آخرین آمار فاز 20-21
مجموعا 12 نفر از گروه ها (گروه 1 و 2 و...) و رشته های مختلف دعوت به مصاحبه شدن.
مثل اینکه دقیقا هم مشخص نیست که الزاما برای SPGC باشه. فقط گفته شده برین فلان جا و مصاحبه بدین، همین!!
همچنین چیزی نگفتن که مثلا اگه کسی تو مصاحبه رد بشه(البته احتمالش با توجه به سطح سواد بچه ها و تجربه کاری این چند ماهه، ضعیفه) تکلیفش چیه!
به هر حال دهه 60 ها همینشون کم بود که شرکت نفت هم سرشون بازی در بیاره!!
من جز دعوت شدگان به مصاحبه نیستم(فعلا!) ولی خوب تو این چند وقته اینقدر از POGC خوشی دیدیم که اگه اسمم واسه SPGC در میومد سر از پا نمی شناختم!!!!
البته یه مدت گفتن میشه رفت و داوطلب شد برای جابجایی به SPGC، من یکی جراتش رو نداشتم(آدم ریسک پذیری نیستم)! چون نمی خواستم با پای خودم برم جایی که شاید اگه بعدا پشیمون شدم همه تقصیر ها گردن خودم باشه!!!
ولی وقتی اسم کسی در میاد، هیچ راه دیگه ای نداره، بنابراین بهتره با یه دید خوبی به قضیه نگاه کنه. همگی یه مدت تو POGC بودیم و نیاز نیست من محاسن(در صورت وجود!) و معایبش رو بگم ولی خب اگه نیاز شد به برخی اشاره می کنم.
امکانات SPGC به نظر بهتر میاد(نمونه بارزش کنار کمپ ما یعنی شیرینو، SPGC ها همه جور امکانات دارن، کمپ ما در مقابل ساختمان های SPGC دقیقا حکم حلبی آباد(یا همون زاغه نشین ها) رو داره!!!
از لحاظ حقوق و مزایا تا جایی که من دیدم و تحقیق کردم، فرقی نمی کنه، حالا اگه شد یه فیش 2-2 مربوط به SPGC رو میذارم. می دونید که اخیرا 2-2 شدن و قبلا 2-1 بودن.
از لحاظ آلودگی هوا ممکنه برای برخی فاز ها وضعیت بدتر بشه، خصوصا بچه های فازهای کنگان که از مرکز آلودگی به دور بودن.
POGC به علت نوع کاری که داره و ارتباطش با پیمانکار به نظر من اصلا جو مناسبی نداره. کارفرما کسی هست که پول رو دو دستی میده پیمانکار که واسش خدمات ارئه بده و پیمانکار هم از اونجا که پیمانکاره معلومه پول خرج نمیکنه. باورتون نمیشه تو فاز ما واسه یه جعبه بیسکویت باید چه پروسه ای طی بشه!!!
به نظر من کارفرما از قدرت کمی برخورداره و جز اعصاب خوردی مخصوصا برای پرسنل جدید و با روحیه، چیزی دیگری از کارفرما بودن نصیب ما نشد. باید دید بهره بردار بودن چطور از آب درمیاد!
گفتنی ها کم نیست...
جناب صالحی توضیحات شما خوب بود ممنون. اما میشه خواهشی کنم؟
ما قبولی گاز spgc هستیم و باید کم کم بیایم اونجا. لطف میکنید از وضعیت کمپ ما و امکاناتی که داره بیشتر بگین چون من حدس میزدم خیلی محروم باشه و هیچی نداشته باشه تو بیابون !! (امکانات ورزشی تفریحی اینترنت و ....)
و دیگر اینکه حقوق که گفتی ماننده هم است یعنی چجوریه؟ ما با مدرک کارشناسی شیمی اگه مشغول بشیم چقدر حدودا حقوق و مزایا داره؟ اگه میشه کامل بگین : مثلا بن دریافتی حق بیمه و ...
و سوال آخر اینکه اقماری ارزش داره بیشتر واسه ما که ساکن اصفهان هستیم یا اگه زن گرفتیم خونه بگیریم توی جم؟ یعنی ارزش موندن تو جم بیشتره یا اقماری بریم و بیایم؟
ممنون