این عکسم نشد!حجم هم درم!یه هفته اس این مشکل رو دارمسلام، ممکنه حجم اپلودهایتون به پایان رسیده یا اینکه مشکل از مرورگر، سرعت نت باشه.
این عکسم نشد!حجم هم درم!یه هفته اس این مشکل رو دارمسلام، ممکنه حجم اپلودهایتون به پایان رسیده یا اینکه مشکل از مرورگر، سرعت نت باشه.
این عکسم نشد!حجم هم درم!یه هفته اس این مشکل رو دارم
سلام
میگم چرا اینقدر سرعت سایت پایینه!یه پست میخوام بذارم کلی طول میکشه تا بفرسته!
من نتم هیچ مشکلی نداره!اما چند وقته میام اینجا باز دوباره سرعتش پایینه!
اینی که گذاشتید اسمش پسته!سرور برای چی مشکل داره؟ پست نمیشه گذاشت
درسته این پسته ولی اینم یه پست دیگه هست که نمیتونه بره خط بعد: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543600-۱۱-نکته-روانشناسی-در-قرآن?p=7305817#post7305817 کلا همه مطالب رو پشت سر هم مینویسه! الان همین پستی که دارم برای شما میذارم، خیلی قشنگ و شسته رفته از هم جدا شده و به خط بعد رفته ولی سیستم نمیتونه اینطوری ارائه کنه. گرفتی؟(الان این کلمه گرفتی هم خط بعد فرض کن)اینی که گذاشتید اسمش پسته!
درسته این پسته ولی اینم یه پست دیگه هست که نمیتونه بره خط بعد: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543600-%DB%B1%DB%B1-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86?p=7305817#post7305817 کلا همه مطالب رو پشت سر هم مینویسه! الان همین پستی که دارم برای شما میذارم، خیلی قشنگ و شسته رفته از هم جدا شده و به خط بعد رفته ولی سیستم نمیتونه اینطوری ارائه کنه. گرفتی؟(الان این کلمه گرفتی هم خط بعد فرض کن)
سلام
این مشکل احتمالا مربوط به مرورگر اینترنت شماست.
بنده با آخرین نسخه ی فایرفاکس کار می کنم و مشکلی هم ندارم و می بینید که سرخط هم میره. از مرورگر های دیگه استفاده کنید یا نسخه ی مرورگرتون رو به روز کنید.
درسته این پسته ولی اینم یه پست دیگه هست که نمیتونه بره خط بعد: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543600-۱۱-نکته-روانشناسی-در-قرآن?p=7305817#post7305817 کلا همه مطالب رو پشت سر هم مینویسه! الان همین پستی که دارم برای شما میذارم، خیلی قشنگ و شسته رفته از هم جدا شده و به خط بعد رفته ولی سیستم نمیتونه اینطوری ارائه کنه. گرفتی؟(الان این کلمه گرفتی هم خط بعد فرض کن)
با سلام خدمت كاربران عزيز
موضوعي كه فكر كردم خوبه كه شما هم در جريان قرار بگيريد موضوع مشكلات اخير بود. اين اواخر به علت شلوغي بيش از پيش سايت و اينكه بعضي مواقع پيام محدوديت استفاده از CPU ظاهر ميشد ، هاست قبلي كه يكي از معتبرترين هاست هاي آمريكا بود (bluehost) ديگه حاضر به قبول سايت ما نبود چون به سرورش زياد فشار مي آورد. واسه همين اونا هاست ما رو بستند. ظاهرا همون روزي كه اكانت ما بسته شد (پنج شنبه) قبلش سايت هك شده بود.
در هر صورت بعد از بحث با مسئولان هاست قبلي حاضر شدند فايل ها رو بهمون پس بدن. بعد از اون با كمك ويژه دوستان در persiandot ، تونستيم فايلها رو به سختي به سرور جديد منتقل كنيم.
بعد از انتقال به سرور جديد رفع مشكل هك شروع شد كه تا نصف روز تقريبا حل شد اما خيلي از برنامه هاي جانبي تالار مثل بازي و سرگرمي يا آپلود عكس رو غير فعال كرديم.
