مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

ZeinabA

عضو جدید
قابل توجه همه دوستان مهندسي آب - آبياري زهكشي دكتر ابراهيمي كتابشون تا يه دو ماه دگه مياد بازار و با توجه به اين كه من اين كتابو ديدم به تمامي دوستان پيشنهاد مي كنم حتما تهيش كنن چون واقعا بدرد بخوره و مثل ساير كتابا تئوري صرف نيستش. اگه كسيم خواست بهم بگه

دکتر ابراهیمی استاد کدوم دانشگاهند؟

oli

عضو جدید
محض دیده شذن و شاید جواب گرفتن :surprised:

دیروز 2 تا گلدون اینوجوری خریدم
بنده خدا اسمش و بهم گفت ولی یادم رفته
کسی میتونه کمکم کنه ؟
اسم ، نحوه ی آبیاری ، و نحوه تکثیر
البته تو اینترنت به اسم کاکتوس هست . ولی نمیدونم از چه تیره ایشه
تو یه گلدون 3 تا کنار هم هست . نمیدونم چسبیده به هم هستن یا اینجوری کاشتنشون .
به هر حال اگه توضیحی درباره ش بدید ممنون میشم

مشاهده پیوست 43378

البته این گلدون من نیست . داشتم وب گردی میکردم که این و دیدم

denise

عضو جدید
اصلاحیه: اون علائم رو بهش میگن آب سوختگی نه آفتاب سوختگی (تذکر بجای استاد محمدرضا بود)

آّب سوختگی؟؟ ولی من نمی زارم آب رو برگاش بمونه..فک می کردم شاید نیاز به جای گرم تری داشته باشه بردم جلو پنجره جنوبی گزاشتم..پس برگاشو دیگه خیس نمی کنم...

گلابتون

مدیر بازنشسته
آّب سوختگی؟؟ ولی من نمی زارم آب رو برگاش بمونه..فک می کردم شاید نیاز به جای گرم تری داشته باشه بردم جلو پنجره جنوبی گزاشتم..پس برگاشو دیگه خیس نمی کنم...

دنيس جان اسم گياهت فيلودندرون...نوع گوش گرگي هست...اما بعيد ميدونم مشكلش آب سوختگي باشه...چون آب سوختگي بيشتر روي گوديهاي برگ ايجاد ميشه...درحاليكه اين برگ معيوب توي عكس اين حالت رو نداره..البته با پوزش از اساتيد فن...فكرميكنم مشكل باكتريايي باشه...كه اونم از رطوبت بالاي محيط ايجاد ميشه...
اگه لطف كني و چند روز ديگه هم يه عكس ازش بگيري و بذاري اينجا ممنون ميشيم.

GS-gharoon

عضو جدید
سلام
اول از همه می خوام از داداش سینا و خانم الهه تشکر کنم . دوستانی هم که کمک نکردن بازم دمشون گرم.
اما من می خوام یه پیشنهاد بدم به همه دوستان. بد نیست یکم اطلاعاتمون و ببریم بالاتر از اون جزوه ها و کتاب هایی که سالیان سال داره تدریس میشه تو دانشگاه.

به امید موفقیت همه عزیزان

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگر بخوای به صورت ساده بیان کرده باشه کتاب استیریترخوبه کتابهای شمیز و فاکس خوبه ولی بعضی قسمت ها را خوب بیان نکرده مخصوصا فاکس یه کتاب دیگه هست که خوبه کتاب مکانیک سیالات و هیدرولیک به زبان ساده اسم شه البته بعضی قسمت ها را نگفته در کل اگه بخای این درس بفهمی باید مثال حل کنی هرچی بیشتر حل کنی بهتر می فهمی فرق نمی کنه از چه کتابی باشه البته کتاب مکانیک سیالات راهیان ارشد(تست) مسائل های خوبی برای درس مکانیک سیالات داره
سلام...
از مهندسینی که این درسو پاس کردن میخوام بپرسم بهترین کتاب واسه خوندن مفهومی سیالات کدومه ؟؟؟
دقت کنین واسه خوندن مفهومی نه خوندن واسه کنکور.ممنون:gol:

oli

عضو جدید
چرا گل حسن یوسفم برگ هاش میریزه ؟

جاش نور مناسب داره . گرماش هم خوبه . آب هم از تو زیر گلدونی بهش میدم .

فقط نمیدونم باید رو برگ هاش آب بپاشم یا نه !

رو برگ های گل لش چی ؟ آب بپاشم ؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

میشه یه عکس از گلدونت بندازی
ریزش برگ چند عامل داره که یکش میتونه ریشه خراب باشه

ZeinabA

عضو جدید
سلام
اول از همه می خوام از داداش سینا و خانم الهه تشکر کنم . دوستانی هم که کمک نکردن بازم دمشون گرم.
اما من می خوام یه پیشنهاد بدم به همه دوستان. بد نیست یکم اطلاعاتمون و ببریم بالاتر از اون جزوه ها و کتاب هایی که سالیان سال داره تدریس میشه تو دانشگاه.

به امید موفقیت همه عزیزان

سلام.
پیشنهادت عالیه.
اما برای این کار ایده ای هم داری؟

denise

عضو جدید
دنيس جان اسم گياهت فيلودندرون...نوع گوش گرگي هست...اما بعيد ميدونم مشكلش آب سوختگي باشه...چون آب سوختگي بيشتر روي گوديهاي برگ ايجاد ميشه...درحاليكه اين برگ معيوب توي عكس اين حالت رو نداره..البته با پوزش از اساتيد فن...فكرميكنم مشكل باكتريايي باشه...كه اونم از رطوبت بالاي محيط ايجاد ميشه...

حتما می زارم. فلنم اون لکه ها داره هی پررنگ تر می شه!!

راستی یه چیزیی..من تازگیا یه سنبل آبی خریدم، فقط تو آب نگهش می دارم و البته یکمی هم کود مایع توآب ریختم،گزاشتمش جایی که نور غیر مستقیم داره. این شرایط براش خوبه؟
تو اتاقم گل می ده؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
حتما می زارم. فلنم اون لکه ها داره هی پررنگ تر می شه!!

راستی یه چیزیی..من تازگیا یه سنبل آبی خریدم، فقط تو آب نگهش می دارم و البته یکمی هم کود مایع توآب ریختم،گزاشتمش جایی که نور غیر مستقیم داره. این شرایط براش خوبه؟
تو اتاقم گل می ده؟

خانومم...سنبل آبي رو علاوه بر آب توي خاك هم ميشه كشت كرد اما بهترين بستر براش همون آب هست...البته اگه آب آكواريوم باشه خيلي خيلي بهتره چون تغذيه اين گياه در طبيعت بيشتر از فعل و انفعالات ماهي ها هست...فقط يادت باشه كه توي آكواريومت ..دلقك ماهي و گوراميها نباشه...چون سريع ريشه هاي گياهت رو نوش جون ميكنن...
راستي به سرما شديدآ حساسه...دماي بالا رو دوست داره ...بوسيله استولون هم رشد ميكنه ...اگه دماش مناسب باشه گل هم ميده...ضمنا آب آكواريومت رو هم تر تميز ميكنه و خاصيت تصفيه آب داره...
ديگه....ديگه همين ديگه...
بازم سوالي داشتي در خدمتم عزيزم.

denise

عضو جدید
خانومم...سنبل آبي رو علاوه بر آب توي خاك هم ميشه كشت كرد اما بهترين بستر براش همون آب هست...البته اگه آب آكواريوم باشه خيلي خيلي بهتره چون تغذيه اين گياه در طبيعت بيشتر از فعل و انفعالات ماهي ها هست...فقط يادت باشه كه توي آكواريومت ..دلقك ماهي و گوراميها نباشه...چون سريع ريشه هاي گياهت رو نوش جون ميكنن...
راستي به سرما شديدآ حساسه...دماي بالا رو دوست داره ...بوسيله استولون هم رشد ميكنه ...اگه دماش مناسب باشه گل هم ميده...ضمنا آب آكواريومت رو هم تر تميز ميكنه و خاصيت تصفيه آب داره...
ديگه....ديگه همين ديگه...
بازم سوالي داشتي در خدمتم عزيزم.

تو آکواریوم نیس، یه ظرف آبه همینجوری! :D
استولون و نمی دونم ینی چی..:redface:

maten110

عضو جدید
دوستان ببخشید سوالی داشتم در خصوص اب سیاه گردو مطلبی مقاله ای اگر چیزی داشتید لطف می کنید .برام پیام بدید

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون گلاب جان:gol:
ولی میخام بدونم دنیس جان برای تمیز کردن برگهای این گیاه چیکار کرده؟؟از ماده خاصی هم استفاده کرده؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد از جابجایی ریزش برگ اشکال نداره
لش و جسن یوسف پرز داره برگشون ابپاشی نشه بهتره

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو آکواریوم نیس، یه ظرف آبه همینجوری! :D
استولون و نمی دونم ینی چی..:redface:
استولون اندام زیرزمینی گیاه هست ، دستک هم گفته میشه که برای تکشیر میشه ازش استفاده کره:)
دوستان ببخشید سوالی داشتم در خصوص اب سیاه گردو مطلبی مقاله ای اگر چیزی داشتید لطف می کنید .برام پیام بدید
من که ندارم:redface:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز 2 تا گلدون اینوجوری خریدم
بنده خدا اسمش و بهم گفت ولی یادم رفته
کسی میتونه کمکم کنه ؟
اسم ، نحوه ی آبیاری ، و نحوه تکثیر
البته تو اینترنت به اسم کاکتوس هست . ولی نمیدونم از چه تیره ایشه
تو یه گلدون 3 تا کنار هم هست . نمیدونم چسبیده به هم هستن یا اینجوری کاشتنشون .
به هر حال اگه توضیحی درباره ش بدید ممنون میشم

