zahra mohsenian
کاربر بیش فعال
کجا باید اقدام کنم؟ توضیحات بیشتر؟ منظورتون امریه معلمی هست؟
اینو دیگه نمیدونم والا...احتمالا یه جایی برا اطلاعات سربازی باید باشه؟؟نیست؟؟
کجا باید اقدام کنم؟ توضیحات بیشتر؟ منظورتون امریه معلمی هست؟
شکر خدا خودم نیستمپدر میباشند.....شوخی کردم ناشکری نمیکنم دستمون به دهنمون میرسه
به سختی میرسه
معلمی شغل انبیاست![]()
هست ولی 1تومن پول هست برای یکی که چندتا بچه داره این مقدار اصلا" جوابگو نیست !!معلمای با سابقه که حقوق بالای یک میلیون دارن...نیست؟
هست ولی 1تومن پول هست برای یکی که چندتا بچه داره این مقدار اصلا" جوابگو نیست !!
سلام
شرایط شما مثل خیلیای دیگست.
خیلی از حرف های من مثل بقیه ست. یکی از کارایی که هرچی زودتر باید انجام بدی در میون گذاشتن شرایطت با اون دختر خانمه. چون بدون همه اینده ی تضمین شده میخوان! شاید همو دوست داشته باشید ولی خب ازدواج فقط دوست داشتن نیست! قدرت تصمیم گیریش هم فقط دست شما نیست! همچنین خانواده ها هم تجربه هایی دارن اشناهایی دارن شاید بتونن کمک شایانی بهتون بکنن.
همونطور که خودت هم میدونی توی این حالت هم کلی راه جلوی خودت داری. سعی کن همه چی رو با هم ببری جلو. یعنی هم به فکر امریه باش هم کسری و هم چیزای دیگه! هم سعی کن پروژه خودت رو قالب کنی به یکی به عنوان پروژه کسری خدمت! کار سختی نیست. یه چند روز وقت بذار .. برو چندتا از این استادا رو ببین. با وعده مقاله میتونی راضیشون کنی! دیدم از دوستام رفتن گفتن حتما یه مقاله میدم طرف گفته باشه. راحت 7 8 ماه کسری گرفته سر پایان نامه ش. (مقاله داخلی منظورمه ها! که آب خوردنه :دی)
جدا از این، میتونی به فکر امریه هم باشی. امریه یه راهی هست که به راحتی ادم میتونه کار پیدا کنه. حتما حتما دنبالش باش. مخصوصا همونطور که حمید جان گفت امریه تعهد دوبرابر خدمت همه مزایای شغلی رو داره اگه بتونی گیر بیاری. یعنی توی این حالت بلافاصله رفتی سر کار با حقوق کامل. یعنی راحت همه مشکلاتت حل میشه!
ولی خب هیچ کدوم از اینا راحت نیست. بدون توی شرایط شما هیچ راه ساده ای نداری پیش رو! دیگه باید خودت رو نشون بدی که چند مرده حلاجی!
سرباز معلمی هم خوبه! ولی خیلیا رو میندازن جاهای دور! شما باید شهر خودت بگیری. که البته فکر میکنم اگر بخوی این کارها رو انجام بدی اگر با اون دختر خانم و خانواده محترمشون صحبت کرده باشی و در جریان باشن خب میتونید عقد کنید و در شرایط متعهلی فکر میکنم میشه همون شهر سکونتت کارت رو انجام بدی!
سربازی رو به نظرم بذار گزینه اخر چون ساعتهایی از زندگیت رو اونجا باید باشی و نه پولی بهت میدن و نه تجربه ای بدست میاری! تو امریه هم بری که بهت حقوق ندن باز بهتر از سربازیه. در اون حالت ها باید بعدش بری یه کار پاره وقت (غیر استخدامی) مثلا کار ازادی چیزی، که واقعا تلاش زیادی میطلبه. ولی نشد نداره.
امیدوارم بهترین اینده رو برای خودت بسازی علی.
خودت پسری دیگه؟
دوستان هم پسرن دیگه؟
دوستات فوق لیسانس داشته باشن تدریس کنن یا مهندس و کارکنن به استارتر ربطی داره !! مگر اینکه این دوستات دختر باشن و میخای بدیشون به استارتر !!!
اره. خب بخوای بری از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح پیگیری کنی که خیلی طول میکشه. میتونی دانشگاه های نظامی بری. یا مثلا دانشگاه امام صادق یا مالک اشتر میتونی بری. هر استادی اونجا بهت اوکی بده دیگه تمومه.ممنون...
مگه اساتیدی وجود دارن که پروژه کسری بدن؟ پروژه کسری برای نخبگان نیروهای مسلح هست که انم بهتره برم یه سری سازمانها و ادرات اول اوکی انا رو بگیرم و بعد بیام نخبگان نیروهای مسلح و تشکیل پرونده و باقی ماجرا...که دارم همین کار رو میکنم ...ولی تا حالا نشنیده بودم که اساتید پروژه کسری بدن..اگه بدن که راه بهتری هست...اساتید رو میشناسین؟ .من یه مقاله خارجی چاپ شده مربوط به پایان نامم دارم و نتایج پایان نامم کامل بشه باز مقاله مینوسم.دو تا مقاله فارسی اکسپت شده از پایان نامم هم دارم...کلا مقاله نویسم خوبه...ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنین
معلمای با سابقه که حقوق بالای یک میلیون دارن...نیست؟
سلام علیکم...........از دعوت شما متشکرم و با عذرخواهی از پاسخ دهندگان به سوال شما که نظرشون رو وقت نکردم بخونم و شاید حرفم تکراری باشد............اول از همه امیدوارم مشکل مالی شما و هر کسی که واقعا مشکل داره و از حداقل ها محروم شده حل بشه ......اما اینکه ازدواج شما به مشکل مالی گره خورده به نظر من صحیح نیست ........من قبول دارم در جامعه این مسائل هست و پر بیراه نمی گید ........ولی این بی پولی نیست که جلوی ازدواج شما جوان عزیز رو میگیره .......بلکه چشم و هم چشمی و فرهنگ غلط جامعه که متولیان این امر هیچ کاری هم براش نمی کنند و به خصوص فعلا دولت حاضر همه تلاششو میکنه ظاهرا برای زدن ریشه به تیشه فرهگ های بومی ما است که دلیل این نوع نگاه شماست ...........سلام...
راستش زیاد حرف نمیزنم و میرم سر مطالب اصلی...
من 26 سالمه و شهریور فارغ التصیل میشم از رشته مهندسی مکانیک(فوق لیسانس).
از یه دختری هم خوشم امده و قصد ازدواج دارم.
خانوادم به شدت مشکل مالی دارن و نمیتونن خرجمو بدن چه برسه ازدواج ...من تو دانشگاه هم کارای کوچیکی رو انجام میدم تا جوابگوی خرج های معمولیم بشه. خرید لباس، وسایل درسی و کپی و .....
خانوادم فقط از نظر پول و مشکل مالی ترس دارن و نمیتونن برای ازدواجم اقدام کنن....از طرفی من خودم فکر که میکنم میبینم که حالا حالاها خانوادم مشکل مالی دارن و حل نمیشه پس خودم باید دست به کار شم.
در واقع مشکل اصلی من پول هست!
خرج عقد و کارای اولیه رو تا حدودی خانوادم میتونن انجام بدن...که البته اینم باز باید با خانواده دختر صحبت بشه.
من سربازی هم نرفتم....خواستم بدونم اگه بتونم امریه بگیرم یا سرباز معمولی، میتونم در حین سربازی کار هم بکنم؟حتی نصف روز هم شده کار میکنم. حداقل خرج خانممو در دوره نامزدی بدم و یا حتی پس انداز کنم؟ در واقع میخوام بدونم سیستم سربازی چگونه هست؟
باتشکر از راهنماییتون.
چرا زود قضاوت میکنین..من ذره ای این دختر رو از شرایطم خوش خیال نکردم...بهش گفتم هیچی ندارم و انم میدونه...ولی بهش گفتم بیکار نمیشینم. همین
ممنون...
راستش خودش مشکلی نداره...ولی پدر و مادرش شاید حساس باشن و بگن ما یه دختر بیشتر نداریم و فلان!
واقعا فوق لیسانس ها هم مرز میفتن؟؟؟
امریه معلمی من شنیدم گرفتنش آسونه....نیست؟
به نظر من اگه تمام جوونای ایرانی بخوان اینطوری فک کنن هم درست نیست. بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و وارد مرحله جدید بشیم....وارد مرحله جدید نشیم همینطور بی مسولیت بار میام. نمونش تو ایران زیاده..طرف سنش بالا میره و کلا نظر و دیدش نسبت به ازدواج سخت و وسواسی میشه. تو خونمون یکیشو داریم و عاقبتش نابود شد.
ان موقع که همه چی داشته باشم و ماشین کار خونه پول و همه چیم اوکی باشه خواستگاری هر دختری برم منو قبول میکنه.....خانواده ای که تو شرایط صفر رو به پیشرفت، منو قبول کنه ان خانوادس و برام لذت بخشه. ان موقع که باید یکی رو داشته باشم نداشته باشم و خیلی از بحران های زندگیم رو طی کنم بعد همه چیم اوکی بشه و زن داشته باشم میخوام صد ساله دیگم نداشته باشم و برام ارزش داره تو بحران زندگیم یکی کنارم باشه و و آن برام لذت داره. معنای زندگی همینه...مگه میشه زندگی مشترک آسون باشه...این سختی باید لذت بخش بشه و انم با انتخاب درست صورت میگیره. باید مسیر زندگی رو باهم طی کرد وگرنه اگه من همه چیم اوکی بشه و بعد زن بگیرم که زندگی خیلی بی معنا میشه پس نقش ان زن در بحران های زندگیم چیه!!...من به خدام باور دارم.
زیاد حرف نمیزنم ولی من کم نمیارم.
ایشالله همتون مسیر درستی رو برین....
سلام...
خانوادم به شدت مشکل مالی دارن و نمیتونن خرجمو بدن چه برسه ازدواج ...من تو دانشگاه هم کارای کوچیکی رو انجام میدم تا جوابگوی خرج های معمولیم بشه. خرید لباس، وسایل درسی و کپی و .....
خانوادم فقط از نظر پول و مشکل مالی ترس دارن و نمیتونن برای ازدواجم اقدام کنن....از طرفی من خودم فکر که میکنم میبینم که حالا حالاها خانوادم مشکل مالی دارن و حل نمیشه پس خودم باید دست به کار شم.
خرج عقد و کارای اولیه رو تا حدودی خانوادم میتونن انجام بدن...که البته اینم باز باید با خانواده دختر صحبت بشه.
من سربازی هم نرفتم....خواستم بدونم اگه بتونم امریه بگیرم یا سرباز معمولی، میتونم در حین سربازی کار هم بکنم؟حتی نصف روز هم شده کار میکنم. حداقل خرج خانممو در دوره نامزدی بدم و یا حتی پس انداز کنم؟ در واقع میخوام بدونم سیستم سربازی چگونه هست؟
باتشکر از راهنماییتون.
سلام...
باتشکر از راهنماییتون.
رسم الخط فارسی نوشتی؟؟سلام دوست عزیز
مشکل شما راحت خل میشه...
شما وقتی فارغ تحصیل میشی ، یک سال وقت داری..خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی،شما دو تا پروژه کسری خدمت هم بگیری .. دو تا 9 ماه..کسری بگیری
خیلی بهتره تا ..امریه بگیری.. فقط دو ماه اموزشی بری... بعد از یک سال...
توی این مدت هم ..می تونی کار کنی..
وضعیت رو به طور کامل ، به خانواده ...مقابل .. توضیح بده..
البته بعید بود، دانشجوی کارشناسی ارشد... این اطلاعات رو ندونه
سلام دوست عزیز
مشکل شما راحت خل میشه...
شما وقتی فارغ تحصیل میشی ، یک سال وقت داری..خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی،شما دو تا پروژه کسری خدمت هم بگیری .. دو تا 9 ماه..کسری بگیری
خیلی بهتره تا ..امریه بگیری.. فقط دو ماه اموزشی بری... بعد از یک سال...
توی این مدت هم ..می تونی کار کنی..
وضعیت رو به طور کامل ، به خانواده ...مقابل .. توضیح بده..
البته بعید بود، دانشجوی کارشناسی ارشد... این اطلاعات رو ندونه
رسم الخط فارسی نوشتی؟؟
مشکل اصلی خیلی از جوونا پول هست.یه دفعه هم نمیشه پولدار شد و مشکلات اقتصادی رو حل کرد.اما چیزی که مهمه اینه که اگر واقعا مورد مناسب برای ازدواج دارین، نباید از دستش بدین.چون جامعه انقدر از نظر فرهنگی اوضاعش مفتضحه که چه دختر و چه پسر اگر مورد مناسب دارن، باید ازدواج کنن.چون اگر ازدواج نکنن یا باید هر روز از این فضای مسموم جامعه زجر بکشن و مواظب باشن که در دام یه دختر یا پسر دیگه نیفتن که احساساتو زندگیشونو به بازی بگیره، یا باید خودشونم بپیوندن به این جریان مسموم و ....
واسه همین در ضرورت ازدواج کردن هیچ شکی نیست.چه دختر باشی و چه پسر.اما چند نکته بسیار مهمه:
1)انتخاب موردی که هم خودش و هم خونوادش از فهم نسبی برخوردار باشند و از نظر شعور و تربیت خانوادگی، در سطح خونواده خود آدم باشن.چون اگر فهم متقابل نباشه، زندگی همش میشه جهنم.حتی اگر میلیاردها پول هم باشه، اما طرف مقابل اهل تجملات، ولخرجی باشه و ذهن معیشت نداشته باشه،باز اون زندگی، زندگی نمیشه.اگر فهم باشه، میشه مشکلات اعم از اقتصادی و غیره رو با تدبیر بیشتری گذروند.میشه نیاز ها و هزینه ها رو اولویت بندی کرد و به توافق رسید.
2)خود اون شخصی که انتخاب میکنین، حتما آدم صادق و متعهدی باشه.اختلافات همیشه هست و هرچقدرم دو طرف شبیه هم باشن، باز عین هم نیستن.اما نکته ای که مهمه اینه که دو طرف بتونن کاملا صادقانه و مودبانه در مورد نظرات و خواسته هاشون باهم صحبت کنن.دختر یا پسر خدای نکرده دروغگو یا بی ادب یا بی تعهد، خیلی راحت حرمت ها رو میشکنه و وقتی حرمت ها از بین بره، علاقه هم تحت تاثیر قرار میگیره.
3)دنبال آدمی باشین که از خودتون از نظر شخصیتی رشد یافته تر باشه.شاید اولش کمی سخت باشه اما به مرور زمان باعث رشد شما میشه.چه از نظر اخلاقی، چه مذهبی، چه اجتماعی .....اون آدم در آینده مادر یا پدر فرزند شما خواهد شد.پس کسی رو انتخاب کنین که لیاقت بیشتری داره برای تربیت درست فرزند شما.
ـ اولش به این فکر کن که واقعاً چرا می خوای ازدواج کنی؛ اکثر مردهای متأهل از ازدواج پشیمون هستند.
ـ اگه عاشق نشدی که هیچ، اما اگه عاشق شدی با ازدواج عشقت رو نابود نکن.
ـ اگه چاره ای جز ازدواج نداری، با یک زن پولدار، یا شاغل، یا بساز (مثل هندی، اندونزیایی، فیلیپینی، مالایی، یا چینی) ازدواج کن.
ـ عضو سایت ponisha.ir شو.
لطفاً اینقدر ساده نباش!