مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

ar_j200565

عضو جدید
شبکه عصبی

شبکه عصبی

سلام به همه دوستان عزیز.:gol:
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به مهندسی آب را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.

ممنون از همکاریتون:gol:
سلام مطالبی در خصوص شبکه عصبی مصنوعی وکاربرد آن در تبخیر وتعرق وشیوه کدنویسی در نرم افزار مطلب می خواستم.
با تشکر

گلابتون

مدیر بازنشسته
کار خاصی نمیشه توصیه کرد
فقط جمع کردن برگها و شاخه های شکسته و هرس شده و کندن علفهای هرز چون میزبان افات هستن و در نهایت اگه امکانش باشه تو یکی دو تا شب سرد یخ اب زمستانه یعنی اطراف درخت رو بکنین مثل تشت حدودش هم سایه انداز درخت و توش اب بریزین تا تو شبهای سرد یخ بزنه و سرما باعث ازبین رفتن افات میشه

ا
متشكرم پسرم جمعه ميخواستم روغن ولك و سم بزنم به درختها...اما برف نذاشت...حالا منتظرم يه روز هوا بهتر بشه بعد روغن و سم بپاشم...اون آب بستن به باغچه رو هم چندوقت پيشها دوسه مرتبه انجام دادم....فقط مونده اوايل اسفند يه چال كود هم براشون درست كنم....ديگه نميدونم بايد چيكاركنم...راستي هنوز هرس نكردم...الان انجام بدم؟

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
چند باری توضیح دادم اما بازم چشم یه راه اسون برات میگم اما به شرطی که انجامش بدی و نتیجه اونم بهمون نشون بدی

یک جعبه کوچک کنج حیاط خونه و توش رو با پلاستیک بپوشون البته من خودم از جعبهای اسفاده میکنم که حدودا طول عرض و ارتفاعش هفتاد سانتیمتر هست داخلش رو پلاستیک گذاشتم و اشقال منزل از پوست میوه تا اضافات کاغذ و غدای شب مونده و هرچی بجرز اهن سنگ و شیشه و پلاستیک رو میریز داخلش البته چون حیاطمون علف هرز در میاد گاهی اونها رو هم میریزم داخل همین جهبه چند گرمی هم کود ازت روش میریزم و درب جعبه رو هم میبندم که بوی اشغالها بیرون نیاد
البته وقتی درش بسته باشه بهیچوجه بو نداره
هر یکی دو هفته یبار هم با چوب یا بیل داخل جعبه رو بهم میزنم تا مواب بالایی برن پایین با اینکار عمل تخمیر و پوسیدگی شروع میشه و بعد از هفت هشت ماه خاک کاملا پوسیده در اختیار خواهی داشت که البته هموس هست و با خاک باغچه میتونی مخلوط کنی و برا گلدونات استفاده کنی من بدون خاک ازش استفاده میکنم

با سلام،
و ممنون از راهنمایی!
البته فکر می کردم که این رو بگید بره همین درخواست کرده بودم که غیر این باشه!!
راستش ما حیاط نداریم و این کار دردسرش زیاده! در ضمن من چند بار تست کردم اما نتیجه ی خوبی نداشت!
این خاک هایی که تو این برنامه های تلویزیونی نشون می دن رو هم به همین روش بدست میارن؟ خاکی که ظاهر مناسبی داره، با فشار دادن حالت نمی گیره، بعد از مدتی که گیاه رو از گلدونش بیرون میارن پر از ریشه اس!
البته فکر می کنم خاکی که به عنوان Base کار ازش استفاده می شه هم باید یه ویژگی هایی داشته باشه! درسته؟

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام،
می خواستم در مورد تولید یه خاک مناسب بره گلدون ها راهنماییم کنید!
البته نگید که همین بسته بندیا خوبه که من هیچ خیری ازشون ندیدم و این که ضایعات مواد رو جایی نگه داریم تا خاک آماده بشه!!
یه مدت یه گلخونه ای می رفتم و اون فرد خودش خاک گلدون هاش رو تولید می کرد و به منم می داد ولی دیگه نیست! حالا می خوام خودم تولید کنم!
بازم ممنون!
مگه چشونه این بسته های خاکبرگ؟؟؟
اینی که تو بوشهر هست از اصفهان میاد وواقعا عالیع و اشغال و نداره و بیماری هم نداره
من راضی هستم

خوب اون اقاهه چیکار میکرد؟؟/روششو یادنگرفتی؟؟
چند باری توضیح دادم اما بازم چشم یه راه اسون برات میگم اما به شرطی که انجامش بدی و نتیجه اونم بهمون نشون بدی

یک جعبه کوچک کنج حیاط خونه و توش رو با پلاستیک بپوشون البته من خودم از جعبهای اسفاده میکنم که حدودا طول عرض و ارتفاعش هفتاد سانتیمتر هست داخلش رو پلاستیک گذاشتم و اشقال منزل از پوست میوه تا اضافات کاغذ و غدای شب مونده و هرچی بجرز اهن سنگ و شیشه و پلاستیک رو میریز داخلش البته چون حیاطمون علف هرز در میاد گاهی اونها رو هم میریزم داخل همین جهبه چند گرمی هم کود ازت روش میریزم و درب جعبه رو هم میبندم که بوی اشغالها بیرون نیاد
البته وقتی درش بسته باشه بهیچوجه بو نداره
هر یکی دو هفته یبار هم با چوب یا بیل داخل جعبه رو بهم میزنم تا مواب بالایی برن پایین با اینکار عمل تخمیر و پوسیدگی شروع میشه و بعد از هفت هشت ماه خاک کاملا پوسیده در اختیار خواهی داشت که البته هموس هست و با خاک باغچه میتونی مخلوط کنی و برا گلدونات استفاده کنی من بدون خاک ازش استفاده میکنم
محمدرضا
قارچ نمیزنه؟؟
بعدش شکلکش چجوری میشه؟؟
برای چه گیاهایی تا حالا استفاده کردی؟؟
با چه حجمی و با چه خاکی مخلوطش میکنی؟؟

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام،
و ممنون از راهنمایی!
راستش ما حیاط نداریم و این کار دردسرش زیاده! در ضمن من چند بار تست کردم اما نتیجه ی خوبی نداشت!
این خاک هایی که تو این برنامه های تلویزیونی نشون می دن رو هم به همین روش بدست میارن؟ خاکی که ظاهر مناسبی داره، با فشار دادن حالت نمی گیره، بعد از مدتی که گیاه رو از گلدونش بیرون میارن پر از ریشه اس!
البته فکر می کنم خاکی که به عنوان Base کار ازش استفاده می شه هم باید یه ویژگی هایی داشته باشه! درسته؟

چرا با خاکبرگهای بسته بندی شده تو بازار مخالفی؟؟چه مشکلی برات پیش اوردن تا حالا؟؟ممنون میشم یکم توضیح بدی.

مهمتریت ویژگی بستر :
نگهداری رطوبت و مواد غذایی
قدرت نگهداری و استقرار گیاه
قدرت تهویه و زهکشی خوب

که از نظر من ابته اینی که تا الان خودم تجربه کردم خاکبرگ های بسته بندی موجود در بازار همرا مقداری پرلیت عالیه ... البته منگاهی پیت ماس و پرلیت و گاهی خاک باغچه با خاکبرگ هم استفاده میکنم که همه عالی جواب دادن

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
مگه چشونه این بسته های خاکبرگ؟؟؟
اینی که تو بوشهر هست از اصفهان میاد وواقعا عالیع و اشغال و نداره و بیماری هم نداره
من راضی هستم

خوب اون اقاهه چیکار میکرد؟؟/روششو یادنگرفتی؟؟

محمدرضا
قارچ نمیزنه؟؟
بعدش شکلکش چجوری میشه؟؟
برای چه گیاهایی تا حالا استفاده کردی؟؟
با چه حجمی و با چه خاکی مخلوطش میکنی؟؟
زهرا جان این جعبه ای که من میگم توش همه نوع اشغال وجود داره اما وقتی کاملا پوسید هیچ چیزی از منشائ اولیه اون مشخص نمیشه البته وقتی میگم درشو ببندی برا اینه که هوا بهش نرسه و تخمیر انجام بشه تا قارچ نتونه تولید بشه میدونی که الکل باعث ازیبن رفتن قارچ میشه از دو سال پیش تا امروز حدود چهار پنج گونی از این خاک اماده کردم همیشه برا گلدونام استفاده میکنم خیلی کم با خاک باغچه مخلوط میکنم اما در مورد خاک بگم سبک و متخلخل هست اما اب رو خوب نگهداری میکنه اینسری که برا لادن استفاده کردم فقط بطور خالص از همین خاک استفاده کردم و جواب خوبی هم داده چون لادنها هم رنگ سبزشون تیره تر شده و هم اینگه پرپشت تر شدن برگهاش
با سلام،
و ممنون از راهنمایی!
دوست من این خاک کلا وقتی که خیس میشه لزج هست اما وقتی خشک باشه با فشار ناچیزی پودر میشه
متشكرم پسرم جمعه ميخواستم روغن ولك و سم بزنم به درختها...اما برف نذاشت...حالا منتظرم يه روز هوا بهتر بشه بعد روغن و سم بپاشم...اون آب بستن به باغچه رو هم چندوقت پيشها دوسه مرتبه انجام دادم....فقط مونده اوايل اسفند يه چال كود هم براشون درست كنم....ديگه نميدونم بايد چيكاركنم...راستي هنوز هرس نكردم...الان انجام بدم؟
خواهش میکنم سایه جان
در کل هنوز شیره درخت تو منطقه شما هنورز به جریان نیافتاده برا همین اگه هرس فرم میخوای انجام بدی و جوانسازی یا حذف شاخه های بیمار و مزاحم الان بهترین زمان هست اما اگه بخوای هرس رو برا بار اوری بیشتر و یا تنک کردن انجام بدی بهترین زمان بعد از شکوفه دادن و تشکیل میوه موقعی که برگها و جوانه ها کامل باز شدن هست

آخرین ویرایش:

parichehr20

عضو جدید

سلام خانومی.
رووووووووغن؟؟؟؟؟؟منظورت از روغن زدن به گیاه چیه؟؟؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام خانومی.
سلام عزيزم..

بله روغن...البته نه هر روغني ...روغن ولك كه نوعي روغن امولوسيون شونده هست...و از گروه شيميايي هيدروكربن آليفاتيك...كه بايد بصورت رقيق شده مصرف بشه و عمدتآ يا تنها رقيق ميشه يا همراه حشره كشها...كه من از ديازينون و آب براي رقيق كردنش استفاده كردم.
كه بصورت زمستانه و تابستانه استفاده ميشه و بيشتر براي مبارزه با شپشك هاي آرد آلود و سپردارها و كنه هاي قرمز....ديگه لاروهاي زمستانه و كك و شته..
بعد هم اثر بعضي از حشره كشهاي فسفره رو بالا ميبره..
به صورت يه لايه نازك روي قشر گياه باقي ميمونه و اثر سمپاشي رو بيشتر و تاثيرگذارتر ميكنه.
ولي اينم بگم مركبات خيلي به اين روغن حساس هستند...
بايد در استفاده از اون احتياط كرد.

reza_197

عضو جدید
بچه ها وقت کاشت فلفل دلمه ای کی هست ؟
بنفشه افریقایی در محیط های بسیار گرمو مرطوب زنده میمونه ایا؟

کلا در مورد زمان تعویض گلدونا میشه توضیح بدید؟

تقریبا دو هفته ست که گیاهچه گندمی کاشتم تقریبا چقدر طول میکشه تا ریشه بده؟ در ضمن بگونیارو دارم تکثیر میکنم اگه جواب بده حتما خبر میدم:victory:

denise

عضو جدید

تقریبا دو هفته ست که گیاهچه گندمی کاشتم تقریبا چقدر طول میکشه تا ریشه بده؟ در ضمن بگونیارو دارم تکثیر میکنم اگه جواب بده حتما خبر میدم:victory:

بنفشه بومی مناطق گرمه و چیزی که خیلی احتیاج داره نوره، مستقیم تو زمستون و غیر مستقیم تو تابستون..

