دوستان مناطق نفت خیز جنوب کسی از شرایط کاری اطلاع داره؟؟ فکر نمیکنم مناطق نفت خیز اقماری داشته باشه....کسی میدونه تقسیم افراد بین 5 تا شرکت مناطق نفت خیز بر چه اساسی صورت میگیره؟
سلام من لیسانس و فوق لیسانسم هر دو از دانشگاه آزاده و قبول شدم.فکر نمی کنم به نوع دانشگاه مربوط بوده باشهمیشه از دوستانی که شرکت نفت و گاز پارس قبول شدن سوال کنم که کسی هست که با مدرک دانشگاه آزاد قبول شده باشه؟
مصاحبه عقیدتی دعوت شده بود؟ تحقیقات محلی چطور؟ انجام دادن واسش؟بچه ها مگه نتیجه پالایش و پخش هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز صبح به دوستم مسج دادن که شما قبول نشدین!!! پالایشگاه خانگیران بوده مصاحبش.اما تو سایتش که چیزی نیست!!
سلام به همه دوستان
کسی میدونه نفت و گاز پارس ، چند روز کار و چند روز استراحته؟
میشه از دوستانی که شرکت نفت و گاز پارس قبول شدن سوال کنم که کسی هست که با مدرک دانشگاه آزاد قبول شده باشه؟
مصاحبه عقیدتی دعوت شده بود؟ تحقیقات محلی چطور؟ انجام دادن واسش؟
سلام دوستان من یه ایمیل به شرکت نفت و گاز پارس دادم که الان واستون می زارم
To: "info@pogc.ir" <info@pogc.ir>
Sent: Tuesday, January 24, 2012 7:48 PM
Subject: سوال در مورد استخدام
سلام یه سری سوال دارم که امید ئارم جواب بدید
واسه مراحل بعدی استخدام بعد مصاحبه تقریبا از کی و چه طریقی خبر دار میشیم
ایا گزینش بدو استخدام هست یا به تحقیقات محلی اکتفا میشه
بعد اتمام تشریفات استخدام در بهترین حالت شرو به کار چه وقتیه
جواب اونها
با سلاماز اوايل ارديبهشت مراحل اموزش شروع ميشه
با همه شركت كنندگان تماس گرفته ميشه
گزينش معمولا بصورت موازي انجام ميشه
[/QUOTE
گزينش بصورت موازي يعني چي ؟
سلام من لیسانس و فوق لیسانسم هر دو از دانشگاه آزاده و قبول شدم.فکر نمی کنم به نوع دانشگاه مربوط بوده باشه
با تشکر از شما. من با کسایی که روز مصاحبه آشنا شده بودم و از هر کسی که میشناختم که کارشناسی دانشگاه آزاد بودن قبول نشدن. راستش خیلی فکرم رو مشغول کرده بود. دیگه کسی از دوستان کسی بوده که فقط با کارشناسی دانشگاه آزاد قبول شده باشه منظورم اینه که ارشد نخونده باشه.من مدرکی که ارائه کردم مال دانشگاه آزاد بود اما روز مصاحبه بهشون گفتم که فوق توی دانشگاه دولتی ميخونم
بچه ها مگه نتیجه پالایش و پخش هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز صبح به دوستم مسج دادن که شما قبول نشدین!!! پالایشگاه خانگیران بوده مصاحبش.اما تو سایتش که چیزی نیست!!
من لیساتس از یه دانشگاه ازاد مضخرف با یه معدل خیلی خیلی خیلی مخرفتر فارغ تحصیل شدم.حتی بهشون نگفتم که الان ارشد میخونم.دوستانی که قبول شدن لطف کنن بگن از کدوم دانشگاه مدرک گرفتن ببینیم نوع دانشگاه تاثیر داشته یا نه.
سلام من امروز زنگ زدم مناطق نفتخیز جنوب قسمت نیروی انسانی گفتن 2-3 هفته دیگه دعوت نامه می فرستن به آدرس منزلتون. بعد پرسیدم مصاحبه عقیدتی داره گفت آره .اگه کسی از دوستان اینجا مناطق نفتخیز جنوبه تماس بگیره تا بیخیال نشن
من فقط میدونم مدت تعهد حداقل 5 ساله شایدم بیشتر که حتما باید توی این مدت تو مناطق عملیاتی باشی.....بعدش نمیدونم کجاها میشه رفت!!!!! ولی فکر کنم پالایش و پخش یا پتروشیمی بشه رفت چون مناطق مرکزی ایران که نفت نداره.......
سلام آقای مجهول!!!!!!!!!!!
یه سوالی دارم
استخدام در مناطق عملیاتی بهتره یا پالایشگاه ها؟
میدونم این سوال را باید قبل از ثبت نام در آزمون میپرسیدم
راستش من کلا این جوریم یعنی یه کاری را تا تهش انجام میدم بعد میرم تحقیق میکنم که آیا کارم اشتباه بوده یا درست
بعضی وقتها هم خیلی ضرر کردم ولی هنوز این عادت غلط را اصلاح نکردم![]()
نه زیر مجموعه شرکت نفته. ربطی به گاز نداره. با همین بچه های نفت و پالایش و پخش ثبت نام کرده و رفته برا مصاحبه. دعوت نامش هم مال شرکت نفت و پالایش و پخش بودهمهندس گرامی پالایشگاه خانگیران "پالایشگاه گازه" !! و زیرمجموعه شرکت گاز ربطی به پالایشو پخش نفت نداره
دوست عزیز اول میتونم بپرسم شما پالایشگاه هستین یا نفت؟اگه نفت کدوم شرکت؟
سلام
یکی از دوستای منم حدود 40 روز پیش رد شد و بهش اطلاع دادند
اون هم از طریق نخبه ها ثبت نام کرده بود و پالایش و پخش بود
حامد جان فکر نکنم بشه به پتروشیمی یا پالایش انتقالی گرفت
پتروشیمی که روند استخدامیش جداست البته بیشترشون هم خصوصی شده
بعدشم پالایش و پخش هم بعضی شرکتها خصوصی هست و اونهایی هم که دولتیه فکر نکنم بشه انتقالی گرفت
البته امیدوارم هر جا به نفعمون هست و به صلاحمونه بیافتیم
توکل به خدا
این هفت خان رستم هم واسه اینه کسایی رو استخدام کنن که بعد چند سال کارو ول نکنن و برن!!! این موضوع ارزشش با توانایی علمی داوطلب برابری میکنهخیلی واسم جالبه یعنی دوستانی که نفت قبول شدن فقط قبول شدنه واسشون مهم بوده؟این که بخوان 30 سال دور از همه چیز زندگی کنن واسشون مهم نیست؟اگه نشه به شرکت های دیگه مثل پالایش و پخش انتقالی گرفت پس باید چکار کرد؟