deremel400
عضو جدید
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
بايد سپيدار باشه
709, 708 هم همون درخته مطمئنی چناره؟![]()
سلام به دوستان می خوام یه باغ سیب بکارم و از نوع آبیاری قطره ای می تونید کمکم کنید متاسفانه هیچ اطلاعتی در این زمینه ندارم![]()
پرورش قارچ دکمه ایکمک میخوام
در حال حاضر در اصفهان گل فروش ها گل شبو کوچک می فروشند مثلا داخل یک گلدون 30تا گل شبو هست که حدودا ارتفاع هر گیاه چه حدود 5سانته.می خواهم امثال برای عید خودم شبو داشته باشم رفتم 2تا گلدون خریدم .گلخونه دار گفت اینها را از هم جدا کن بکار تو باغچه برا عید گل میده.اما من پارسال این کار را کردم نصفیشون خشکید بقیه هم تازه اردیبهشت گل داد.
حالا دوستان اگه میشه لطف کنند یک برنامه کامل برای پرورش گل شبو در اقلیم اصفهان(ومشابه اصفهان)بدهند ممنون میشوم .
1-گل شبو در طول زمستان و پاییز بیرون باشه یخ نمیزنه؟؟؟؟
2-چه کاری باید انجام بدهیم که برای عید گل بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟
3-گل شبو باید مستقیم زیر آفتاب باشه یا در سایه هم مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
احيانا كسي راهنماي نرم افزار هاي هايفا و اسمادا رو نداره ؟ (Hifron , smada )
راهنماي هايفا تحت داس رو اينترنت هست ولي من تحت ويندوزش رو ميخوام اسمادا هم همينطور لطفا
![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله p.razaghi http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام دوستان
راهنماي هايفا تحت داس رو اينترنت هست ولي من تحت ويندوزش رو ميخوام اسمادا هم همينطور لطفا
![]()
سلام دوستان
![]()
سلام ممنون منظورم از تحت ويندوز اين بود كه تحت داس نباشه ! چون هر دو تاشون رو تحت داس ديدم ولي به كارم نمي ياد.سلام
اسمادا رو ویندوز اجرا میشه، حتی روی ویندوز 7 هم کار میکنه، به چه دلیلی حتما تحت ویندوز می خوای مگه فرقی میکنه ؟
نرمافزار SMADA
SMADA for Windows (updated 11-5-97) FULL INSTALLATION PACKAGE
کاربرد و قابلیتهای نرم افزار:
نرمافزار Smada در رابطه با مسائل هیدرولوژی میباشد که چندین زیربرنامه را شامل میشود. هر یک از زیربرنامه ها میتوانند مستقلاً اجراء شوند. توانمندی این نرمافزار در تهیه هیدروگراف سیلاب، روندیابی هیدروگراف، سیل در مخزن، طراحی مجرای فاضلاب، آنالیز همبستگی و توزیعهای فراوانی و مدلسازی آلودگی میباشد.
نسخه تحت ویندوز
حجم نرم افزار : (1.2 مگابایت)
![]()
رمز : www.www.www.iran-eng.ir
.
منظورت نرم افزار ( HYFA (HAYFA HYdrological Frequency Analysis دیگه ؟
اگه همینه که من میگم فکر نکنم تحت ویندوزش باشه.
سلام ممنون منظورم از تحت ويندوز اين بود كه تحت داس نباشه ! چون هر دو تاشون رو تحت داس ديدم ولي به كارم نمي ياد.
ممنون ولي اگه راهنماشو داشته باشين كمك بزرگيه
تحت ويندوزش هست دارم نرم افزارشو ولي راهنماشو هيچ جا پيدا نكردم . بازم ممنون
سلام چندتا عکس از گیاه کاکتوس میخواستم
سلام دوست عزیز.لطفا سوالتونو شفاف تر مطرح کنید.نقشه توپوگرافی هر جای دنیا برای طراحی کانال روباز
سلام در ادامه ی سؤالی که کسی ازم پرسیده بود در مورد مارانتا، این رو هم پرسیده:
"این برگیه که تازه داره خراب میشه دو تا دیگه هم امروز دیدم که دارن زرد میشن.
راستی از داخل خاک دوتا جوانه زده بیرون وقتی دیدم کلی خوشحال شدم
این یه نشونه خوبه درسته ؟"
جوانه زدن نشونه خوبی هست و یعنی گیاه داره به شرایط مساعد خودش بر می گردهسلام در ادامه ی سؤالی که کسی ازم پرسیده بود در مورد مارانتا، این رو هم پرسیده:
"این برگیه که تازه داره خراب میشه دو تا دیگه هم امروز دیدم که دارن زرد میشن.
راستی از داخل خاک دوتا جوانه زده بیرون وقتی دیدم کلی خوشحال شدم
این یه نشونه خوبه درسته ؟"
سلام. استاد من کتاب امین علیزاده رو معرفی کرد. کتاب خوبیه. امیدوارم به دردت بخوره.با سلام به همه مهندسین محترم کی جزوه طراحی سیستم های آبیاری را داره ؟ خیلی بهش نیاز دارم یا اینکه یهکتاب خوب در این مورد برام معرفی کنید با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |