[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
چارت درسی کنترل شریف با علم و صنعت فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هوش مصنوعی داره که علم وصنعت نداره کسی چیزه بیشتری میدونه

hothit

عضو جدید
ها الان این سوالت منوبهشک انداخت.میشه جوابت رو ندم؟چون میترسم اشتباه بگم.بعدش اینکه اگه مشهدی هستی که خب صد البته فردوسی بهتره.اگه نه که خب بازم ده البته (کمتر شد) فردوسی بهتره چون دانشگاه اصفهان با صنعتی اصفهان فرق داره دادا.صنعتیش بالاتره.بازم به نظر طرف برمیگرده اید با اصفحان رفتن و اسم صنعتی بیشتر از تو شهر خودش بودن حال کنه

جواب بده ترو خدا اگه بیوتکنولوژي نیست نزنم میترسم بزنم بعد یه چیز دیگه دراد.تهرانی ام.پس اول ص اصفهان بعد شیراز بعدش فردوسی بعد از این اصفهان

karba

عضو جدید
سلام من رتبم 872 شده مشاورم گفت به احتمال زیاد شبانه مشهد میاری..نظر شما چیه؟و چه رشته هایی رو اول بزنم به نظرتون؟بعد فروسی کرمانو بزنم؟بهترین رشته ها به نظرتون چین؟

amiri13

عضو جدید
چه چیزایی خفنی تو پلیمر هست
برنامه آموزشي گروه مهندسي پليمر

اعضائ گروه : دکتر فرونچی ( مسئول گروه ) ، دکتر موسوی

دکتر رمضانی ، دکتر شجاعی

4-1 ترم اول
شماره
نام درس
واحد
شماره درس
نوع درس
1
خواص مکانیکي پليمرهاMechanical Properties of Polymers
2
26-273
نظری- تخصصی- الزا می
2
رئولوژي پليمرهاRheology of Polymers
3
26-583
نظری- تخصصی- الزا می
3
طراحي راكتور پيشرفتهAdvanced Reactor Design
3
26-347
نظری- اصلی- الزامی
4
مكانيك کامپوزیتهاMechanic of Composites
2
26-519
نظری- تخصصی- الزا می
5
فرآيند پليمريزاسيونPolymer Reaction Processing
3
26-715
نظری- تخصصی- الزا می
4-2 ترم دوم
شماره
نام درس
واحد
شماره درس
نوع درس
1
شيمي فيزيك پليمرهاPhysical Chemistry of Polymers
3
26-976
نظری- تخصصی- الزا می
2
اصول شکل دهی پلاستیک هاPlastics Processing
2
26-177
نظری- تخصصی- الزا می
3
شكل دهي كامپوزيتها و لاستيكهاComposite and Rubber Processing
3
26-356
درس پروژه دار- الزا می تخصصی
4
ریاضیات عددي پيشرفتهAdvanced Numerical Mathematics
3
26-267
درس پروژه دار- اصلی
الزامی
5
آزمایشگاه مهندسی پلیمر*Polymer Engineering Laboratory
1
26-703
تجربی- تخصصی جبرانی
4-3 ترم سوم
شماره
نام درس
واحد
شماره درس
نوع درس
1
پایان نامه كارشناسي ارشد
M Sc. Thesis​
6
26-700
پروژه
4-4 ترم چهارم
شماره
نام درس
واحد
شماره درس
نوع درس
1
سمینار مهندسی سیستمهای واکنش وجداسازی
1
26-328
*

برا کدوم دانشگاهه؟

naser.66

عضو جدید
جواب بده ترو خدا اگه بیوتکنولوژي نیست نزنم میترسم بزنم بعد یه چیز دیگه دراد.تهرانی ام.پس اول ص اصفهان بعد شیراز بعدش فردوسی بعد از این اصفهان

اقا برو دانشگاهتون تمام سوالات رو از مدیر گروه بپرس.اینا رو باور کن نمیدونم.خب چی بگم؟اواسه اصفهان هم فکراتو بکن.شاید برای تو بهتر باشه ها.باید خودت ببینی چی میخوای

naser.66

عضو جدید
سلام من رتبم 872 شده مشاورم گفت به احتمال زیاد شبانه مشهد میاری..نظر شما چیه؟و چه رشته هایی رو اول بزنم به نظرتون؟بعد فروسی کرمانو بزنم؟بهترین رشته ها به نظرتون چین؟
به احتمال زیاد روزانه کرمان میارید.مشهد هم که بسته به دلخواه خودتون جداسازی.پلیمر فراوری و.... هستن.دیگر رشته ها رو هم که همینجا در موردشون من و بچه ها صحبت کردیم.

hothit

عضو جدید
اقا برو دانشگاهتون تمام سوالات رو از مدیر گروه بپرس.اینا رو باور کن نمیدونم.خب چی بگم؟اواسه اصفهان هم فکراتو بکن.شاید برای تو بهتر باشه ها.باید خودت ببینی چی میخوای

من نفت خوندم مدیرگروه نمیدونه.ولی مرسی بابت راهنماییات

karba

عضو جدید
به احتمال زیاد روزانه کرمان میارید.مشهد هم که بسته به دلخواه خودتون جداسازی.پلیمر فراوری و.... هستن.دیگر رشته ها رو هم که همینجا در موردشون من و بچه ها صحبت کردیم.

من خوم مشهدیم و شبانه اینجا رو به روزانه اونجا ترجیح میدم فقط میخوام از لحاظخوب بودن رشته ها بدونم راسته که اول پدیده های انتقال خوبه بعدش گاز؟من راستش رشته خاصی مدنظرم نیست فقط ا لحاظ خوب بودن رشته میگماول کدومو بزنم؟

naser.66

عضو جدید
من نفت خوندم مدیرگروه نمیدونه.ولی مرسی بابت راهنماییات

خب دادا شماره تلفن دانشگاه فردوسی رو بردار از تو دفترچه بهشون زنگ بزن یا برو تو سایت دانشگاه فردوسی.دفترچه تلفنش رو بزن اتاق گروه بیو.بزنگ بحرف باهاشون.دادا یکم تلاش کن خو.نذار الکی این مرحله بگذره.

naser.66

عضو جدید
من خوم مشهدیم و شبانه اینجا رو به روزانه اونجا ترجیح میدم فقط میخوام از لحاظخوب بودن رشته ها بدونم راسته که اول پدیده های انتقال خوبه بعدش گاز؟من راستش رشته خاصی مدنظرم نیست فقط ا لحاظ خوب بودن رشته میگماول کدومو بزنم؟

ورودی ما که همه پدیده ها سطحشون پایینه.تو بعضی کلاسا مثل ریاضی مهندسی پیشرفته از کل نه نفر روزانه شبانه گاز شیش نفرشون نفرات برتر کلاس شدن.اصلا جایی برای پدیده ها نبود.کلا استاده میگف نمیدونه چرا پدیده ها اینجوری شدن این ترم.همش به دانشجوها بر میگرده اون سال چه رشته ای رو ببرن بالا

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه سوال فنی من الان انتخاب رشته کردم ولی آخرش گفت یه خطایی رخ داده و کد رهگیری و پیگیری بهم نداد حالا دوباره میرم واسه انتخاب رشته میگه شما قبلن انتخاب رشته کردین و فقط باید ویرایش منید من الان باید چیکارکنم به نظرتون؟:cry:

ini

عضو جدید
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم

naser.66

عضو جدید
آقا یه سوال فنی من الان انتخاب رشته کردم ولی آخرش گفت یه خطایی رخ داده و کد رهگیری و پیگیری بهم نداد حالا دوباره میرم واسه انتخاب رشته میگه شما قبلن انتخاب رشته کردین و فقط باید ویرایش منید من الان باید چیکارکنم به نظرتون؟:cry:

هیچی دیگه گورت گندس.خودت میری یا من بندازمت توش؟نه دادا راه ورودی دیگه ای نداره به جز کد رهگیری؟اگه نداره با شماره هایی که سنجش داده شنبه صبح صحبت کن حل میشه.خیالت جمع.البته یکم استرس داشته باش.شایدم نشد

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچی دیگه گورت گندس.خودت میری یا من بندازمت توش؟نه دادا راه ورودی دیگه ای نداره به جز کد رهگیری؟اگه نداره با شماره هایی که سنجش داده شنبه صبح صحبت کن حل میشه.خیالت جمع.البته یکم استرس داشته باش.شایدم نشد
اگه همینایی که انتخاب کرده باشمو ثبت کرده باشه خوبه.کد رهگیری نمیخواد الان ینی الان ویرایش بستس .:cry:

naser.66

عضو جدید
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم

واللا من که گرایش ها رو در موردش گفتم البته دوستان هم که قشنگ توضیحات جامع دادن.شما روزانه اصفحان رو احتمالش هس.بقیه جاها نزدیک تبریز رو نمیدونم کجاها و چه گرایش هایی دارن

ini

عضو جدید
راجبه دانشکده فنی رضوانشهر هم میشه توضیح بدین که مدرکش برا همون دانشگاه تهرانه؟+ الویت گرایش هارو هم
بازم مرسی;)

ini

عضو جدید
گرایشهارو خیلی قبل در موردش گفتین؟(تقریبن کدوم صفه؟):D +اطلاعاتی دارین راجبه مهندسی شیمی اصفهان که چجوره؟ینی می ارزه آدم پاشه بره اصف؟

naser.66

عضو جدید
اگه همینایی که انتخاب کرده باشمو ثبت کرده باشه خوبه.کد رهگیری نمیخواد الان ینی الان ویرایش بستس .:cry:

اهان.خب واسه اطمینان شنبه حتما یه زنگی به شماره های سنجش بزن.حتما هاااااااااااااااا

boy_nice7

عضو جدید
راجبه دانشکده فنی رضوانشهر هم میشه توضیح بدین که مدرکش برا همون دانشگاه تهرانه؟+ الویت گرایش هارو هم
بازم مرسی;)

شما سهند 100 درصد قبولی ... دانشگاه خوبیه
دانشکده فنی رضوانشهر امکاناتش آزمایشگاهیش ضعیفه ، تو مدرک مینویسند پردیس

• Like
واکنش ها: ini

ini

عضو جدید
بازم مرسی!من واسم یکی دیگه بیاد وسوالمو دوباره مطرح کنم در مورد درضوانهشر:eek:

naser.66

عضو جدید
گرایشهارو خیلی قبل در موردش گفتین؟(تقریبن کدوم صفه؟):D +اطلاعاتی دارین راجبه مهندسی شیمی اصفهان که چجوره؟ینی می ارزه آدم پاشه بره اصف؟

من از صفحه 178 وارد بحث شدم.البته حتما بچه ها قبلش هم در مورد گرایش ها صحبت کردن.

• Like

ini

عضو جدید
خب سهند نبودم من کارشناسیمو تو دانشگاه تبریز خوندم و درست گروه مهندسی شیمی سهند بهتره ولی هم مسیرش دوره هم نمیدونم یه جوریه فک کنم!
+کسی راجبه گرایشا اطلاعاتی نداره؟!!! اینکه بیشتر به چی ربط دارن و کدوم بهتره؟:(

نیک نژاد89

عضو جدید
من ترم8 هستم . رتبه من1400 شده . با معدل 15.12 . در کد 1257درصدهام به ترتیب سفید ، 14.7 ، 28.35 ، 28.3 ، سفید ، 29.2، 37.8 و 28.4 شده . نمی دونم اصلا انتخاب رشته بکنم یا نه ! صرفا می خوام در منطقه شمال فقط اانتخاب رشته بکنم . بنظر شما شانس قبولی در روزانه برای دانشگاه مازندران ، گیلان ، تهران و سمنان هست ؟ شبانه چطور ؟ لطفا اطلاع دقیقی در اختیارم بگذارید . ممنون از شما دوستانم

naser.66

عضو جدید
من ترم8 هستم . رتبه من1400 شده . با معدل 15.12 . در کد 1257درصدهام به ترتیب سفید ، 14.7 ، 28.35 ، 28.3 ، سفید ، 29.2، 37.8 و 28.4 شده . نمی دونم اصلا انتخاب رشته بکنم یا نه ! صرفا می خوام در منطقه شمال فقط اانتخاب رشته بکنم . بنظر شما شانس قبولی در روزانه برای دانشگاه مازندران ، گیلان ، تهران و سمنان هست ؟ شبانه چطور ؟ لطفا اطلاع دقیقی در اختیارم بگذارید . ممنون از شما دوستانم
من اطلاعی ندارم متاسفانه.دانشگاه شمال رو نمیدونم در چه سطحی هستن.ببخشید

hamed_hmk7

عضو جدید
من 487 آوردم
شبانه تهران هیچ رشته ای قبول میشم؟
الان صنعتی بابلم،به نظر شما جداسازی اینجارو بخونم یا شیراز و ص اصفهانو بزنم؟
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه :(

poya.1370

عضو جدید
بازم مرسی;)

از بچه ها پرسیدم گفتن تا سال پیش گرایش صنایع کاغذ بوده رضوانشهر ، زیاد تعریف نکردند

• Like
بالا