pouyashayan
عضو جدید
از خاطراتي كه تو اين دوره از موقع ثبت نام شركت نفت تا الان كه همش يادمه اينه كه روز امتحان كتبي كه محلش تو دانشگاه اصفهان بود از بس جمعيت براي امتحان اومده بود داشتم پشيمون ميشدم كه تو اين آزمون شركت كردم و ميخواستم برگردم برم خونه . گفتم تو اين همه شركت كننده منكه قبول نميشم و الان كه قبول شدم يه حس خوبي دارم كه تو اين جمعيت تونستم خودم را بكشم بالا و ميدونم اين حس خوب را همه شماها هم داريد.
حتي يكي از دوستانم را كه چند ماهي نديده بودم را روز آزمون تو دانشگاه اصفهان ديدم كه تو نوبت بود سوار اتوبوس بشه و به محل كلاسهاي آزمون بره و تا منو ديد شروع كرد به خنديدن و مسخره كردن كه چرا دست از اين آزمونهاي شركت نفت برنميدارم و شرط بست كه تو اين همه تعداد شركت كننده قبول نميشم و از قبل شركت نفت نيروهاشا گرفته و همش پارتي بازيه و برو بچسب به همين كاري كه داري گفتم چرا خودت شركت كردي گفت آخه من تو شركت گاز از نيروهاي پيماني هستم و برامون امتياز قائل ميشن و من قبولم و بهم گفت اگه تو قبول شدي پرايدم را كه جلوي درب دانشگاه پاركه را سندش را ميزنم به نامت و حسابي روحيه ام را كه با ديدن جمعيت ضعيف شده بود را ضعيف تر كرد و حسابي جلو پسرخالم خرابمون كرد و دلمون را شكوند
از قضا من قبول شدم و اون قبول نشد ولي بهش گفتم قبول نشدم و هنگامي كه مصاحبه فني قبول شدم بهش پيام دادم كه كي مياي سند پرايدت را بزني به نامم من قبول شدم كه از فرط ناراحتي جواب پيام را نداد.
كسي كه هر هفته بهم پيام ميداد و جوك ميفرستاد ديگه حدود دو ماهه ازش خبر ندارم
نميخواستم ناراحتش كنم ولي به خاطر اون حركتش و تمسخر كردنش ميخواستم بهش ثابت كنم اينقده به خودت مغرور نباش و چون آدم حسودي است ديگه ياد ما نكرد.
دوستان ما بايد از پيشرفت هم و دوستان و آشناهامون خوشحال بشيم نه اينكه ناراحت بشيم و حسود باشيم اگر دوست و رفيق يا فاميل ما رييس بشن ( مثل آقاي كيان مكس ) يا يه كاره اي بشن و وضعشون خوب باشه براي ما هم خوبه حداقل يه رفيق رييس داريم كه بهش افتخار كنيم و كلاسش را بزاريم كسي داريم كه وضعش خوبه و هنگامي كه به پيسي خورديم ازش پول قرض كنيم.
حالا اينجوري بهتره يا خلاف اين قضيه باشه؟
حکایتی بس آموزنده،داداش از این دوستا و فامیلا تو زندگی هممون هستش،مهم اینه که تو زندگی دوستای واقعیتو بشناسی،به قول استادم که می گفت :هر کی براتون یه چاهی بکنه مطمئن باش اول خودش تو اون چاه میفته