مشاهده پیوست 43378

البته این گلدون من نیست . داشتم وب گردی میکردم که این و دیدم
اسم دقیقش هنوز کشف نکردم فهمیدم خبرت میدم
الان فصل به بازار اومدن اینه گله منم زیاد دیمش و از گیاهان گوشتیه ( البته میدونم خودت میدونی) این ساقه ها با هم هستن جداشون نکنه.
بشدت به سرما و ابیاری زیاد حساسه
یه بدی داره این گل وقتی به بازار میاد متاسفانه تو خاک رسی و خیلی سنگینه که بعد یه مدت ابیاری توسط شما روی خاک جلبک میزنه و بعد ساقه گیاه کم کم می گنده که شما باید دقت کنی کم اب بهش بدی بزاری فواصل ابیاری کمی خشکی ببینه و اب کلا کمتر بهش بدی توصیه نمیکنم خاکشو ع.ض کن یا گلدون بزار رشد کنه بعد تو گلدون مناسب قلمه بگیر ازش (البته تو بوشهر)

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
و یه سوال دیگه..می شه اسم این گل و شرایط نگهداریشو بگین ؟ برگای ظریفی ام داره..
مرسی:gol:

http://plogger.ir/up/2011-1/99241925256545.jpg

http://plogger.ir/up/2011-1/45531930323703.jpg
نام گیاه هلکسین هست.
گیاه بسیار ظریفی هست و سعی کنید حتما موقعی که ساقه ها خیلی دراز شدن با قطع کردن سرشاخه باعث بیدار شدن جوانه های پایینی شوید اینچوری گلدان همیشه سبز و پرپشت می مونه.
ابیاری هم از کناره به گیاه بدید نه از بالا و با فضار والا ساقه ها خراب میشن و همیشه هم خاک مرطوب باشه.
دمای 7 تا 21 درجه دوست داره.

این گیاه رو همه جای منزل میشه نگه داشت اما شرایط ایده ال ان نو کامل هست نه نور مستقیم دقیت کنید.
حتما جایی بزارید که تهویه خوب باشه و فضا پراکسژن باشه د ضمن دوربر اشپزخانه نذارید.

kapo

عضو جدید
منظورش همون wms هست. نرم افزار هیدرولوژی واسه مدلسازی خوضه آبریز.
کتاب: سیستم مدل سازی حوضه آبریز،تألیف دکتر اکبرپور،انتشارات سخنور

GS-gharoon

عضو جدید
سلام
راستش من درباره قوانین این سایت زیاد آگاهی ندارم که آیا میشه مقاله به زبان انگلیسی هم گذتشت یا نه .
اما پیشنهاد می کنم به دوستان که مجله های FAO رو واسه دانلود بذارند و دوستان بخونن. اطلاعات جالبی رو میشه پیدا کرد .
آدرس های اینترنتی مفید هم اگه صفحه ای واسش اختصاص بدن بد نیست.

reza_197

عضو جدید
خوب پس از بازگشایی باز من سوالام شروع شد اولا که برام یک کاج مطبق نازگلو اوردن :w40::w40:شرایط نگهداریشو برام بگین مخصوصا نور و اب؟به نور کم مقاومه؟

یک بگونیا رکسم خریدم اونم خیلی نازه.:child:
دوما دشو یادم رفت از بس پشت درای بسته گریه کردم.

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب پس از بازگشایی باز من سوالام شروع شد اولا که برام یک کاج مطبق نازگلو اوردن :w40::w40:شرایط نگهداریشو برام بگین مخصوصا نور و اب؟به نور کم مقاومه؟

یک بگونیا رکسم خریدم اونم خیلی نازه.:child:
دوما دشو یادم رفت از بس پشت درای بسته گریه کردم.
کی برات گل میاره ؟؟؟مشکوکیا
بگو برای منم بیاره :دی

اون نو گلت کاج مطبق عزیزت رو جایی بزار که حتما نور غیر مستقیم دریافت کنه و تهویه خوب باشه
جابجاشم نکن اگر میکنی سالی یا شش ماهی یه بار
عکسشم برامون بزار ببینم حال و روزش چجوریاست....خاکش چک کن ببین چطوره

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
راستش من درباره قوانین این سایت زیاد آگاهی ندارم که آیا میشه مقاله به زبان انگلیسی هم گذتشت یا نه .
اما پیشنهاد می کنم به دوستان که مجله های FAO رو واسه دانلود بذارند و دوستان بخونن. اطلاعات جالبی رو میشه پیدا کرد .
آدرس های اینترنتی مفید هم اگه صفحه ای واسش اختصاص بدن بد نیست.
سلام
میتونید مقالات انگلیسی هم در بخش مقالات بزارید فقط قید کید که لاتینه
ما تاپیک جدا برای گذاشتم لینک سایت های مفید هم داریم
سایت های مهندسی آب

reza_197

عضو جدید
اینم عکسای کاجم .چرا برگای طبقه سومش اینجوریه؟ اگه نورش کم باشه چی میشه؟ همونجا گلدونشو (توی گل فروشی)عوض کردن یه چند بسته خاک برگ ریختن پاش.ابدهیش چه جور باشه؟
DSC00948.jpgDSC00949.jpg