[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ini

عضو جدید
فوق بی رحمانه؟:)) عاقا میگن دانگاه اصفهانم شاید قبول شم ینی نمی ارزه؟صنعتی اصفهان یا خودش؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شعار ما تهرانی گرایی کمتر و انتخابی با چشمان باز :biggrin:
اینم خوبه

پیوست ها

• Articles-6-6.pdf
    78.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو شما آقا حمزه و پو یا به چه درسایی بیشتر علاقه داشتین کارشناسی و ز چه روی به این ترتیب انتخاب میکنید؟منظورم بخاطر علاقه به درساهای خاصیه یا اون زمینه ای که بعدن فراهم میشه بار ادامه تحصیل یا موقعیت کاری؟
والا من که به ترمودینامیک راکتور و حرارت علاقه ی شدیدی داشتم ولی واقعن واسه علاقه انتخاب رشته نمیکنم واسه کاره!فراوری گاز که همش سیالاته!

naser.66

عضو جدید
اینکه من میگم برا دولتی بهترینه از رو این نیست که جایی یا دفترچه ثبت نامی نوشته باشه که این گرایشا رو بیشتر میگیریم..ولی میزان جذب مثلا تو همین وزارت نفت بالای 60 -70 درصد از همین 2 تا گرایشه..نه که اولش بگه اینا رو بیشتر میخوایما..تو مصاحبه جذب اینا بیشتره...خصوصی هم که با وجود تنوع کار شرکت ها،به همه گرایشا به یه اندازه میرسه...بند پ هم که تو خصوصی ها بیشتر فعاله و تاثیر گرایشو کم میکنه
حتما هستش که میگید دیگه.ممنون

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفیقم روزانه یزده.میگفت یکی از دانشجوهای صنعتی اصفهان بعنوان میهمان یا هر چی اومده بود دانشگاهمون.میدید ما میخندیم(سر کلاس فک کنم) تعجب میکرد!!1 یعنی طرف اونجا خنده نداشتن!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو شما آقا حمزه و پو یا به چه درسایی بیشتر علاقه داشتین کارشناسی و ز چه روی به این ترتیب انتخاب میکنید؟منظورم بخاطر علاقه به درساهای خاصیه یا اون زمینه ای که بعدن فراهم میشه بار ادامه تحصیل یا موقعیت کاری؟

اینجانب که اصلا کارشناسیم مهندسی شیمی نیست ولی به جرم و عملیات علاقه ی ویژه ایی دارم:Dابته اینجا بعضی از بچه ها یه سر و گردن از من بالاترن خدایی اونا توضیح بدن بهتره

• Like
واکنش ها: ini

naser.66

عضو جدید
والا من که به ترمودینامیک راکتور و حرارت علاقه ی شدیدی داشتم ولی واقعن واسه علاقه انتخاب رشته نمیکنم واسه کاره!فراوری گاز که همش سیالاته!
بذارید کامل کنم حرفتون رو.فراوری بیشتر جرم و سیالات هستش.البته من پایان نامه ای که انتخاب کردم ترمودینامیکی هستش.پس به خودتون بر میگرده.

• Like
واکنش ها: .6.

BULGARIA

کاربر بیش فعال

همه گرایشا بجز پلیمر و بیو تقریبا درساشون یکی هستند انتخاب رشته براساس محبوبیته گرایش و بازار کاره

ini

عضو جدید
من خیلی خیلی به حرارت علاقه داشتم و بعدش عملیتاو با قی درسا که راکتورو ترمو جرم تو آخرن!واسه همون میگم پدیده های انتقال چون فک میکنم به حرارت و اینا زیاد ربط داشته باشه !:دی
کاتالیست هم چیزی نگفتین اون چطوره؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بذارید کامل کنم حرفتون رو.فراوری بیشتر جرم و سیالات هستش.البته من پایان نامه ای که انتخاب کردم ترمودینامیکی هستش.پس به خودتون بر میگرده.
چارته فراوری گاز با مهندسی گاز فردوسی فرقی نداره؟عاخه اینجا یکی میگفت فراروری گاز 1289 با مهندسی گاز فردوسی و شیراز1257 فرق داره

ini

عضو جدید
یه چیزی هم بپرسم به تاپیک ربط نداره میتونم بپرسم هر کی چه رشته ای خونده و چه مقطعی هست و کجا خونده؟!
بازار کار جداسازی و فرایند گفتن بهتره عاقا ناصر هم گفتن غیر بیو و صنایع بقیه خوبه انگار بازار کارش(البته اگه کار باشه)

naser.66

عضو جدید
چارته فراوری گاز با مهندسی گاز فردوسی فرقی نداره؟عاخه اینجا یکی میگفت فراروری گاز 1289 با مهندسی گاز فردوسی و شیراز1257 فرق داره

چرا دادا فرق میکنه اون شناور.و سیلابسی که سنجش داده یکم تغییرات با 1257 داره

• Like
واکنش ها: .6.

naser.66

عضو جدید
یه چیزی هم بپرسم به تاپیک ربط نداره میتونم بپرسم هر کی چه رشته ای خونده و چه مقطعی هست و کجا خونده؟!
بازار کار جداسازی و فرایند گفتن بهتره عاقا ناصر هم گفتن غیر بیو و صنایع بقیه خوبه انگار بازار کارش(البته اگه کار باشه)

با اجازتون اینم بگم من به حرارت و ترمو خیلی علاقه دارم البته نمیدونم چرا جرم و عملیات رو بالاتر از اینا زدم.خخخخخخ.میدونم از من این سوال رو نپرسیدی اصن دوس داشتم بگم.حالا سوال اصلی.من م شیمی ص گاز لیسانس.قوچان. فارق التحصیل سال 89/الان ورودی 92 فردوسی فراوری و انتقال گاز

naser.66

عضو جدید
داداش من اونو زدم به نظرت پشیمون نمیشم؟ اگه شما بودی چیکار میکردی؟:cry:

چرا بد باشه به تعداد قبولیش نگاه کن؟تعداد خیلی کمی میخواد.پس نمیشه بد باشه.من میدونستم اینو شناور نمیارم نزدمش.خخخخخخخخخخ

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا بد باشه به تعداد قبولیش نگاه کن؟تعداد خیلی کمی میخواد.پس نمیشه بد باشه.من میدونستم اینو شناور نمیارم نزدمش.خخخخخخخخخخ
دیگه روم نمیشه اینجا از خودم بگم :D شریف . تهران یا گاز؟

ini

عضو جدید
با اجازتون اینم بگم من به حرارت و ترمو خیلی علاقه دارم البته نمیدونم چرا جرم و عملیات رو بالاتر از اینا زدم.خخخخخخ.میدونم از من این سوال رو نپرسیدی اصن دوس داشتم بگم.حالا سوال اصلی.من م شیمی ص گاز لیسانس.قوچان. فارق التحصیل سال 89/الان ورودی 92 فردوسی فراوری و انتقال گاز

منم حرارتو فقط 7درصد از جرم بالاتر زدم و ریاضیو حتا سینیتیکو بالاتر از اینا زدم!!!

البته یادمه جرم سوالایی ررو که هم بلد بودم و یه ذره شک داشتم نزدم متاسفانه !جالا بگذریم!
رشته ی شما که خعلی خوبه!ماشالا پتروشیمیا پالایشگاهها!خوش به حالتون : )

ini

عضو جدید
راستی شما اقا حمزه ای یا حمزه خانوم؟با توجه به آواتار:Dیکی از عکسای باحالی که خعلی قشنگه :))

بالا