سلامی دوباره
امروز جلسه ای داشتیم با مدیر بخش خشکی فاز 20،21 آقای ریاحی. جلسه برای معارفه بود ولی خب پیرامون اون موضاعاتی مطرح شد.
مهمترین نکته ای که داشت توسط مهندسی اسکندری جانشین دکتر ریاحی مطرح شد، اونم در مورد سوابق کاری هست.
کسانی که سوابق کاری دارن دقت کنن علاوه بر اینکه از تامین اجتماعی سوابق رو جمع آوری می کنن، بایستی گواهی سابقه از شرکتی که کار می کردن رو هم بیارن، نامه ای که از شرکت میارین باید موارد زیر به صراحت ذکر شده باشه:
مثال(سابقه مرتبط) فرضا من سرپرست کارگاه بودم تو یه پیمانکاری، باید عنوان سمتم اینجوری باشه:
1. ....احتراما به استحضار می رساند آقای .... صالحی به عنوان سرپرست کارگاه در شرکت.....
غلط
2. ....احتراما به استحضار می رساند آقای .... صالحی به عنوان مهندس عمران و همزمان به عنوان سرپرست کارگاه در شرکت.....
صحیح
فرق این دو اینه که تو مورد دوم گفته شده که من به عنوان مهندس عمران اونجا کار می کردم، حتما حتما این باید قید بشه تا حداقل ضریب 0.8 بهش تعلق بگیره و الا ضریب کمتری بهش میدن
مثال دوم(سابقه نیمه مرتبط) فرضا من چند سال سابقه تدریس زبان انگلیسی دارم.(تو زبانسرا یا جای دیگه)
1. ....احتراما به استحضار می رساند آقای .... صالحی به عنوان مدرس زبان خارجی در موسسه.....
غلط
2. ....احتراما به استحضار می رساند آقای .... صالحی به عنوان مهندس عمران و در رشته تدریس زبان تخصصی عمران در موسسه.....
صحیح
واسه این سابقه هم ضریب 0.2 تعلق میگره و به همیت ترتیب برای سایر سوابق به تناسب، ضرایب دیگه تعلق میگره
علت اینکه ما مجبوریم حتما قید کنیم که به عنوان مهندس فلان رشته مشغول به کار بودیم اینه که، کسانی که سوابق رو بررسی می کنن از تخصص کافی برخوردار نیستن و نمی تونین رابطه بین شغل و رشته رو به درستی درک کنن، واسه همین باید کاملا شفاف و واضح سمت بیان بشه
بهتره سابقه بیمه منقطع نباشه، مثلا اگر تاریخ استخدام 1/4/91 هست بایستی بیمه تا 31/3/91 رد شده باشه، اگه اضافه تر هم رد شده باشه موردی نداره..
در پایان نامه بهتره موارد زیر ذکر بشه :
این گواهی بنا به درخواست نامبرده صادر شده
.. واین شرکت از ایشان رضایت کامل دارد
اگر هم قبلا گواهی رو تحویل دادین و الان رو پرونده هست، هیچ اشکالی نداره، یه بار دیگه گواهی بگیرین و دوباره به پرونده اضافه کنین.
===================================================================
یه بحث دیگه هم دارم اندر حکایت رعایت نکردن سلسله مراتب اداری:
بچه ها ببخشید این صحبت ها رو می کنم ولی خودمون به همدیگه تذکر بدیم بهتره تا اینکه آقایون رئیس روسا با کنایه بهمون حالی کنن(کنایه زدن که میگما!!)
آقا جان وقتی مدیر خشکی، مدیر سایت ، مدیر طرح و هر فردی با سمت بالا جلسه میذاره، از بیان کردن موارد و مسائل چیپ! خود داری کنیم. بیشتر این مسائل که من دیدم عنوان میشه بر میگرده به مسائل و مشکلات رفاهی(غذا، اسکان و...). نمی گم نباید این مسائل رو بیان کرد، بلکه می گم باید به مسئول مرتبطش گزارش داد و نه مدیران فاز.
خلاصه از ما گفتن بود. امیدوارم دیگه تو گروه های جدید و در جلسه با مدیران فاز مسائلی چون: 1. نداشتن آنتن تلوزیون 2. بسته بودن برخی مسیرهای فنس کمپ اویک! 3. کم بودن سهمیه میوه 4. نظافت اتاق ها و.... که برخی اونها بیان کردنش واقعا باعث شرمندگیه!، بیان نشه.
بیشتر سعی بشه حول سیاست های کلی فاز و مسائل کلی از مدیران سوال کنیم. برای پاسخ دادن به امور اداری از مدیر سایت یا طرح درخواست کنیم(بهترین وقت برای درخواست تو همون جلسه معارفه هست) که مسولین رو از سایت 1دعوت کنن و همین طور برای امور رفاهی.
===================================================================
پسر تو محشری محشر
اونوقت این وام ودیعه مسکن از چه زمانی پرداخت میشه؟ یعنی من از اولین روزی که اومدم عسلویه میتونم اقدام کنم؟
در مورد خونه سازمانی به متاهل ها خبر نداری چطوریه؟
بازم نوکرتم مهندس
سلام. خیلی ارادت داریم.
اینجور که گفتن زودی پرداخت میشه و شما هم از روز اولی که اومدی می تونی اقدام کنی، به شرطی که تو سایت سمت خورده باشین. خونه سازمانی بهتره که اصلا تو فکرش نباشین! چون اولا فعلا خونه ندارن و ثانیا تعداد خیلی زیادی تو صف هستن. شما تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که اسمت رو بنویسی که تو نوبت باشی.
صالحی جان شما که ماشاله اینقدر اطلاعاتت بالا است نمی دانی حدودا به ما واسه شروع کار چقدر میدن؟
ما کارشناسی ارشد کامپیوتریم و محل کارمون ستاد تهران است خود شرکت ملی نفتیم البته به صورت ممتاز جذب شدیم
نظر لطف شماست. من شرمنده، حقیقتا از شرایط نخبگی و حقوقی که تو تهران میدن اطلاعی ندارم.