مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از سایت عصر کنکاش خرید کرده؟
میخواستم سوالای پارسالو بخرم اما دانلودی بود. ترسیدم بگیرم ولی نشه پرینتش کرد!

من ک خیلی شیک میخوام فردا پس فردا برم همون کتاب فروشی ک عصر کنکاش رو خریدم بهش نشون بدم ک از اون خریدم پارسال بعد خیلی منظقی بشینم باهاش صحبت کنم تا متقاعد بشه ک بزاره از اون سالهای بعدش عکس بگیرم...اینجور دختری هستم من....:D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کوله بارم بر دوش، سفری باید رفت،

سفری بی همراه،
گم شدن تا ته تنهایی محض،
یار تنهایی من با من گفت:
هر کجا لرزیدی،
از سفرترسیدی،
تو بگو، از ته دل
من خدا را دارم...

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان دانشگاه یا موسسه ای از تهران یا اصفهان بدون کنکور ترم بهمن ارشد بگیره ؟ یا اینکه با ازمون ورودی ؟ خیلی مهمه ها!!!​

shematik

عضو جدید
سلام بچه ها
خسته درسا نباشین
من کتابامو یه دور کامل خوندم
به نظرتون خوبه این زمان باقی مانده رو تو هر یک هفته 2روزشو واسه فن 2روزشو واسه تاریخ و 1 روز هم برای باقی دروس اختصاص بدم؟
شما چجوری برنامه ریزی میکنین واسه دوره؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خسته درسا نباشین
من کتابامو یه دور کامل خوندم
به نظرتون خوبه این زمان باقی مانده رو تو هر یک هفته 2روزشو واسه فن 2روزشو واسه تاریخ و 1 روز هم برای باقی دروس اختصاص بدم؟
شما چجوری برنامه ریزی میکنین واسه دوره؟
من نمى تونم طولانى يه چى بخونم، هر روز ٣ درس گذاشتم با زبان. صبحا فنى عصرا تاريخ شبا درك منظرم فعلن نه. :)
دوستان دانشگاه یا موسسه ای از تهران یا اصفهان بدون کنکور ترم بهمن ارشد بگیره ؟ یا اینکه با ازمون ورودی ؟ خیلی مهمه ها!!!​
فك كنم غيراانتفاعى دانش پژوهان تو اصفهان مى گيره، يعنى كلن مى گيره دانش پژوهان كم مونده آدما رو از خونه شون بدزده ببره ثبت نام كنه! :D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .
دکتر شریعتی

-سه چیز در زندگی هیچ گاه باز نمی گردد: زمان, کلمات و موقعیت ها
سه چیز در زندگی نباید از دست برود : آرامش, امید و صداقت
سه چیز در زندگی همیشه قطعی نیستند: رویا ها, موقعیت ها و شانس
سه چیز در زندگی از با ارزش ترین هاست: عشق, اعتماد به نفس و دوستان

-امام علی(علیه السلام)
اقصِر هِمَّتَک عَلی مَا یلزمُک و لا تخُض فِیما لایعنِیک
همّت خود را صرف چیزهایی کن که به آن نیاز داری و آنچه را به کار ت نمی آید پی گیری مکن.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فك كنم غيراانتفاعى دانش پژوهان تو اصفهان مى گيره، يعنى كلن مى گيره دانش پژوهان كم مونده آدما رو از خونه شون بدزده ببره ثبت نام كنه! :D

سلام سمانه جون خوبی؟
مطمنی میگیره دانش پژوهان واسه ارشد؟؟بدون کنکور؟
یکم از دانش پژوهان تعریف کن ببینم چطوریه

• Like
واکنش ها: imah

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اینجا کسی آزمون اکسین میده؟
از سوالای ایستاییش راضیه؟
اگه هنرهای ساخته کلا راضیه؟

sadatt

عضو جدید
سلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین
از کدوم کتاب می خونی؟اگه از درک عمومی علی عسگری می خونی که خیلی شکلاش عالین و مشکلت چیه؟
پتکین نوعی گوشه سازی که با جلو آمدن ردیف های آجری از فرم مربع به 8 ضلعی می رسیدند.
پتکانه شبیه به پتکین است با این تفاوت که جلوآمدگی با یک فرم خاص هندسی است.
در فیلپوش از اجرای طاق های متحدالمرکز استفاده می شود تا تقسیم بندی لازم انجام بشه.
سکنج هم گوشخ برآمده است.
عایا مطلبو گرفتید؟عایا؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سمانه جون خوبی؟
مطمنی میگیره دانش پژوهان واسه ارشد؟؟بدون کنکور؟
یکم از دانش پژوهان تعریف کن ببینم چطوریه
سلام. فك كنم مى گيره، من دقيق نمى دونم، قبلن فك مى كردم مدرسه طور و ايناس پرسيدم چيه گفتن اينجوريه كه انگار ٨ واحد بهت مى دن اگه معدلت از يه حدى بيشتر بود ( يادم نيس چند) ثبت نام مى كنن. دقيقن هم اندازه يه مدرسه غيرانتفاعيه!!! نظرى هم راجع به اساتيد و ايناش ندارم!

vahid_shah

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــ ــــــــــی:
1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟:cry:
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک

sadatt

عضو جدید
از کدوم کتاب می خونی؟اگه از درک عمومی علی عسگری می خونی که خیلی شکلاش عالین و مشکلت چیه؟
پتکین نوعی گوشه سازی که با جلو آمدن ردیف های آجری از فرم مربع به 8 ضلعی می رسیدند.
پتکانه شبیه به پتکین است با این تفاوت که جلوآمدگی با یک فرم خاص هندسی است.
در فیلپوش از اجرای طاق های متحدالمرکز استفاده می شود تا تقسیم بندی لازم انجام بشه.
سکنج هم گوشخ برآمده است.
عایا مطلبو گرفتید؟عایا؟
من از جزوه نسیم عسکری خوندم علی عسکری رو ندارم اگه دارید میشه بذارید واسم؟؟ممنون میشم از توضیحاتتون هم ی چیزایی گرفتم:)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــ ــــــــــی:
1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟:cry:
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک

1. یکی که نیستن قطعا! التقاطی که همون اکلکتیسمه -گزیده گرایی- نئوکلاسیکم که از اسمش معلومه از سبکای احیائیه! منم دسته بندی های دقیق شو هیچ وقت پیدا نکردم ولی اون طور که برداشت کردم التقاطی یه سبک خاص نبوده فقط یه نوع تفکر حاکم بر اون زمان بوده که از همه ی سبکا توامان استفاده می کردن
2. برزگر نوشته نئوباروک!!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. فك كنم مى گيره، من دقيق نمى دونم، قبلن فك مى كردم مدرسه طور و ايناس پرسيدم چيه گفتن اينجوريه كه انگار ٨ واحد بهت مى دن اگه معدلت از يه حدى بيشتر بود ( يادم نيس چند) ثبت نام مى كنن. دقيقن هم اندازه يه مدرسه غيرانتفاعيه!!! نظرى هم راجع به اساتيد و ايناش ندارم!

رفتم سرچ کردم.دیدم اصلا ارشد نداره!!!

vahid_shah

عضو جدید
1. یکی که نیستن قطعا! التقاطی که همون اکلکتیسمه -گزیده گرایی- نئوکلاسیکم که از اسمش معلومه از سبکای احیائیه! منم دسته بندی های دقیق شو هیچ وقت پیدا نکردم ولی اون طور که برداشت کردم التقاطی یه سبک خاص نبوده فقط یه نوع تفکر حاکم بر اون زمان بوده که از همه ی سبکا توامان استفاده می کردن
2. برزگر نوشته نئوباروک!!
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-
یه سوال ...این سبک های احیایی التقاطی حساب میشن یا نه؟؟؟؟:cry:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-

خود سبکا که نه مطمئنا! ولی آثاری که به این سبکا ساخته شدن فک کنم آره ... ببین خانم اعتضادی یه جمله ی کلی نوشته خلاص کرده : " باید توجه داشت که نسبت دادن این سبک ها به اشخاص، اصولا امری تقریبی است، زیرا به علت طرز تفکر گزیده گرایانه -التقاطی- حاکم در آدن دوره، غالب معماران هم زمان به سبک های مختلف کار می کردند." توی همین متن ایشونم برا شارل گارنیه نئوباروکو نوشته و البته اضافه کرده که تقریبیه و می تونه سبکای دیگه هم باشه... به هر حال فک نکنم تستا در اون حد جزئی بیاد که لازم باشه اینا رو دقیقا از هم تفکیک کنیم.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

من الان داشتم سوالای سال 91 رو می خوندم از شانسم این سوالم بود (سوال 80!!) اپرای گارنیه سبک اکلکتیک بود جوابش! با این حساب جزوه ی برزگرم باید کنار گذاشت!! من خیلی روش حساب کرده بودم :razz:

vahid_shah

عضو جدید
من الان داشتم سوالای سال 91 رو می خوندم از شانسم این سوالم بود (سوال 80!!) اپرای گارنیه سبک اکلکتیک بود جوابش! با این حساب جزوه ی برزگرم باید کنار گذاشت!! من خیلی روش حساب کرده بودم :razz:
دقیقا منم واسه همین نمونه موردی (گارنیه) پرسیدم چون یکی زده اکلکتیک یکی کلاسیک! یکی نئو باروک البته سایت آکادمی معماری یه توضیحی داده که کلاسیک میشه

پیوست ها

• ssss.jpg
    ssss.jpg
    7.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
دقیقا منم واسه همین نمونه موردی (گارنیه) پرسیدم چون یکی زده اکلکتیک یکی کلاسیک! یکی نئو باروک البته سایت آکادمی معماری یه توضیحی داده که کلاسیک میشه

به نظر منم نئوباروک یا نئوکلاسیک می شه ولی سازمان سنجشه دیگه :confused:!! البته از این نظر که یکی می گه نئوباروکه یکی می گه کلاسیکه یه جا دیگه می گن نئوکلاسیک پس می شه نتیجه گرفت التقاطیه دیگه :D
کاش این سوالو تو تاپیک تاریخ می پرسیدین طولانی شد بحثش! برا همراهی دردسر می شه انتقال دادنش ...

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وقتی که نمی تونیم اندیشه ها و افکارمون رو کنترل کنیم بهتره یه عبارت تاکیدی انتخاب کنیم ومدام اونو تکرا کنیم !
شاید همیشه نتوانیم اندیشه هایمان را مهار کنیم اما کلام خود را می توانیم در اختیار گیریم....تکرار بر ذهن نیمه هوشیار اثر می گذارد و انگاه بر موقعیت تسلط می یابیم .
اسکاول شین
جمله تاکیدی امروز :
آنچه جویای آنم هم اکنون جویای من است!
گذشته ام را به دور می افکنم و در اکنون شگفت انگیز زندگی می کنم . آنجا که هر روز شادمانیهای شگفت انگیز و دور از انتظار در بر دارد.

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها متدین باشگاه و خوندیدن؟؟ با جزوه ای که مرکز میده چه فرقی داره!!مال مرکز خیلیی بد خطه خب!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترم پايينياى ما دارن اونجا ارشد مى خونن!!

http://www.daneshpajoohan.ac.ir/fa/page/73
http://www.daneshpajoohan.ac.ir/fa/page/98

نوشته با كنكور ولى همش اس ام اساش مياد كه تو رو خدا بياين ثبت نام.

مرسی سمانه جان.من اینو ندیده بودم اخه من رفتم سر مرکز نزده بود که ارشد داره...

حالا به نظر خودت که تو اصفهانی کارشناسی ارشد معماری اونجا خوبه؟؟

زده از طریق تکمیل ظرفیت کنکور سراسری ارشد میگیره.تکمیل ظرفیت کیه؟؟

cna12

عضو جدید
سلام یه سوالی بنده دارم...ممنون می شم پاسخ بدین
1 تو تاسیسات مکانیکی اون بخشای مربوط به تعیین ظرفیتا و ابعاد و در مجموع مساله ها تو کنکور میاد؟
2 تا الان از منابع ارشد نرسیدم عناصر و مصالحو بخونم به نظر شما می رسم بخونم یا .................................................................................................................................................................ولش کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.