گلی که گل بده گل میخوام.
قابل توجه همه دوستان مهندسي آب - آبياري زهكشي دكتر ابراهيمي كتابشون تا يه دو ماه دگه مياد بازار و با توجه به اين كه من اين كتابو ديدم به تمامي دوستان پيشنهاد مي كنم حتما تهيش كنن چون واقعا بدرد بخوره و مثل ساير كتابا تئوري صرف نيستش. اگه كسيم خواست بهم بگه
دیروز 2 تا گلدون اینوجوری خریدم
بنده خدا اسمش و بهم گفت ولی یادم رفته
کسی میتونه کمکم کنه ؟
اسم ، نحوه ی آبیاری ، و نحوه تکثیر
البته تو اینترنت به اسم کاکتوس هست . ولی نمیدونم از چه تیره ایشه
تو یه گلدون 3 تا کنار هم هست . نمیدونم چسبیده به هم هستن یا اینجوری کاشتنشون .
به هر حال اگه توضیحی درباره ش بدید ممنون میشم
مشاهده پیوست 43378
البته این گلدون من نیست . داشتم وب گردی میکردم که این و دیدم
اصلاحیه: اون علائم رو بهش میگن آب سوختگی نه آفتاب سوختگی (تذکر بجای استاد محمدرضا بود)
میشه دنیس یه عکس واضح از کیاهت بگیری
اون لکه رو هم که رضا گفت درسته علتش موندن قطرات اب رو برگها میتونه باشه
آّب سوختگی؟؟ ولی من نمی زارم آب رو برگاش بمونه..فک می کردم شاید نیاز به جای گرم تری داشته باشه بردم جلو پنجره جنوبی گزاشتم..پس برگاشو دیگه خیس نمی کنم...
فردوسدکتر ابراهیمی استاد کدوم دانشگاهند؟
سلام...
از مهندسینی که این درسو پاس کردن میخوام بپرسم بهترین کتاب واسه خوندن مفهومی سیالات کدومه ؟؟؟
دقت کنین واسه خوندن مفهومی نه خوندن واسه کنکور.ممنون![]()
میشه یه عکس از گلدونت بندازیچرا گل حسن یوسفم برگ هاش میریزه ؟
جاش نور مناسب داره . گرماش هم خوبه . آب هم از تو زیر گلدونی بهش میدم .
فقط نمیدونم باید رو برگ هاش آب بپاشم یا نه !
رو برگ های گل لش چی ؟ آب بپاشم ؟
سلام
اول از همه می خوام از داداش سینا و خانم الهه تشکر کنم . دوستانی هم که کمک نکردن بازم دمشون گرم.
اما من می خوام یه پیشنهاد بدم به همه دوستان. بد نیست یکم اطلاعاتمون و ببریم بالاتر از اون جزوه ها و کتاب هایی که سالیان سال داره تدریس میشه تو دانشگاه.
به امید موفقیت همه عزیزان
دنيس جان اسم گياهت فيلودندرون...نوع گوش گرگي هست...اما بعيد ميدونم مشكلش آب سوختگي باشه...چون آب سوختگي بيشتر روي گوديهاي برگ ايجاد ميشه...درحاليكه اين برگ معيوب توي عكس اين حالت رو نداره..البته با پوزش از اساتيد فن...فكرميكنم مشكل باكتريايي باشه...كه اونم از رطوبت بالاي محيط ايجاد ميشه...
اگه لطف كني و چند روز ديگه هم يه عكس ازش بگيري و بذاري اينجا ممنون ميشيم.
حتما می زارم. فلنم اون لکه ها داره هی پررنگ تر می شه!!
راستی یه چیزیی..من تازگیا یه سنبل آبی خریدم، فقط تو آب نگهش می دارم و البته یکمی هم کود مایع توآب ریختم،گزاشتمش جایی که نور غیر مستقیم داره. این شرایط براش خوبه؟
تو اتاقم گل می ده؟
خانومم...سنبل آبي رو علاوه بر آب توي خاك هم ميشه كشت كرد اما بهترين بستر براش همون آب هست...البته اگه آب آكواريوم باشه خيلي خيلي بهتره چون تغذيه اين گياه در طبيعت بيشتر از فعل و انفعالات ماهي ها هست...فقط يادت باشه كه توي آكواريومت ..دلقك ماهي و گوراميها نباشه...چون سريع ريشه هاي گياهت رو نوش جون ميكنن...
