[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ini

عضو جدید
اوه اوه !حالا ما نابلدیم کار مارو را بندازین اجرتون با عاقا:D

ini

عضو جدید
خب بابا من که نمیشناسم شمارو که مدلتون چیه کی زود ناراحت میشه کی مسئوله اینا! اگه چیزی هم میگم به دل نگیرید خو عاقا ناصر باشه؟:redface:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقای حمزه روایت است که شما وارد به امور انتخاب رشته ای :دی ببینیم چه میکنی!!
دخدری هستم که این سوال را پرسیدم
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم

دستشون درد نکنه اقا ناصر راهنمایی های خوبی کردن فقط میخاستم اطلاعات بیشتری راجبه گرایشات و اولویتاشون بدست بیارم !
والا من کی باشم که بخوام نظری بدم:redface: ولی فک کنم تبریز قبول شی .نمیشی؟:surprised:من فک میکنم تو تهران دانشگاهها یه سطحن و تو شهزستانها هم مثلن شیراز و ص اصفهان تو یه سطح و سهند و تبریزو اصفهان تو یه سطح اگه میخوای انتخاب کنی سعی کن رشته های پرطرفدار مثه فرایند و جداسازیو بزنی.بالاخره یه جا میاد دیگه!هر چی به شهرتون نزدیکتر بهتر!
البته اینا نظر شخصیم بود دوستان اعتراض نکنن:D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقای حمزه روایت است که شما وارد به امور انتخاب رشته ای :دی ببینیم چه میکنی!!
دخدری هستم که این سوال را پرسیدم
سلام
من ارشد کنکور دادم
و تو مهندسی شیمی رتبه ی 547 و تو بیو 97 آوردم!
خودم تبریزی ام و دانشگاه تبریز هم داره رشته رو ولی میخاستم بدونم کسی میدونه با این رتبه ها کدوم دانشگاهها میشه قبول شد تو شهرهای تراه و اصفهان و جاهای نزدیک تبریز؟
و راجبه گرایشای مختلف هم توضیح میدین چون اطلاعات خاصی ندارم +میگن مهندسی شیمی پیشرفته بهتره چون یه رشته ی عمومی هست!
ممنون میشم جواب بدین چون چند صفحه ی قبلو که خوندم سوال مشابهی ندیدم

دستشون درد نکنه اقا ناصر راهنمایی های خوبی کردن فقط میخاستم اطلاعات بیشتری راجبه گرایشات و اولویتاشون بدست بیارم !

شما با رتبه ات میتونی پژوهشگاه قبول شی تو تهران.شبانه تهران احتمالش صفره تقریبا.شیراز گرایشای خوبشو نمیاری.اصفهان کلا دانشگاه خوبی نیست.به نظرم بهتره تبریز بمونید
گرایش پیشرفته یه گرایش عمومیه درساش اکثرا پیشرفته اس در کل سخته ولی.اما تو پایان نامه دستتون حسابی بازه یعنی از گاز گرفته تا صنایع غذایی و نانو و.. میتونید موضوع بدید
توی 3 تا گرایشی که تبریز داره انتخاب منطقی به ترتیب فرایند پیشرفته و پلی مره
امر دیگه؟

naser.66

عضو جدید
عاالین دیگه..واسه کار دولتی فعلا این دوتا گرایش بهترینن..کاتالیست هم مث پدیده ها خوبه..فرقی ندارن..جای خصوصی هم که بستگی به جاش داره، در واقع هیچ کدوم فرقی ندارن اگه دولتی نباشه :D

میشه لطف گنید دلیل بیارید؟من تو دفترچه های استخدامی گه شرکت مکردم میگفت همه گرایش ها به جز بیو و غذایی تفکیک نمیکرد.البته شاید حاهای دیگه تفکیک کنن.من نمیدونم.نفت و گاز و حانگیران که یادمه زمان ما تفکیک نمیکردن

ini

عضو جدید
تشکر میزنما ولی خو بازم مرسی از هردوتون خو پژوهشکده تهران شنیدم خابگاه نداره پس لغوه عملن! جاهای دیگشم که احتمال اینکه بیارم نیست!البته یکی میگفت شاید پلیمر تربیت مدرس!ولی پلیمر دوس ندارم یکی هم اینکه بین سهند و خود تبریز چی؟سهند گرایشات بیشتری داره پدیده های انتقالم داره فک کنم!
فرایند و جداسازی بیشتر درگیر کدوم درسان؟و پدیده های انتقال بهتره یا فرایند مثلن؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تشکر میزنما ولی خو بازم مرسی از هردوتون خو پژوهشکده تهران شنیدم خابگاه نداره پس لغوه عملن! جاهای دیگشم که احتمال اینکه بیارم نیست!البته یکی میگفت شاید پلیمر تربیت مدرس!ولی پلیمر دوس ندارم یکی هم اینکه بین سهند و خود تبریز چی؟سهند گرایشات بیشتری داره پدیده های انتقالم داره فک کنم!
فرایند و جداسازی بیشتر درگیر کدوم درسان؟و پدیده های انتقال بهتره یا فرایند مثلن؟
با اینکه میگن سهند سطح علمیش بالاس ولی اگه من باشم تبریزو میزنم یکی به خاطر مکانش دوم هم به خاطر استخدام که بجه های تبریز مثه بچه های تهران تو اولویتن !به خدا خودم دیدم :D فرایند بهتره!

BULGARIA

کاربر بیش فعال
با اینکه میگن سهند سطح علمیش بالاس ولی اگه من باشم تبریزو میزنم یکی به خاطر مکانش دوم هم به خاطر استخدام که بجه های تبریز مثه بچه های تهران تو اولویتن !به خدا خودم دیدم :D فرایند بهتره!

سهند تازه سخت گیر هم هستن من جات بودم میرفتم تبریز شک نکن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تبریز تازه ارشد م شیمی اورده برای همین یه مقدار از سهند عقبه ولی سهند خیلی سختگیرن.شما تو تبریز باشی هم معدلت بالاتره هم مدرکت از سهند معتبرتره.
من چارت 2 تا گرایش رو براتون اپ میکنم اینجا .
فرایند و جداسازی از همه ی گرایشا بهتره
پدیده گرایش خیلی سختیه زیادم جالب نیست

ini

عضو جدید
کارشناسیمو هم تبریز بودم ولی اصلن مهندسی شیمیش قوی نیست :( چون تازس! + میگن دانشگاهی برو که دکتری هم داشته باشه اینو چه نظری دارن علما؟

پس شد فرایند جداسازی مهندسی پیشرفته بعد چی؟!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارشناسیمو هم تبریز بودم ولی اصلن مهندسی شیمیش قوی نیست :( چون تازس! + میگن دانشگاهی برو که دکتری هم داشته باشه اینو چه نظری دارن علما؟

ای بابا مرفهین بی درد!تبریز بده؟زیاد مهم نیس کارخونه دار یا مسوول استخدام هر شرکتی که رفتی حالیش نمیشه که سطح چیه؟:)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بعدش به علاقه اس به من باشه میگم پلیمر و سنیتیک و نانو پدیده و محیط زیست و غذایی
تبریز اسمش معتبره برای دکتری جای دیگه ایی هم برید مشکل نداره

• Like
واکنش ها: ini

majid_potter7

عضو جدید
میشه لطف گنید دلیل بیارید؟من تو دفترچه های استخدامی گه شرکت مکردم میگفت همه گرایش ها به جز بیو و غذایی تفکیک نمیکرد.البته شاید حاهای دیگه تفکیک کنن.من نمیدونم.نفت و گاز و حانگیران که یادمه زمان ما تفکیک نمیکردن

اینکه من میگم برا دولتی بهترینه از رو این نیست که جایی یا دفترچه ثبت نامی نوشته باشه که این گرایشا رو بیشتر میگیریم..ولی میزان جذب مثلا تو همین وزارت نفت بالای 60 -70 درصد از همین 2 تا گرایشه..نه که اولش بگه اینا رو بیشتر میخوایما..تو مصاحبه جذب اینا بیشتره...خصوصی هم که با وجود تنوع کار شرکت ها،به همه گرایشا به یه اندازه میرسه...بند پ هم که تو خصوصی ها بیشتر فعاله و تاثیر گرایشو کم میکنه

ini

عضو جدید
والا فعلن که هیچ جا استخدام نداره تبریز!ینی واقعن رکود صنعت خیلی ملموسه!!:)) تازه خانومارو هم فقط تو کنترل کیفی برمیدارن اونم شیمی کاربردی باشه بهتره :(
هی استخدام به دانشگا نیست والاع!
در مرود اینکه دکتری داشته باشه نظری ندارین؟مشکلی هست یا نه؟!

ini

عضو جدید
یه چیزی هم که هست اینه که گرایش جداسازی و فرایند بیشتر به کدوم درسا مربوط میشه؟ترمو و سینیتیک نباشه ؟:(

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعدش به علاقه اس به من باشه میگم پلیمر و سنیتیک و نانو پدیده و محیط زیست و غذایی
تبریز اسمش معتبره برای دکتری جای دیگه ایی هم برید مشکل نداره
من باشم سینتیک پدیده محیط زیست پلیمر محیط زیست نانو غذایی

ini

عضو جدید
وای مرسی از این چارت آقا پویا !این عالیه : ) خیلی ممنون (گل)

ini

عضو جدید
خو شما آقا حمزه و پو یا به چه درسایی بیشتر علاقه داشتین کارشناسی و ز چه روی به این ترتیب انتخاب میکنید؟منظورم بخاطر علاقه به درساهای خاصیه یا اون زمینه ای که بعدن فراهم میشه بار ادامه تحصیل یا موقعیت کاری؟

بالا