اصلا اين سهميه چيه؟؟؟ واسه من يكسانه!!!اره واقعا شرایط پذیرش این طوری چطوری میشه؟من که موندم.
اصلا اين سهميه چيه؟؟؟ واسه من يكسانه!!!اره واقعا شرایط پذیرش این طوری چطوری میشه؟من که موندم.
اصولا احتمالا تفاوت تو منطقه است....اره واقعا شرایط پذیرش این طوری چطوری میشه؟من که موندم.
واسه ما 1 دونه فرق داشت!!!! 1198 در سهمیه 1999 در کلاصلا اين سهميه چيه؟؟؟ واسه من يكسانه!!!
تو خونه میگن این دیگه خیلی دوره دوره نمیتونی بمونی... نمیدونم شاید امروز اضافشون کردن ... تو گرگانو میزنی؟
جفت رتبه ي 13 من كيه؟؟؟ عجب داستانيه ها!!!![]()
13 شدی؟؟؟واقعا ديگه نوبره!!! اينجوريشو ديگه نديده بودم!!! پس من عمرا شبانه ي رجايي قبول نمي شم!!!
1.رجايي شبانه 2.روزانه تبريز 3.شبانه تبريز و...راستی ترتیب انخاباتو چطوری زدی؟
فقط 15 نفر روزانه مال فرهنگیانه.5 شبانه داوطلبای ازاده13 شدی؟؟؟
بعیده چون ظرفیتش با سهمیه فرهنگیان مخلوطه و تربیت معلمم هست اکثرا فرهنگیا قبول می شن....
روزانه تبریز قبول میشی... خیلی خوبه
من جای تو بودم با اینکه مشهدم....فقط 15 نفر روزانه مال فرهنگیانه.5 شبانه داوطلبای ازاده
زیاد به اونا توجه نکنین اون 5 تارم مثلا می گن این فرهنگیا بدون سهمیه هم قبول می شن پس اینا بیان...فقط 15 نفر روزانه مال فرهنگیانه.5 شبانه داوطلبای ازاده
یعنی الان اگه اون یکی 13 دیگه فرهنگی باشه و هر دو شون زده باشن اون قبل از مازیار پذیرفته می شه....زیاد به اونا توجه نکنین اون 5 تارم مثلا می گن این فرهنگیا بدون سهمیه هم قبول می شن پس اینا بیان...
آره 13 شدم!!! شبانه 5 نفر ميگيره!!! 50% قبولم!!! اميدوارم رجايي قبول شم!!! دوس دارم تهران باشم!!!13 شدی؟؟؟
بعیده چون ظرفیتش با سهمیه فرهنگیان مخلوطه و تربیت معلمم هست اکثرا فرهنگیا قبول می شن....
روزانه تبریز قبول میشی... خیلی خوبه
من رتبم 196 فک نکنم به تبریز رتبم برسه.ولی میزنم.من فقط نمیدونم اول اردبیل بزن یا شریعتی تهران؟میگن شریعتی بهتره چون هم نیمه اوله هم تهرانه واستاداش بهترن.من جای تو بودم با اینکه مشهدم....
می رفتم تبریز....
چون امکانات دانشگاه چیزی نیست که راحت از کنارش رد شی....
تبریز هم شهره خوبیه هم دانشگاه عالیی داره....
البته اگه تو شهر خودت کار می کنی (کار معماری) هیج جا نرو شده برو سوره ولی به کارت ادامه بده....
همکلاسی ما 94 بود تبریز نیاورد...من رتبم 196 فک نکنم به تبریز رتبم برسه.ولی میزنم.من فقط نمیدونم اول اردبیل بزن یا شریعتی تهران؟میگن شریعتی بهتره چون هم نیمه اوله هم تهرانه واستاداش بهترن.
به نظرتون اردبیل یا شریعتی قبول میشم؟همکلاسی ما 94 بود تبریز نیاورد...
ولی شما بزن شرایط هر سال فرق می کنه....
اگه منظورت محقق اردبیلیه نسبتا بد نیست خوبه... دانشگاه در حال ساخت و توسعه است...
به شما که ارومیه ای نزدیکه ....
ولی اگه می تونی تو تهران با هزینه های زیاد زندگی دانشجویی و شرایط خوابگاه و خونه دانشجویی کنار بیای... صد در صد شریعتی از محقق اردبیلی سطح علمی خیلی بالاتری داره...
رجايي روزانه؟؟؟سلام بچه ها.....
منم بالاخره اينطوري انتخاب كردم.
1-رجايي
2-روزانه تبريز
3-روزانه شريعتي
4-شبانه شريعتي
5-شبانه تبريز
6-سوره
چی بگم والا...به نظرتون اردبیل یا شریعتی قبول میشم؟
آره بچه ها مي گن اينطوريه!!!نه بابا شبانه.... مگه فرهنگيم كه روزانه بزنم!!!!!
بچه ها يه سوالي ميشه چند نفر با هم توكنكور يه رتبه بيارن مثلا دو تا رتبه 48 داشته باشيم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال منو همکلاسیم هر دو مون دز سهمیه 1198 در کل 1199 شدیم....نه بابا شبانه.... مگه فرهنگيم كه روزانه بزنم!!!!!
بچه ها يه سوالي ميشه چند نفر با هم توكنكور يه رتبه بيارن مثلا دو تا رتبه 48 داشته باشيم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسنادشم موجوده...پارسال منو همکلاسیم هر دو مون دز سهمیه 1198 در کل 1199 شدیم....
الان کجا درس میخونید؟ منم 1191 شدمپارسال منو همکلاسیم هر دو مون دز سهمیه 1198 در کل 1199 شدیم....
موسسه آموزش عالی! خیام مشهد هر دو مون!!!الان کجا درس میخونید؟ منم 1191 شدم![]()
حافظ امسال پذیرش ندارهموسسه آموزش عالی! خیام مشهد هر دو مون!!!
شما حافظ شیرازو بزنید....
هم قبول می شید هم خوبه....
وا....حافظ امسال پذیرش نداره![]()
آره..گفتن که مشکل سیاسی داره..وا....
مگه میشه؟؟؟
واااااااي..اگه اينطوري باشه كه خيلي بد ميشه يعني ممكنه به جاي اينكه 47 نفر جلوتر از من باشه،مثلا 70 نفر باشن..... چقد نااميد شدم!!نكنه اصلا هيچ كدوم از انتخابامو قبول نشم!!!!!ديروز رفته بودم آكادمي ديدم واسه بعضي از رتبه ها دو سه تا اسم زدن،باور نكردم... حتي رتبه خود منم زده بودن اما با يه اسم ديگه!!!فك كردم خالي بندي كردن واسه تبليغاتشون!!!!!!آره بچه ها مي گن اينطوريه!!!