[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
به زنبوره میگن میتونی از فاصله 40 ,50 متری 3 تا گل بخوری ..
میگه مگه من پرسپولیسم
reiran.com1411851722.gif

اقا سر ووصدا نکنید باز بیان تاپیکو ببندن
قصدم مزاح بود از این استرس یکم بیرون بیایید.
:D

pejman4u

عضو جدید
pejman4u عزیز من خواهر هستم!!!!!!!!!!! سوالای نحوه پوششو ننوشتم چون مربوط به شما برادران نمی شد....!!
سلام خانوم مهندس
ببخشید نمیدونستم سوء تفاهم نشه
ولی بازم ممنون که تجربیات ارزشمندتو در اختیار ما قرار دادی

t.p

عضو جدید
ممنون.مفید بود!;)
حالا با این سوالات سخت قبولتون هم کردن؟!

من نمی دونم با این سوالات کی قبول میشه؟!:que:
بله.:smile:..
شما رساله و یا کتاب احکام را مسلط باشین و از اخبار روز(مفاد آخرین نماز جمعه واخبار جهان ) مطلع باشین کمکتون می کنه.... راستی واسه ما تحقیقات محلی همزمان با مصاحبه بود...

t.p

عضو جدید
با سلام به تمام دوستان
بچه ها کسی می دونه الان که استخدام می شی با یه مدرک پایین تر کی می تونی تعدیل مدرک کنی؟ چند سال نمی تونی تعدیل مدرک کنی؟لیسانس به فوق رو میگم.
اگه تو فراخوان مدرک لیسانس خواستن و شما دانشجو و یا ارشد باشی در هر مرحله از فرایند جذب باشین ، به عنوان متخلف جذبتون کنسل میشه...(واسه ما چند نفر که برا مصاحبه دعوت شده بودن و دانشجو ارشد بودن ، حذف شدن-یه نفری هم که تونسته بود مخفی کنه ،بعد از 5 ماه که فهمیدن ،بیرونش کردن!!) ولی اگه بعد از استخدام قبول شید و مدرک بگیرید تو حکم سال بعدتون اعمال میشه... طبق قانون استخدام کشوری....البته شاید سازمانهای مختلف یه تبصره هایی هم داشته باشن...

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
داود خان فکر نمیکنم هیچکی تو تایپیک به اندازه شما از قبولیش خوشحال باشه...منم بهت تبریک میگم
حالا کی گفته که شما افتادی رو سکو؟فلات قاره بیشتر از دریایی عملیاتی خشکی داره توی خارک لاوان و حتی خود بوشهر....
امیدوارم وقتی رفتی اونجا بیلیارد باز قدری بشی در ضمن 2 تا خانومم هستن که شما میشینی رو صندلی و دائم بادت میزنن....چه تفکرات باحالی داری خوش بحالت واقعا..
عسلویه و فلات که الکی ضریب حقوقی بالایی ندارن پسر خوب 2تا از دوستام روی سکو و یکی توی خارک فلات هست ...شاید الان بگی چرت میگم ولی وقتی رفتی تو دریا میفهمی که باید آهن باشی که داغون نشی.البته اگه بیفتی روی سکوهای دریایی که به نظرم احتمالش کمه به دلایل زیادی و اکثر بچه های فلات عملیاتی خشکی هستند.البته همه جا سخته و همه میرن به مناطق عملیاتی فقط واسه این میگم که محیطش اینجوریا که تو ذهنته نیست اصلا..خودتو واسه سختی و مشکلات اماده کن نه عشق و حال چون وقتی وارد سیستم شدی میفهمی اصلا عشق و حالی در کار نیست...

آخرین ویرایش:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
داود خان فکر نمیکنم هیچکی تو تایپیک به اندازه شما از قبولیش خوشحال باشه...منم بهت تبریک میگم
حالا کی گفته که شما افتادی رو سکو؟فلات قاره بیشتر از دریایی عملیاتی خشکی داره توی خارک لاوان و حتی خود بوشهر....
امیدوارم وقتی رفتی اونجا بیلیارد باز قدری بشی در ضمن 2 تا خانومم هستن که شما میشینی رو صندلی و دائم بادت میزنن....چه تفکرات باحالی داری خوش بحالت واقعا..
عسلویه و فلات که الکی ضریب حقوقی بالایی ندارن پسر خوب 2تا از دوستام روی سکو و یکی توی خارک فلات هست ...شاید الان بگی چرت میگم ولی وقتی رفتی تو دریا میفهمی که باید آهن که داغون نشی..البته همه جا سخته و همه میرن به مناطق عملیاتی فقط واسه این میگم که محیطش اینجوریا که تو ذهنته نیست اصلا..خودتو واسه سختی و مشکلات اماده کن نه عشق و حال چون وقتی وارد سیستم شدی میفهمی اصلا عشق و حالی در کار نیست

:biggrin::biggrin:کم ضد حال بزن حالا نمیشه نیای تشریح کنی وخامت اوضاع رو. بچه مردمو چرا می ترسونی؟

هیچی اونجوریم نیست داود جون هتل 5 ستاره رو دیدی اونجا هم همینطوریه:D

آخرین ویرایش:

FAMINE RIAN

عضو جدید
با سلام به تمام دوستان
بچه ها کسی می دونه الان که استخدام می شی با یه مدرک پایین تر کی می تونی تعدیل مدرک کنی؟ چند سال نمی تونی تعدیل مدرک کنی؟لیسانس به فوق رو میگم.

