هنوز زمان نتایج دوره بهمن94 نیامده. معمولا بعد از اعلام نتایج مشخص میشه زمان ثبتنام کی هستسلام به همه منم میخوام امتحان نظارت بدم البته با این که ترم 2 ارشدم و سرم واسه مقاله نویسی خیلی شلوغه.ممنون میشم زمان ثبت نام رو اعلام کنین .
ینی که از بهمن به بعد سه سالتون پر میشه؟سلااااااااااااااااااام من باز اومد م به سایت خوب و عالی
منم بهمن قرار ازمون بدمولی میخوام شروع کنم خورد خورد بخونم![]()
هم معمارای تجربی هم کاردانی ها هم کارشناسی ها میتونن ازمون بدن، توی کتاب آیین نامه این مسائل رو توضیح داده.سلام. ببخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم. میتونین راجع به این آزمون یکم توضیح بدین؟ با چه مدرکی میشه تو این آزمون شرکت کرد؟ بعد قبولی کجا میشه کار پیدا کرد و ...؟.....با تشکر
ازتون بسیار ممنونمهم معمارای تجربی هم کاردانی ها هم کارشناسی ها میتونن ازمون بدن، توی کتاب آیین نامه این مسائل رو توضیح داده.
بعد قبولی اگر نظارت رو قبول شده باشین، سهمیه براتون باز میشه و طبق نوبت دهی نظام مهندسی، مثلا نظارت یک ساختمان به شما میرسه. اما در مورد اجرا معمولا کارفرما به شما مراجعه میکنه یا شما به زور کار رو از کارفرما میگیرین.
اگر اینجا دوست عزیزی داریم ک توضیحات جامع تری داره ممنون میشیم ارائه کنند
ازتون بسیار ممنونم.....پس ربطی به اینکه چن ساله مدرک کارشناسی گرفتیم و اینا نداره. ببخشید میتونین بگین منظورتون از کتاب آیین نامه چیه و از کجا میشه تهیش کرد؟ و یه سوال دیگه اینکه نظارت بهتره یا اجرا؟...........
![]()
از راهنماییاتون بسیار ممنونمقربان شما ارادتمند.
چرا حتما ربط داره که چندسال از مدرکمون گذشته باشه
کاردانی 5 سال تمام
کارشناسی3 سال تمام
ارشد2 سال تمام
باید از مدرک بگذره
اینکه نظارت بهتره یا اجرا رو واقعا نمیدونم چی بگم. تا دوره قبل از مرداد94 ازمون نظارت قبولیش از اجرا سخت تر بوده. اما از دوره مرداد به بعد هر دوشون سخت شدن و این دوره البته اجرا سخت تر بود.
نظارت رو باید خوده نظام بهتون ارجاع کار بده اما اجرا نه خوده مهندس با کارفرما صحبت میکنه.
اینم بگیم که شما یا با نظارت میتونی کار کنی یا با اجرا. هر دو با هم نمیشه.
نظارت مسئولیتش خیلی زیاده و هر موقع واس ساختمان اتفاقی رخ داد یقه مهندس ناظر رو میگیرن.
این مسئله که نظارت معماری چطوریه رو اصلا نمیدونم و خودمم شدیدا دنبالشم. اطلاعاتی کسب کردین بزارین اینجا لطفا
کتاب آیین نامه یه کتاب سفید قطع رقعی هست. اینجا عکسشو گذاشتیم. #9
ازتون بسیار ممنونم.....پس ربطی به اینکه چن ساله مدرک کارشناسی گرفتیم و اینا نداره. ببخشید میتونین بگین منظورتون از کتاب آیین نامه چیه و از کجا میشه تهیش کرد؟ و یه سوال دیگه اینکه نظارت بهتره یا اجرا؟...........
![]()
ازتون ممنونممن فقط در رابطه با مدت لازم بعد از اخذ مدرک خدمتتون بگم که اشتباه متوجه نشید
اگر کارشناسی پیوسته هستید برای شرکت در هر سه آزمون 3 سال از مدرک کارشناسی شما باید گذشته باشه.
