sina jan , koja mitonam ba shoma chat konam ta soalamo tozih bedam , shayad betonin komakam konid . mamnon
همین پایین زده آیدی یاهو با گوگل تاک آنلاینم
آخرین ویرایش:
sina jan , koja mitonam ba shoma chat konam ta soalamo tozih bedam , shayad betonin komakam konid . mamnon
من جز خاکبرگ .و گاهی کمی پرلیت هیچی استفاده نمیکنم البته برای گل های اپارتمانی
تو حیاطه
تابستون با گرما 50 درجه زمستونم دما تا 10 میاد که البته دوماه بیشتر اینجوری نیست
فقط یع چیز
تو سایه هستن یعنی نور مستقیم افتاب نمیخورن و مهمتر اینکه من اصلا جابجاشون نمیکنم باشو ور نمیم
هی نمیچخونموشون
هر دم به ساعت ابره یا پارچه رو برگاشون نمیکشم
هر دو سه روز یه بار اب میدم و اب چاشی میکنم اونم با شلنگ
رو پات میزاری؟؟؟؟خدااااااااااااااا صبرم بده اینا با این کاراشون...خداییش خودت خوشت میاد یکی مرتب چنگت بزنه ؟؟؟تو یکی خونت حلالهههه گفته باشم ... رفتارتو با گیاهان عوض کن تا اخراجت نکرد ( از بس احساساتی شدم میترم کار دست خودم بدم)پس گل های بیچاره ی من حق دارن خشک شن
هر دو سه روزی یه بار میارم میزارم رو پاهام و هی میچرخونمشون و دست نوازش به سرشون میکشم
قبلنا هم زیاد آب میدادم بهشون .
دیفنم هم فکر کنم چون از منطقه گرمسیر اومده یه جای خنک هوا به هوا شده
نور مستقیم چقدر بده ؟ ( حتی روزی 30 دقیقه ؟ )
نور متوسط یعنی چی؟؟گلی می شناسید که توی خونه با نور متوسط زنده بمونه دلم هوس یه گل کرده وا سه توی خونه که همیشه یا حداقل یه مدتی گل بده؟؟؟
رو پات میزاری؟؟؟؟خدااااااااااااااا صبرم بده اینا با این کاراشون...خداییش خودت خوشت میاد یکی مرتب چنگت بزنه ؟؟؟تو یکی خونت حلالهههه گفته باشم ... رفتارتو با گیاهان عوض کن تا اخراجت نکرد ( از بس احساساتی شدم میترم کار دست خودم بدم)
ببین نومثلا ی وجب کنار گیا بخوره اما به خود گیاه نههههههههه
کنار شوفاژ گرمه بنا بر این باید زیر گلدون یه بشقاب مانند بزاری توشم اب بریزییا پیغمبر !!! الآنه که دختر مردم پس بیوفته
خوب کی از نوازش بدش میاد ؟ خواستم نشونشون بدم چقدر دوسشون دارم خوب
من عذر میخوام
از این لحظه رفتارم و مودبانه میکنم
بابا شما مهندسید ماها ناشی هستیم . کمکمون کنید که گل هامون پژمرده نشن
مثلاً منی که دیروز گلدونه حسن یوسفم و بزرگتر کردم و خاکش خیلی سبکه و سیر آبش هم نکردم و برای اینکه جاش سرد نباشه کنار شوفاژ گذاشتم ، چجوری بهش آب بدم ؟
والا نمی دونم چطور باید از نظر نوری توصیفش کنم.؟؟؟نور متوسط یعنی چی؟؟
والا نمی دونم چطور باید از نظر نوری توصیفش کنم.؟؟؟
یا پیغمبر !!! الآنه که دختر مردم پس بیوفته
خوب کی از نوازش بدش میاد ؟ خواستم نشونشون بدم چقدر دوسشون دارم خوب
من عذر میخوام
از این لحظه رفتارم و مودبانه میکنم
بابا شما مهندسید ماها ناشی هستیم . کمکمون کنید که گل هامون پژمرده نشن
مثلاً منی که دیروز گلدونه حسن یوسفم و بزرگتر کردم و خاکش خیلی سبکه و سیر آبش هم نکردم و برای اینکه جاش سرد نباشه کنار شوفاژ گذاشتم ، چجوری بهش آب بدم ؟
اسم این گل ها چیه ؟
به نظرتون گلدوناشو و بزرگتر نکنم ؟
اینا هم مثل حسن یوسف میشه بدون ریشه زدن تو آب کاشت ؟
مشاهده پیوست 43075
مشاهده پیوست 43076
با اینکار دیگه لازم نیست آب بدم ؟کنار شوفاژ گرمه بنا بر این باید زیر گلدون یه بشقاب مانند بزاری توشم اب بریزی
شوفاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کشتمت دیگه اینو مطمئن باش
تو حاضری 24 ساعت کنار شوفاژ بشینی؟؟تکون نخوری؟؟؟این که برگاش همش زرد میشه ریزش میکنه
بزارش پست پنجره .. البته پنجره زیاد ور داره رنگش بنفش تر میشه
با اینکار دیگه لازم نیست آب بدم ؟
اتفاقاً اومدم بپرسم چرا برگ های جوونه ش میریزه
این گل ها هم ناز نازو هستن . خوب خواستم سردشون نشه
پشت پنجره که نور آفتاب میخوره بعد به خاطر این بازم قصد کشتنم و میکنی
برای آبیاریش چیکار کنم ؟ خاکش باید همیشه نم داشته باشه یا یزارم خشک بشه ؟
با انگشت مبارک چک کن رطوبت خاکت چقدر باشه من برای حسن یوسفم که پاش فقط خاکبرگ هست میزارم کمی خاکش خشک بشهبا اینکار دیگه لازم نیست آب بدم ؟
اتفاقاً اومدم بپرسم چرا برگ های جوونه ش میریزه
این گل ها هم ناز نازو هستن . خوب خواستم سردشون نشه
پشت پنجره که نور آفتاب میخوره بعد به خاطر این بازم قصد کشتنم و میکنی
برای آبیاریش چیکار کنم ؟ خاکش باید همیشه نم داشته باشه یا یزارم خشک بشه ؟
اسمشو دقیق نمیدونم فقط یه چیزی مطمئنم که رطوبت زیاد هواو خاکش فورا باعث میشه بگندهلطفاً یه توضیح هم راجع به این کوچولویه خوشکل میدید
طرز نگهداری ؟ دما ؟ آب ؟ میشه گلدونش و بزرگتر کرد ؟
مشاهده پیوست 43127
مشاهده پیوست 43128
عزیزم این گل نیست یک گیاهچه جدید هست که توسط اون ساقه ها وصل شده به گیاه مادریزهرا جون تو وبلاگت این و دیدم .
این گل کوچیکه و که تو دست گرفته شده باید جدا کرد و گذاشت تو آب که ریشه بزنه بعد کاشت ؟
زهرا جون تو وبلاگت این و دیدم .
این گل کوچیکه و که تو دست گرفته شده باید جدا کرد و گذاشت تو آب که ریشه بزنه بعد کاشت ؟
اطلاع دقیق ندارمسلام
من FC , PWP رو برای گیاه ذرت می خوام . کسی داره ؟
با انگشت مبارک چک کن رطوبت خاکت چقدر باشه من برای حسن یوسفم که پاش فقط خاکبرگ هست میزارم کمی خاکش خشک بشه
گلدونش و میشه عوض کرد ؟اسمشو دقیق نمیدونم فقط یه چیزی مطمئنم که رطوبت زیاد هواو خاکش فورا باعث میشه بگنده
عزیزم این گل نیست یک گیاهچه جدید هست که توسط اون ساقه ها وصل شده به گیاه مادری
شما بهتره یه گلدون بزاری و این گیاه رو همین حالت بزاری تو اون گلدون و کمی تهش رو بزاری تو خاک و ابش بدی ولی اون ساقه که متصله به بوته مادری رو تا پایان دوماه قطع نکن ولی بعد دوماه اشکال نداره قطع کن و الان یک گیاه جدید داری.
البته الان اینی که تو دست منه ، من باشم همین الان جداش میکنم و میکارمش تو گلدون جدید چون این درشته اما شما مبتدی هستی سعی کن همون روش اول رو انجا بدی
( ببین چقدر عزیزی مه این همه برات تایپ کردم)
نور پنجره غربی در همین حد .نور متوسط یعنی چی؟؟
اگاو با نور کم سازگاری داره ایا؟
برای گل و گیاهان اپارتمانی باید کود مصرف کرد؟
من اون پتوسی که گفتین خاکشو عوض کن عوض کردم الانم سرحاله برگاش از کی تقریبا شروع میکنه به برگ دادن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |