سلام خانوم مهندسpejman4u عزیز من خواهر هستم!!!!!!!!!!! سوالای نحوه پوششو ننوشتم چون مربوط به شما برادران نمی شد....!!
بله.ممنون.مفید بود!
حالا با این سوالات سخت قبولتون هم کردن؟!
من نمی دونم با این سوالات کی قبول میشه؟!![]()
اگه تو فراخوان مدرک لیسانس خواستن و شما دانشجو و یا ارشد باشی در هر مرحله از فرایند جذب باشین ، به عنوان متخلف جذبتون کنسل میشه...(واسه ما چند نفر که برا مصاحبه دعوت شده بودن و دانشجو ارشد بودن ، حذف شدن-یه نفری هم که تونسته بود مخفی کنه ،بعد از 5 ماه که فهمیدن ،بیرونش کردن!!) ولی اگه بعد از استخدام قبول شید و مدرک بگیرید تو حکم سال بعدتون اعمال میشه... طبق قانون استخدام کشوری....البته شاید سازمانهای مختلف یه تبصره هایی هم داشته باشن...با سلام به تمام دوستان
بچه ها کسی می دونه الان که استخدام می شی با یه مدرک پایین تر کی می تونی تعدیل مدرک کنی؟ چند سال نمی تونی تعدیل مدرک کنی؟لیسانس به فوق رو میگم.
داود خان فکر نمیکنم هیچکی تو تایپیک به اندازه شما از قبولیش خوشحال باشه...منم بهت تبریک میگم
حالا کی گفته که شما افتادی رو سکو؟فلات قاره بیشتر از دریایی عملیاتی خشکی داره توی خارک لاوان و حتی خود بوشهر....
امیدوارم وقتی رفتی اونجا بیلیارد باز قدری بشی در ضمن 2 تا خانومم هستن که شما میشینی رو صندلی و دائم بادت میزنن....چه تفکرات باحالی داری خوش بحالت واقعا..
عسلویه و فلات که الکی ضریب حقوقی بالایی ندارن پسر خوب 2تا از دوستام روی سکو و یکی توی خارک فلات هست ...شاید الان بگی چرت میگم ولی وقتی رفتی تو دریا میفهمی که باید آهن که داغون نشی..البته همه جا سخته و همه میرن به مناطق عملیاتی فقط واسه این میگم که محیطش اینجوریا که تو ذهنته نیست اصلا..خودتو واسه سختی و مشکلات اماده کن نه عشق و حال چون وقتی وارد سیستم شدی میفهمی اصلا عشق و حالی در کار نیست
با سلام به تمام دوستان
بچه ها کسی می دونه الان که استخدام می شی با یه مدرک پایین تر کی می تونی تعدیل مدرک کنی؟ چند سال نمی تونی تعدیل مدرک کنی؟لیسانس به فوق رو میگم.
ایا بقیه هم این رو تایید میکنند.اگه تو فراخوان مدرک لیسانس خواستن و شما دانشجو و یا ارشد باشی در هر مرحله از فرایند جذب باشین ، به عنوان متخلف جذبتون کنسل میشه...(واسه ما چند نفر که برا مصاحبه دعوت شده بودن و دانشجو ارشد بودن ، حذف شدن-یه نفری هم که تونسته بود مخفی کنه ،بعد از 5 ماه که فهمیدن ،بیرونش کردن!!) ولی اگه بعد از استخدام قبول شید و مدرک بگیرید تو حکم سال بعدتون اعمال میشه... طبق قانون استخدام کشوری....البته شاید سازمانهای مختلف یه تبصره هایی هم داشته باشن...
ایا بقیه هم این رو تایید میکنند.
تو اگهی گفته بود که با مدرک بالاتر ثبت نام نکنند که اون موقع هم ما مدرک بالاتر نداشتیم.
تقصیر ما چیه که اعلام نتایج یک سال طول کشیده.
