خب واسه گلدون و بیلچه می تونی از جوهر نمک با نسبت 1% استفاده کنی و بعدش هم با آب خالی بشوریسلاااااااام بچه ها من گلدونام شپشک و کنه و انواع آفتا رو زده بود امروز خاکشونو ریختم دور ،به نظرم میاد برای استفاده دوباره از اون گلدونا و بیلچه ام به خاطر اینکه بقیه نگیرن باید ضدعفونیشون کنم!ولی نمیدونم چه جوری باید ضدعفونیشون بکنم؟؟؟؟؟؟؟نظرتون چیه؟مرسی
سلام مرسی دوست عزیزخب واسه گلدون و بیلچه می تونی از جوهر نمک با نسبت 1% استفاده کنی و بعدش هم با آب خالی بشوری
با سلام،سلام مرسی دوست عزیز
نمیشه با وایتکس بشورم به جای جوهر نمک؟بعد بکشم روی گلدون و بیلچم بعد با آب بشورم؟مثل ظرف شستن؟آخه من هیچی از ضدعفونی وسایل باغبونی نمیدونم!
سلام مرسی دوست عزیز
نمیشه با وایتکس بشورم به جای جوهر نمک؟بعد بکشم روی گلدون و بیلچم بعد با آب بشورم؟مثل ظرف شستن؟آخه من هیچی از ضدعفونی وسایل باغبونی نمیدونم!
سلام.
کسی تا حالا با نرم افزار cropwat یا ref-et کار کرده؟
یا هر نرم افزاری که مربوط به تبخیر و تعرق باشه؟
ممنون میشم.
خانم یاسی متخصص نرم افزار کراپ وات هستند دوست من.
سلام.یاسی جون
میشه اطلاعاتی در باره نرم افزار crop wat بهم بدی؟
واینکه بگی اطلاعات پایه واسه استفاده کردن از این نرم افزار چیه؟
ممنونت میشم عزیزم
لطف میکنی
سلام.
کسی تا حالا با نرم افزار cropwat یا ref-et کار کرده؟
یا هر نرم افزاری که مربوط به تبخیر و تعرق باشه؟
ممنون میشم.
سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال دارم
1هزینه سیستم ابیاری قطره ای و بارانی چقدر هست؟
2برای ابیاری لوبیا سبز در دامنه کوه ها (کوهپایه نه دامنه کوه) چه سیستم ابیاری مناسب هست؟
3برای ابیاری درختان گردو و انگور در دامنه کوه چه نوع سیستم ابیاری مناسب هست؟
با توجه به اینکه میزان اب کم هست و دامنه کوه زیاد
سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال دارم
1هزینه سیستم ابیاری قطره ای و بارانی چقدر هست؟
2برای ابیاری لوبیا سبز در دامنه کوه ها (کوهپایه نه دامنه کوه) چه سیستم ابیاری مناسب هست؟
3برای ابیاری درختان گردو و انگور در دامنه کوه چه نوع سیستم ابیاری مناسب هست؟
با توجه به اینکه میزان اب کم هست و دامنه کوه زیاد
میشه یه لیست و اطلاعاتی که باید در اختیار بزارم رو بگید
مر30 از راهنمایی های سر شارتون !! واقعا سوال جالبی بود !!! خودم پیداش کردم !! اما بد تر از همه اینه که ما دانشجو ها و به اصطلاح مهندسان بلد نیستیم جواب سوال راهنمایی ها را هه هه !!!سلام !! بچه ها کسی میدونه بدون اینکه درختی ببریم و حلقه های رشد سالیانه اش بشماریم دیگه چه شکلی میشه سن درخت تشخیص داد ؟؟؟!!!
راستی این سوال مال کتاب راهنمایی !!
سلام خدمت دوستان
من یه سوال دارم چطور میشه درختان گردو چندین ساله بالای 40 ساله رو که خشک شدن و بار نمی دن رو اصلاح کرد و دوباره بارورشون کرد
چون به احتمال زیاد به خاطر ریشه ای که این درختان دارند رشدشون و برگشتشون سریعتر باشه
نمی دونم
و منتظر راهنماییتون هستم
مر30 از راهنمایی های سر شارتون !! واقعا سوال جالبی بود !!! خودم پیداش کردم !! اما بد تر از همه اینه که ما دانشجو ها و به اصطلاح مهندسان بلد نیستیم جواب سوال راهنمایی ها را هه هه !!!
چند تا روش وجود داره
1- از روی محیط و مساحت شاخه و با توجه به رشد سالیانه ثابت در درختان استوایی بیام نسبت ببندیم !!!
2- یک روشی است به نام سونداژ که یک قطعه کوچکی از درخت میبرند و تشخیص میدن که این روش هم بازم برای درختان اسوایی که رشد سالیانه ثابتی دارند استفاده میشه !!!
3- این را به نظر من از همه جالب تر اونم اینه که یک سوراخ کوچیک به اندازه میخ ایجاد میکنند تا وسط درخت بعد مایعی که از چند ترکیب مختلف درون اون میریزن و میگذارم خشک میشه رنگ های تیر و روشن رشد سالیانه روی اون ماده باقی میمونه و بعد اون میکش بیرون خب مسلما از روی اون تشخیص میدن !! این روش برای همه درختان کلیت داره !!! فقط یک سوال باقی میمونه اونم اینه که ایجاد کردن این سوراخ به درخت اسیب نمی رسونه یعنی باعث نشه تازه درخت بخشکه یا رشد متوقف بشه یا راه نفوذی برای انواع افت بشه ؟؟؟ و آیا گیاه بعد از این میتونه خودشو باز سازی کنه ؟؟!!!؟
من اسمم الهام نه الهه !!!به به الهه جان سوال طرح ميكني جوابشم خودت ميدي خوبه بسيار عالي معلوماتت خوبه حالا اگه گياه ما خيلي حساس باشه و رشد شاخه فرعيش كمتر از رشد شاخه اصليش باشه بخاطر غالبيت انتهايي كه همه ميدويم در درختان بشدت وجود داره و منطقه استوايي هم زندگي نكنيم كه نميكنيم چجور ميشه سن درختان رو تشخيص داد مثلا در يك بنساي اگه بخواهيم سنشو تشخيص بديم هم گرونه هم سن بالا و هم نميشه سوراخش كرد يا يه شاخه ازش بريد
ببخشيد كه اسمتون رو با الهه اشتباه گرفتم در مورد بنساي شايد حق با شما باشه اما جالبه بدونيد برخي بنسايها چندين نسل دست به دست شدنمن اسمم الهام نه الهه !!!
خوب چیکار به بنسای بیچاره دارین !!! بعدم تحقیقات نشون داده همه بنسای ها خانم هستن و باید سنشون نامعلوم باشه هه هه !!! قانون اش همینه اما حالا چون شمایین !!! میتونم این راز بزرگ فاش کنم و بگم بزرگترین و سالخورده ترین بنسای فقط 18 سال داره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |