردم...قبلا میومدم هر چی میخوندم رو به صورت خلاصه مینوشتم(این مال پارسال بود، نتیجشم این شد ک وقت به کل کم اوردم و حتی همون خلاصه ها رو هم نرسیدم بخونم)اما امسال مخصوصا 1 ماه ک این کارو دارم میکنم:
کتاب رو میخونم ...نکات مهمشو highlight میکنم...بعدش دوبازه میام اول همون بخش و هر چی ک خیلی کوتاه رو به صورت سئوالی و هر چی ک در حد 7-6 مورد یا خط رو در حد سرتیتر...مثلا:
فلان سازه چیست؟چه ویژگی داره؟(اگه موردی بود کنارش مینویسم ک مثلا 5 تا ویژگی داره)حالا موقع دوره کردن برگه ها رو میزارم جلوم به تک تک ج میدم ....از اون طرفم کتاب کنارمه واسه اینکه اگه چیزی رو یادم رفت رجوع کنم به همون highlight هام ...این جوری سرعتم فوق العاده بالا رفته...قبلا هر فصل خلاصه میشد 20 صفحه الان میشه 1-2 صفحه...:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان این منابعی که طراحشو میدونیم چرا باید یه منبع دیگه بخونید واسش البته این نظر منه ولی دیگه خارج از انصافه کتابایه قیابکلی رو نخونیم :D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان این منابعی که طراحشو میدونیم چرا باید یه منبع دیگه بخونید واسش البته این نظر منه ولی دیگه خارج از انصافه کتابایه قیابکلی رو نخونیم :D
باهات موافقم اولا گلاب یه تنه همه سوالارو حریفه (پارسال کتاباش کمتر بود 23 تا از سوالارو قبضه کرده بود امسال دیگه خدا داند)حا لا اگه به رقبا میدون بده شابد قیابکلی بینوا هم این وسط دو سه تا سوال پروند:D ویکی دو تا هم از مقررات ملی...ما بقیش آب زل دادنه:smile:

زهر ا

عضو جدید
توی فیش برداری سعی کن یه جوری نکته برداری کنی که خوندنش برات مثل سوال کرذن باشه یعنی بنویسی زهکشی جمع آوری آبهای سطحی که در اطراف ساختمان جمع شده و پس برای مهار اونا باید سه مورد رو انجام دادو... یک طوری فیش برداری کن که بتونی از اون چند نوع سوال برای خودت طرح کنی-
فقط نکات مهم رو یادداشت کن اصلا وارد جزئیات نشه اینطوری از 10 صفحه 2 صفحه خیلی مهم نکته دار ی - زمان روهم از دست ندادی - موفق باشی

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

دوستان سوال

به نظر من کتاب خیلی خوبیه...

