من كه خودم پسر خيلي خوبيم نمازمم ميخونم آستينمم بلنده ريشامم اينقد گذاشتم كه شپش كرده حالا شماها خود دانيد!!!!
ايول پس مث خودمی

من كه خودم پسر خيلي خوبيم نمازمم ميخونم آستينمم بلنده ريشامم اينقد گذاشتم كه شپش كرده حالا شماها خود دانيد!!!!
اتفاقا این سوال خود منم بود،pogc اینجاهم دفتر داره من 3 ماه پیش این سوال پرسیدم ازشون ،گفت بستگی به رشتتون داره
معمولا میشه درخواست داد که اقماری باشی و میذارن
خیلی نگران این نباش
بنده خدا شما میگی غذا میدن؟
اینجا اومدی نگی اینوها بهت می خندنا
صبحانه ،نهار،شام میدن با بهترین کیفیت و بهترین متریال
اینجا همه چی آروم من چقدم خوشحالم صدق میکنه داداش خیالت تخت تخت
البته بگم اقماری همچین آسونم نیستا
من خودم یه سال خورده ای اینجا اقماری کار می کنم واسه ما که کانستراکشنیم و 23 روز کار و 7 روز استراحت داریم 14 روز عالیه
اما اینکه بیشتر عمرت 14 روز یه ور 14 روز دیگه یه ور دیگه باشی همچین آسونم نیست
اگه به روحییت بخوره بعد از 2 ماه عادی میشه واست،اما اگه نه خیلی سخته
ببین داداش من الان جنوبم خانوادم و همسرم جای دیگه
تا هفته دوم عید نمیتونم ببینمشون یعنی سال تحویل و یه هفته بعدش اینجام دور از خونه و خونواده، تازه اگه بک تو بک داشته باشم وگرنه تا آخرای فروردین اینجا هستیم
خلاصه باید پی این سختی هارو به تنت بزنی
گرچه pogc اصلا در این حد سخت نیستا
گرچه ناسلامتی هممون مردیم
خیالی نیست رفیق
ایشا الاه سال دیگه با هم اگه پیش خونواده هامون نبودیم با بروبچ نفت گاز پارس یه سفرهفت سین کوچولو می ندازیم و صفا میکنیم
البته ان شاللاه سال تحویل به رستمون بخوره،اگه هم نه نگرانش نباش
من هستم داوودم که هستش،چه شود![]()
یکی نیست پایانه نفتی قبول شده باشه.بابا من پایانه نفتی قبول شدم ولی توی تاپیکها همش از شرکت نفت و گاز پارس - فلات قاره-مناطق نفت خیز صحبت میشه
شرکت پایانه های نفتی ایران سروره
عزیزم چه جالبه مث اینکه برای شما و بعضی دیگر دوستان عضواین سایت مبدا تاریخ روز عضویت در این سایته !!شاید من اینجا تازه عضو شده باشم دلیل نمیشه توی کار هم بیتجربه باشم انشاالله خودتون میای میبینی! منم عرض کردم یه چیزایی باید رعایت بشه شماهم حرف منو تکرار کردید که حرف من اینه نیازی به تظاهر و درآوردن خودتون به شکل برادرهای عزیز حوزوی نیست! همین اقتضای اونجا یه چیزه که اینجا لازم نیست
گزینش کارش این نیست که آستین کوتاه و نداشتن ریش و تسبیح شما حین کار روی سکوی بهرگان فلات قاره و ... رو رصد کنه !!
والا من رفيقم که هم دانشگاهيمون هم هست اونجا کار ميکنه و تيپشم از اوناس که شما نميپسندی
اما تا حالا سه تا a گرفته !
ميگم که حرفت رو قبول دارم که اگه کسی هيچی بارش نباشه با ريش و تسبيح ميتونه بره بالا! این کاملا درسته
اما اینکه يکی ريشی نباشه اما اگه کارش درست باشه رو بخوان الکی الکی بش a ندن رو قبول ندارم چون ديدم
یکی نیست پایانه نفتی قبول شده باشه.بابا من پایانه نفتی قبول شدم ولی توی تاپیکها همش از شرکت نفت و گاز پارس - فلات قاره-مناطق نفت خیز صحبت میشه
شرکت پایانه های نفتی ایران سروره
اولش نوشته بود امیدی!!!!!!!!
یعنی روی سخن با امیدی بوده
شما سعی کن تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی
مبدا تاریخ ما مشخصه
شما مثل اینکه مبدات عضوت توی سایتهاست
من نگفتم گزینش کارش رصد ریشو تسبیحه
تظاهر هم کار احمق هاست
گفتم اونا در بقیه ایامو بیکار نیستن
ماهارو بررسی میکنن
از همه نظر
تازه بررسی بشیم یا نشیم مهم ذات خودمونه که باید درست باشه
و یاد بگیریم به هم احترام بزاریم
فکر هم نکنم کاره سختی باشه
قربونت برمشما نوکه حمله هستید دیگه
ما زحمت میکشیم و توپو پاس میدیم شما
و افتخار گل زدنش میشه واسه شما
خودت سروری آقا طاها
شرکتت که جای خود داره
والا من رفيقم که هم دانشگاهيمون هم هست اونجا کار ميکنه و تيپشم از اوناس که شما نميپسندی
اما تا حالا سه تا a گرفته !
ميگم که حرفت رو قبول دارم که اگه کسی هيچی بارش نباشه با ريش و تسبيح ميتونه بره بالا! این کاملا درسته
اما اینکه يکی ريشی نباشه اما اگه کارش درست باشه رو بخوان الکی الکی بش a ندن رو قبول ندارم چون ديدم
دوستان خواهشن جنبه داشته باشید اینجا قرار نیست کسی به کسی بی احترامی کنه زود هم از هم نرنجید
اومدیم اطلاعات و تجربیاتمون رو در اختیار هم بزاریم قرار نیست حرفمون رو هم به کسی تحمیل کنیم
عید تون مبارک امیدوارم که سال خوبی رو شروع کنید
آقای مهندس مقایسه گفته هاتون (بخش های AوB ومقایسه XوY باهم )امیدی جان حق با شماست
(A)اینا تازه واردن نمیدونن چه خبره اگه یه نگاهی به سابقه عضویتت بکنن میبینن که شما از کی اینجا عضوی
و قطعا یه چیزایی می دونی ضمنا تو همه جاهای دولتی یه سری چیزا هست که باید حتما رعایت بشه
(x)تا حالا شده این دوستان از خودشون بپرسن که این بچه های گزینش مواقعی که از ما مصاحبه نمیکنن چیکار میکنن؟؟؟؟؟
از ساعت 8 تا 4 بعد الظهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی روی سخن با امیدی بوده.............................................................
اولش نوشته بود امیدی!!!!!!!!
شما سعی کن تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی
مبدا تاریخ ما مشخصه
(B)شما مثل اینکه مبدات عضوت توی سایتهاست
من نگفتم گزینش کارش رصد ریشو تسبیحه
تظاهر هم کار احمق هاست
گفتم اونا در بقیه ایامو بیکار نیستن
ماهارو بررسی میکنن
از همه نظر
تازه بررسی بشیم یا نشیم مهم ذات خودمونه که باید درست باشه
و یاد بگیریم به هم احترام بزاریم
فکر هم نکنم کاره سختی باشه
سلام اقا داوود.چندتا سوال داشتم.1-شما شماره ایی از گزینشفلات ندارید که بهم بدین چون هنوز با من تماس نگرفتن خواستم پیجور شم با گوشیم تماس نگرفته باشن چون این روزا اکثرا گوشیم خاموش بوده.
2-اموزشِ بلاخره محمود اباده یا کیش؟
3-مصاحبه فنی تخصٌصی شما کجا بود باشگاه صنعت نفت؟![]()
آقای مهندس مقایسه گفته هاتون (بخش های AوB ومقایسه XوY باهم )نشون میده افکارتون مشوشه! مرد حسابی اول سوال میپرسی بعد که جوابتو میدیم آمپر میچسبونی ! درضمن شما بودی بدون دعوتنامه پریدی وسط بحث من و جناب امیدی !