سرور جديد يه سرور با امكانات خيلي خوبه و مسئولان persiandot.ir از يكي از شركت هاي معتبر كانادايي سرور گرفتند. منتها همونطور كه هاست قبلي كه يكي از معتبرترين هاست هاي آمريكاست، خطاهايي مثل محدوديت استفاده از CPU ميداد و به خاطر شلوغي بيش از حد، از ادامه سرويس دادن به ما امتناع كرد، سرور جديد هم با مشكل روبرو شد. متاسفانه نه تنها سايت باشگاه دچار مشكل شد بلكه همه سايت هايي كه با ما سرور مشترك داشتند هم دچار مشكل شدند چون سايت باشگاه تقريبا به اندازه بقيه سايتهاي روي سرور، CPU سرور رو به كار ميگرفت. شركتي كه persiandot.ir ازش سرويس ميگيره همون شركتي هست كه سايتهاي بزرگ مشابه سايت ما مثل persiantools يا majidonline روي سرورهاي اونا قرار دارن، يعني مشكلات اخير نه به خاطر مشكل سرور، بلكه به خاطر متناسب نبودن احتياجات سايت باشگاه با هاست مشتركي بود كه بهش اختصاص داده شده بود.
ظاهرا سايت باشگاه براي اينكه جوابگوي بازديدها باشه احتياج به سرور اختصاصي داره. با توافق مسئولان پرشين دات، قرار شد ظرف همين دو سه روز سايت رو به يكي ديگه از سرورهاشون منتقل كنيم كه تقريبا سرور خصوصي ميشه و هاست مشترك نخواهد بود.
در حال حاضر براي جلوگيري از داون شدن سرور محدوديت هايي روي استفاده از سايت باشگاه اعمال ميشه تا ظرف دو سه روز آينده سايت رو به سرور جديد منتقل كنند.
جا داره اينجا از دوست خوبم در شركت persiandot تشكر كنم كه با پشتيباني خوب و كمكهاي ويژه و انتقال موقت سايت به سرور خودشون، از تعطيلي چند روزه سايت جلوگيري كردند.
همچنين جا داره از همه كاربران عزيز به خاطر مشكلات اخير عذرخواهي كنم.
مدير سايت
سلام، لینک ها رو نمیتونم ببینم چرا :-؟
[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
خو منم اعضا هستم دیگه :-؟
کلیک میکنم این میاد:
شما هم اکنون با نام کاربري Coraline در تالار وارد شده ايد.
اگر رمزعبورتان را فراموش کرده ايد اينجا را کليک کنيد. براي ويرايش مشخصات شخصي نيز اينجا را کليک کنيد.
سلام، لینک ها رو نمیتونم ببینم چرا :-؟
[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
خو منم اعضا هستم دیگه :-؟
کلیک میکنم این میاد:
شما هم اکنون با نام کاربري Coraline در تالار وارد شده ايد.
اگر رمزعبورتان را فراموش کرده ايد اينجا را کليک کنيد. براي ويرايش مشخصات شخصي نيز اينجا را کليک کنيد.
آیا امکانش هست این تبلیغات رو که با هر کلیک باز میشه حذف کنید؟؟؟؟؟
کل سایت که پر از تبلیغ شده. این صفحه های جدید دیگه چرا؟![]()
سلامممنون. پاک کردم.
اما باز با هر کلیک ارسال، پست و.... پنجره جدید تبلیغ باز میشه.
آیا فقط من این مشکل رو دارم ؟؟
ممنون. پاک کردم.
اما باز با هر کلیک ارسال، پست و.... پنجره جدید تبلیغ باز میشه.
آیا فقط من این مشکل رو دارم ؟؟
آیا امکانش هست این تبلیغات رو که با هر کلیک باز میشه حذف کنید؟؟؟؟؟
کل سایت که پر از تبلیغ شده. این صفحه های جدید دیگه چرا؟![]()
سلام ادمین چرا این روزها سرعت این سایت پایین اومده اخه چرا اینطوری شده تا این پستو نوشتم چند بار امتحان کردم تا ارسال بشه.
1- سرعت سایت خ کم شده
2- صفحات سایت اصلا لود نمیشن
3-ارسال پست تاپیک خ سنگین شده اولا اینجوری نبود نمیدونم چی شده..
سلام من چند وقته لینک های موجود توی سایت برام باز نمیشه در واقع من و مهمان حساب میکنه و میگه باید عضو بشی میشه لطفا مشکلم و حل کنین ممنونم.