دوستان عزيز...من حداقل و حداكثر تراز قبولي كارشناسي ناپيوسته معماري در تهران جنوب رو مي خواستم ..
نتونستم تو بحث ها پيدا كنم... كسي اطلاع داره.
با تشكر.
سلام دوست عزیز شیش هزار و چند؟سلام دويتان
من كنكور امسال رتبم 6000 شد اما هيچ جا پذيرفته نشدم!!!!!!!حتي غير انتفاعي؟يعني چي؟؟؟؟
اما كسايي هستن كه بيشتر از من آوردن اما پذيرفته شدن!!!!!لطفا يكي راهنماييم كنه؟؟؟
ممنون كه جواب دادين من 6700 آوردم و همه جاها رو انتخاب كرده بودم حتي گرگانو.دوستم با 5000 لامعي گرگان پذيرفته شد.سلام دوست عزیز شیش هزار و چند؟
دوست من با 6200 گرگان 6800 لامرد و 7100 زاهدان قبول شدن
این شهرهارو زدی؟
خواهش میکنم دوست عزیزممنون كه جواب دادين من 6700 آوردم و همه جاها رو انتخاب كرده بودم حتي گرگانو.دوستم با 5000 لامعي گرگان پذيرفته شد.
سلام دوستم با 400 زابل قبول شدسلام بچه ها.کسی از شما ها زابل قبول شده رتبه اش چند شده؟
اگه می دونید ممنون میشم خبر بدین
پس اومدنی شدی ..... دایناسوره آمادستااااانام درس امتحاني
43/33
فرهنگ ومعارف اسلامي
76/66
زبان وادبيات فارسي
0/00
زبان خارجي
-5/00
رياضي وهندسه
42/00
فن ساختماني
83/33
مباني نظري وتئوري معماري
منم 242 شدم ...
انتخاب دومم محقق اردبیلی قبول شدم ...
من یکشنبه اومدم اردبیل خبری از دایناسور نبود؟!پس اومدنی شدی ..... دایناسوره آمادستااااا![]()
الان زنگ زدم به موسسه پرورش دایناسور و سپردم یه خوبشو برات نگه دارن .... ذغال و سیخ و منقل یادت نرهمن یکشنبه اومدم اردبیل خبری از دایناسور نبود؟!
بهم برخورد برگشتم... موند اول اسفند بیام ...دیگه واسه اون موقع دایناسور اماده باشه ها
![]()
اين تاپيك خيلي به دردم خورد.از همتون ممنونم.سلام
1. رتبه 90
2. ادبيات 90
زبان 5
معارف 50
رياضي 20
فن ساختمان 75
مباني نظري معماري 75
دانشگاه محقق اردبيل روزانه![]()
سلام عزیزان اینم درصدای من
رتبه 430
ادبیات 72
معارف 36
زبان 10
ریاضی 8
مبانی 62
فن ساختمان 42
غیرانتفاعی همدان قبول شدم.ولی نرفتم واسه ثبت نام.گذاشتم سال بعد تک رقمی بیارم.ازمهر شروع کردم به درس خوندن
خیلی عجیبه اون تا کارنامه آخر واقعا صحت دارن؟؟
راستی جریان این نقطه چینا چیه؟؟ چرا دوتا درصد دارن؟
اخرین رتبه ها رو نمیدونیم.ولی فک کنم بشه قبول شدسلام_من رتبه ام 1253 شده..به نظرتون قزوین دهخدا میارم
فقط توروخدا سریع...
آخرین رتبه های قبولی تو دهخدا چند بود
سلام من امسال كنكور دادم رتبم 843 شده؟ كجا ميتونم قبول شم![]()