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
و ممنون از دوستان گرامی!
به خاطر این که شلوغ نشه نقل قول نمی ذارم! و چون مطالبم متفاوتن از شماره استفاده می کنم!
1.راستش همین چند ماه پیش از این خاک ها گرفتم و یه مشت با قسمت بالایی خاک یکی از گلدونام (پاندانوس) مخلوط کردم که مثلاً تقویت بشه، از اون به بعد نه تنها رشد نکرد که چند تا از برگ هاش هم زرد شد!!
ببینید دنبال خاکی می گردم که کاملاً نرم باشه حتی بعد از آب دادن و بعد از از دادن رطوبت! اگه نمی شه بگید!
2.من چند بار روشی که دوستمون گفتن رو امتحان کردم ولی خلوط حاصل همیشه خیلی سفت می شد! یعنی بعد از این که رطوبتش رو از دست می داد باید از بیل و کلنگ استفاده می کردیم! خوب فکر نمی کنم این خاک به درد اغلب گیاها بخوره!
این مورد احتمالاً به خاک مورد استفاده برمی گرده بره همین خواستم در مورد اون هم توضیح بدید!
3.همین تاپیک همسایه رو دیدید دیگه که یکی از دوستان عکس هایی از گلخونه اش گذاشته، خاکی که ایشون استفاده کرده هم به همین ترتیب تولید شده؟؟
راستش یکی از استفاده هام از این نوع خاک همین بود که بذر توش کشت کنم، البته می دونم که شرایط دیگه ای هم باید باشه، اما تو هر خاکی که جواب نمی ده!
(راستش همین ها به ذهنم رسید بازم ممنون!!)

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانومی.

سلام عزيزم..

بله روغن...البته نه هر روغني ...روغن ولك كه نوعي روغن امولوسيون شونده هست...و از گروه شيميايي هيدروكربن آليفاتيك...كه بايد بصورت رقيق شده مصرف بشه و عمدتآ يا تنها رقيق ميشه يا همراه حشره كشها...كه من از ديازينون و آب براي رقيق كردنش استفاده كردم.
كه بصورت زمستانه و تابستانه استفاده ميشه و بيشتر براي مبارزه با شپشك هاي آرد آلود و سپردارها و كنه هاي قرمز....ديگه لاروهاي زمستانه و كك و شته..
بعد هم اثر بعضي از حشره كشهاي فسفره رو بالا ميبره..
به صورت يه لايه نازك روي قشر گياه باقي ميمونه و اثر سمپاشي رو بيشتر و تاثيرگذارتر ميكنه.
ولي اينم بگم مركبات خيلي به اين روغن حساس هستند...
بايد در استفاده از اون احتياط كرد.

همانطور که گلاب گفت روغن ولک کمک میکنه تا سم مدت بیشتری روی سطح گیاه بمونه و اثرش بیشتر بشه
جالبه سموم جدیدی که اومده دارای فرمولاسیون OD هستن یعنی قدر پخشش و مدت زمانی که سم روی گیاه هست رو بالا میبره و کار روغم ولک رو انجام میده از جمله سم پروتئوس شرکت بایر المان را میتونم نام ببرم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم منطقه جنوب بودی
فصل کشت فلفل تمومه الان برداشتش هم تموم دشه اما در حد خونه میتونی الان هم بکاری.
بنفشه مشکلی که داره با رطوبت زیاد بخاطر برگاش هست که پرز داره و قطرا اب و رطوبت رو در خودش نگه میداره و بیماری قارچی میگره و در ادامهخ ممکنه بمیره....خدابیامرزدش گه سریع کشتمش

برای گندمی هم دوماه دیگه صبر کن چه عجولی تووووو

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام،
و ممنون از دوستان گرامی!
به خاطر این که شلوغ نشه نقل قول نمی ذارم! و چون مطالبم متفاوتن از شماره استفاده می کنم!
1.راستش همین چند ماه پیش از این خاک ها گرفتم و یه مشت با قسمت بالایی خاک یکی از گلدونام (پاندانوس) مخلوط کردم که مثلاً تقویت بشه، از اون به بعد نه تنها رشد نکرد که چند تا از برگ هاش هم زرد شد!!
ببینید دنبال خاکی می گردم که کاملاً نرم باشه حتی بعد از آب دادن و بعد از از دادن رطوبت! اگه نمی شه بگید!
2.من چند بار روشی که دوستمون گفتن رو امتحان کردم ولی خلوط حاصل همیشه خیلی سفت می شد! یعنی بعد از این که رطوبتش رو از دست می داد باید از بیل و کلنگ استفاده می کردیم! خوب فکر نمی کنم این خاک به درد اغلب گیاها بخوره!
این مورد احتمالاً به خاک مورد استفاده برمی گرده بره همین خواستم در مورد اون هم توضیح بدید!
3.همین تاپیک همسایه رو دیدید دیگه که یکی از دوستان عکس هایی از گلخونه اش گذاشته، خاکی که ایشون استفاده کرده هم به همین ترتیب تولید شده؟؟
راستش یکی از استفاده هام از این نوع خاک همین بود که بذر توش کشت کنم، البته می دونم که شرایط دیگه ای هم باید باشه، اما تو هر خاکی که جواب نمی ده!
(راستش همین ها به ذهنم رسید بازم ممنون!!)
قاطی خاکبرگ یا همین مخلوطی که محمدرضا میگه پرلیت یا ورمیکولایت هم اضافه کن به بهبود ساختمان خاک کمک میکنه.

علی12

عضو جدید
سلام
من چند تا مقاله ی انگلیسی در مورد ابیاری کابلی می خوام از کجا می تونم دانلود کنم.:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام 2 تا از دوستام سؤال پرسیدن دومی رو جواب دادم ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم چون تجربتون بیشتره اولی رو هم بهش جواب ندادم هنوز. این 2 تا سؤال رو پرسیدن:

سلام. ما حیاطمون کوچیکه و آفتاب پاییناشو نمی گیره .باغچه هم نداریم دوستان طرحی ندارند که مثلا گلدونا بالاتر از زمین و نصفه های دیوار باشه؟ مثلا چفت؟ولی خطرناک هم نباشه که بیفته پایین.
لطفا اگه خودتون هم عکسی از دارید بذارید.

دوتا گلدون کاکتوس دیگه خریدم یکیش شبیه گل رز وا شده است با برگای سبز قرمز یکی دیگه هم با توجه به توضیحاتت عمودیه اما شکل ساقه گل رزهای ریز اونم سبز و قرمز فروشنده گفت هفته ای یکبار اب اسپری کنم روی گلها اگه میشه راهنماییم کن تا اینا هم خراب نشن دوس جون

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام 2 تا از دوستام سؤال پرسیدن دومی رو جواب دادم ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم چون تجربتون بیشتره اولی رو هم بهش جواب ندادم هنوز. این 2 تا سؤال رو پرسیدن:

سلام. ما حیاطمون کوچیکه و آفتاب پاییناشو نمی گیره .باغچه هم نداریم دوستان طرحی ندارند که مثلا گلدونا بالاتر از زمین و نصفه های دیوار باشه؟ مثلا چفت؟ولی خطرناک هم نباشه که بیفته پایین.
لطفا اگه خودتون هم عکسی از دارید بذارید.

دوتا گلدون کاکتوس دیگه خریدم یکیش شبیه گل رز وا شده است با برگای سبز قرمز یکی دیگه هم با توجه به توضیحاتت عمودیه اما شکل ساقه گل رزهای ریز اونم سبز و قرمز فروشنده گفت هفته ای یکبار اب اسپری کنم روی گلها اگه میشه راهنماییم کن تا اینا هم خراب نشن دوس جون

برو اینجا http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/204185-گلدانهای-کنار-پنجره-flower-bax

siyasiya

عضو جدید
با سلام و تشکر از جزوات عالی که گذاشتین
خواهش میکنم جزوه باغبانی عمومی و هواشناسی رو هم برای دانلود بذارین

برای شرکت در کارشناسی ارشد هواشناسی
ممنون

siyasiya

عضو جدید
درخواست این منابع برای کنکور کارشناسی ارشد هواشناسی

درخواست این منابع برای کنکور کارشناسی ارشد هواشناسی

دوستان
لطفا این جزوه ها رو برای دانلود بذارین، ممنون

هواشناسی :
جزوه دکتر علی خلیلی دانشگاه تهران
آبیاری : جزوه دکتر احمدی دانشگاه مازندران
خاکشناسی جزوه دانشگاه صنعتی اصفهان
اصول باغبانی خوشخوی

