mojtaba.baharani
کاربر فعال
پخش و پالایش اراکم عزیز
ببخشیدچه شرکتی هستین؟mojtaba.baharani
ببخشیدچه شرکتی هستین؟mojtaba.baharani
سلام امروز مصاحبه عقيدتي داشتم
اينقده راحت بود كه نگو
تشهد و سلام را گفت بخون
تقوا يعني چي
نفس عماره يعني چي
دروغ رو انسان چه تاثيري ميزاره
نماز چه تاثيري ميزاره
نمازهاي واجب
چه چيزهايي روزه را باطل ميكنه
نماز آيات چيست
ركن هاي نماز
وظيفه شوراي نگهبان
فرمانده سپاه كيه -رييس مجلس كيه- رييس صدا و سيما كيه ( كه من هيچ كدوم را نميشناختم و آقاهه پرسيد اصلن ميدوني رييس جمهور كيه گفتم آره اين يكي را ميشناسم)
دليل پيروزي انقلاب اسلامي در چه بود
نماز جماعت ميري ( گفتم نوچ)
نماز جمعه ( گفتم نوچ)
سيگار ميكشي
اسم فرزندهاي امام را بگو( امام خميني)
روز غدير چه روزيه
امام خميني در چه تاريخي وارد ايران شد روز و سال
مرجع تقليدت كيه
فرق اصول دين و فروع دين در چيه. فرق اساسيشون
در آخر ازش پرسيدم چطور بود گفت مشكلي نداري و از نظر ما تاييد هستي ديدين ديروز گفتم قبولم بابا من اعتماد به نفسم بالاست
جيگرتون را قاچ قاچ بخورم
نفس اماره دیگه منظورته آقا داوود![]()
از شنبه شروع میشه.یک سری از بچه ها از یکشنبه شروع شده
آره همون كه ميگي منكه بلد نبودم
تو اين زمينه من سواد ندارم شرمنده مجتبي جون
یک سوال این رقیق شما چه رشته ای بوده یعنی من هم قبول می شم این رتبمهخوب به سلامتی اینم تکمیل ظرفیتی که دوستان انتظارشو می کشیدن
ایشالا کسایی که رد شده بودن هم قبول شن این عید شاد و خوشحال باشن و بهشون خوش بگذره![]()
کد رهگیری شما : 106769 آقای محسن علی بیگی بنی |
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
|
الهی وَهبنی صَبَرتُ علی عذابک فکیفَ اَصبرُ علی فراقک..... خدایا گیریم که عذابت را تاب آوردم اما چگونه دوری تو را طاقت آورم...... دعای کمیلدقيقا
فقط خدا که رزاق همونه و بس!
شما يکی دو هفته اس من از اواخر دی که نتايج رو نميزدن ميرفتم چون فک ميکردم از اون موقع ميان واسه تحقيق اما اینقد نيومدن و من اینقد رفتم مسجد (ظهر اونی که به خونه نزديک تره، شب اونی که تو کروکی کشيدم و آدم ازش معرفی کردم) که ديگه اصن خوشم اومده و هر روز ميرم نماز جماعت))
با همه ی پيرمردايی که رفيق بابام هستن هم رفيق شدم)
اما چه فايده که يا هنوز نيومدن واسه تحقيق يا نميان يا از کسای ديگه پرسيدن! اما بازم ما ميريم خيلی حال ميده
یک سوال این رقیق شما چه رشته ای بوده یعنی من هم قبول می شم این رتبمه
کد رهگیری شما : 106769
آقای محسن علی بیگی بنی
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
عنوان سهمیه
رتبه داوطلب
رتبه آخرین فرد قبول در سهمیه
ایثارگران
بومی استان خوزستان
57
42
بومی استان بوشهر
آزاد
از کجا می دونی فلات قاره با شروع بکار رسمی میکنن؟همه پالايشگاه هاي ايران
شركت نفت خيز جنوب
شركت ملي حفاري
نفت و گاز پارس
شركت نفت مناطق مركزي
همشون قراره خصوصي بشه
فقط فلات قاره تا شروع به كار زدن رسمي ميشن
فقط فلات قاره
شيره فلات قاره
اينم شركته شما انتخاب كردين
فقط فلات قاره
بچه هاي فلات قاره اي يك صدا بگيد
درود بر فلات قاره
![]()
داداش انشاء ا... قبولی اگه خدا بخواد.یک سوال این رقیق شما چه رشته ای بوده یعنی من هم قبول می شم این رتبمه
کد رهگیری شما : 106769
آقای محسن علی بیگی بنی
عنوان سهمیه
رتبه داوطلب
رتبه آخرین فرد قبول در سهمیه
ایثارگران
بومی استان خوزستان
57
42
بومی استان بوشهر
آزاد
داود براي تو نه اينكه خيلي ميري مسجد به درجات عالي دين اسلام رسيده اي و براي همين امدادهاي غيبي برات اومدن تحقيق .
