خدارو شکر بعد 2-3 ماه امروز باشگاه همه چیزش خوبه بجز یه سری امکاناتی که اضافه کردید و ی کم دست و پا گیره مثل ایین پیامایی که برا امتیازات میاد
راستی یه چند باری وقتی خواستم پیامام رو باز کنم یا برم تو لیست ارسالهای جدید این پیامو میده؟؟؟؟؟؟؟
پيام سيستم
اين تاپیک وجود ندارد . براي اطلاعات بيشتر با مديريت سايت تماس بگيريد
با سلام خدمت مدیران محترم
نمیدونم این مشکلی که میگم به بنده برمیگرده به سرور جدید یا مسائل دیگه
متاسفانه من نمیتونم لینک خوب بدم
منظورم اینه
درخواست تغيير نام كاربري
با اسن که میدم چه از فهرست تاپیکها میگیرم چه از خود تاپیک پیغام .........معروف حذف تاپیک رو میده
در شرایطی که با لینک اصلیش میشه وارد شد
نکته قابل توجه اینه که قبلا بنده این مشکل رو نداشتم .......... و لینک با نام از داخل تاپیکهام میتونستم به بقیه بدم
پیشاپیش ممنون از پیگیری شما
سلام .........منظورم این بود که اون لینک اسم دار باشه ............نمیدونم چطور توضیح بدم مثلا همین لینک زیرسلام، چندتا سوال پیش اومد برام توی این سوالتون!
لینک خوب یعنی چی؟ متوجه نمی شم اولین بار که میبینم همچین نوشته ای رو! اون متنی رو که قرمز رنگش کردم هم اگر میشه ترجمش کنید برام چون اصلا قابل درک نیست. "با اسن" این یعنی چی؟
سلام .........منظورم این بود که اون لینک اسم دار باشه ............نمیدونم چطور توضیح بدم مثلا همین لینک زیر
درخواست تغيير نام كاربري
وارد نمیشه ...................و پیغامی میده که گویا تاپیک حذف شده !!!!!!!!.........در شرایطی که من قبلا با این روش برای دوستانم لینک تاپیک میفرستادم
چطوری بگم از خود تالار مطلب مربوطه رو بگیریم که صاحب لینک هست .... نه خود لینک اصلی که مثلا در قبال این تاپیک این میشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/273992-مشکلات-شما-روی-سرور-جدید-سایت-2?p=3717134#post3717134
اون مشکل از تایپ بنده بود ...........اسم منظورم بود ........
سلاملینک اسم دار
مشکلی که بنده در لینک شما می بینم اینه که عبارت /showthread.php دوبار ذکر شده، نمی دونم لینک رو از کجا کپی کردید ولی کافیه تصحیحش کنید و یکی از عبارت های /showthread.php رو حذف کنید.
لینک اسم دار
مشکلی که بنده در لینک شما می بینم اینه که عبارت /showthread.php دوبار ذکر شده، نمی دونم لینک رو از کجا کپی کردید ولی کافیه تصحیحش کنید و یکی از عبارت های /showthread.php رو حذف کنید.
با سلام پیرو مشکلی که چند روز پیش مطرح کردمسلام
لینک رو از تاپیکهای موجود در دفتر مدیریت کپی کردم قبلا میشد ............. یا از خود همون تاپیک ........بالای تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/28423-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%8A%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%8A
بله درسته .............این چنین شده ................. ممنون
درود فراوان.
نمیدونم این مشگلی که من دارم مربوطه به سرور جدید یا مربوط نیست یا...
مرورگر من گوگل کروم هستش اخرین ورژن.
اما اصل مطلب:لینک تشکر برای بسیاری از پستها وجود نداره.در حالی که میبینم تعدادی تشکر کردن اما من که میخام تشکر کنم لینکش برای بعضی از پستها وجود نداره و برای بعضی ها هست.
سپاس فراوان.
سلام ...
من 2 تا پیام بازدید کننده دارم هر چی پروفایلمو میارم نمیره ....
از دیشب اینجوری شده....
مشاهده پیوست 58177
خود به خود رفع میشهسلام ...
از دیشب اینجوری شده....
مشاهده پیوست 58177
من یکی دو روزه برای ارسال مطلب روی سایت مشکل دارم
این مشکل از من هست یا از شما؟
حل میشه یا همشگی هست؟
خود به خود رفع میشه
خود به خود رفع میشه![]()
سلاممن یکی دو روزه برای ارسال مطلب روی سایت مشکل دارم
این مشکل از من هست یا از شما؟
حل میشه یا همشگی هست؟
دوست عزیز لطفا کاربران رو اشتباه راهنمائی نکنید !
خود به خود رفع میشه![]()
سلامسلام ...
از دیشب اینجوری شده....
مشاهده پیوست 58177
این اختلال سیستم رو میتونین با پاک کردن پست رفع کنید! البته اگر به مرور زمان درست نشد!
به پست بدین توی پروفایلتون و حذفش کنید احتمالا درست خواهد شد!
البته ممکنه پیامهای شما بیشتر از تعداد صفحه اول بوده باشه و اگر به صفحه دوم برین ممکنه دو پیغام خوانده نشده اونجا باشه
درست شد...
سلام
تو مواقع این جوری یکی دوتا پیام پروفایل رو حذف کنین درست میشه
مواقعی که سایت ارور میده چنین مشکلاتی پیش میاد
خود به خود رفع میشه
سلام ...
من وقتی میخوام به تاپیک پاسخ بدم پیغام "اینترنال سرور" میده ...
چند روزه این اتفاق افتاده ...
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
انتقال سایت باشگاه مهندسان به سرور پرقدرت | اطلاعیه های باشگاه | 84 | |
![]() |
مدیر ارشد جدید باشگاه | اطلاعیه های باشگاه | 213 |