اره میشه باید صبر کنی تو خود مرکز ریجستر بشی حدا اکثر دو سال وقت میبره و زمان رسمی میشن که گزینش ثانویه هم قبول شیم اما روزی که تحویل مدارک بود چنتا دانشجو ارشد و خیلی از بچه های دیگه بودن که گفتن مدرک بالاتر دارن و با یه مدرک پایین تر ثبت نام کردن اون مسئول گفت مشکل نداره بعد رسمی شدن ارائه بدین این رو میگم خودم دیدیم

آخرین ویرایش:

tak2750

عضو جدید
اگه تو فراخوان مدرک لیسانس خواستن و شما دانشجو و یا ارشد باشی در هر مرحله از فرایند جذب باشین ، به عنوان متخلف جذبتون کنسل میشه...(واسه ما چند نفر که برا مصاحبه دعوت شده بودن و دانشجو ارشد بودن ، حذف شدن-یه نفری هم که تونسته بود مخفی کنه ،بعد از 5 ماه که فهمیدن ،بیرونش کردن!!) ولی اگه بعد از استخدام قبول شید و مدرک بگیرید تو حکم سال بعدتون اعمال میشه... طبق قانون استخدام کشوری....البته شاید سازمانهای مختلف یه تبصره هایی هم داشته باشن...
ایا بقیه هم این رو تایید میکنند.
تو اگهی گفته بود که با مدرک بالاتر ثبت نام نکنند که اون موقع هم ما مدرک بالاتر نداشتیم.
تقصیر ما چیه که اعلام نتایج یک سال طول کشیده.
یعنی ما که الان دانشجو هستیم .بی خودی امیداوریم و در اینذه ما رو حذف میکنند؟

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعدیل مدرک بسختی انجام میشه اگه نخواد از طریق آزمون باشه و کارفرما دوست داره نیرو رو تو همون شرایطی که گرفته بمونه ولی خب قوانینی هم هست مثلا همین ازمونای استخدامی که از طرف وزارت نفت انجام میشه از طریق شرکت در این آزمون ها و قبول شدن در این آزمون ها مجبورن مدرک رو تعدیل کنند با توجه به اینکه تا امسال نه خیلی زیاد ولی هر از چند گاهی نفت آزمون استخدامی داشته و اگه این روند تکرار بشه تعدیل مدرک خیلی سخت نیست

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اگهی گفته بود که با مدرک بالاتر ثبت نام نکنند که اون موقع هم ما مدرک بالاتر نداشتیم.

اگه بخوان اینکارو بکنن که خیلی ها رو باید بیرون بریزن چون خیلی ها یا دانشجوی ارشد بودن یا موقع ثبت نام مدرکشون اماده نبود و با لیسانس ثبت نام کردن...میگم که در حالت کلی دوست ندارن فرد ادامه تحصیل بده و دوست دارن بچسبه به کارش ولی اینکه بخواد مشکل ساز بشه در حد حذف از استخدام نه.....دوست من پایان نامه ارشدش مونده بود و با لیسانس شرکت کرده بود جالب اینکه روز مصاحبه گفته بود من دانشجوی ارشدم و قبول هم شد...مشکلی پیش نمیاد عزیز

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا هم گفتم اگه کسی با تست اسپیرومتری مشکل داره یا آسم یا مشکل تنفسی داره می تونه اسپری سالبوتامول رو قبل از تست بزنه.این اسپری باعث باز شدن و گشاد شدن را های تنفسی می شه وبه طور کلی حجم ریه رو افزایش میده.همچنین میتونید از حالا روزی نیم ساعت بدوید تا تنفس بهتری داشته باشید.در ضمن نموداری که تست اسپیرومتری بر اساس تنفس شما می کشه معمولا خطای زیادی داره و بسیاری از افراد سالم هم تست اسپیرومتری شون دچار اشکال می شه.در کل در طب صنعتی به تست چشم و گوش تاکید فراوانی میشه و بقیه تست ها رو میشه یه جورایی گذراند

آخه تابلو نميشه وقتی خودمون بزنيم و بريم تو؟ نميگن تو مشکل داری که از این اسپری ها مصرف ميکنی؟؟؟؟؟؟؟؟دويدن رو که من روزی 1 ساعت و نيم در روز ميرم

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به تمام دوستان

والا این شرکت گازيه که به من گفت اگه بتونی تا قبل ازشروع آموزش دفاع کنی ميتونی همون موقع ارائه کنی!این رفيق شرکت نفت و گاز پارسمون هم گفت هروقت خواستی ارائه ميکنی و از زمان دفاع تا زمانی که ارائه ميکنی رو به صورت payback محاسبه ميکنن و پولش رو ميدن!