یعنی ما که الان دانشجو هستیم .بی خودی امیداوریم و در اینذه ما رو حذف میکنند؟
قبلا هم گفتم اگه کسی با تست اسپیرومتری مشکل داره یا آسم یا مشکل تنفسی داره می تونه اسپری سالبوتامول رو قبل از تست بزنه.این اسپری باعث باز شدن و گشاد شدن را های تنفسی می شه وبه طور کلی حجم ریه رو افزایش میده.همچنین میتونید از حالا روزی نیم ساعت بدوید تا تنفس بهتری داشته باشید.در ضمن نموداری که تست اسپیرومتری بر اساس تنفس شما می کشه معمولا خطای زیادی داره و بسیاری از افراد سالم هم تست اسپیرومتری شون دچار اشکال می شه.در کل در طب صنعتی به تست چشم و گوش تاکید فراوانی میشه و بقیه تست ها رو میشه یه جورایی گذراند
با سلام به تمام دوستان
اگه تو فراخوان مدرک لیسانس خواستن و شما دانشجو و یا ارشد باشی در هر مرحله از فرایند جذب باشین ، به عنوان متخلف جذبتون کنسل میشه...(واسه ما چند نفر که برا مصاحبه دعوت شده بودن و دانشجو ارشد بودن ، حذف شدن-یه نفری هم که تونسته بود مخفی کنه ،بعد از 5 ماه که فهمیدن ،بیرونش کردن!!) ولی اگه بعد از استخدام قبول شید و مدرک بگیرید تو حکم سال بعدتون اعمال میشه... طبق قانون استخدام کشوری....البته شاید سازمانهای مختلف یه تبصره هایی هم داشته باشن...
دوست من پایان نامه ارشدش مونده بود و با لیسانس شرکت کرده بود جالب اینکه روز مصاحبه گفته بود من دانشجوی ارشدم و قبول هم شد...مشکلی پیش نمیاد عزیز
نگران نباش استرس روز طب اوضاعتو بدتر می کنه.
توکلت به خدا باشه ایشالا اتفاقی نمی افته و قبول میشی.
ببینم یعنی مادرزادی ریه ت تنگ تر از عادیه؟
از کجا فهمیدی این مشکلو داری؟
موقع دودیدن تنگی نفس میشی؟
فکر کنم بیخیال شدن.کسی هم نیست پیگیری کنه!سلام بچه ها پس این نتایج پالایشگاه چی شد معلوم هست چه خبره چقدر دیگه صبر کنیم.![]()
ایا بقیه هم این رو تایید میکنند.
تو اگهی گفته بود که با مدرک بالاتر ثبت نام نکنند که اون موقع هم ما مدرک بالاتر نداشتیم.
تقصیر ما چیه که اعلام نتایج یک سال طول کشیده.
یعنی ما که الان دانشجو هستیم .بی خودی امیداوریم و در اینذه ما رو حذف میکنند؟
سر زدن فایده نداره با این شماره تماس بگیر ،مربوط به تامین نیروی انسانی پالایش و پخشهخسته شدم دیگه از بس سر زدم به سایت نتایج.![]()
چقدر بد اخلاق شدن وقتی زنگ میزنم درست جواب نمیدن یکبار میگن نمیدونم یکبار میگن این هفته اون هفته خودشونم گیج شدن مگه چند نفر میخوان بگیرن که این همه طولش دادن عجببببببببببب.فکر کنم بیخیال شدن.کسی هم نیست پیگیری کنه!
من زنگ زدم گفت آقا من نمیدونم معلوم نیست.اتفاقا چند روزه خوب جواب میدن ولی راست نمیگن.دیروز گفتن همین هفته
به شما چی گفتن؟
خب پس سرکاریممن زنگ زدم گفت آقا من نمیدونم معلوم نیست.
بدطور سرکاریم گوشیرم طوری قطع میکنه انگار بدهکارشیمخب پس سرکاریم
آره دیگه چرا نباشیم.وقتی هیچ جایی برای پاسخگویی نیست بایدم این طور باشهبدطور سرکاریم گوشیرم طوری قطع میکنه انگار بدهکارشیم
اگه نزدیک بودم میرفتم جوابشو چکشی میدام که مردمو سر کار نزارن حداقل یه تاریخی بگن نه اینکه این هفته او هفته کنن.آره دیگه چرا نباشیم.وقتی هیچ جایی برای پاسخگویی نیست بایدم این طور باشه
من که بیخیال شدم تا اردیبهشتاگه نزدیک بودم میرفتم جوابشو چکشی میدام که مردمو سر کار نزارن حداقل یه تاریخی بگن نه اینکه این هفته او هفته کنن.