reza_197

عضو جدید
فکر کنم یه دو هفته ای میشه من مراحل تکثیر بگونیا رکسو انجام دادم ولی دریغ از یک ریشه کوچیک؟؟؟؟؟
در ضمن دیگه اون گلدون پتوسمو دلم می خواد بکوبم به دیواراصلا رشد نمی کنه. من قبلا که پتوس می کاشتم خیلی زودتر از این حرفا نتیجه میداد؟؟؟؟؟:wallbash::wallbash::w06::w06:
راستی برای من جالبه من یه گلدون پتوسه دیگه هم دارم که رشد میکنه تو این گلدون چند شاخه پشته سرهم برگ میدن ولی چند تا شاخه دیگه هر چند وقت یکبار لطف میکنند و یک برگ میدن این جریانش چیه من نوفهمم؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم یه دو هفته ای میشه من مراحل تکثیر بگونیا رکسو انجام دادم ولی دریغ از یک ریشه کوچیک؟؟؟؟؟
در ضمن دیگه اون گلدون پتوسمو دلم می خواد بکوبم به دیواراصلا رشد نمی کنه. من قبلا که پتوس می کاشتم خیلی زودتر از این حرفا نتیجه میداد؟؟؟؟؟:wallbash::wallbash::w06::w06:
راستی برای من جالبه من یه گلدون پتوسه دیگه هم دارم که رشد میکنه تو این گلدون چند شاخه پشته سرهم برگ میدن ولی چند تا شاخه دیگه هر چند وقت یکبار لطف میکنند و یک برگ میدن این جریانش چیه من نوفهمم؟

من که بگونیام رو 2-3 تا شاخه 5 سانتی بریدم از گلدون مادر بعد گذاشتم تو آب تقریبا 2 هفته ای ریشه داده و الان آماده کاشته!

samira_70

عضو جدید
slm bacheha.
nemidunam mitunin behem komak konin ya na.man mikham darbare waterjet yekam etelaat peyda konam v bedunam chetori mishe abo feshorde kard,vase sisteme raneshe zirdaryai mikham bedunam.age yeki komakam kone mamnun misham.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
منم که رفته بودم سلمانی هفته پیش دیدم گلدون حسن یوسفش داره زار میزنه گلدون رو براش هرس کردم یه شاخه هم ازش گرفتم که اونو به پنج قسمت تقسیم کردم گذاشتم تو اب ریشه دار شدن پریروز کاشتمشون تو خاک الان پنج گلدون حسن یوسف دارم

denise

عضو جدید
من که بگونیام رو 2-3 تا شاخه 5 سانتی بریدم از گلدون مادر بعد گذاشتم تو آب تقریبا 2 هفته ای ریشه داده و الان آماده کاشته!

بعد از ریشه زدن تو آّب ، تو خاک نمی پوسه ؟؟
واسه من شده یه معضل!!..چرا این طوری می شه ؟!

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان
لطفا این جزوه ها رو برای دانلود بذارین، ممنون

هواشناسی :
جزوه دکتر علی خلیلی دانشگاه تهران
آبیاری : جزوه دکتر احمدی دانشگاه مازندران
خاکشناسی جزوه دانشگاه صنعتی اصفهان
اصول باغبانی خوشخوی

سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی
جزواتی که شما احتیاج دارین و فکر نمیکنم به راحتی بتونین پیدا کنین ،
آبیاری دکتر احمدی من ممکنه بتونم ازشون یا دانشجو های که با ایشان این درس گذروندن بگیرم و براتون اسکن کنم .
درس هایی که باید تو کنکور بیاد هم دقیقا مشخص کنید مثلا آبیاری عمومی یا تخصصی ،شاخه های مختلف دارند .... خاکشناسی هم همینطور .
چون درباره گرایش شما اطلاعات کمی داریم
با تشکر

آخرین ویرایش:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از ریشه زدن تو آّب ، تو خاک نمی پوسه ؟؟
واسه من شده یه معضل!!..چرا این طوری می شه ؟!

سلام دوست من

اگه می بینی گیاه هات بعد از اینکه ریشه دار شدن توی خاک می پوسن احتمالا مشکل قارچ هست توی خاک گلدون هات
می تونی با یک قارچ کش عمومی مثل " مانکوزب " یا " بنومیل " خاک رو ضد عفونی کنی :smile:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام دوست من

اگه می بینی گیاه هات بعد از اینکه ریشه دار شدن توی خاک می پوسن احتمالا مشکل قارچ هست توی خاک گلدون هات
می تونی با یک قارچ کش عمومی مثل " مانکوزب " یا " بنومیل " خاک رو ضد عفونی کنی :smile:

این ذغالی که تو آب میندازن هم بدک نیست! ممکنه پوسیدگی از تو آب شروع بشه