من تو اون سايتي كه گفتي به ظرفيت ها اعتراض كردم!!! آخه ديگه چي كار بايد بكنيم؟؟؟من خیلی وقته به این اجحاف ها پی بردم! واسه همیناست که باید اعتراض کرد، اصلا ما رو آدم حساب نمیکنن![]()
من تو اون سايتي كه گفتي به ظرفيت ها اعتراض كردم!!! آخه ديگه چي كار بايد بكنيم؟؟؟من خیلی وقته به این اجحاف ها پی بردم! واسه همیناست که باید اعتراض کرد، اصلا ما رو آدم حساب نمیکنن![]()
این عکسو گذاشتی ایینه دغمون باشهایشالا خراب شه همه دانشگاهاشون
اين ديگه از اون حرفا بودا!!! مگه ميشه جايي قبول نشي!!!بچه ها من آزادم شرکت نکردم آخه!!!!!فک کنم آخرشم با رتبه 48 باید بشینم واسه سال دیگه بخونم....
من تو اون سايتي كه گفتي به ظرفيت ها اعتراض كردم!!! آخه ديگه چي كار بايد بكنيم؟؟؟
ميشه همين جا اجمالي بگي؟؟؟ (كوتاهه كوتاه)در ادامه خفن ترین راهشو گفتم... تاپیک اعتراضو پیگیری کنی میبینیش...
ميشه همين جا اجمالي بگي؟؟؟ (كوتاهه كوتاه)
نامه بايد با همون مضمون پست كنيم؟؟؟ بلند پروازيتو هستم امير!!! دمت گرم!!!نامه به رهبری
اعتراض به کم شدن شدید ظرفیت های پذیرش کنکور کاردانی به کارشناسی
پست شماره 59
نامه بايد با همون مضمون پست كنيم؟؟؟ بلند پروازيتو هستم امير!!! دمت گرم!!!
آخ گفتی!!!!! ای خدا کی شه این نا عدالتیا تموم شهانقدر درباره انتخاب شهر و من کجا قبول میشمو نمیدونم چی کار کنمو از چه نوع خاکی بریزیم رو سر مو و ... حرف زدیم حال هممون دیگه بهم خورد اینم تموم شه بریم دانشگاه تموم شه این ماجراها![]()
بچه ها منم رفتم انتخابامو کردم امیدوارم قبول بشم و .حمت هایی که کشیدم به هدر نره منم برم غیرانتفایی یا ازاد دق میکنم.بچه ها امروز که تموم شد بیایین دیگه برا همدیگه دعا کنیم که هرکس هرجا حقشه قبول بشه و سهمیه ها بیخودی جامونو نگیرن.خدایی من یه چیزی بگم من زیاد تو فروم های این سبک نمیام و بیشتر جاهایی میرم که بگم و بخندم این جور جاها سبکش فرق میکنه ولی خدایی این چند وقتی که واسه کاردانی به کارشناسی اومدم اینجا یه چیزیو شدیدآ بهش ایمان آوردم اونم اینه:
تو همه کارا دخترا کلآ استرس زیاد دارن حتی اگه بهترین کار رو هم انجام بدن ( تو هر زمینه ای چه درسی چه پروژه ای چه هنری و ...) انقدر به خودشون استرس وارد میکنن و خودشونو میبازن با اینکه بهترین کار رو انجام دادنا ولی بدترین کار از آب در میاد چون اصولآ استرس همه چیو نابود میکنه و در مقابل معمولآ اینجوریه 1 پسر 1 ساعت واسه چیزی زمان میذاره بدون استرس و کلآ عین خیالش نیست که چی میشه و بهترین میشه
اگه این سیستم رو تو زندگتونم داشته باشید دیگه کلا از دست میرین اینکه یه کنکور و فوقش 2 سال دیگه تموم میشه همه چی
ایشالله و توکل به خدابچه ها منم رفتم انتخابامو کردم امیدوارم قبول بشم و .حمت هایی که کشیدم به هدر نره منم برم غیرانتفایی یا ازاد دق میکنم.بچه ها امروز که تموم شد بیایین دیگه برا همدیگه دعا کنیم که هرکس هرجا حقشه قبول بشه و سهمیه ها بیخودی جامونو نگیرن.
دعا کنیم هرکس زحمت کشیده هرجا که زده قبول بشه.
خدایا بچه های این تاپیک و هرکس زحمت کشیده جای خوبی قبول بشه.الهی امین.
خدايا دعاي اين بنده دانشجو رو قبول كن فقط براي يه بارام شدهبچه ها منم رفتم انتخابامو کردم امیدوارم قبول بشم و .حمت هایی که کشیدم به هدر نره منم برم غیرانتفایی یا ازاد دق میکنم.بچه ها امروز که تموم شد بیایین دیگه برا همدیگه دعا کنیم که هرکس هرجا حقشه قبول بشه و سهمیه ها بیخودی جامونو نگیرن.
ishala farzane jonبچه ها منم رفتم انتخابامو کردم امیدوارم قبول بشم و .حمت هایی که کشیدم به هدر نره منم برم غیرانتفایی یا ازاد دق میکنم.بچه ها امروز که تموم شد بیایین دیگه برا همدیگه دعا کنیم که هرکس هرجا حقشه قبول بشه و سهمیه ها بیخودی جامونو نگیرن.
خیلی هم کار خوبی کردن چون حق دخترا ظلم شده بود
- جنس پذيرش دانشجو در كد رشته محل 2144 (دوره روزانه رشته تحصيلي مهندسي تكنولوژي معماري)، از 30 نفر «فقط مرد»، به 12 نفر زن و 18 نفر مرد تغيير يافته است.
- جنس پذيرش دانشجو در كد رشته محل 2152 (دوره نوبت دوم «شبانه» رشته تحصيلي مهندسي تكنولوژي معماري)، از 15 نفر «فقط مرد»، به 7 نفر زن و 8 نفر مرد تغيير يافته است
اين جه كاري بود اخه
درسته من پسرم اما خب باید آدم انصاف داشته باشه.این کار علاوه بر اینکه یه ظلم بزرگ در حق دخترا بود باعث می شد سطح علمی دانشگاها بیاد پایین.چون اونطوری پسرا با رتبه تا 300 هم میدیدی روزانه قبول میشدن. حجت باید اون روز تو دانشگاه ما بودیو میدیدی دخترای بیچاره چطوری گریه میکردن جلو آموزش.عمران بودن و با رتبه 2رقمیه 15 -20-و... باید میرفتن غیر انتفاعی!
- جنس پذيرش دانشجو در كد رشته محل 2144 (دوره روزانه رشته تحصيلي مهندسي تكنولوژي معماري)، از 30 نفر «فقط مرد»، به 12 نفر زن و 18 نفر مرد تغيير يافته است.
- جنس پذيرش دانشجو در كد رشته محل 2152 (دوره نوبت دوم «شبانه» رشته تحصيلي مهندسي تكنولوژي معماري)، از 15 نفر «فقط مرد»، به 7 نفر زن و 8 نفر مرد تغيير يافته است
اين جه كاري بود اخه
11:05 دیروز من رفتم توسایتش گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شب خوش
11:05 دیروز من رفتم توسایتش گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم.بلا خره انتخاب رشته هم تموم شد.امشب هممون بعد 10 شب استرس راحت می خوابیم.امیدوارم هممون موفق باشیم.
از فرزانه خانم هم ممنونم که این تایپیکو شروع کرد تا از نظرات همدیگه استفاده کنیم. یه تشکر ویژه هم از امیر دارم که ماجرای اعتراض و شکایتو مطرح کرد تا لااقل از این راه بتونیم شاید به حق ضایع شدمون برسیم.
شب خوش باشگاه مهندسان ایران زمین.
نه اینطور نیست که میگی . من دانشجوی سبلان بودم و همیشه هم ظرفیتش پر می شد . یه دلیل دیگه ای وجود داره اونم اینکه برای 80 نفر ظرفیت کلاس و امکانات نداره . سال قبل کم مونده بود منحل کنن سبلانو به خاطر اینکه بیشتر از ظرفیتش دانشجو دارهراستی یه چیزی بگم برا اونایی که غیرانتفاعیه سبلانو زدن اما کم شدن ظرفیتش نگرانشون کرده،سبلان همیشه 80 تا ظرفیت میداد اما هیچوقت تکمیل نمیشد...!برا همین امسال کمش کرده.من خودم پارسال با وجود اینکه انتخاب رشته نکرده بودم با مسئولش صحبت کردم قبول کردن برم سبلان ثبت نام کنم اما چون بهمن فارغ التحصیل میشدم موندم و نتونستم برم!!!