راستي به سرما شديدآ حساسه...دماي بالا رو دوست داره ...بوسيله استولون هم رشد ميكنه ...اگه دماش مناسب باشه گل هم ميده...ضمنا آب آكواريومت رو هم تر تميز ميكنه و خاصيت تصفيه آب داره...
ديگه....ديگه همين ديگه...
بازم سوالي داشتي در خدمتم عزيزم.![]()
ممنون گلاب جان![]()
دنيس جان اسم گياهت فيلودندرون...نوع گوش گرگي هست...اما بعيد ميدونم مشكلش آب سوختگي باشه...چون آب سوختگي بيشتر روي گوديهاي برگ ايجاد ميشه...درحاليكه اين برگ معيوب توي عكس اين حالت رو نداره..البته با پوزش از اساتيد فن...فكرميكنم مشكل باكتريايي باشه...كه اونم از رطوبت بالاي محيط ايجاد ميشه...
اگه لطف كني و چند روز ديگه هم يه عكس ازش بگيري و بذاري اينجا ممنون ميشيم.
بعد از جابجایی ریزش برگ اشکال ندارهچرا گل حسن یوسفم برگ هاش میریزه ؟
جاش نور مناسب داره . گرماش هم خوبه . آب هم از تو زیر گلدونی بهش میدم .
فقط نمیدونم باید رو برگ هاش آب بپاشم یا نه !
رو برگ های گل لش چی ؟ آب بپاشم ؟
استولون اندام زیرزمینی گیاه هست ، دستک هم گفته میشه که برای تکشیر میشه ازش استفاده کرهتو آکواریوم نیس، یه ظرف آبه همینجوری!
استولون و نمی دونم ینی چی..![]()
من که ندارمدوستان ببخشید سوالی داشتم در خصوص اب سیاه گردو مطلبی مقاله ای اگر چیزی داشتید لطف می کنید .برام پیام بدید
اسم دقیقش هنوز کشف نکردم فهمیدم خبرت میدمدیروز 2 تا گلدون اینوجوری خریدم
بنده خدا اسمش و بهم گفت ولی یادم رفته
کسی میتونه کمکم کنه ؟
اسم ، نحوه ی آبیاری ، و نحوه تکثیر
البته تو اینترنت به اسم کاکتوس هست . ولی نمیدونم از چه تیره ایشه
تو یه گلدون 3 تا کنار هم هست . نمیدونم چسبیده به هم هستن یا اینجوری کاشتنشون .
به هر حال اگه توضیحی درباره ش بدید ممنون میشم
مشاهده پیوست 43378
البته این گلدون من نیست . داشتم وب گردی میکردم که این و دیدم
نام گیاه هلکسین هست.و یه سوال دیگه..می شه اسم این گل و شرایط نگهداریشو بگین ؟ برگای ظریفی ام داره..
مرسی
http://plogger.ir/up/2011-1/99241925256545.jpg
http://plogger.ir/up/2011-1/45531930323703.jpg![]()
![]()
کی برات گل میاره ؟؟؟مشکوکیاخوب پس از بازگشایی باز من سوالام شروع شد اولا که برام یک کاج مطبق نازگلو اوردنشرایط نگهداریشو برام بگین مخصوصا نور و اب؟به نور کم مقاومه؟
یک بگونیا رکسم خریدم اونم خیلی نازه.
دوما دشو یادم رفت از بس پشت درای بسته گریه کردم.
سلامسلام
راستش من درباره قوانین این سایت زیاد آگاهی ندارم که آیا میشه مقاله به زبان انگلیسی هم گذتشت یا نه .
اما پیشنهاد می کنم به دوستان که مجله های FAO رو واسه دانلود بذارند و دوستان بخونن. اطلاعات جالبی رو میشه پیدا کرد .
آدرس های اینترنتی مفید هم اگه صفحه ای واسش اختصاص بدن بد نیست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |