منم زده بودم مازندران ولی مهندسای شیمی همه رو میخوان واسه بهره برداری واسه همین فرستادنم نفت جنوب
ای کاش هیچوقت نمیومد کارتای مصاحبه.....افتادم روز اول......من کلی امدیم این بود که وسط آبان باشم....ای خدااااااااااا
بابا چرا اینجا همه استرسیند
اگه خدای ناکرده قبول نشدین فدای سرتون
دنیا که به آخر نرسیده
لابد یه کار بهتر قراره گیرتون بیاد
خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
من هم 27 مهر افتادم اراک
واسه من هم دعا کنید
راستی یه سوال: من الان ترم 3 مهندسی هسته ایم.
تا عید هم دفاع میکنم
به نظرتون به من گیر میدن چون دانشجوی ارشدم؟
سلام حامد جان خوبی داداش
درگیرم یه کم تمرکز فکریم به هم ریخته به همین خاطر روی این مصاحبه هم نتونستم خوب تمرکز کنم
برام دعا کن
من افتادم همین سه شنبه پالایشگاه نفت امام خمینی شازند
ان شاالله که همه موفق میشن
نه بابا الان یکی از بچه ها مهندسی شیمی کرمانشاه بود.
اصلا معلوم نیست چطوری تقسیم کردن
من اینطور حدس میزنم که بعد از ازمون روانشناختی و با در نظر گرفتن بعضی از اولویت های بومی مناطق محل خدمت تعیین شده و بصورت دو برابر ظرفیت به هر منطقه نیرو دادن و مصاحبه فنی رو به عهده خود مناطق گذاشتن.با این شرایط همه کسایی که به این مرحله راه پیدا کردن با هم رقیب نیستن و کسایی که تو یه منطقه عملیاتی ان با همدیگه رقابت می کنند.
بابا درسته همه مهندس شیمی هستیم ولی خب گرایش ها فرق داره
شاید همین گرایش باعث شده هر کس یه جا بیوفته
البته من از یه نفر شرکت نفتی در تهران پرسیدم میگفت که آزمون روانشناختی در انتخاب محل کار مهم هستو هر کس بر اساس آزمون روانشناختی و شرایط کار در محل مربوطه در صورت قبولی در همون محل مشغول به کار میشه
پس هر جا مصاحبه دارید انشالله قبول که شدید همون استان مشغول به کار میشید
گرایش من پالایش افتادم اهواز
سلام حامد جانسلام داداش....راست میگیییییییی؟؟؟؟ مگه نگفتن مصاحبه ها از اول آبان شروع میشه!!!!!....خدا بده شانس.....من اگه پالایشگاه شازند بودم از همین الان میگفتم قبولم محمد جان نفت شرکت کرده بودی یا پخش و پالایش؟ ایشالا که خندون از مصاحبه میایی بیرون و قبول میشی...توکلت بخدا باشه
الان ما که اهواز افتادیم یعنی چی؟ روانشناسیمون خوب بوده یا بد؟
من که متاسفانه افتادم نفت و گاز پارس . اینم از بدشانسی من. به نظر من انتخاباشون بر اساس حروف الفبا بوده .دوست عزیز تلاش کن پالایشگاه شازند خوبه اراک هم شهر خوبیه.
سلاممیگم ساعت مصاحبه برای همه زدن 7:30 صبح یا فرق داره؟؟؟
میگم ساعت مصاحبه برای همه زدن 7:30 صبح یا فرق داره؟؟؟
سلام
ساعت مصاحبه ی من 11 صبحه
واسه شماها هم فرم گزینش دادن یا فقط دعوتنامه دادن ؟
فرم 5 برگی گزینش
من اینطور حدس میزنم که بعد از ازمون روانشناختی و با در نظر گرفتن بعضی از اولویت های بومی مناطق محل خدمت تعیین شده و بصورت دو برابر ظرفیت به هر منطقه نیرو دادن و مصاحبه فنی رو به عهده خود مناطق گذاشتن.با این شرایط همه کسایی که به این مرحله راه پیدا کردن با هم رقیب نیستن و کسایی که تو یه منطقه عملیاتی ان با همدیگه رقابت می کنند.
من که متاسفانه افتادم نفت و گاز پارس . اینم از بدشانسی من. به نظر من انتخاباشون بر اساس حروف الفبا بوده .دوست عزیز تلاش کن پالایشگاه شازند خوبه اراک هم شهر خوبیه.