ميترسم وقتي دعوت به كار بشي يك روحاني شده باشي و بگي مرا چه به شركت نفت من بايد برم حوزه علميه و بايد مرجع تقليد بشم.
ولي داود ديدي چه تيپ پارچه اي زده بودم موهارا زده بودم پايين و يوري زده بودم و ته ريشم را ديدي.وگرنه من خيلي خوشگلم تو بيمارستان عوضم كردن.
فردا تو هم با تيپ اسپرت نرو .
الهی وَهبنی صَبَرتُ علی عذابک فکیفَ اَصبرُ علی فراقک..... خدایا گیریم که عذابت را تاب آوردم اما چگونه دوری تو را طاقت آورم...... دعای کمیل
خیلی باحالی!
خدا وکيلی ببين تو این 8 ماه چه کارايی که نميکرديم و الان ميکنيم! اون از وقتی که فهميدیم آزمون کتبی رو قبول شديم و تا روز مصاحبه کلی دوره رفتيم و مدرک جمع کرديم! بعد که اونو قبول شديم تو فاصله ی طب صنعتی هر روز میرفتیم تو پارک دو، ورزش، ترک دخانيات و اینا الانم که گزينش! از بس مطلب خوندم و بشون فک ميکنم که يادم نره الان رفتم مسواک بزنم يه دفعه به خودم اومدم ديدم دارم وضو ميگيرم!!!!
خدا بقيه اش رو به خير بگذرونه)))
سلام
کسی شبیه سازی یه واحدی را با هایسیس داره؟
نه داداش من شرکت نفت رو ول نميکنم !
يعنی این شرکت نفت آخوند نميخواد؟))) آخوندايی که تو شرکت نفت نماز بخونن يا عقيدتی سياسی باشن حتما حقوقشونم هم بالاتره تازه بايد بياين خمس و زکاتتون رو هم به من بدين تا باش حال کنم :دی
به این سایت برو حتما کمکت میکنن
نرم افزار مهندسی شیمی
همه پالايشگاه هاي ايران
شركت نفت خيز جنوب
شركت ملي حفاري
نفت و گاز پارس
شركت نفت مناطق مركزي
همشون قراره خصوصي بشه
فقط فلات قاره تا شروع به كار زدن رسمي ميشن
فقط فلات قاره
شيره فلات قاره
اينم شركته شما انتخاب كردين
فقط فلات قاره
بچه هاي فلات قاره اي يك صدا بگيد
درود بر فلات قاره
![]()
آقا (blae)دستت درد نکنه از راهنمایت
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داری در اخیارمون بذاری
مثلا امکان داره بتونیم جامون رو تو اموزشی عوض کنیم یا اقماری کار کنیم؟ یا سوالاتی تو این زمینه ها... ؟
دمت گرم
کارآموزی توی همون پالایشگاهه.روزکاره آموزشی.بله توشازنده.سلام مهندس
کارآموزیتون اقماریه؟ کجا هست؟
پالایشگاه اراک تو شازنده؟
باید برید اونجا؟
کار اصلی اقماریه؟
جابجایی رو سخت میگیرند.ولی غیر ممکن نیست.
فکر میکنم انتقالی به مناطقی که اقماری دارند راحتر باشه.چونکه اکثرا بومی هستند و اقماری نمیخوان.
سلام عزیزباحالی از خودتونه آقای 313
اما يه سؤال این خدايی که این همه خوبه و اینا تا حالا شده کسی رو تنها بذاره که ما ميگيم فراقت رو تاب نمياريم؟؟؟ خدا که هميشه هست!!
سلام عزیز
1) قربت و فراق خدا نسبت به بنده هاش یه تفاوت کوچیک با قربت و فراق اشیاء داره، دو تا شیئ یا از هم دورن یا به هم نزدیکن ولی خدا همیشه به بندش نزدیک تره(نزدیک تر از رگ گردن یا نزدیک تر از شخص به خودش) در حالی که در همین حال بنده می تونه فرسنگ ها از خدا دور باشه .....
2) مفهوم دیگر این جمله از مفهوم محبت ناشی میشه یعنی مثلا شما با یه نفر در یک اتاق قرار دارید ولی به دلیل عدم وجود محبت یا حتی وجود نفرت احساس میکنین خیلی از هم دورید....
داداش فکر کنم هنوز مجردیا، متاهلا این جملات عشقولانه را خوب می فهمن!!!!!!!!
یا علی مدد
از دوستان فلات قاره کسی هست که ساکن مراکز استان نباشه، میخوام بدونم نوبت مصاحبه بچه های شهرستان شده