چه عجب یه پخشی اومد حرف زد،کم کم داشتم فک میکردم فقط من پالایشیم،بابا این چه وضعیه چرا اعلام نمیکننب.... متعاقباً یعنی چی؟!؟!!؟
دلهره + بلاتکلیفی + علافی
+
+
![]()
تلکیف ما پخش وپالایشی های آبادان اصلا معلوم نیست حالا شما خوبه دعوت شدین به مصاحبه عقیدتی ما که اصلا هیچ جوابی بهمون ندادن رو هوا هستیم.چه عجب یه پخشی اومد حرف زد،کم کم داشتم فک میکردم فقط من پالایشیم،بابا این چه وضعیه چرا اعلام نمیکنن
ابادانیا هم که دعوت شده بودن به مصاحبه عقیدتی!!!!!!!!!!تلکیف ما پخش وپالایشی های آبادان اصلا معلوم نیست حالا شما خوبه دعوت شدین به مصاحبه عقیدتی ما که اصلا هیچ جوابی بهمون ندادن رو هوا هستیم.
جهت ساير تشريفات استخدامي (گزينش، طب صنعتي و ...) دعوت خواهيد شد
آره آبادان بعضیا 2 ماه پیش دعوت شدن ولی من دعوت نشدم و اونایی که هم دعوت شدن یکیشون از دوستان من بود و تا الان نتیجه ای بهش ندادن.ابادانیا هم که دعوت شده بودن به مصاحبه عقیدتی!!!!!!!!!!
یعنی هرکس به مصاحبه عقیدتی دعوت شده شانس قبولیش بیشتره؟ ما هم رو هوا هستیم،بهمون گفتن 10-20 روز دیگه میاد،یه ماهو اندی گذشته هیچ خبری نیست،بچه ها هم نمیان نظری بدن،کلا فک کردم همه ما پالایشیا رو فراموش کردن،امروز هرچی زنگ میزدم یا مشغول بود یا ور نمیداشتن!![]()
کسی میدونه مرحله "عقیدتی+طب صنعتی" آیا از طریق Azmoon.nioc.ir اعلام میشه یا تلفنی تماس میگیرن میگن فلان تاریخ بیا!!؟
این عبارت کاملا مجهوله!!
من تماس گرفتم، گفتن براي مراحل بعدي باهاتون تماس مي گيريم ولي زمانش معلوم نيست!کسی میدونه مرحله "عقیدتی+طب صنعتی" آیا از طریق Azmoon.nioc.ir اعلام میشه یا تلفنی تماس میگیرن میگن فلان تاریخ بیا!!؟
هنوز با کسی تماس نگرفتن؟؟؟
ملی حفاریکدوم شرکتی هم رشته ای؟با من که پارس تماس نگرفته هنوز
ملی حفاری
چه جوری به نظرت مراحل بعد رو اطلاع رسانی میکنن؟
سلام دوست عزيزسلام به دوستان
كسي شماره اي از منابع انساني فلات قاره داره تماس بگيريم درباره مراحل بعد اطلاع كسب كنيم؟
به خدا انتظار كشيدن سخته سخته سخت
مهندس گرامی شما هم اشتباه فهمیدین !! این قانون هیچ ربطی به اونچه شما میفرمایین نداره اون که شما میگی بنگاههای کاریابی هست که زیر نظر وزارت کار و امور اجتماعیه 3000 تومان میگیرن برای شما کار پیدا میکنن و وقتی قراراداد بستی 250هزار تومان هم بابت حق الزحمه میگیرنفکر کنم اشتباه فهمیدی
قبلا اگه من کار میخاستم باید میرفتم اداره(بنگاه) کاریابی و یه سری فرم پر میکردم
و شرکت یا کارخونه هم میرفت اونجا و میگفت که مثلا چند تا حسابدار به ما معرفی کنید
حالا اگه این بنگاه منو معرفی میکرد و من استخدام میشدم باید 25 درصد حقوقم رو میدادم به این بنگاه بی همه جیز
الان این بنگاه حذف شده و شرکت یا کارخونه مستقیم با من قرار داد میبندنه که خیلی خوبه
خیلی زودتر باید این قانون اجرایی میشد
انشاا...سلام
نتیجه ی پالایش هم میگن این هفته میاد
اما فکر کنم اول با پیامک خبرتون میکنن که برین توی سایت
وقتی رفتین توی سایت دعوتنامتون و زدن که برین برای گزینش یا طب صنعتی
پالایش برای گزینش اینجوری دعوت کرده بود
مثلا میگه برای تکمیل مراحل استخدامی و انجام مصاحبه ی گزینش فلان روز فلان ساعت بیاین فلان جا
بدیهی است عدم حضور شما در ساعت مقرر به منزله ی انصراف از فرایند استخدام میباشد
نگران نباشین انشاا... همه چیز درست میشه
دعا کنین ما پالایشی ها هم نتیجمون بیاد و قبول شده باشیم
انشاالله به امید خودت فقط خدا.انشاا...
امیدوارم یا همه قبول شن یا اونایی که قبول نشدن کار خیلی بهتری پیدا کنن،توکل به خدا...
سلامسلام دوستان عزیز، من امروز( 9/11/90 ) قسمت امور فارغ التحصیلان دانشگاه خودمون کاری داشته، تا رسیدم به اتاق امور فارغ التحصیلان، مسئولش که منو می شناخت کفت: تبریک میگم شرکت نفت فلات قاره قبول شده ای، بنده گفتم 9 روز پیش تو سایت زده بودن قبول نشده ای، مسئول گفت: تازه بدست ما نامه استعلام مدرک تحصیلی فرستاده اند، و بعد از تایید استان، 10 روز دیگه برای شرکت نفت می فرستیم!!! من از اون استعلام کپی گرفته ام ولی چون مشخصاتم توش است نمی تونم لینک کنم. حالا سوال اینجاست که شرکت نفت فلات قاره قبل از دریافت استعلام مدرک تحصیلی، با چه معیاری اومده نتایج ها رو زده!!!
راستش منم در مورد این افراد ذخیره سوال دارم. منی که قبول نشدم آیا باید هنوز امیدوار باشم؟ یعنی تو افرادی که قبول شدن افراد ذخیره را معلوم نکردن؟سلام
انشاا.. که موفق باشی و بری به زودی سر کار
اما توی سایت 9 روز پیش لیست کسایی که مصاحبه ی علمی رو قبول شدن اعلام کردن
حالا یه سری از بچه ها میرن توی ذخیره
اما استعلام مدرک و عدم سوئ پیشینه و ... انجام میشه تا بعد اگر احیانا کسی انصراف داد یا توی مرحله ی طب صنعتی رد شد یا اگر دوباره کمبود نیرو داشتند از بین ذخیره ها دوباره نیرو جذب کنند و شرکت نمیاد دوباره واسه یه نفر یا ده نفر این همه وقت صرف کنه.
امیدوارم که به زودی دعوت بشی برای طب صنعتی هم شما هم بقیه ی بچه ها
توکل کنین به خدا همه چیز درست میشه
میشه از دوستانی که شرکت نفت و گاز پارس قبول شدن سوال کنم که کسی هست که با مدرک دانشگاه آزاد قبول شده باشه؟
سلامراستش منم در مورد این افراد ذخیره سوال دارم. منی که قبول نشدم آیا باید هنوز امیدوار باشم؟ یعنی تو افرادی که قبول شدن افراد ذخیره را معلوم نکردن؟