دوستان کتاب عصر کنکاش رو من هنوز نخوندم اما سرفصلاشو که دیدم به نظرم از بقیه کتابا بهتره. چون همه مباحث رو یه جا گفته. درسته که خلاصه س اما بهتر از اینه که بقیه کتابا رو بخونین و یکی 2 تا سوال بیاد فقط.:smile: کتابای سپاهان و راهیان همونطور که گفتم طبق منابع قدیمی تره و جدیدا رو پوشش نمیده. همش باغهای تاریخی ایران و جهانه. اما جدیداً مبانی نظری و منظر معاصر و یه سری استانداردها هم مهم شده که تو کتابای جدیدتری مثل کنکاش هست و نه قدیمی ترها. در هر حال این نظر منه. باز هرجور خودتون صلاح میدونین.;)
کتاب پارادایم همش مهم نیست. من چون هدفم منظره خریدمش اما قسمتای مهمش تو همین کتاب کنکاش و جزوه عظمتی هست و اگه هدفتون منظر نیست پیشنهاد نمیکنم بخریدش. چون هم کتاب سختیه به نسبت بقیه کتابا و هم مطالب غیر مهم زیاد داره. وقتتونو تلف نکنین واسه هرچیزی.
واسه خلاصه نویسی هم اصلاً پیشنهاد نمیکنم که همه مطالب رو بنویسین. سعی کنین تا میتونین وقتتون رو صرف خوندن کنین. نه نوشتن. چون وقتی بلد نیستین همه مطلب رو مینویسین. خلاصه واسه وقتیه که همه چی رو بلدین بعد سلسله وار مطالب رو نیاز دارین پشت سر هم داشته باشین. در این حد که مثلاً فلان بنا واسه کدوم دوره س. اما ویژگی هاشو باید بلد باشین. اینا رو باید با هایلایت و چند بار خوندن حفظ کنین.:w10:
بازم تاکید میکنم تکنیک جملات عجیب و طنز ساختن واسه مطالبی که فراره بهترین راهه.:twisted:
دوره دوره دوره. هر فصلو که میخونین فصلای قبل رو هم بخونین. هر دفه با یه رنگ و یه جور خط بکشین تا نکاتی که بلد نیستین هی کمتر و کمتر بشه و دورای بعدی مطالب هایلایت رو بخونین. هی کم میشن تا همه یادتون بمونه. یادگیری لایه لایه س. یه سری چیزا که داستان واره همه با یه بار خوندن یاد میگیرن اما اسما و مشخصات خاص نه. پس بهترین روش لایه لایه خوندنه.
یه مطلب دیگه که بســـــــــــیــــــار مهمه و بعضیا دارن غافل میشن. قضیه دوره جمع بندیه. جمع بندی دوره ی دوباره خوندن همه مطالب نیستااااااااا. دوره مرور نموداروار مطالب و تست زدنه.
حواستون باشه هر درسو که میخونین باااااااید کامل یاد بگیرین. نذارین واسه یه ماه آخر :evil:
الان مثلاً من نگاه کردم میبینم فصل اول تاریخ معماری اسلام که خوندم گذاشتم کنار یادم رفته. :w20: خب این کار 1 دور 2 دور نیست. باید هی بخونین. در حد حفظ کردن. بدونین چی واسه کجاس. از الان درست بخونین. یه ماه آخر و دوره جمع بندی اسمش روشه. واسه جمع بندیه. نه دوباره و سه باره خوندن. الان باید چند دور بخونین.
ببخشین پرحرفی منو. اما احساس کردم خیلیاتون غافل شدین از این قضیه. وظیفه خودم دونستم بگم :smile: چون با اون روال اشتباه اگه پیش برین یه ماه آخر کتابو باز میکنین شُکه میشین. میبینین همه رو قاطی کردین. اما از الان اگه اصولی بخونین نه.
یه دور خوندن بسیاااااااار بدتر از نخوندنه. مخصوصاً واسه تاریخ. چون تست رو که ببینین میفهمین آشناس و خوندینش اماااا گزینه ها رو که میبینین مطمئن نیستین و فک میکنین چون خوندین باید جواب بدین و احتمال زیاد غلط میزنین. اما وقتی بلد نیستین از تست میگذرین. اینه ضرر بد خوندن.
موفق باشین دوستای خوبم :w30:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون با اون روال اشتباه اگه پیش برین یه ماه آخر کتابو باز میکنین شُکه میشین. میبینین همه رو قاطی کردین. اما از الان اگه اصولی بخونین نه.
یه دور خوندن بسیاااااااار بدتر از نخوندنه. مخصوصاً واسه تاریخ. چون تست رو که ببینین میفهمین آشناس و خوندینش اماااا گزینه ها رو که میبینین مطمئن نیستین و فک میکنین چون خوندین باید جواب بدین و احتمال زیاد غلط میزنین. اما وقتی بلد نیستین از تست میگذرین. اینه ضرر بد خوندن.
موفق باشین دوستای خوبم :w30:
عالی..........درست حرفای منه.واسه همینه میگم هی از منابع حذف میکنم بچه ها میگن چرا(چون میدونم مرور از نون شب واجبتره)...............تاریخ رو بارها و بارها باید خوند.باید ترکوند...........بچه ها خب شد این adroit عزیز اشاره کرد.من از الان به فکر مرور ماه آخرم که چه جوری و به چه شکل باشه............اون ماه آخر خیلی سرنوشت سازه...........ممکنه با یه برنامه غلط همه زحماتمون به باد بره؟؟؟؟؟؟؟شما نطرتون چیه؟؟؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عالی..........درست حرفای منه.واسه همینه میگم هی از منابع حذف میکنم بچه ها میگن چرا(چون میدونم مرور از نون شب واجبتره)...............تاریخ رو بارها و بارها باید خوند.باید ترکوند...........بچه ها خب شد این adroit عزیز اشاره کرد.من از الان به فکر مرور ماه آخرم که چه جوری و به چه شکل باشه............اون ماه آخر خیلی سرنوشت سازه...........ممکنه با یه برنامه غلط همه زحماتمون به باد بره؟؟؟؟؟؟؟شما نطرتون چیه؟؟؟
بله ممکنه با برنامه غلط زحمت به باد بره. باید همین جور که میریم جلو یه نگاهم به پشت سرمون بندازیم. هم مبدا رو ببینیم هم مقصد. ببینیم اصلاً درست داریم میریم یا نه. هی ببینیم خوب خوندیم یا نه. باید تست بزنیم. زیاد. همزمان با خوندن. نه فقط ماه آخر. هر فصل رو که میخونین تستشم بزنین. اگه دیدین خوب نزدین باز بخونین. شاید اصلاً منبعی که انتخاب کردین خوب نبوده. با تست زدن میفهمین. انتظارتون از خودتون معقول میشه. شاید یه سری مباحث تو تستا باشه که مهمم هست اما شما چون تست نزدین ازونا غافل میشین. با تست خیلی چیزا دستتون میاد.
واسه جمع بندی ماه آخر من که میخوام این کارو کنم: یه سری نمودار درختی از هر مبحث بعد از خوندن میکشم که کلیات مطالب دستم باشه. واسه جزئیات مطالب هم رجوع میکنم به چیزهایی که قبلاً خوندم و هایلایت کردم. همونارو فقط میخونم. البته این یه چیز ایده آله که میخوام سعی کنم بهش برسم. چون مستلزم کامل خوندن مطالبه. اگه درست نخونین واسه جمع بندی باز دوباره کاری میشه و خدایی نکرده فشار روحی. پس خوب حواستونو جمع کنین.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها فایلای اسنشل ورو برای نرم افزار ه جی ممورایز فقط از هر درس 15 تایه لغتشو داره.شما فایلی دارن که لغاته متنش هم از تو کتاب در آورده باشن؟؟مرسییی
بفرما#49

