نه هیچ جونوری نیست، ولی خیلی پژمرده شدن هر سه تاشون اول یکی اینطوری شد و اون دوتای دیگه هم چند روز بعد اینطوری شدنالهه جون
خاکش رو بررسی کردی؟
جک و جونوری دوروبر گلدونت نیست؟
این بیرون خونه نبوده احیانا دلت سوخته اوردیش تو خونه ؟این هم تصویر یکی دیگه از کاکتوس ها که حسابی پژمرده شده
متاسفم که فایلش ندارم ولی اگه بخوای همین جا تو قسمت تالار عمران میتونی پیدا کنی همچنین تو سایتwww.icvil.ir اگه اشتباه نکرده باشمسلام دوستای عزیز
میخواستم بدونم کسی فایل pdf کتاب مقاومت مصالح بیر جانسون رو نداره؟ حل المسائلشو هم لازم دارم................(کتاباش گرونه واقعا اگه بخوایم همشو بخریم)
لطفا لطفا اگه میتونین کمک کنید ممنون میشم
متاسفم که فایلش ندارم ولی اگه بخوای همین جا تو قسمت تالار عمران میتونی پیدا کنی همچنین تو سایتwww.icvil.ir اگه اشتباه نکرده باشم
ممنون از راهنماییت. خیلی گشتم ولی گیرم نمیاد. نه تو باشگاه نه هرجای دیگه. یه جا هم که پیدا کرده بودم به خاطر کپی رایت نشد دانلودش کنم![]()
اول بزار پندکاهی به تو محیط جدیدش عادت کن بعد به فکر هرس باشی بهترهبچه ها من یه گلدون شفلرا دارم چهار تا شاخه ریشه دار شده جدا گونه است که تو یه گلدن گذاشتم. به نظر شما اگه شاخه کلفت تره رو سر زنی کنم که جوونه های جانبیش رشد کنه و پر پشت بشه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته می دونم یه مدتی گلدونم زشت میشه.
این افت هست از انواع سپردارها فکر کنمسلام مجدد
من باز اومدم
بابت راهنمایی هایی که کردید ممنون . دعوام نکنید ولی هنوز وقت نکردم هرس کنم .
یه مشکل دیگه برای گلم پیش اومده. رو بعضی از ساقه هاش یه چیزی مثل پنبه در اومده . گلم مریضه ؟
مشاهده پیوست 44724
این یکی گلم یه مدت نورش کم بود علفی رشد کرد . حالا نورش خوبه .
میخواستم بدونم اگه کوتاهش کنم خراب نمیشه ؟
مشاهده پیوست 44723
مشکلی نیست گاهی بعضی ساقه ها میپوسن نگران نباش البته ممکنه جفتیشم بپوسه اما بازم نگران نباش ....دیگه همینه گیاها هم مثل انسان قرار نیست همیشه یه حالتی باشنچرا تو این 2 تا گلدونم یه شاخه از حسن یوسفام خراب شده ؟ شرایط همه ی شاخه ها که یه جوره !
مشاهده پیوست 44725
مشاهده پیوست 44726
سلام
اسم این گیاه رو می خوام بدونم خیلی تو اینترنت گشتم هم سایت های فارسی و هم انگلیسی دیشب هم دایرة المعارف کاکتوس ها رو دانلود کردم تو اون هم چیزی نبود الان با این تفاسیر شک دارم کاکتوس باشه چون تو اینترنت ازش اصلا ً عکس نبود هرچی گشتم. الان 2 تا عکس ازش گرفتم عکس سمت چپی رو هم قبلا ً گرفته بودم الان بیشتر رشد کرده 2 تا عکس سمت راست رو الان گرفتم.
مشاهده پیوست 44633
به جز yasse_sepid کسی چیزی نمی دونه؟
من فعلا توصيه خاصي ندارم، هر وقت میوه هاش رسید خبرم کن!
