نه هنوز ! به من که ندادن !سلام
كسي هست كه نتيجه تكميل ظرفيت شهريورماه را بهش داده باشن؟
سلام
باکسی از45نفرذخیره بدون مصاحبه نفت خیز جنوب تماس گرفتند
سلام به همگی منم قبول شدم ، خدارو 1000000000000000 مرتبه شکر خیلی خوشحالم امیدوارم بقیم قبول شده باشن
سلام خدمت دوستان من ملی حفاری قبول شدم و لیسانس برق قدرت دارم کسی میتونه کمی در مورد شرایط کاریش توضیح بده؟
1- چند ماه آموزشی داره؟
2- محل کارش کجاست؟
3-حقوق و مزایا؟
تبریک.سلام خدمت دوستان من ملی حفاری قبول شدم و لیسانس برق قدرت دارم کسی میتونه کمی در مورد شرایط کاریش توضیح بده؟
1- چند ماه آموزشی داره؟
2- محل کارش کجاست؟
3-حقوق و مزایا؟
سلام خدمت دوستان من ملی حفاری قبول شدم و لیسانس برق قدرت دارم کسی میتونه کمی در مورد شرایط کاریش توضیح بده؟
1- چند ماه آموزشی داره؟
2- محل کارش کجاست؟
3-حقوق و مزایا؟
آره،چون اهل تبریز هستم نزدیکترین جا برا من همین بیجار میشه.مرسی از بابت راهنماییت.شما چی انتخاب اولیت همین بهره برداری عسلویه بود؟راستی انگار زمان مصاحبه شما زودتر از مال منه,ان شا الله اگه رفتی منو هم از چند و چون کار با خبر کن لطفا.
تبریک.
شرکت قبلی شما کدام شرکت بود؟
سلام دوست عزیزسلام
تبریک میگم، مسنقیم میرم سراغ جواب سوالات، تقریبا جواب هر 3 با دونستن یه چیز معلوم میشه، سمت، باید ببینی سمتت چیه، یه سر برو اداره تامین و تخصیص، همون که سه راه فودگاه اهوازه، بهش کارگاه یک هم میگن، اونجا میتونی قبل از دعوت به کار بفهمی سمتت چیه، روز طب صنعتی هم بالای نامه معرفیت نوشته
1- بر اساس سمتت از 2 ماه تا 24 ماه
2- بر اساس سمتت یا داخلی میشی که اداره ات اهوازه، یا اقماری میشی، اونم اقماری سیار
3- حقوق و مزایاش خوبه
سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاعاتی که دادید
اگه ممکنه بیشتر راجع به نوع کاری که یک مهندس برق داره (با سمت های مختلف) و محل های کاری این شرکت توضیح بدید. و همچنین حقوقش نسبت به سایر شرکت های دیگه نفت تفاوتی داره ؟
سلام ممکنه بفرمایید آیا شرکت نفت روش های آزمونی دیگه ای داره یا نه؟بمن روش ورود پیمانکاری رو هم پیشنهاد کردن(یادآوری میکنم من خانمم)
ممنون اگر پاسخ کامل و صحیحی به من بگید
سلام . اقا حالا که ما قبول شدیم اینجا چه خلوت شده
من هم لیسانس برق/ حفاری قبول شدم . چند تا سوال داشتم .
1 - پروسه گزینش و طب صنعتی علی الخصوص برای شرکت حفاری چقدر زمانبر هست ؟ چند هفته یا ماه ؟
2 - کلا شرکت حفاری مراحل اداری رو خوب و باسرعت انجام میده ؟ کسایی که تجربه داشتن بگن .
3 - بعد از مرحله قبولی مصاحبه فنی / گزینش هست دیگه ؟
4 - یه توضیح مختصر هم درباره گزینش و طب صنعتی میدین ؟ ایا سخت گیر هستن ؟ توی گزینش و توی طب صنعتی چه چیز هایی خط قرمز هست ؟
| ||||
سلام
اگه سهمیه خاصی ندارید و رابطی هم در شرکت نفت ندارین باید منتظر انجام آزمون بشید، چون جذب بدون آزمون ممتازین هم از مرداد ماه متوقف شده
جذب پیمانکاری هم به این سادگی ها نیست، اونم رابطه میخواد، در حقیقت با آزمون شما بدون رابطه و با پیمانکاری از طریق رابطه سر کار میرین