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اتفاقا من هم امروزداشتم به این مورد فک می کردم من هم به این رسیدم که منابع زیاد ادم اذیت میکنه ، راستش من هم خیلی استرس کتابها را دارم تازه اولین کتاب یعنی تاسیسات مکانیکی را تموم کردم ولی با یک دور خوندن بدون مرور حدودا40-50 درصدش یادمه ،تصمیم گرفتم برنامه ام یکم تغییر بدم سعی کنم روزا تا ساعت8شب نهایتش بخونم و شبها را بزارم برای مرور و تست چون برا اینکه همین هایی هم که خوندیم یادمون نره یا بعضی جاها را کم خوندیم یا هرچی باید مرور کنیم که اخر سر شوکه نشیم من میخوام به جای این همه کتاب چند تا بخونم ولی چند بار بخوم برا زبان هم خلیی استرس داشتم ولی برنامه را یکم جمع جور کردم دیدم اگه همون 504 را سعی کنم دوباره مرور کنم وقتی تافل را بخونم سرعتم 2برابر میشه و وقت کمتری را میگیره امروز چند درس تافل دیدم ، دیدم با این اطلاعات ناقص که خیلی هم درست و درمون تسلط ندارم به کل 504حداق از هر درسی 5لغت را بلد بودم ،به این نتیجه رسیدم که همون جریان مرور زیاد بهتره ولی هر سریع فک کنم قبل مرور کتاب برا بار دوم بهتره اول یک سری تست ها را چک کنیم
برا اخر سر هم اگه واقعا درست و حساب خونده باشیم
با یک مرور نمودار درختی مشکل حله ،ته اش اگه دیدم که نرسیدم اون نمودار درختی را بکشیم برا هر کتاب 2ساعته هم بسه من قبلا بوده که برای مرور تثبت شده هام فقط کتاب برگ زدم و مثلا توی یک 1ساعت و فقط سر تیترها را خوندم و خوب نتیجه گرفتم
من با توجه به این که نیمه بهمن امتحانه انشاله دیگه خیلی بخونم تا 10 دی هستش و بعد از اون برنامه ام تقسیم میکنم برا مرور و زدن تست های سال گذشته با گرفتن زمان که ببینم سر جلسه چند مرده حلاجم
حالا دیگه هر دو روز یا سه روز یکبار یک سری از این ازمون های 10سال حل کنم را باید ببینم خدا چی میخواد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها قبلا یک سری عکس از جزوه های تاسیسات مکانیکی سلطان دوست دانلود کردم میخواستم ببینم نظرتون چیه موقعی که دارم برا بار دوم میخونم در کنار کتاب یک نگاهی هم بندازم بهش حدودا 47صفحه است؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.