اینی که شما ميگی واسه کل ایران و تو هر ارگانی صادق
اما اینکه اگه کسی آستين کوتاه بپوشه و اونجوری نباشه رو بخوان جلوش رو بگيرن و از نون خوردن بندازنش ديگه گذشت، مربوط به دهه 60 بود !
من هرکيو ديدم کار ميکنه و اونجاس اصن تو واديا نيست فقط اونجا نبايد مشکل ساز بشی واسه کسی يا ارگانی
حالا باز بیفتین به جون هم فردا شاغل شدید هرکس که خلاف نظر شما حرفی زد حتما دعوا راه میندازین
اگه به مدرک دانشگاهی حرفی میزنن شروع میشه اگه نسبت به رعایت کردن سر کار باز شرو ع میشه
یه مدت هم سر شرکت ها کل کل بود
یه دفعه همه قربون صدقه هم میرن
یاد اون روز ها بخیر یکی قرار شد ماشین بیاره یکی ویلا همه با هم اولین مرخصی سفر بریم
به دو ماه پیش نگاه کنید و الان متوجه تغییر رفتارتون میشد اون روزها واسه داشتن همه به هم احترام میزاشتن
هنوز واسه خوب بودن وقت هست
خدایی الان باید روحیه به هم بدیم واسه اخرین گام که شاغل میشیم
قربون تک تک شما
هنوز حرفم تموم نشده پست قبلیم میگه فلجین شکر واسه ادب
منظورم کوچیک بودن شرکت نیست داداش منظورم اینه تعداد استخدامی ها کمه
همه عین دینامیت شدن
از این به بعد با کلاه و لباس ایمنی میام بلایی سرم نیاد
آقای مهندس مقایسه گفته هاتون (بخش های AوB ومقایسه XوY باهم )نشون میده افکارتون مشوشه! مرد حسابی اول سوال میپرسی بعد که جوابتو میدیم آمپر میچسبونی ! درضمن شما بودی بدون دعوتنامه پریدی وسط بحث من و جناب امیدی !
داداش مسافرت سر جاشه خيالت تخت تخت
شما قرار شد ماشين بياري يك نفر ديگه هم قرار شد ون بياره ولي يادم نيست كي بود
من قرار شد سيخ و نمك بيارم
one-1 قرار شد گز اصفهان بياره
آرش قرار شد از پاريس كوچولو به ما ملحق بشه و يه گوسفند بياره سرش را ببريم كباب كنيم
شهرام قرار شد حامد مجهول را دنبال خودش بياره
احسان قرار شد از اهواز خودشا برسونه به ما و سمبوسه و فلافل برامون بياره
كيان مكس هم قراره مادر خرج بشه و سرپرستي گروه را قبول كرده
پويا شايان هم قراره از تبريز براي صبحانه پنير ليقوان بياره
hiby هم قراره وقتي نماز خواستيم بخونيم پيش نمازمون باشه
blackberry هم قراره دنبالمون بياد هي بگه تكميل ظرفيت چي شد تكميل ظرفيت چي شد
براي bahramps و آقاي اميدي و آقاي yas و lonlinesspains و majid و amir و ................ هم دعوت ميكنيم تشريف بيارن
كسي ديگه هم اگه چيزي ميخواد بياره يا كاري براي مسافرته ميخواد بكنه اعلام كنه.![]()
در مصاحبه عقيدتي مسائل احكام ميپرسن ( اين جمله را در آخر گفتم كه دوستان نگن به بحث تاپيك مربوط نبود)
اي بابا از شانس بدمون ما امروز صبح كار بوديم و موقع سال تحويل سر كار هستيم و ساعت 5 بيدار شديمصبت بخیر
پسر فلاتی
شما برنامه سفرو بزار بقیش حله
صبح خیز شدی ها
من فوقمو بدم به شما خیالت راحت میشه
آبروی مارو بردی ملت فک میکنن ما فوق ندیده ایم
نمیدونن که .........
بعدشم من بودمسال نو مبارك
سال 1391 مبارك
اولين نفري بودم سال 1391 اولين پيام را تو اين تاپيك درج كردم![]()