من که هیچ تجربه ای ندارم![]()
مرسی از حضورتون. من کتابای پارسه و مدرسان رو تجربه نکردم. از کتاب مهندس یگانه میخوندم. کتاب یگانه خیلی خوب بود اما کافی نبود.سلام.بچه ها اگه کتابهای پارسه و مدرسان رو باهم بخونید خیلی خوبه.
به قول سایه خانم ریاضی هم فوق العاده مهمه.من تو کنکور 88 با تقلب 48.5 در صد ریاضی زدم.رتبه ام هم 105 شد.
کتابهای مدرسان رو قبل از کتابهای پارسه بخونید.چون کتابهای پارسه یکم مفهومی هست.
سلام عزیزم. خواهش میکنم.سلام به سایه جون و بقیه برو بکس تاپیک
سایه جون ممنون به خاطر تاپیکی که زدی
از اونایی هم که راهنماییمون میکنن پیشاپیش تشکر میکنم
والا من تجربه زیادی ندارم،ولی منم به کتابای هنرستان و درس ریاضی تاکید شدید دارم
مخصوصا تو ریاضی به سوالای کنکور دو،سه سال قبل،چون از خیلیا شنیدم هرسال حداقل 2تا سوال ریاضی شبیه و حتی عین سوال سالای قبل میدن
که این کمک بزرگی میتونه برامون باشه
یــــــاعلــــــی!
من الان از جزوه ریاضی عمومی خودم و کتاب حسابان انرژی اتمیسایه جون از چه کتابی داری می خونی؟
سایه جان بهت پیشنهاد میکنم با ریاضی مدرسان پیش بری من خودم ریاضی مدرسان خوندم خیلی ازش راضی بودممن الان از جزوه ریاضی عمومی خودم و کتاب حسابان انرژی اتمی
خوب دیگه منم کم کم باید شروع کنم
فردا میرم دانشگاه بعد 2 روز در هفته خالی ام باید برنامه ریزی کنم
امیدوارم بچه هایی که تجربه ی کنکور دارن بهم کمک کنن...مازیار که خیلی کمکم کرد ممنونم ازش
سایه جون و شیرین جون ایشالله امسال موفق میشیم![]()
موافقم باهات من خودم گرامر نخوندم فقط لغتای زبان پیش دانشگاهی رو خوندم 50% زدمخب دوستای کنکوری عزیز منم یکم برم رو موجه تجربه![]()
تجربه ثابت کرد من خودم نشستم از درسای تخصصی رو از کتاب یگانه،جزوه های پارسه و... خوندم جواب گرفتم.
تجربه ثابت کرد همون قدر که ریاضی مهم بود زبانم بود،چون من ریاضی نزدم اما 60%زبان زدم رتبه ام نزدیک کسایی شد که تو رنج درصدام ریاضی زدن اما زبان نزدن!![]()
تجربه ثابت کرد زبان گرامر خوندن اونقد تاثیر نداره که لغت بلد بودن داره!پس وقتتون رو از الان پای گرامر نذارین لغت بخونین یعنی ریدینگ کار کنین(کتاب ساکو خوب بود من راضی بودم)البته من خودم کلاس زبان میرم همیشه.
اگه واسه رتبه های تک رقمی و دو رقمی میخواید کار کنین حتما از الان ریاضی بخونین چون باقیه درسارو میشه رسید اما ریاضی زمانبرترین درسه!![]()
به نظر من به یه جمعبندی راجع به منابع برسیم خوبه
من که خودم تجربه ندارم اما از 2 هفته پیش که همینجوری دارم میپرسم آخرش با کمک صد در صد مازیار و همینطور امیر به این نتایج رسیدم
عمومي ها بهترين كتاب، كتاباي هاي ساكو هستن(زبان و اندیشه و فکر کنم ادبیات ساکو)
زبان:504 *** (انگليسي به انگليسي)
متره:مدرسان شریف
شناخت مواد:پارسه/مصالح شناسی سام فروتنی
تنظیم شرایط و تاسیسات:مدرسان شریف
جزوه هاي پارسه (به جز متره، عمومي ها، رياضيش)
براي جمع بندي كلي كتاب كنكور كارداني به كارشناسي مهندس سعيدي پور (در روز هاي آخر)
کتابای هنرستان
مباني هنر هاي تجسمي قسمت اول و قسمت دوم- شناخت مواد و مصالح - عناصر وجزئيات- طراحي معماري - تاسيسات - آشنايي با بنا هاي تاريخي - متره و بر آورد _ فناوري ساختمان هاي بتني - فناوري ساختمانهاي فلزي
حالا به نظر شما چه کتابایی کم دارم؟
راستی به من توصیه کردن این منابع رو بخونم....اینننننن همه!
کدوماشو بخونم کافیه؟
1- آشنایی با معماری اسلامی ایران استاد محمد کریم پیرنیا
2- سبک شناسی معماری ایران استاد محمد کریم پیرنیا
3- مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب وحید قبادیان
4- مصالح شناسی سیاوش کباری
5- مصالح شناسی سام فروتن
6- معماری ایران (دوره اسلامی) محمد یوسف کیانی
7- جزییات معماری ساختمانهای اجری نشریه 92 سازمان برنامه وبودجه
8- فرهنگ مصورهنرهای تجسمی پرویز مرزبان وحبیب معروف
9- مبانی هنرهای تجسمی غلام حسین نامی
10- عناصر رنگ ایتن ایتن
11- معماری فرم فضا نظم فرانسیس د.ک.چینگ
12- تاریخ وهنر معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی
13- معماری 1و2 انتشارات دیبا گران
14- ریاضی انتشارات دیبا گران
15- اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری
16- مبانی هنرهای تجسمی هنرستان
17- تاسیسات هنرستان
18- آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان
19- آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی
20- هندسه سال دوم دبیرستان
21- تاسیسات طباطبايی
22- ادبیات پنج استاد
23- راهنمای ادبیات پنج استاد محمد باقر کلیشمی
24- نگارش زبان فارسی انتشارات سمت
25- معارف اسلامی 1 انتشارات سمت
26- معارف اسلامی 1 اتشارات نهاد رهبری
27- عناصروجزییات ساختمان 1و2 هنرستان
28- در ضمن تست های کنکورهای معماری سالهای گذشته فراموش نشود
اینهمه منبع فقط گیجت میکنه. مخصوصا توکه امسال پروژه های دانشگاهیت زیاده.مرسی از آقا شهاب و فرزانه جون و بقیه بچه ها
به نظر من به یه جمعبندی راجع به منابع برسیم خوبه
من که خودم تجربه ندارم اما از 2 هفته پیش که همینجوری دارم میپرسم آخرش با کمک صد در صد مازیار و همینطور امیر به این نتایج رسیدم
عمومي ها بهترين كتاب، كتاباي هاي ساكو هستن(زبان و اندیشه و فکر کنم ادبیات ساکو)
زبان:504 *** (انگليسي به انگليسي)
متره:مدرسان شریف
شناخت مواد:پارسه/مصالح شناسی سام فروتنی
تنظیم شرایط و تاسیسات:مدرسان شریف
جزوه هاي پارسه (به جز متره، عمومي ها، رياضيش)
براي جمع بندي كلي كتاب كنكور كارداني به كارشناسي مهندس سعيدي پور (در روز هاي آخر)
کتابای هنرستان
مباني هنر هاي تجسمي قسمت اول و قسمت دوم- شناخت مواد و مصالح - عناصر وجزئيات- طراحي معماري - تاسيسات - آشنايي با بنا هاي تاريخي - متره و بر آورد _ فناوري ساختمان هاي بتني - فناوري ساختمانهاي فلزي
حالا به نظر شما چه کتابایی کم دارم؟
راستی به من توصیه کردن این منابع رو بخونم....اینننننن همه!
کدوماشو بخونم کافیه؟
1- آشنایی با معماری اسلامی ایران استاد محمد کریم پیرنیا
2- سبک شناسی معماری ایران استاد محمد کریم پیرنیا
3- مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب وحید قبادیان
4- مصالح شناسی سیاوش کباری
5- مصالح شناسی سام فروتن
6- معماری ایران (دوره اسلامی) محمد یوسف کیانی
7- جزییات معماری ساختمانهای اجری نشریه 92 سازمان برنامه وبودجه
8- فرهنگ مصورهنرهای تجسمی پرویز مرزبان وحبیب معروف
9- مبانی هنرهای تجسمی غلام حسین نامی
10- عناصر رنگ ایتن ایتن
11- معماری فرم فضا نظم فرانسیس د.ک.چینگ
12- تاریخ وهنر معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی
13- معماری 1و2 انتشارات دیبا گران
14- ریاضی انتشارات دیبا گران
15- اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری
16- مبانی هنرهای تجسمی هنرستان
17- تاسیسات هنرستان
18- آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان
19- آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی
20- هندسه سال دوم دبیرستان
21- تاسیسات طباطبايی
22- ادبیات پنج استاد
23- راهنمای ادبیات پنج استاد محمد باقر کلیشمی
24- نگارش زبان فارسی انتشارات سمت
25- معارف اسلامی 1 انتشارات سمت
26- معارف اسلامی 1 اتشارات نهاد رهبری
27- عناصروجزییات ساختمان 1و2 هنرستان
28- در ضمن تست های کنکورهای معماری سالهای گذشته فراموش نشود
میدونید مشکل اصلیه من اینه که نمیدونم تو کنکور از چه موضوعهایی سوال میاد
یعنی تا الان فهمیدم ادبیات و معارف رو از ساکو بخونم (بالاترین پیشنهاد)اما نمیدونم همون کتاب ساکو برای هم تست هم درسنامه خوب هست یا نه
فهمیدم باید زبان رو از کتاب 504 و کتاب پیش دانشگاهی و لغات دبیرستان بخونم اما واسه تست نمیدونم چی خوبه
تا اینجا عمومیاش حالا اختصاصی
مازیار گفت جزوه های پارسه خوبه به جز ریاضی و عمومی ها و متره
واسه متره فهمیدم مدرسان عالیه اما همون مشکل ادبیات...آیا هم درسنامه هست هم تست؟
واسه ریاضی تا اینجا که فهمیدم مدرسان خوبه اما ریاضی رو تاکید کردید ولی منابعش چیه؟همین کافیه؟؟؟
شناخت مواد و مصالح سام فروتنی خوبه و واسه تستش باید پارسه رو بخونم!(وضعیت سفیده؟)
من نمیدونم سر فصل های اختصاصی کنکور چیه؟
من حرف از مبانی میشنوم ولی نمیدونم چیه و نمیدونم چه کتابی رو باید بخونم...!نه منبع و نه تست
من از تاریخ میشنوم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم!!!
مستاصل شدن یعنی حال من!
تو رو خدااااااااا یکی دونه دونه دفترچه ی اختصاصیرو برام توضیح بده و بگه برای هر کدومش چه کتاب و تستی رو بخونم!
من از دفترچه ی اختصاصی تقریبا هیچی نمیدونم
سلام ...
من بودم گفتم برا ریاضی مدرسان خوبه... چون من ریاضیو فقط از رو اون خوندم و تقریبا همه ی سوالایی رو که از مبحثایی که خوندم دادنو جواب دادم به جز یه انتگرال (اونم به خاطر اینکه انتگرال نرسیده بودم تستاشو کامل بزنم) من سری و هندسه رو نخونده بودم برا همین نتونستم به اونا جواب بدم درصد ریاضیمم شده بود 42 که راضیم
مبحثای مث حد و مشتق و انتگرال و دنباله رو از رو مدرسان خوندم که فکر میکنم به80 درصد سوالایی که از این مباحث اومدو زدم
البته من کلاس ریاضی مدرسان هم میرفتم که اونجا هم از رو مدرسان تدریس میکردن ( اول تدریس میکردن بعد از مدرسان تست حل میکردیم بعد هم تا هفته بعد من درسنامه ی اون مبحثو از مدرسان میخوندم و خودم بقیه تستای کنکوری و تالیفیشو میزدم)
مبحثای مث حد و مشتق و انتگرال و دنباله رو که تو کلاس تدریس شدو خودمم از رو مدرسان خوندم فکر میکنم 70-80 درصد سوالایی که از این مباحث اومدو زدم
اما راجب مبانی ... راستش من هنوزم نمیدونم دقیقا چیه و اگه امسالم بخوام کنکور بدم بازم نمیدونم باید چی بخونم!!!!
تاریخ معماری هم یکی از دوستام مدرسان میخوند ولی میگف توش تناقض زیاده مثلا جواب یه تستو زده 1 دو ص بعدش همون تستو زده 2 با توضیحات مختلف!!! یا تو درسنامش 1چی نوشته ولی تو تستاش یه چیز دیگه زده و یه توضیح برعکس درسنامه هم براش نوشته!!!
من خودم برا تارخ فقط تستای کنکورای سراسری و ازاد 80 به بعدو خوندم
امیدوارم کمکی کرده باشم![]()
اتفاقا برا متره پارسه بهتره.البته برا تست مدرسان خوبه.ولی تشریحی مدرسان ناقصه من هر دوتا شم داشتممیدونید مشکل اصلیه من اینه که نمیدونم تو کنکور از چه موضوعهایی سوال میاد
یعنی تا الان فهمیدم ادبیات و معارف رو از ساکو بخونم (بالاترین پیشنهاد)اما نمیدونم همون کتاب ساکو برای هم تست هم درسنامه خوب هست یا نه
فهمیدم باید زبان رو از کتاب 504 و کتاب پیش دانشگاهی و لغات دبیرستان بخونم اما واسه تست نمیدونم چی خوبه
تا اینجا عمومیاش حالا اختصاصی
مازیار گفت جزوه های پارسه خوبه به جز ریاضی و عمومی ها و متره
واسه متره فهمیدم مدرسان عالیه اما همون مشکل ادبیات...آیا هم درسنامه هست هم تست؟
واسه ریاضی تا اینجا که فهمیدم مدرسان خوبه اما ریاضی رو تاکید کردید ولی منابعش چیه؟همین کافیه؟؟؟
شناخت مواد و مصالح سام فروتنی خوبه و واسه تستش باید پارسه رو بخونم!(وضعیت سفیده؟)
من نمیدونم سر فصل های اختصاصی کنکور چیه؟
من حرف از مبانی میشنوم ولی نمیدونم چیه و نمیدونم چه کتابی رو باید بخونم...!نه منبع و نه تست
من از تاریخ میشنوم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم!!!
مستاصل شدن یعنی حال من!
تو رو خدااااااااا یکی دونه دونه دفترچه ی اختصاصیرو برام توضیح بده و بگه برای هر کدومش چه کتاب و تستی رو بخونم!
من از دفترچه ی اختصاصی تقریبا هیچی نمیدونم
مرسی عزیزم دستت درد نکنه:*
پس واسه ریاضی باید اساسی تلاش کنم
از پستی که مربوط به جزوه ها یکی از بچه ها گذاشته بود کتاب 504 و فلاش کارتشو دانلود کردم
جزوه ی تنظیم شرایط قیابکلو رو هم دانلود کردم.خوبه؟
راستی رتبت چند شد؟
مگه امسال ثبت نام نکردی؟
سلام عزیزم مرسی از حضورت.راسی واسه معارف انتشارات سمت خوبه یا انتشارات نهاد رهبری؟
میخوام کتابشو بخرم اما نمیدونم کدومشونو باید بخونم
تجربت خیلی چیزا رو ثابت کرده ها...خوبه!!!تجربه ثابت کرده ریاضی خیلی مهمه و توی کنکور بهترین کمکه.
تجربه ثابت کرده آزمون پارسه از همه بیشتر به کنکور واقعی میخوره.
تجربه ثابت کرده قبل خودن هر منبعی باید یه نگاهی رو کتاب هنرستان انداخت.
تجربه ثابت کرده یه منبع کافی نیس.باید از چنتا منبع خوند.
شما هم تجربه هاتونو بگین. تا موقع کنکور رکب نخوریم
موفق باشـید![]()
انتشارات سمت واسه دانشگاه آزاده شما باید نهاد رهبری رو بگیرید واسه دولتیراسی واسه معارف انتشارات سمت خوبه یا انتشارات نهاد رهبری؟
میخوام کتابشو بخرم اما نمیدونم کدومشونو باید بخونم