[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

naser.66

عضو جدید
من 487 آوردم
شبانه تهران هیچ رشته ای قبول میشم؟
الان صنعتی بابلم،به نظر شما جداسازی اینجارو بخونم یا شیراز و ص اصفهانو بزنم؟
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه :(
واللا تهران احتمالش هس اگه بومی اونجا باشید.بابل و اصفهانم به خودتون برمیگرده.باید ببینید خودتون چی میخواید

ini

عضو جدید
پدیده های انتقال چجور گرایشیه؟ ینی من خیلی علاقه به حرارت و سیالات و حتا جرم دارم!از سینیتیک اینا خوشم نمیاد زیاد!کدوم گرایش اولویت بیشتری داره و بهتره؟

ini

عضو جدید
خب چی میشه یه بارم بگین گرایشارو من نرم دنبالش بگردم!:cry:

naser.66

عضو جدید
پدیده های انتقال چجور گرایشیه؟ ینی من خیلی علاقه به حرارت و سیالات و حتا جرم دارم!از سینیتیک اینا خوشم نمیاد زیاد!کدوم گرایش اولویت بیشتری داره و بهتره؟
من تو فردوسی هم پدیده های انتقال پاس کردم هم سیالات پیشرفته.ولی خب تو گرایش پدیده های انتقال سنتیک هم هس که ما نداریم.البته گرایش ما یکمی زیاد مردووونس.

• Like
واکنش ها: ini

mhz2

عضو جدید
سلام با رتبه 1397 امیدی به قبولی در شبانه و روزانه دارم؟؟؟
چند درصد بنظرتون شانس قبولی دارم؟؟؟

Atieh77

عضو جدید
با سلام. بچه ها به نظرتون من با رتبه 202 روزانه تربیت مدرس قبول می شم؟

mhz2

عضو جدید
چند درصد بنظرتون شانس قبولی دارم؟؟؟ /

ini

عضو جدید
خب همه ی گرایشا مردونس!! ولی به هرحال کاریه که شده و مام قاطیش شدیم!:D من والا تبدیل انرژی ماکانیکو خیلی دوست داشتم اگه حوصلم میکشید میخوندم میخام ببینم یه چیزی مثه اونه؟به چی ربط داره و اینکه برا دکترا چجوریه ؟بهم عاخه گفت ن که برا دکترا یا تز دادن کلن مهندسی شیمی پیشرفته خوبه!شما آقا ناصر یا بقیه بچه ها بنظرتون کدوم گرایش بهتره؟!

naser.66

عضو جدید
خب چی میشه یه بارم بگین گرایشارو من نرم دنبالش بگردم!:cry:

م شیمی گرایش های مطرحش جداسازی.پلیمر.فراوری گاز وپدیده ها اونم تو چند تا دانشگاه هس.گرایشایی مثل ترمو سنتیک فقط افرادی میرن که خیلی با اون درسا حال میکنن.بیو بازار کار اصلا نداره.فقط به فکر ادامه تحصیل باید باشی حتی زمانی که واسه کار رفتم پالایشگاه امتحان بدم زده بود همه گرایشها به جز بیو و صنایع غذایی(خخخخخخخخ)و صنایع غذایی هم که کارخانجات میخوان اونم بیشتر دختر.تو هر دانشگاهی این دو سه تا جزو ته جدولیای انتخاب ها هستن.رشته ما که فراوری و انتقال گاز هستش همش جرم و سیالات و همش خطوط انتقال رو بررسی میکنه و فراوری هایی که رو گاز انجام یشه.پدیده های انتقال هم که از اسمش پیداس البته سنتیک هم داره.دیگه باور کنید جزئیات دیگه ای نمیدونم.خلاصه گفتم.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
م شیمی گرایش های مطرحش جداسازی.پلیمر.فراوری گاز وپدیده ها اونم تو چند تا دانشگاه هس.گرایشایی مثل ترمو سنتیک فقط افرادی میرن که خیلی با اون درسا حال میکنن.بیو بازار کار اصلا نداره.فقط به فکر ادامه تحصیل باید باشی حتی زمانی که واسه کار رفتم پالایشگاه امتحان بدم زده بود همه گرایشها به جز بیو و صنایع غذایی(خخخخخخخخ)و صنایع غذایی هم که کارخانجات میخوان اونم بیشتر دختر.تو هر دانشگاهی این دو سه تا جزو ته جدولیای انتخاب ها هستن.رشته ما که فراوری و انتقال گاز هستش همش جرم و سیالات و همش خطوط انتقال رو بررسی میکنه و فراوری هایی که رو گاز انجام یشه.پدیده های انتقال هم که از اسمش پیداس البته سنتیک هم داره.دیگه باور کنید جزئیات دیگه ای نمیدونم.خلاصه گفتم.

طراحی فرایند رو از قلم انداختی;)

mhz2

عضو جدید
چرا کسی کمک نمیکنه؟؟؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
چرا کسی کمک نمیکنه؟؟؟

من کمکت میکنم:Dروزان ک فک نکنم ولی شبانه دانشگاههای ضعیف رو میاری من جات بودم یه سال میموندم

• Like
واکنش ها: .6.

ini

عضو جدید
اولن خیلی مرسی:smile: دومن صنایع غذایی ینی بازار کارش برا دخترا خوبه؟ولی شنیدم حقوقش خیلی کم میشه !

ini

عضو جدید
طراحی فرایند و جداسازی فرایندها چجورن؟کاتالیست هم هست آیا؟

naser.66

عضو جدید
چرا کسی کمک نمیکنه؟؟؟

شبانه کرمان اگه بومی باشی یعنی یا کرمانی یا خراسانی باشی میاری احتمالا.به شرایط بومی دقت کنین.مثلا میدونم واسه مشهدی خراسان و کرمان و سیستان رو بزنه بومی حساب میشه.چراشو نمیدونم

• Like

naser.66

عضو جدید
اولن خیلی مرسی:smile: دومن صنایع غذایی ینی بازار کارش برا دخترا خوبه؟ولی شنیدم حقوقش خیلی کم میشه !

دقیقا این رو خودم چند صفحه قبل گفتم.الان کلا بازار کار خرابه.اگه کار گیر بیارید بله ازتون کار بیشتر میکشن حقوق حداقل رو میدن چون زن هستید ولی خب برید خدارو شکر کنید اگه گرفتنتون دیگه.الان کو کار؟

• Like

ini

عضو جدید
چون زن هستم!!! واقعن این حرفو با چه رویی نوشتید؟!از شما بعیده!:|
+سوال میپرسم خب شاید یکی دیگه که بلده بیاد ج بده ولی شما همه رو ج میدی میری صفحه ی بعد منم باید دوباره سوالمو بپرسم!:( خب واسین یکی شاید بلد باشه :(

ini

عضو جدید
هو ایز حمزه؟!
ور ایز حمزه؟!
دییر حمزه!وی نید یو!
ناو!!!
:razz:

• Like

naser.66

عضو جدید
چون زن هستم!!! واقعن این حرفو با چه رویی نوشتید؟!از شما بعیده!:|
+سوال میپرسم خب شاید یکی دیگه که بلده بیاد ج بده ولی شما همه رو ج میدی میری صفحه ی بعد منم باید دوباره سوالمو بپرسم!:( خب واسین یکی شاید بلد باشه :(

میگم اونا چون زن هستید این کار رو میکنن.من که جه کاره ام. این واقعیتی هستش که انجام میشه.چشم دیگه جواب نمیدم.ببشید که خواستم کمک کنم.تاپیک همش مال خودتون عزیز.انشاالله بهترین جا قبول بشید بهترین گرایش

ini

عضو جدید
نه آقا ناصر منظورم من نبود با روال اینجا آشنا نیستم میخام سوالم رو باشه کسی بلد بود جواب بده !
اصلن قصد جسارت و نارحت کردنتونو نداشتم خیلی هم از کمکاتون و راهنماییاتون ممنونم ببخشید اگه ناراحتتون کردم :cry:

ini

عضو جدید
اقای حمزه روایت است که شما وارد به امور انتخاب رشته ای :دی ببینیم چه میکنی!!
دخدری هستم که این سوال را پرسیدم
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم

دستشون درد نکنه اقا ناصر راهنمایی های خوبی کردن فقط میخاستم اطلاعات بیشتری راجبه گرایشات و اولویتاشون بدست بیارم !

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم اونا چون زن هستید این کار رو میکنن.من که جه کاره ام. این واقعیتی هستش که انجام میشه.چشم دیگه جواب نمیدم.ببشید که خواستم کمک کنم.تاپیک همش مال خودتون عزیز.انشاالله بهترین جا قبول بشید بهترین گرایش

ناراحت نشو اقا ناصر اینجا بچه ها استرس دارن بالاخره ایندشون به این انتخاب رشته بستگی داره تقریبا البته.زود جوشی میشن.شما ببخش
در ضمن شما گرایشتون عشق منه یعنی من عاشق خطوط انتقال گازم

BULGARIA

کاربر بیش فعال
ناراحت نشو اقا ناصر اینجا بچه ها استرس دارن بالاخره ایندشون به این انتخاب رشته بستگی داره تقریبا البته.زود جوشی میشن.شما ببخش
در ضمن شما گرایشتون عشق منه یعنی من عاشق خطوط انتقال گازم

پویا ب بچها مشاوره بده تا حمزه حوصلش بیاد با تشکر;)

majid_potter7

عضو جدید
طراحی فرایند و جداسازی فرایندها چجورن؟کاتالیست هم هست آیا؟

عاالین دیگه..واسه کار دولتی فعلا این دوتا گرایش بهترینن..کاتالیست هم مث پدیده ها خوبه..فرقی ندارن..جای خصوصی هم که بستگی به جاش داره، در واقع هیچ کدوم فرقی ندارن اگه دولتی نباشه :D

بالا