بازم برات دیدم حل مسائل تو همین باشگاه داره برو توی قسمت مکانیک باشگاه وحل مسائل مقاومت بیر جانسون سرج کن که این سایت معرفی کردند www.sapcounivpress.eclick.irممنون از راهنماییت. خیلی گشتم ولی گیرم نمیاد. نه تو باشگاه نه هرجای دیگه. یه جا هم که پیدا کرده بودم به خاطر کپی رایت نشد دانلودش کنم![]()
کار خاصی نمیشه توصیه کرد
بچه ها الان اواخر بهمن ماه هست...منتظر توصيه هاتون واسه باغچه پدرم هستم...
جمعه ميرم اونجا....اگه تا فردا كمكم كنيد كه چه چيزهايي تهيه كنم و چطوري باغچه رو احيا كنم ممنونتون ميشم...
باغچه حدود سي متر هست و ده دوازده تا درخت توش هست و گل سر سبدش هم همون خرمالوي بي نوا هست كه عزيز بابام هست...
چندتايي هم بوته رز و گليسين و موچسب...
بازم اطلاعات خواستيد بفرماييد تا بگم خدمتتون...![]()
اشکال نداره فدای سرت رشد میکنه نگران نباشبچه ها یاسم شکست یک سانت ازش مونده یعنی اون دوباره رشد می کنه؟![]()
سلامسلام
اسم این گیاه رو می خوام بدونم خیلی تو اینترنت گشتم هم سایت های فارسی و هم انگلیسی دیشب هم دایرة المعارف کاکتوس ها رو دانلود کردم تو اون هم چیزی نبود الان با این تفاسیر شک دارم کاکتوس باشه چون تو اینترنت ازش اصلا ً عکس نبود هرچی گشتم. الان 2 تا عکس ازش گرفتم عکس سمت چپی رو هم قبلا ً گرفته بودم الان بیشتر رشد کرده 2 تا عکس سمت راست رو الان گرفتم.
مشاهده پیوست 44633
دوستان می شه یه توضیح راجب کودهای مایع بدین ؟ من تازگی یه قوطی خریدم که روش نوشته برای آبیاری باید 5ccدر یک لیتر آب حل بشه، می خام بدونم مقداری که پای گل می ریزیم مهمه ؟؟ ممکنه زیادیش باعث از بین رفتن گل بشه ؟!
بعد اینکه اینا به صورت محلول پاشی شاخ و برگم استفاده می شن؟؟ برا هر گلی ؟
حل المسائل پوپوف رو دارم، به کار میاد؟
حل المسائل مقاومت انگلیشی هم هست اگر به کار بیاد.
كتاب:
http://ifile.it/b1lzm0n/Mechanics_of_Materials.pdf
حلل:
http://www.4shared.com/file/bB6Nrf9p/mog...al_1_.html
اينم يه مقاومته البته بر گرفته از جانسون...خيلي خلاصه:
بازم برات دیدم حل مسائل تو همین باشگاه داره برو توی قسمت مکانیک باشگاه وحل مسائل مقاومت بیر جانسون سرج کن که این سایت معرفی کردند www.sapcounivpress.eclick.ir
این هم تصویر یکی دیگه از کاکتوس ها که حسابی پژمرده شده
چند باری توضیح دادم اما بازم چشم یه راه اسون برات میگم اما به شرطی که انجامش بدی و نتیجه اونم بهمون نشون بدیبا سلام،
می خواستم در مورد تولید یه خاک مناسب بره گلدون ها راهنماییم کنید!
البته نگید که همین بسته بندیا خوبه که من هیچ خیری ازشون ندیدم و این که ضایعات مواد رو جایی نگه داریم تا خاک آماده بشه!!
یه مدت یه گلخونه ای می رفتم و اون فرد خودش خاک گلدون هاش رو تولید می کرد و به منم می داد ولی دیگه نیست! حالا می خوام خودم تولید کنم!
بازم ممنون!
با سلام
email تو بده
سوال و جواب 8689 رو دارم
من که هرچی میگردم نیست چرا![]()
ولی بازم ممنون از توجهت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |