فردوسی هم اصلا به فکر معدل بالانباشید.نهایت هجده تازه با کلی خر خونی.البته تک نفراتی داریم که با بیست فارق شدناینو یکی از دانشجوهای ارشد اصفهان گفته:
گروه مهندسی شیمی اینجا اصلا خوب نیست چون به کسی نمره نمیدن و در نتیجه معدل ها داغونه!!!در حدود 14. مشروطی و اخراجی هم هر ساله داره!!!توصیه من اینکه پیشرفته اینجا رو اصلا انتخاب نکنید باز طراحی فرآیند و پلیمرش راحتتر میگیرندکتر بهشتی(دانشیار):بچه ها اینجا 3 ساله دفاع میکنن!!زمینه کاری شبیه سازی.توصیه نمیکنم دکترطلایی(دانشیار):زمینه کاری سیالات. جذب روی نانو لولهاز نظر علمی خیلی با سواده اما سختگیره معمولا تزهاش خیلی طول میکشهدکتر آقامیری(دانشیار):زمینه کاری ترمودینامیک،مدلسازی رسوب آسفالتیناز نظر علمی خوبن اما برای دانشجو وقت نمیذاره!!دکتر نوارچیان(دانشیار):زمینه کاری پلیمر و غشابسیار خوب! از نظر علمی خوبه و بسیار خوش اخلاقدکتر توکلی(دانشیار):زمینه کاری انرژی خورشیدیتوصیه نمیکنم.دکتر سلیمانی نظر(استادیار):زمینه کاری بررسی خطوط لوله نفتیتوصیه نمیکنم.دکتر نجاتی(استادیار)-طراحی فرآیند:ایشون یکی از معدود طراحان واقعی پالایشگاه در ایران هستند کارش بیسته! تنها دلخوشی ما تو گروه مهندسی شیمیه!دکتر رحیمی(دانشیار):زمینه کاری مدلسازی جذب.از نظر علمی سطحشون بالاست .برای تز گرفتن خوبه.دکتر حاتمی پور(دانشیار):
عزیز دارید میگید از تهران به زنجان.انتقالی به دانشگاه هم رتبه یا از بیشتر به رتبه کمتر میدن
یا امام سیزدهم!امیدم به فردوسی بود!![]()
آقا یکی شبانه تبریز سهندو بگه
چنده؟ تهش
شما احیانا قوچان نبودید؟
توصیف کنید این دانشگاه رو
ببخشید من جواب میدم دانشگاه رو میخواید بدونید؟فقط کافیه به اسمش تو دفترچه نگاه کنید.به اسم دانشگاه ثبت نیس.موسسه فناوری های نوین.ولی خب داخلش در حد متوسطشما احیانا قوچان نبودید؟
توصیف کنید این دانشگاه رو
در مورد انتقالی اطلاع ندارم ولی برای پایان نامه میتونی با استادای تهران برداری
شبانه سهند تا 1200 اینا میگیره صنایع غذاییه فک کنم تبریزم تا 800.900
ببخشید من جواب میدم دانشگاه رو میخواید بدونید؟فقط کافیه به اسمش تو دفترچه نگاه کنید.به اسم دانشگاه ثبت نیس.موسسه فناوری های نوین.ولی خب داخلش در حد متوسط
دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان
شما برو نگاه کن
بچه ها با 2200 امیدی برای مجازی و پیام نور و غیر انتفاعی ها هس؟
خب دادا نمیدونم من.برم افلاین بشم؟خخخخخخخآقا کند عمل میکنیدا
اینهمه آدم آن هستش
کسی ج نمیده![]()
ببخشید من جواب میدم دانشگاه رو میخواید بدونید؟فقط کافیه به اسمش تو دفترچه نگاه کنید.به اسم دانشگاه ثبت نیس.موسسه فناوری های نوین.ولی خب داخلش در حد متوسط
خب دادا نمیدونم من.برم افلاین بشم؟خخخخخخخ
ناصر جان سطح بیو و پلیمر فردوسی چطوره؟یه توضیحی میدی
کلی گفتم
منظورم شما نبودی
گاز ارزش داره بخونی؟فردوسی یا شیراز؟
مهندس شما چند اوردی رفتی فردوسی؟
جفت شیش.خخخخخخخخ.شوخی کردم رتبم همون حدودای 500.بعد تهران اولین انتخابم فراوری گاز مشهد بود که آوردم.
دادا پلیمرش خوبه.سخت هس ولی خوبه.الان فردوسی جداسازی تقریبا اول و فراوری و پلیمر نزدیک به هم.بستگی به این داره اون سال چه رتبه هایی کدوم گرایش رو بزنن.بیو که دادا کلا همه جا ته جدول.البته خاک برسرش نکنم دیگه رشته ته جدوله ولی بیو دانشگاه خیلی قوی هستش.من که قبولش دارم سطح علمی رشته بیو رو ولی متاسفانه رشته بیو رو قبول ندارم.خودم سالی که اومدم بیو هم میشد بزنم اصلا نزدمش.کلا بازار کار که اینطرف تعطیل.
راضی هستی؟
شماره | نام درس | واحد | شماره درس | نوع درس |
1 | خواص مکانیکي پليمرهاMechanical Properties of Polymers | 2 | 26-273 | نظری- تخصصی- الزا می |
2 | رئولوژي پليمرهاRheology of Polymers | 3 | 26-583 | نظری- تخصصی- الزا می |
3 | طراحي راكتور پيشرفتهAdvanced Reactor Design | 3 | 26-347 | نظری- اصلی- الزامی |
4 | مكانيك کامپوزیتهاMechanic of Composites | 2 | 26-519 | نظری- تخصصی- الزا می |
5 | فرآيند پليمريزاسيونPolymer Reaction Processing | 3 | 26-715 | نظری- تخصصی- الزا می |
1 | شيمي فيزيك پليمرهاPhysical Chemistry of Polymers | 3 | 26-976 | نظری- تخصصی- الزا می |
2 | اصول شکل دهی پلاستیک هاPlastics Processing | 2 | 26-177 | نظری- تخصصی- الزا می |
3 | شكل دهي كامپوزيتها و لاستيكهاComposite and Rubber Processing | 3 | 26-356 | درس پروژه دار- الزا می تخصصی |
4 | ریاضیات عددي پيشرفتهAdvanced Numerical Mathematics | 3 | 26-267 | درس پروژه دار- اصلی الزامی |
5 | آزمایشگاه مهندسی پلیمر*Polymer Engineering Laboratory | 1 | 26-703 | تجربی- تخصصی جبرانی |
1 | پایان نامه كارشناسي ارشد M Sc. Thesis | 6 | 26-700 | پروژه |
1 | سمینار مهندسی سیستمهای واکنش وجداسازی | 1 | 26-328 | |
تو دفترچه زده بیوشیمیایی این همون بیوتکنولوژيه دیگه؟ بعد بین دانشگاه اصفهان و فردوسی کدومو بالاتر بزنیم به نظرت؟
چه چیزایی خفنی تو پلیمر هست
برنامه آموزشي گروه مهندسي پليمر
اعضائ گروه : دکتر فرونچی ( مسئول گروه ) ، دکتر موسوی
دکتر رمضانی ، دکتر شجاعی
4-1 ترم اول4-2 ترم دوم
شماره
نام درس
واحد
شماره درس
نوع درس
1خواص مکانیکي پليمرهاMechanical Properties of Polymers
2