سلام دوستان مشورت کاری داشتم ، من کاملا 3D Max و Vray رو در حد حرفه ای photorealestic بلدم به نحوی که خیلی از استادهای دانشگام پروژه هام رو میدین پیشنهاد کار بهم میدادن ولی باز استادمن و نمیشد باهاشون حساب کنم میگفتم هرچقدر دوست دارید برام بریزید .... همچنین کاملا photoshop و illustrator رو خیلی عالی بلدم و بصورت freelance آنلاین برای چند مجله هم کار کردم ..... بگی نگی هم نسبتا خوب با rhino و grass hopper کار میکنم .....
با revit هم مقداری سر و کله زدم و از سیستم BIMـش خوشم اومده به زودی بیشتر یاد میگیرم حالا مشکلم چیه !

من 21 سالمه ترم 6 معماریم و با گرافیک کارها که بحث میکردم و اینا به قولی جلوشون بچه میام ولی نمونه کارهام کمی ازشون نداره چون از اواسط راهنمایی با اینا زیاد ! خیلی زیاد کار میکردم

حالا یه شرکت خوب با اسم و رسم هم پیدا کردم و نمونه کارهام رو دیدن خیلی دوست داشتن گفتن سریع بیا مشغول به کار شو این حرفا ، میخواستم بدونم چقدر حقوق بگیرم ؟!

چون اولین کار شرکتیم هست و به قولی پروژه ای نیست ! کار تو شرکت رو زیاد بلد نیستم از این لحاظ خیلی بچه ام

حالا با این اوصاف من چقدر باید انتظار حقوق از این شرکته داشته باشم ؟ چقدر بگیرم که مثلا نگن بچس هر چقدر بدیم باید قبول کنه !! چون چند شرکت دیگه هم هستن که میتونم کار کنم ولی باز اسم و رسم اینجا رو بیشتر دوست دارم .... به نظرتون چقدر بهم حقوق بدن خوبه و به روزه یا برای کاری اونجا میکنم تقریبا نصف هفته بقیش دانشگامه چقدر باید حقوق بگیرم خوبه یعنی حقم ضایع نمیشه ؟