کسی میدونه که ودیعه مسکن (مناطق نفت خیز) به بچه های لیسانس هم تعلق می گیره یا نه؟ بین متاهل و مجرد متفاوته؟ و اینکه همون اوایل میدن یا طول میکشه؟
انشاله ولی من خیلی دو دلم که بیام هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که بیام نفتان شاءالله موفق باشی اما من فکر کردم تو مناطق کار میکنی البته خیالی نیست یه مدت دیگه میای شرکت نفت اون موقع همکار میشیم
![]()
مشاهده پیوست 90233مشاهده پیوست 90234
دمای آن روز: در اواسط روز مابین 55 تا 57 درجه سانتیگراد
موقعیت: 41 کیلومتری اهواز نزدیک روستای عوده
البته از دمای هوا که ذکر کردم تعجب نکنید چون محیط ماسه ای گرما رو حبس میکنه وگرنه در اهواز دما حوالی 51 درجه بود
من از یکی از کارمنداشون پرسیدم گفت باید صبر کنید بعد از 2سال شاید بدن.ولی من شک دارم اگه کسی اطلاع موثقی داره لطفا بگه
اشتباه نکن مطمئن باش موقعیتت از اونی که حالا هست بهتر میشه چون من از اوضاع کار توی ماهشهر و بندر امام اطلاع دارم در ضمن من درباره ودیعه مسکن از یه همکار با سابقه سوال کردم گفتش که بلافاصله بهت میدن، پس خیالت راحت فقط باید برای یه چیز دلت بسوزه و اون هم اینه که دیگه تو شرکت نفت اون تنوع و گستردگی فنی رو تو کار نخواهی دید آخه شرکت نفت غیر یه سپریشن و پمپاژ کاری رو نفت و گاز نمیکنهامیدی;4817655 گفت:انشاله ولی من خیلی دو دلم که بیام هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که بیام نفت
سلام.(((آقای امیدی)))
1-ببخشیدکجا رفتین که به شما گفتن آغاجری افتادین؟؟
2-هرکی خودش میره محل کارش روتعیین میکنه؟؟
**ممنون میشم جواب بدین**
کد رهگیری شما : 106769 آقای محسن علی بیگی بنی |
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
|