UP
سلام به دوستان معمار تهرانی
من دانش آموز 18 ساله هستم و ازتون راهنمایی میخوام.
از اول زندگیم علاقه شدیدی به نقاشی ، طراحی و هنر داشتم و همیشه دنبال ورود به دنیایی با این مشمولات بودم. تو دوره زندگیم همه اطرافیان شاهد این هنر بودند.
تو انتخاب رشته دبیرستان میخواستم گرافیک رو انتخاب کنم که بین رشته گرافیک و ریاضی ریاضی رو انتخاب کردم.
بعد از اون نمیدونستم چی با علایق من متناسبه تا این که تو همین امسال ، پیش دانشگاهی فهمیدم.
کنکور سراسری ، غیرانتفاعی ، آزاد هر سه رو ثبت نام کردم.
آزاد رو دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب انتخاب کردم.
این انتخاب رشته دانشگاه آزادمه:
کد رشته/شهر انتخاب اول : کد : ۱۸۷۷ - مهندسي معماري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب دوم : کد : ۱۸۷۴ - مهندسي عمران-نقشه برداري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب سوم : کد : ۱۸۶۴ - مهندسي كامپيوتر-سخت افزار - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب چهارم : کد : ۱۸۷۶ - مهندسي معدن-اكتشاف معدن - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب پنجم : کد : ۱۸۶۱ - رياضيات و كاربردها - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب ششم : کد : ۱۸۷۵ - مهندسي معدن-استخراج معدن - واحد تهران جنوب
من فقط میخوام رشته معماری برم ، یعنی بقیه رشته ها رو اصلا دوست ندارم.
حتی ممکنه قبول نشم و سرنوشتم عوض بشه و چیزایی که دوست داشتم رو از دست بدم.
در مورد سراسری هم چیزی نگفتم چون اصلا شرایط زندگی تو خوابگاه ها و زندگی بیرون از تهران رو ندارم. تو خود شهر تهران هم واقع بینانه بخوام بگم قبول نمیشم اما شهر های دیگه رو میتونم حساب باز کنم.
درخواستم چیه؟ حتما میدونید که دانشگاه آزاد تهران جنوب دانشگاه خوبی تو دانشگاه های آزاده - به همین خاطر خیلی ها این دانشگاه رو انتخاب میکنن و قبولی تو این دانشگاه سخته ، میخوام کسانی که اطلاع دارن بهم بگن که باید درصد های تست های کنکور آزاد چقدر باشه تا بتونم تو این دانشگاه پذیرفته بشم. چون قبول شدن تو این دانشگاه اصلا مثل دانشگاه های دیگه نیست.
به نظرتون اگه آزاد قبول نشدم خوبه غیر انتفاعی برم؟ چون نمیخوام رشته دیگه ای برم. خیلی رو این رشته معماری تاکیید دارم.
سلام به دوستان عزیز
ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من کارشناسی مهندسی معماریو گذروندم وحالا میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ولی اصلا راستش نمیدونم برم دنبال ارشد یا نه برم دنبال کار -البته یه 3ماهیم تو یه شرکت کار طراحی داخلی و 3دی انجام دادم ولی هم به خاطر پایین بودن حقوق و هم به خاطر خوندن ارشد ولش کردم ـ برای ارشد هم بین طراحی شهری و معماری بدجوری 2دلم هم ازنظر منابعو خوندنش هم آینده ی کاری... خالام دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید...![]()
شما میدونید پایه حقوق برای کسی که سابقه کاری نداره چنده ؟
طبق قانون کار ساعتی چند حساب میکنند ؟
سلام به همه... اول برای معرفی باید بگم من 3 سال هست که لیسانس معماری رو گرفتم و 2 سال هم سابقه کار دارم.. الان هم شاغل هستم توی یک شرکت خوب.. ولی الان شدیدا دنبال این هستم که پروژه معماری داخلی بگیرم و خودم با 2 تا از دوستام شروع کنبم و پیش ببریم.. و اصلا نمیدونیم از کجا باید شروع کنیم.. نمونه کار داخلی نداریم که ارائه بدیم و مشکل اصلی هم همین هست..
البته هیچ کدوم هنوز مهر نظام نگرفتیم .. هر جایی رو برای شروع کار امتحان کردم ولی کارفرمایی پیدا نکردیم که نکردیم..
حالا به نظر شما باید چه کار کنیم؟ این رو هم بگم که ما شدیدا علاقه مند هستیم که هر کاری بهمون رجوع کرد سطح بالا کار کنیم و به هیچ وجه به اصطلاح سمبل ! نکنیم..
دوستان من ي سوال داشتم....من تصميم دارم كه به طور مستقل كار كنم.ولي پروانه طراحي ندارم.ميخوام بدونم راه قانوني يا دور زدن قانون داره؟چيكار بايد بكنم/من قصد دارم طراحي نما و طراحي داخلي انجام بدم.....و كارهاي شهرداري كه نياز به مهر داره را انجام ندم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.....
سلام دوستان! من حدود 6 ماهه که یک دفتر طراحی معماری ساده راه اندازی کردم و خدا رو شکر استقبال خوبی شده و از همون ابتدا با اینکه هیچ چیز غیر از یکم سلیقه در چنته نداشتم ولی دارم کم کم طرح هام رو اجرا می کنم، با مصالح آشنا می شم، با حرفه های ساختمونی آشنا میشم و کلی مزایای دیگه برام داره که به مرور میگم!
فکر کردم اگه بتونیم با کسایی مثل خودم تجربیاتمون رو در این زمینه مطرح کنیم خیلی برای خودمون و سایر بچه های معماری مفید باشه!
سلام دوست عزیز.
در مورد کار گرفتن بگم که داشتن یه نمونه کار خیلی خوبه.(شما که نمونه کار ندارید میتونید یه نمونه پروژه فرضی رو روش کار کنید که حداقل سبک کاریتون توش معلوم باشه)
بعد مسئله بعدی بازاریابی هستش که میتونید یه کاتالوگ از کاراتون درست کنید و برید سر این ساختمون های در حال ساخت.
مسئله بعدی اینه که خیلی از کارا رو باید با رابطه گرفت یعنی اینکه یکی معرفیت کنه.من خودم هرچی کار گرفتم همینجوری بوده.
یه چیز دیگه کلا تو طراحی داخلی دست زیاد شده(خیلی زیاددددددددددددددددد)باید وارد فازهای دیگه هم بشی(مثلا اجرای اسکلت یا طراحی نقشه های شهرداری و ...)
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
سوالی که داشتم در مورد ورود به بازار کار هست
یه چندتا مطلب هست که لازم هست قبلش توضیح بدم!
متاسفانه من زیاد توی دانشگاه درسخون نبودم و زیاد توجهی به نکات تو کلاس نمیکردم! ( البته خب قرار نیست توی دانشگاه آدم چیزی یاد بگیره و باید خودت بری دنبالش، که منم زیاد اهل این کار نبودم!)
و بعدش هم سربازی مزید بر علت شد که همون مقدار آموختهای هم که بود از یادم رفت!
الان که میخوام وارد بازار کار بشم واقعا ایده ای ندارم که شرکتها و پیمانکارا از یه مهندس معمار چه دانشی میخوان، البته من چون علاقه به کامپیوتر دارم نرم افزار های Cad و Max رو کار کردم، یه نمونه کار هم میذارم
الان هم هدفم اینه که توی پروژه های پارس جنوبی کار کنم، راهنمایی که میخوام اینه که الان از کجا شروع کنم و چه مطالبی رو بخونم.
در مورد این دفاتر معماری/مشاوره هم ممنون میشم راهنمایی کنید برای کار در اونجا باید چه چیزایی رو مهارت داشت؟
پیشاپیش ممنون
اینم نمونه کارام
حرفاتون خیلی تاثیر گذاره و کلمه به کلمه اش درسته،من جز اون دسته از دانشجوها بودم که خودمو می کشتم واسه یادگرفتن و تمام کارامو خودم انجام می دادم و می دوییدم دنبال کارام.تو دانشگاه یکی دوبار هم فرصت کار واسه استادام پیش اومد ولی خانوادم مانع شدند.بعدم که اخرای فارغ التحصیلی بودم کلا پشتمو خالی کردند و با وجودی که تو دانشگاه عالی بودم هم از نظر طراحی و هم از نظر سواد قید پایان نامه ام رو زدم و دوسال با تاخیر مجبور شدم تحویلش بدم الان چهار سال می گذره و هر چقدر دنبال کار بودم نتونستم پیدا کنم و مجبور شدم برگردم شهرستان و اینقدر بخاطر بیکاری و وابستگی مالی بهم فشار اوردن که تمام اندوخته هام و تلاشهام وتواناییهام بربادرفته.الان دوروزه تصمیم گرفتم از اول شروع کنم اول از همه خودمو واسه آزمونهای استخدامی که اگه راست بگن در راهه آماده کنم و بعد هم برم دنبال ادامه تحصیل و پروانه و احیانا کار گروهی،حالا به نظر شما من که یه خانم مهندس بی تجربه و بدون حمایت شعلی اطرافیانم هستم راه درستی رو در پیش گرفتم؟
من بخاطر این چندسال تاخیراعتبارم رو بین دوستان و اساتیدم از دست دادم و از هم دوره ایهام عقب افتادم به نظرتون از کجا ها می تونم کمک بگیرم؟
و یه سوال اینکه شما چون تجربه ی کار حرفه ای داری حتما می دونید سازمان نظام مهندسی یا شهرداری یا هر کدوم از ارگانهای اینچنینی آیا امکاناتی برای کسب تجربه و ورود به عرصه کار را برای کسانی مثل من که مجوزها رو نداریم مهیا می کنن؟
مثلا با عضو شدن در سازمان نظام مهندسی امکان کار کردن تو سازمان فراهم می شه تا زمانی که بتونم پروانه نظام مهندسی بگیرم؟
ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید که تو جریان کار بیافتم بعدش خودم جنمشو دارم،مرسی
سلام،
من می خواستم اطلاعاتی برای دخترم که سال سوم هنرستان رشته معماری می خونه و می خواد برای ادامه تحصیل این رشته رو انتخاب کنه داشته باشم.میشه کمکم کنید؟آیا حتما باید پیش دانشگاهی بخونه ؟