10sosos
عضو جدید
در مورد رگه های آهکی نیاز به ازمایش نیست..رگه های سفیدرنگ اهک خودشون نمایان هستن...
در مورد کودهی باغ همونطور که عرض کردم چالکود رو توی منابع مختلف هست مطالعه کنید.توی همین سایت هم هست
مثل همین لینک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/492779-ساده-و-خلاصه-در-مورد-چال-کود-باغات
در مورد سم و محلولها هم بحث زیاده که بهتره تا حد امکان از اختلاط خودداری کنین
پیشنهاد میکنم تمامی مطالب تالارباغبانی و گیاهپزشکی همین سایت رو خوب مطالعه کنید.
باز تشکر .
نکته ی خیلی جالبی برام بود بحث چالکود در حقیقت این واژه اولین بار بود میشنیدم . طی چند روز مطالبی رو درموردش خوندم منتاها هرکسی یه چیزی گفته اما در نحوه و احداثش همه یک شکل هستن .
که محل چال کود کجا باشه و از کود آلی پوسیده استفاده بشه
اما نکته ی مهم و گیج کننده برای من بخش کود های شیمیایی هست . من چندان با اسامی کود ها آشنایی ندارم و تنها کود فکر کنم اسمش نیترات یا ازت باشه که به صورت دونه های ریز مروارید هستند رو دیدم . البته پدرم شناخت دارن منتاها تا به امروز همیشه سطی با پا بیل کردن و ریختن کود ها زیر خاک اقدام به کود دهی میکردن .
به همین علت این اسفند می خوام برای اولین بار چال کود رو روی باغ ها ی 16 -17 ساله و باغ 4 ساله اجرا کنم . اما این طور که فهمیدم هر درخت چالکودش با دیگری فرق داره .
خوب من اینجا دو نوع درخت دارم سیب و گردو :
500 تا سیب 17 ساله
500 تا سیب 4 ساله
100 تا گردوی 17 ساله
الان اسامی کود ها رو نیازی ندارم بدونم و بشناسم مثلا کود پتاس و سولفات روی و منگنز و مس بوریک و ازت و نیترات و کود کامل و کود میکرو و کود ماکرو و ... چون بیشتر گیج میشم
ممنون میشم به دقیق بهم بفرمایید که من چه کود هایی و از هرکدون چند کیلو گرم باید استفاده کنم .
چون من توی منابع مختلف دیدم هر کدوم یه سری کود رو برای چال کود گفتن دلیل تفاوت رو من این تشخیص دادم که برای درختای مختلف عنوان میکنن احتمالا همه درست میگن منتاها نوع درخت متفاوته چرا که هر درخت غذای متفاوتی میخواد جدا از نوع میبایست سن درخت رو هم در نظر گرفت بنابر این هر کدوم مقدار متفاوتی نیاز داره .
با این توصیف مقدار دقیق برای چال کود های درختان سیب و گردوی فوق به طور مجزا چقدر هست .
و اینکه معادل انگلیسی "چالکود " چیه ؟ چون من نتونستم پیداش کنم .
با تشکر از راهنمایی هاتون .
آخرین ویرایش: