اگه هر سه ازمون معماری رو ثبت نام بکنید دیگه نمیرسید که ازمون رشته دیگه ای شرکت بکنید. ولی مثلا اگر طراحی شرکت نکنید جا برای دو ازمون رشته دیگه باز میشه و میتونید اونها رو ثبت نام بکنید.راستی یه سئوال دیگه، آزمون رشته ها با هم تداخل دارن درسته؟
نمیشه دو تا رشته رو شرکت کرد با هم؟
مثلا عمران و معماری؟
یا معماری و شهرسازی؟
خیلی متشکرم ارز اینکه وقت میگذارید برای پاسخ دادن![]()
خیلی ممنون از پاسختون، خدا کنه اینطور باشه یه ارفاقی بکنن، چون دلم خیلی میسوزه که سراغش نرفتم،![]()
قابل توجه دوستانی که عقیده دارن با کلیدواژه اکی میشه همچیز!
تبریک.مبارک باشه.با چند قبول شدین؟
مبارک باشهاجرا 50
نظارت 57
مبارک باشه
منم این دوره با کارتن کیک تاینی یه دونه ساخته بودم البته کتاب ها رو خوابیده گذاشته بودم
البته تو حوزه امتحانی یکی هم با قفسه های مشبک فلزی یه 3 تاییشو آورده بود و راحت تر بود و احتیاج به خم شدن نداشت و راحت تر بود کتاب ها جلوی دستش بود
9 و 10 رو بررسی کردم یه سری عدد و رقم بود. سه رو هم خوندم چرت بود. دیگ نمیدونم. ببینین نظر شما چیهدوستان این توضیحاتی که جلوی منابع آزمون نوشته شده (مبحث 3-9-10) یعنی چی؟
کتاب کلا تغییر کرده یا باید اون فایلی که داخل سایت هست هم کنار مباحث قبلی بخونیم؟؟
تاپیک زدیم برای همین سوال جوابا دیگه.سلام منابع مهم واسه نظارت به نظر دوستانی که قبول شدن چه مباحثی هست .لطفا راهنمایی کنید.
دوستان این توضیحاتی که جلوی منابع آزمون نوشته شده (مبحث 3-9-10) یعنی چی؟
کتاب کلا تغییر کرده یا باید اون فایلی که داخل سایت هست هم کنار مباحث قبلی بخونیم؟؟
شروع کنیددیگه.بسم اللهسلام بچه ها من صفر کیلومترم تو این داستان
یه نفر می تونه یه برنامه ریزی به من بده توی این تایم چیکار کنم؟
البته اینم بگما خیر سرم 4 ترم مقررات ملی رو تو دانشگاه تدریس کردم!!!!![]()
اگ امکانش هست تهیه کنید کتابا رو.بهتره تو کتابخونه خودتون موجود باشه.سخته از کتابه بقیه خوندنسلام کسی از همدان هست کتابای ازمون نظامشو نخواد من میخوامشون
سلام دوستان
امیدوارم همگی قبول بشیم این دوره
منم بار اولمه می خوام شرکت کنم
میخواستم طراحی شرکت کنم ولی نمی تونستم 3 سال نگذشته بود ناچارا نظارت شرکت کردم
حالا یه سوال اینکه جلو منابع آزمون و مباحث سال نوشته خیلی مهمه که ویرایش حتما مال سال 92 باشه مثلا؟
سلام دوستان کسی هست که کتاب واسه ازمون نظارت داشته باشه دوستان همدانی لطفا فقط نظارت میخام
حرف دوستمون کاملا درسته.تست زنی خیلی مهمه.حتی مهمتر از خوندن منابع.اگه یکبار متن رو بخونید و بار دوم رونامه وار مطالعه کنید و بدونید هر فصل در مورد چه چیزی مطلب داره ،و بعدش آزمون سالهای قبل رو کار کنید قبولی صد درصده.زمان کمه و منبع زیاد به نظرم فقط تست زنی![]()
بخونید هر چقدر زودتر قبل بشید بهتره.تلاشتون رو بکنید اگه نشه نهایتا واسه آزمون بعدی میخونید.سلام بچه ها،من تازه میخوام شروع کنم برای نظارت بخونم،به نظرتون میرسم یا کلا بزارم برا بهمن؟یه دور روزنامه وار بخونم بعد تست بزنم؟ اخه شاغل هم هستم
![]()