من خریدم اگه دانلودی نزنی یعنی خود کتابو میخای که پوله پستشو میگیرن 3 روزه هم میفرستن میاد
آخه این فقط دانلود داشت انگار.
من خریدم اگه دانلودی نزنی یعنی خود کتابو میخای که پوله پستشو میگیرن 3 روزه هم میفرستن میاد
بچه ها کسی از سایت عصر کنکاش خرید کرده؟
میخواستم سوالای پارسالو بخرم اما دانلودی بود. ترسیدم بگیرم ولی نشه پرینتش کرد!
من نمى تونم طولانى يه چى بخونم، هر روز ٣ درس گذاشتم با زبان. صبحا فنى عصرا تاريخ شبا درك منظرم فعلن نه.سلام بچه ها
خسته درسا نباشین
من کتابامو یه دور کامل خوندم
به نظرتون خوبه این زمان باقی مانده رو تو هر یک هفته 2روزشو واسه فن 2روزشو واسه تاریخ و 1 روز هم برای باقی دروس اختصاص بدم؟
شما چجوری برنامه ریزی میکنین واسه دوره؟
فك كنم غيراانتفاعى دانش پژوهان تو اصفهان مى گيره، يعنى كلن مى گيره دانش پژوهان كم مونده آدما رو از خونه شون بدزده ببره ثبت نام كنه!دوستان دانشگاه یا موسسه ای از تهران یا اصفهان بدون کنکور ترم بهمن ارشد بگیره ؟ یا اینکه با ازمون ورودی ؟ خیلی مهمه ها!!!
فك كنم غيراانتفاعى دانش پژوهان تو اصفهان مى گيره، يعنى كلن مى گيره دانش پژوهان كم مونده آدما رو از خونه شون بدزده ببره ثبت نام كنه!![]()
از کدوم کتاب می خونی؟اگه از درک عمومی علی عسگری می خونی که خیلی شکلاش عالین و مشکلت چیه؟سلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام. فك كنم مى گيره، من دقيق نمى دونم، قبلن فك مى كردم مدرسه طور و ايناس پرسيدم چيه گفتن اينجوريه كه انگار ٨ واحد بهت مى دن اگه معدلت از يه حدى بيشتر بود ( يادم نيس چند) ثبت نام مى كنن. دقيقن هم اندازه يه مدرسه غيرانتفاعيه!!! نظرى هم راجع به اساتيد و ايناش ندارم!سلام سمانه جون خوبی؟
مطمنی میگیره دانش پژوهان واسه ارشد؟؟بدون کنکور؟
یکم از دانش پژوهان تعریف کن ببینم چطوریه
من از جزوه نسیم عسکری خوندم علی عسکری رو ندارم اگه دارید میشه بذارید واسم؟؟ممنون میشم از توضیحاتتون هم ی چیزایی گرفتماز کدوم کتاب می خونی؟اگه از درک عمومی علی عسگری می خونی که خیلی شکلاش عالین و مشکلت چیه؟
پتکین نوعی گوشه سازی که با جلو آمدن ردیف های آجری از فرم مربع به 8 ضلعی می رسیدند.
پتکانه شبیه به پتکین است با این تفاوت که جلوآمدگی با یک فرم خاص هندسی است.
در فیلپوش از اجرای طاق های متحدالمرکز استفاده می شود تا تقسیم بندی لازم انجام بشه.
سکنج هم گوشخ برآمده است.
عایا مطلبو گرفتید؟عایا؟
کتابه!من از جزوه نسیم عسکری خوندم علی عسکری رو ندارم اگه دارید میشه بذارید واسم؟؟ممنون میشم از توضیحاتتون هم ی چیزایی گرفتم![]()
سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــ ــــــــــی:1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک
سلام. فك كنم مى گيره، من دقيق نمى دونم، قبلن فك مى كردم مدرسه طور و ايناس پرسيدم چيه گفتن اينجوريه كه انگار ٨ واحد بهت مى دن اگه معدلت از يه حدى بيشتر بود ( يادم نيس چند) ثبت نام مى كنن. دقيقن هم اندازه يه مدرسه غيرانتفاعيه!!! نظرى هم راجع به اساتيد و ايناش ندارم!
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-1. یکی که نیستن قطعا! التقاطی که همون اکلکتیسمه -گزیده گرایی- نئوکلاسیکم که از اسمش معلومه از سبکای احیائیه! منم دسته بندی های دقیق شو هیچ وقت پیدا نکردم ولی اون طور که برداشت کردم التقاطی یه سبک خاص نبوده فقط یه نوع تفکر حاکم بر اون زمان بوده که از همه ی سبکا توامان استفاده می کردن
2. برزگر نوشته نئوباروک!!
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-
یه سوال ...این سبک های احیایی التقاطی حساب میشن یا نه؟؟؟؟![]()
ترم پايينياى ما دارن اونجا ارشد مى خونن!!رفتم سرچ کردم.دیدم اصلا ارشد نداره!!!
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-
یه سوال ...این سبک های احیایی التقاطی حساب میشن یا نه؟؟؟؟![]()
دقیقا منم واسه همین نمونه موردی (گارنیه) پرسیدم چون یکی زده اکلکتیک یکی کلاسیک! یکی نئو باروک البته سایت آکادمی معماری یه توضیحی داده که کلاسیک میشهمن الان داشتم سوالای سال 91 رو می خوندم از شانسم این سوالم بود (سوال 80!!) اپرای گارنیه سبک اکلکتیک بود جوابش! با این حساب جزوه ی برزگرم باید کنار گذاشت!! من خیلی روش حساب کرده بودم![]()
دقیقا منم واسه همین نمونه موردی (گارنیه) پرسیدم چون یکی زده اکلکتیک یکی کلاسیک! یکی نئو باروک البته سایت آکادمی معماری یه توضیحی داده که کلاسیک میشه
بچه ها اینجا کسی آزمون اکسین میده؟
از سوالای ایستاییش راضیه؟
اگه هنرهای ساخته کلا راضیه؟
ترم پايينياى ما دارن اونجا ارشد مى خونن!!
http://www.daneshpajoohan.ac.ir/fa/page/73
http://www.daneshpajoohan.ac.ir/fa/page/98
نوشته با كنكور ولى همش اس ام اساش مياد كه تو رو خدا بياين ثبت نام.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |