ها الان این سوالت منوبهشک انداخت.میشه جوابت رو ندم؟چون میترسم اشتباه بگم.بعدش اینکه اگه مشهدی هستی که خب صد البته فردوسی بهتره.اگه نه که خب بازم ده البته (کمتر شد) فردوسی بهتره چون دانشگاه اصفهان با صنعتی اصفهان فرق داره دادا.صنعتیش بالاتره.بازم به نظر طرف برمیگرده اید با اصفحان رفتن و اسم صنعتی بیشتر از تو شهر خودش بودن حال کنه
چه چیزایی خفنی تو پلیمر هست
برنامه آموزشي گروه مهندسي پليمر
اعضائ گروه : دکتر فرونچی ( مسئول گروه ) ، دکتر موسوی
دکتر رمضانی ، دکتر شجاعی
4-1 ترم اول4-2 ترم دوم
شماره نام درس واحد شماره درس نوع درس 1خواص مکانیکي پليمرهاMechanical Properties of Polymers 2 26-273 نظری- تخصصی- الزا می 2رئولوژي پليمرهاRheology of Polymers 3 26-583 نظری- تخصصی- الزا می 3طراحي راكتور پيشرفتهAdvanced Reactor Design 3 26-347 نظری- اصلی- الزامی 4مكانيك کامپوزیتهاMechanic of Composites 2 26-519 نظری- تخصصی- الزا می 5فرآيند پليمريزاسيونPolymer Reaction Processing 3 26-715 نظری- تخصصی- الزا می4-3 ترم سوم
شماره نام درس واحد شماره درس نوع درس 1شيمي فيزيك پليمرهاPhysical Chemistry of Polymers 3 26-976 نظری- تخصصی- الزا می 2اصول شکل دهی پلاستیک هاPlastics Processing 2 26-177 نظری- تخصصی- الزا می 3شكل دهي كامپوزيتها و لاستيكهاComposite and Rubber Processing 3 26-356 درس پروژه دار- الزا می تخصصی 4ریاضیات عددي پيشرفتهAdvanced Numerical Mathematics 3 26-267 درس پروژه دار- اصلی
الزامی 5آزمایشگاه مهندسی پلیمر*Polymer Engineering Laboratory 1 26-703 تجربی- تخصصی جبرانی4-4 ترم چهارم
شماره نام درس واحد شماره درس نوع درس 1پایان نامه كارشناسي ارشد M Sc. Thesis 6 26-700 پروژه*
شماره نام درس واحد شماره درس نوع درس 1سمینار مهندسی سیستمهای واکنش وجداسازی 1 26-328
جواب بده ترو خدا اگه بیوتکنولوژي نیست نزنم میترسم بزنم بعد یه چیز دیگه دراد.تهرانی ام.پس اول ص اصفهان بعد شیراز بعدش فردوسی بعد از این اصفهان
به احتمال زیاد روزانه کرمان میارید.مشهد هم که بسته به دلخواه خودتون جداسازی.پلیمر فراوری و.... هستن.دیگر رشته ها رو هم که همینجا در موردشون من و بچه ها صحبت کردیم.سلام من رتبم 872 شده مشاورم گفت به احتمال زیاد شبانه مشهد میاری..نظر شما چیه؟و چه رشته هایی رو اول بزنم به نظرتون؟بعد فروسی کرمانو بزنم؟بهترین رشته ها به نظرتون چین؟
اقا برو دانشگاهتون تمام سوالات رو از مدیر گروه بپرس.اینا رو باور کن نمیدونم.خب چی بگم؟اواسه اصفهان هم فکراتو بکن.شاید برای تو بهتر باشه ها.باید خودت ببینی چی میخوای
معلومه دیگهبرا کدوم دانشگاهه؟
به احتمال زیاد روزانه کرمان میارید.مشهد هم که بسته به دلخواه خودتون جداسازی.پلیمر فراوری و.... هستن.دیگر رشته ها رو هم که همینجا در موردشون من و بچه ها صحبت کردیم.
من نفت خوندم مدیرگروه نمیدونه.ولی مرسی بابت راهنماییات
معلومه دیگه
شریف
من خوم مشهدیم و شبانه اینجا رو به روزانه اونجا ترجیح میدم فقط میخوام از لحاظخوب بودن رشته ها بدونم راسته که اول پدیده های انتقال خوبه بعدش گاز؟من راستش رشته خاصی مدنظرم نیست فقط ا لحاظ خوب بودن رشته میگماول کدومو بزنم؟
آقا یه سوال فنی من الان انتخاب رشته کردم ولی آخرش گفت یه خطایی رخ داده و کد رهگیری و پیگیری بهم نداد حالا دوباره میرم واسه انتخاب رشته میگه شما قبلن انتخاب رشته کردین و فقط باید ویرایش منید من الان باید چیکارکنم به نظرتون؟![]()
اگه همینایی که انتخاب کرده باشمو ثبت کرده باشه خوبه.کد رهگیری نمیخواد الان ینی الان ویرایش بستس .هیچی دیگه گورت گندس.خودت میری یا من بندازمت توش؟نه دادا راه ورودی دیگه ای نداره به جز کد رهگیری؟اگه نداره با شماره هایی که سنجش داده شنبه صبح صحبت کن حل میشه.خیالت جمع.البته یکم استرس داشته باش.شایدم نشد
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم
اگه همینایی که انتخاب کرده باشمو ثبت کرده باشه خوبه.کد رهگیری نمیخواد الان ینی الان ویرایش بستس .![]()
اطلاعاتی ندارم از این دانشگاه متاسفانهراجبه دانشکده فنی رضوانشهر هم میشه توضیح بدین که مدرکش برا همون دانشگاه تهرانه؟+ الویت گرایش هارو هم
بازم مرسی![]()
راجبه دانشکده فنی رضوانشهر هم میشه توضیح بدین که مدرکش برا همون دانشگاه تهرانه؟+ الویت گرایش هارو هم
بازم مرسی![]()
گرایشهارو خیلی قبل در موردش گفتین؟(تقریبن کدوم صفه؟)+اطلاعاتی دارین راجبه مهندسی شیمی اصفهان که چجوره؟ینی می ارزه آدم پاشه بره اصف؟
من اطلاعی ندارم متاسفانه.دانشگاه شمال رو نمیدونم در چه سطحی هستن.ببخشیدمن ترم8 هستم . رتبه من1400 شده . با معدل 15.12 . در کد 1257درصدهام به ترتیب سفید ، 14.7 ، 28.35 ، 28.3 ، سفید ، 29.2، 37.8 و 28.4 شده . نمی دونم اصلا انتخاب رشته بکنم یا نه ! صرفا می خوام در منطقه شمال فقط اانتخاب رشته بکنم . بنظر شما شانس قبولی در روزانه برای دانشگاه مازندران ، گیلان ، تهران و سمنان هست ؟ شبانه چطور ؟ لطفا اطلاع دقیقی در اختیارم بگذارید . ممنون از شما دوستانم
من 487 آوردم
شبانه تهران هیچ رشته ای قبول میشم؟
الان صنعتی بابلم،به نظر شما جداسازی اینجارو بخونم یا شیراز و ص اصفهانو بزنم؟
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه![]()
راجبه دانشکده فنی رضوانشهر هم میشه توضیح بدین که مدرکش برا همون دانشگاه تهرانه؟+ الویت گرایش هارو هم
بازم مرسی![]()