اگر کارشناسی ناپیوسته باشید برای شرکت در ازمون طراحی 3 سال از مدرک کارشناسی و برای آزمون نظارت و اجرا به ازای هر 5 سال فاصله بین تاریخ فارغ التحصیلی کاردانی شما تا کارشناسی یک سال از مجموع اون سه سال که باید می گذشته کسر میشه....مثلا من 4 سال بینشون فاصله بود به تناسب بردم محاسبه کردم و در نهایت نتیجه گرفتم از مدرک کارشناسی من باید 2 سال و 2 ماه بگذره تا بتونم آزمون نظارت و اجرا رو بدم...توجه کنیدا این نکته فقط برای ازمون نظارت و اجراست و برای طراحی صدق نمیکنه
(این توضیحات برای آزمون ورود به حرفه مهندسان بود)غیر از این آزمون ها آزمون های دیگری مثل ازمون کاردان ها و معماران تجربی هم هست که داستانش فرق دارد
یه وقت اشتباه برداشت نکنی که از مدرک کاردانی 5 سال بگذره میتونی امتحان بدی...ملاک این آزمون مدرک کارشناسی است ...بقیه مدارک یک سری امتیازات رو در اختیارت قرار میدهند.
مطلبی هم در مورد نظارت خوبه یا اجرا بگم
که شما یا باید نظارت و طراحی بزنی یا پروانه ات رو در قالب مجری ببری و اجرا پر کنی...فقط یک نکته ساختمان هایی رو که خودت طراحی کردی میتونی مجری اون هم باشی...در این صورت میتونی اجرا رو هم استفاده کنی...
همزمان بخوای یک ساختمان طراحی کنی یک ساختمان دگ نظارت کنی و یک ساختمان دگ اجرا امکان پذیر نیست.
در ضمن در کل ریسک نظارت و اجرا و خطرش خیلی بالاست...تا پایان عمر مفید ساختمان اگر اتفاقی برای ساختمان بیوفته شما مسئولید....و خسارت میدی// اونم از جیب مبارک...بنابراین خیلی ریسک نکن...ولی پروانه اش رو حتما بگیر....در هر صورت وجه کاری داره برات.
بین مهندسین ناظر ....ناظر معمار مسئولیتش از همه مهندسین بیشتره...وحشتناک هم زیاده...
البته اینم بگم که بماند که مهندس طراح معمار هم وظایف سنکینی داره...در کل کار اجرایی باید مسئولیت پذیر بود.
آرزوی موفقیت برای شما.
باید صبر کنیم نتیجه ازمون طراحی هم بیاد بعدا مشخص میشه.سلام...... دفترچه خرداد ماه چرا نمیاد ؟؟؟ واسه ازمون نظارت منظورمه؟؟
سلام
از دوستانی که برای آزمون معماری-اجرای مرداد 94 یا بهمن 94 کلاس رفتند می خواستم بپرسم که با توجه به سخت شدن آزمون اجرا در دو دوره ی اخیر به نظرشون کلاس کدوم استاد بهتر هست؟ من تعریف دو استاد رو به نام های استاد صمصام حیدری و استاد هوشنگ کریمی شنیدم. لطفاً دوستانی که تجربه ی کلاس های این اساتید رو دارند، بفرمایند که آیا مطالبی که در کلاس آموزش می دهند، به صورتی هست که با خیال راحت و درصد بالا بتوان در آزمون قبول شد؟ چون من برای دو آزمون اخیر خودم همه ی مباحث و کتاب ها رو خوندم و مسلط بودم ولی به دلیل سخت بودن و به نظر من اجرایی بودن سوالات متأسفانه هر دو بار با اختلاف کمی از 50% قبول نشدم. به همین دلیل می خواهم به کلاسی برم که مطمئن باشم با درصد بالای 60% می تونم قبول بشم و مطالبی بیش از آنچه را که خودمون با مطالعه ی کتاب ها می تونیم متوجه بشیم در کلاس آموزش می دهند.
در مورد نظارت ساختمان و مسئولیت و خسارت از جیب اره زیاد شنیدیم منتها، منتها، مثل سایررررر شاخه های مبهم از معماری، اصلا من جایی ندیدم که وظایف ناظر رو توضیح داده باشه.من فقط در رابطه با مدت لازم بعد از اخذ مدرک خدمتتون بگم که اشتباه متوجه نشید
اگر کارشناسی پیوسته هستید برای شرکت در هر سه آزمون 3 سال از مدرک کارشناسی شما باید گذشته باشه.
اگر کارشناسی ناپیوسته باشید برای شرکت در ازمون طراحی 3 سال از مدرک کارشناسی و برای آزمون نظارت و اجرا به ازای هر 5 سال فاصله بین تاریخ فارغ التحصیلی کاردانی شما تا کارشناسی یک سال از مجموع اون سه سال که باید می گذشته کسر میشه....مثلا من 4 سال بینشون فاصله بود به تناسب بردم محاسبه کردم و در نهایت نتیجه گرفتم از مدرک کارشناسی من باید 2 سال و 2 ماه بگذره تا بتونم آزمون نظارت و اجرا رو بدم...توجه کنیدا این نکته فقط برای ازمون نظارت و اجراست و برای طراحی صدق نمیکنه
(این توضیحات برای آزمون ورود به حرفه مهندسان بود)غیر از این آزمون ها آزمون های دیگری مثل ازمون کاردان ها و معماران تجربی هم هست که داستانش فرق دارد
یه وقت اشتباه برداشت نکنی که از مدرک کاردانی 5 سال بگذره میتونی امتحان بدی...ملاک این آزمون مدرک کارشناسی است ...بقیه مدارک یک سری امتیازات رو در اختیارت قرار میدهند.
مطلبی هم در مورد نظارت خوبه یا اجرا بگم
که شما یا باید نظارت و طراحی بزنی یا پروانه ات رو در قالب مجری ببری و اجرا پر کنی...فقط یک نکته ساختمان هایی رو که خودت طراحی کردی میتونی مجری اون هم باشی...در این صورت میتونی اجرا رو هم استفاده کنی...
همزمان بخوای یک ساختمان طراحی کنی یک ساختمان دگ نظارت کنی و یک ساختمان دگ اجرا امکان پذیر نیست.
در ضمن در کل ریسک نظارت و اجرا و خطرش خیلی بالاست...تا پایان عمر مفید ساختمان اگر اتفاقی برای ساختمان بیوفته شما مسئولید....و خسارت میدی// اونم از جیب مبارک...بنابراین خیلی ریسک نکن...ولی پروانه اش رو حتما بگیر....در هر صورت وجه کاری داره برات.
بین مهندسین ناظر ....ناظر معمار مسئولیتش از همه مهندسین بیشتره...وحشتناک هم زیاده...
البته اینم بگم که بماند که مهندس طراح معمار هم وظایف سنکینی داره...در کل کار اجرایی باید مسئولیت پذیر بود.
آرزوی موفقیت برای شما.
دوره های حقوق مهندسی و گزارش نویسی در سازمان های نظام مهندسی استان ها برگزار می شود...اساتید باتجربه ای در این زمینه هستند.
من یک دوره گزارش نویسی رفتم زمانش خیلی کم بود و البته خسته کننده چون هشت 9 ساعت در یک روز بود و آخرش دگ نتونستم بمونم.
ولی فوق العاده بود...مبگفت اگر همچین اشتباهی کنی چنددرصد خسارت ازناظرین میگیرن چند درصد از خود مالک حتی چند درصد از مدیر ساختمان
خیلی برام جالب بود که مدیر ساختمان هم جریمه میشه...
درباره بیمه و انواع بیمه ناظرین گفتند عالی بود...رکورد صدا کردم...حجم اش زیاده و امکان قرار دادن هم ندارم...ولی دوره ها اگر در شهرهای دیگر برگزار میشه شرکت کنند...
مخصوصا حقوق مهندسی که 70-80 ساعته...
