aa313
عضو جدید
استغفرالله حاجیغصه نداره؟ پس دوس دخترام رو چه کار کنم؟![]()
این همه حرص بايد بخوريم مهريه بديم ناز بکشيم و اینا غصه نداره؟
البته من موافق این تاپيکی که گفتی هستم![]()

استغفرالله حاجیغصه نداره؟ پس دوس دخترام رو چه کار کنم؟![]()
این همه حرص بايد بخوريم مهريه بديم ناز بکشيم و اینا غصه نداره؟
البته من موافق این تاپيکی که گفتی هستم![]()
نه بابا.اگه شمارشون رو داری فقط ی زنگ بزن بهشون بگو که شرایطت اینجوریه و هر روزی که می تونی بری بهشون بگو تا واسه اون روز بهت نوبت بدن.من ی هفته انداختمش عقب
خوب اینکه قصه نداره اتفاقاً خیلی هم خوبه!
اصلاً به نظر من بعد از اینکه انشائ الله مشغول شدیم به امید خدا اسم تایپیک را عوض میکنیم " ازدواج نیروهای جدید الاستخدام نفت- فراخوان همسر" بعدشم هرکی میاد شرایطشو اعلام میکنه و کم کم ........بادابادا مبارک بادا.....![]()
سلام آقایblae/میگم الان مناطق نفتخیزکارمیکنین؟
سلام مهندس
از اينكه به جمع ما پيوستي خوشحال شديم
بله من فلات قاره اي هستم .( فلات عشق )
براي من هم تحقيق اومدن و ديروز هم كه 16 اسفند بود مصاحبه عقيدتي داشتم كه در شهر اصفهان بود . اول فاميلم هم ب است و روز مصاحبه عقيدتي كساني كه با من اومده بودن براي گزينش تمامشون فاميلشون با ب شروع ميشد.
عجله نكن نوبت شما هم ميرسه فكر كنم اول فاميلت در آخر حروف الفبا است .
نوبت شما هم ميشود.گر صبر كني ز غوره حلوا سازي
چند صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته بود.چطور می دونی نتایج تکمیل ظرفیتو زدن
من روز 21 باید طب صنعتی برم اما روز 23 گزینش دارم نمی رسم به نظر شما 20 برم از من قبول می کنن ؟؟
از این لحاظ سخت گیر هستن یا نه ؟
سلام آقایblae،میگم ازحقوق رسمیاش خبرنداری چطوریه براکاردانی؟بعدامزایامثل خونه به رسمیامیدن؟کارش اقماریه؟انتقالی هم میتونیم بگیریم؟ممنون میشم اگه جوابم روبدین
آقا این گزينشيه ديروز دو تاشماره به من داد تا بعدا با شماره پرونده ام پيگيری کنم ! به نظرتون از کی پيگيری کنم؟؟ اصن بکنم؟
نه نمیشه :دیمیشه لطف کنی شماره رو بدی؟
من امتحان کردم یه هفته شده خبری نیست.7 ام مناطق نفت خیز مصاحبه داشتم.من یک همچین چیزی پیدا کردم:
http://hmg.mop.ir/Portal/Home/ShowP...tegoryID=d613acbe-579d-4a7f-919a-c85f27ecd98c
کسی امتحان کرده؟!؟
1- کسی میدونه چجوری میشه از نتایج طب و گزینش مطلع شد؟!؟
من پالایش بندر عباس بودم الان 2 هفتس که طب و گزینشو دادم و چک نکردم ببینم جوابه طبمو چی زده!!! پیش دوتا متخصصم فرستادنم... تو سایت گفته با آدرس:
"تهران - خیابان آیت اله طالقانی - روبروی ساختمان مرکزی بنیاد شهید نبش کوچه خوشبختی - تامین نیروی انسانی شزکت ملی پالایش و پخش"
مکاتبه کنید.. ولی من اصفهانم... نامه نگاری هم که قاعدتاً مسخرس!!!!!!
2- از دوستان پالایش بندر عباس کسی نتایجشو دریافت کرده؟!؟
من یک همچین چیزی پیدا کردم:
http://hmg.mop.ir/Portal/Home/ShowP...tegoryID=d613acbe-579d-4a7f-919a-c85f27ecd98c
کسی امتحان کرده؟!؟
من که همچین کاری نمی کنم کد ملی که همه مشخصات رو داره و ایمیلمن یک همچین چیزی پیدا کردم:
کسی امتحان کرده؟!؟
من که همچین کاری نمی کنم کد ملی که همه مشخصات رو داره و ایمیل
اگه ایمیل خودتون رو تو سرچ گوگل بنویسید مینویسه کجا ها عضو هستید
من این کار توصیه نمی کنم
من که همچین کاری نمی کنم کد ملی که همه مشخصات رو داره و ایمیل
اگه ایمیل خودتون رو تو سرچ گوگل بنویسید مینویسه کجا ها عضو هستید
من این کار توصیه نمی کنم
کلاً یه ایمیل رسمی آدم باید داشته باشه و یه ایمیل برایه رفتارهای پر خطر...خب اشتباهت همينجاس ديگه ! آدم که يه ايميل نميسازه که ! من خودم يه ايميل ساختم فقط واسه نفت، يه ميل دارم فقط واسه دانشگاه، يه ميل دارم واسه فيس بوک، يکی واسه ياهو، ......
خب اشتباهت همينجاس ديگه ! آدم که يه ايميل نميسازه که ! من خودم يه ايميل ساختم فقط واسه نفت، يه ميل دارم فقط واسه دانشگاه، يه ميل دارم واسه فيس بوک، يکی واسه ياهو، ......
عزیزم با آقای باقری مصاحبه داشتی؟نه نمیشه :دی
66725057
66725061
آقايان باقری يا سليمانی!