ديگه راست و دروغشون با خودشون

والا این شرکت گازيه که به من گفت اگه بتونی تا قبل ازشروع آموزش دفاع کنی ميتونی همون موقع ارائه کنی!این رفيق شرکت نفت و گاز پارسمون هم گفت هروقت خواستی ارائه ميکنی و از زمان دفاع تا زمانی که ارائه ميکنی رو به صورت payback محاسبه ميکنن و پولش رو ميدن!ديگه راست و دروغشون با خودشون

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست من پایان نامه ارشدش مونده بود و با لیسانس شرکت کرده بود جالب اینکه روز مصاحبه گفته بود من دانشجوی ارشدم و قبول هم شد...مشکلی پیش نمیاد عزیز

من خودم روز مصاحبه بشون گفتم که الان ارشد ميخونم و فقط پايان نامه ام مونده (چون پرسيد تو این سه سال چه کردی؟ منم ديدم هرچی بگم ضايع اس راستشو گفتم)
و الانم خدارو شکر قبول شدم

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز

نگران نباش استرس روز طب اوضاعتو بدتر می کنه.
توکلت به خدا باشه ایشالا اتفاقی نمی افته و قبول میشی.

ببینم یعنی مادرزادی ریه ت تنگ تر از عادیه؟
از کجا فهمیدی این مشکلو داری؟
موقع دودیدن تنگی نفس میشی؟

آره توکلم که از اول به خدا بوده که تا اینجا اومدم ، رزاق خداست و اون تعيين ميکنه که کی کجا باشه ؛)آره دکتر بم گفت این مشکلت مادرزاديه :(از وقتی که تو طب صنعتی ذوب آهن تست اسپيرومتری دادم!الان که حدود 3،4 ماه ميدوم و انحراف بينيم رو عمل کردم نه اما قبلنا که ضعيف بودم يه کم ميگرفت که مشکلی باش نداشتم 10 دقه بعد خوب ميشد

ehsan6472

عضو جدید
سلام بچه ها پس این نتایج پالایشگاه چی شد معلوم هست چه خبره چقدر دیگه صبر کنیم.:razz:

rezatm

عضو جدید
هنوز واسه کسی نیومدن تحقیقات محلی؟؟؟نکنه یادشون رفته؟؟

حمید غضنفری

عضو جدید

فکر نکنم اینجوری باشه چون من خودم تو مصاحبه بهشون گفتم ارشدم و حالا هم قبول شدم. اتفاقا اکثر کسایی هم که قبول شدن دانشجوی ارشدن

ehsan6472

عضو جدید
فکر کنم بیخیال شدن.کسی هم نیست پیگیری کنه!
چقدر بد اخلاق شدن وقتی زنگ میزنم درست جواب نمیدن یکبار میگن نمیدونم یکبار میگن این هفته اون هفته خودشونم گیج شدن مگه چند نفر میخوان بگیرن که این همه طولش دادن عجببببببببببب.

amir4924

عضو جدید
اتفاقا چند روزه خوب جواب میدن ولی راست نمیگن.دیروز گفتن همین هفته
به شما چی گفتن؟

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
نگران مدرک نباشین
بعد از استخدام میتونین مدرک بالاتر بدین
البته باید تاریخ اخذ مدرک بالاتر بعد از تاریخ استخدامتون باشه
منم به همین خاطر ترم قبل مرخصی گرفتم
یهی چند واحد برای معرفی به استاد گذاشتم و بعد از استخدام انشاا... امتحان میدم
این چیزی بود که خودشون گفتن
اما اگه تارخ اخذ مدرکتون قبل از استخدام باشه نمیتونین ارائه بدین
یعنی ازتون قبول نمیکنند.
و تا موقع رسمی شدم مدرک بالاتری رو که ارائه میدین فقط 2/5 درصد روی حقوقتون اضافه میشه
بعد از رسمی شدن یه مصاحبه علمی میدین و بعد حقوقتون واقعی میشه
موفق باشین

ehsan6472

عضو جدید
آره دیگه چرا نباشیم.وقتی هیچ جایی برای پاسخگویی نیست بایدم این طور باشه
اگه نزدیک بودم میرفتم جوابشو چکشی میدام که مردمو سر کار نزارن حداقل یه تاریخی بگن نه اینکه این هفته او هفته کنن.

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه نزدیک بودم میرفتم جوابشو چکشی میدام که مردمو سر کار نزارن حداقل یه تاریخی بگن نه اینکه این هفته او هفته کنن.
من که بیخیال شدم تا اردیبهشت
چون حالا حالاها خبری نیست
سر کاریم فعلا
هر روز میگن این هفته و اون هفته

بالا