سلام. والا من هر چی گفتم تجربه شخصیم بود. بار اولم با 59 قبول شدم خدا رو شکر.البته اجرا رو رد شدم.سلام دوستان.میشه روش درست تجربه شده ی نظارتوبگید.من تاحدود زیادی میدونم چه نکته ای کجاست.لیبل هم زدم میشه گفت مسلطم.قبول نشدم.(البته اینم بگم یه ربع اخرش وقتی میبینم کم زدم استرس میگیرم هیچی دیگه نمیتونم بزنم.ازاین ایراد بگذریم فعلا)نمونه سوالاتم زدم.کلیدواژه میبرم سر جلسه ،اما انگاریکسری سوالات بنظرم پیداکردن لغت اصلیش حتی سخته،ویعنی فکرمیکنم طرز استفاده از کلیدواژه رو بلدنیستم.واز اونجایی که برام مهمه و وقت هم میزارم میخام بدونم چطور بخونم وچطور از کلیدواژه استفاده کنم که بدونم که واقعا قبول میشم.حتی شاید ایندوره هم شرکت نکنم تا مهارتشو بدست بیارم.باتشکر
من این دوره اجرا و نظارت رو قبول شدم
بار چهارمم بود
هر دفعه هم با 47 و 48 و 49 رد میشدم
روشم هم تو این دوره این بود رفتم سوالات اجرا و نظارت 1392 به بعد رو پرینت گرفتم دونه دونه گشتم تو مباحث پیدا کردم و دستم اومد طراح چه چیزایی رو بیشتر مد نظرشه هر دفعه تکرار میکنه تو صفحه اول هر کتاب هم فهرست سوالا رو نوشته بودم به من که کمک کرد
کلید واژه هم داشتم
رشته | مبلغ (ریال) |
معماری طراحی | 750/000 |
سایر مهندسان شامل معماری نظارت - معماری اجرا-عمران نظارت-عمران محاسبات-عمران اجرا-تاسیسات مکانیکی-تاسیسات برقی-شهرسازی-نقشه برداری-ترافیک | 580/000 |
بالاخره مشخص شد.مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام آزمون از روز شنبه مورخ 29 خرداد ماه 95 آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 10 تیرماه 95 پایان می پذیرد
هزینه آزمون : هزینه آزمون به صورت پرداخت اینترنتی خواهد بود. هزینه مربوطه به شرح ذیل می باشد.
رشته مبلغ (ریال) معماری طراحی 750/000 سایر مهندسان شامل معماری نظارت - معماری اجرا-عمران نظارت-عمران محاسبات-عمران اجرا-تاسیسات مکانیکی-تاسیسات برقی-شهرسازی-نقشه برداری-ترافیک 580/000
سنوات حداقل براي آزمون ورود به حرفه مهندسان بعد از اخذ مدرك تحصيلي
كارشناسي
3 سال
كارشناسي ارشد
2 سال
دكترا
1 سال
من متوجه نشدم چی میفرمایید.سلام به دوستان عزیز
من چندین سال پیش امتحان دادم؛ سه تا تستی بودو یک طراحی، سه تا تستی رو قبول شدم ولی طراحی رو نه.
دیگه سراغش نرفتم اصلا، که متوجه شدم 4 سال بگذره منقضی میشه
اما اون موقع اون سه تا تستی رو قبول میشدیم، نظارت میشد، طراحی هم قبول میشدیم، طراحی
چیزی به نام اجرا وجود نداشت، اجرا دقیقا چیه؟
ممنون.
سلام.سلام به دوستان عزیز
من چندین سال پیش امتحان دادم؛ سه تا تستی بودو یک طراحی، سه تا تستی رو قبول شدم ولی طراحی رو نه.
دیگه سراغش نرفتم اصلا، که متوجه شدم 4 سال بگذره منقضی میشه
اما اون موقع اون سه تا تستی رو قبول میشدیم، نظارت میشد، طراحی هم قبول میشدیم، طراحی
چیزی به نام اجرا وجود نداشت، اجرا دقیقا چیه؟
ممنون.
سلام.
چند وقته که یه قانون گذاشتن که هر ساختمانی که بالای ۷۰۰متر مربع زیر بنا داشته باشه باید مثل مهندس ناظر یه مهندس اجرا هم داشته باشه که اسم اون هم داخل شناسنامه نوشته بشه که دیگه روند ساختن ساختمان به عهده مجری باشه . قبلا برای اینکه پروانه اجرا بگیری باید یا نظارت یا طراحی میگرفتی ولی چند وقت پیش یه جایی دیدم که انگار دیگه برای گرفتن پروانه اجرا نیاز نیست پروانه طراحی یا نظارت هم داشته باشی. البته قانون مجری ساختمان خیلی از شهرها اجبار نشده در حال حاضر.
اون سه ازمونی هم که شما گفتید قبول شدید فکر کنم اگه ارءه بدید یه ارفاق بهتون بکنند و یه ده درصدی اگه کمتر از ۵۰بزنید باز قبول بشید .