مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

3252982

کاربر فعال
اينم پاسخ نامه اميدوارمآپلود شده باشه

پیوست ها

• pasokhname.rar
    10.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوست عزيز ميشه محبت كني و توضيحات بيشتري رو در خصوص اين كيسه هاي كشت برامون بگي؟ ممنون ميشويم.

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز ميشه محبت كني و توضيحات بيشتري رو در خصوص اين كيسه هاي كشت برامون بگي؟ ممنون ميشويم.
گلاب جان من هم از این کیسه های رشد استفاده کردم
این کیسه ها جوری طراحی شدن که به اندازه یک سیکل کامل زندگی گوجه و خیار و توت فرنگی و...خاک مواد غذایی داره
اونی که من خریدم پیت و پرلیت بود اما ترکیبات دیگه ایی هم هست
خیلی تمییز و خوبه جای سوراخ کردن هم مشخص شده روی بسته ها
من کیسه هایی که دیدم یک قسمتی و دو قسمتی بود

گلابتون

مدیر بازنشسته
این کیسه ها جوری طراحی شدن که به اندازه یک سیکل کامل زندگی گوجه و خیار و توت فرنگی و...خاک مواد غذایی داره

سلام زهرا جون

ممنونم كه جواب دادي گلم
يه چندتا سوال خانومي...
اين كيسه هاي كشت رو ميشه توي باغچه هم استفاده كرد...منظورم فضاي باز هست...؟
سوال ديگه اينكه در برابر آفات و حشرات چطورن...؟
بعد رشد گياه درونشون خوب هست ؟ كيفيت داره؟
بعد اينكه شما چه قيمتي تهيه كردي ؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام زهرا جون

ممنونم كه جواب دادي گلم
يه چندتا سوال خانومي...
اين كيسه هاي كشت رو ميشه توي باغچه هم استفاده كرد...منظورم فضاي باز هست...؟
سوال ديگه اينكه در برابر آفات و حشرات چطورن...؟
بعد رشد گياه درونشون خوب هست ؟ كيفيت داره؟
بعد اينكه شما چه قيمتي تهيه كردي ؟
خواهش میکنم گلم
اره بیرونم میشه من که تو حیاط گذاشته بودم تا اب اضافیش بره تو باغچه
کاملا خود خاک استریل هستش حالا اینکه بعد که بازش کنی الوده بشه یه بحث دیگه است
اره دیگه مواد مورد نیاز یه دوره رشد رو داره من خربزه کاشتم خوب بود
قیمتش یادم نیست من 4 سال پیشگرفتم الان یادم نمیاد

naserkhalesi

عضو جدید
ناصر جان با پشتكار سلام
مگه ميخواهي قارچ توليد كني كه به بخار آب احتياج داري؟ تازه دي اكسيد كربن حاصل از سوختن باعث ايجاد شرايط نامناسب براي كشت ميشه .
چرا از بخاري برقي اسقادده نميكني ؟ يه مدل چرخانش با مارك "آلوني" را پرسيدم 35 هزارتومن بود . كه فكر ميكنم ترموستات هم داشته باشه .
به جاي اينهمه خاك ريختن و جوي درست كردن ميتونستي از كيسه هاي كشت استفاده كني .

قيمتش هم مناسبه هركدومش حدود 3300 تومن .

به علت نيازهاي متفاوت گياهان معمولا " نميشه شرايط رو هم براي خيار مهيا كني و هم توت فرنگي . البته شايد شما تونستي !اگه شد به ما هم بگو !

براي اون طرح استفاده از لوله بخاري يك روش مناسب اينه كه با استفاده از يك سري لوله هاي مسي باريك كه بعضي وقتها براي شومينه و اتصالات گازي در منازل استفاده مي كنند اطراف لوله بخاري پيچيده بشه و داخلش هم جريان آب وجود داشته باشه و شما اين باراز گرماي آب براي گرم كردن بسترهاي كشت استفاده ميكني .
البته بايد سيستم بسته باشه و با يك پمپ و يك مخزن اين جريان رو هدايت كرد.

ميگم شما كه اينهمه پشتكار داري به عنوان يه ايده مي توني توت فرنگي هات رو هيدروپونيك پرورش بدهي كني . چند تا عكس ميگذارم ايده بگيري.

سمت چپ تصوير از كيسه كشت استفاده شده . مخلوطي از پرليت و كوكوپيت داخل گلدانها هم همينطور

داخل كانال ها مواد غذايي به صورت محلول وجود داره كه توي مخزن دربسته تيره رنگ مي ريزي و با يك پمپ آكواريوم و يك تايمر مناسب داخل كانلها مي فرستي .
عزيزم شما كجا بودي تا الان
باورت ميشه از كت و كول افتاديم 50 تا پله رو 25 دفعه بري بالا و پائين چي ميمونه از ادم ....
عيبي نداره اسم دقيقش رو بگو تازه اين قيمتي كه گفتي ماله كجاست منظورم شما كجاي ايراني و اين قيمت مربوط به چند متريشه ؟؟؟اينا كه من ميبينم طولش خيلي كمه نه ؟؟؟

naserkhalesi

عضو جدید
زهرا خانوم ميشه بگيد اين كيسه ها رو از كجا ميشه تهيه كرد و قيمتاش ايا همين قدر پائينه؟؟اگه باشه من هنوز چيزي نكاشتم ميرم سراغش

SistemProf

عضو جدید
سلام

راستش دوتا توضيح و قيمت براي كيسه كشت توي سايتها ديدم

گروبگ یا کیسه رشد

در این نوع کشت گیاه درون کیسه های مخصوص به نام گروبک کشت می گردد .گروبک ها با توجه به نوع گیاه در ارتفاع های استاندارد خاص ، یا بر روی زمین و یا بر روی پایه ها قرار گرفته و کود و محلول های غذایی توسط قطره چکانهای مجزا در پای هر گیاه قرار میگیرد.

انتخاب نوع گروبک و نحوه اجرا در ارتباط با نوع گیاه و طول دوره کشت بوده و در صورت عدم رعایت اصول و شرایط بدلیل بروز مشکلات ، کشت هیدروپونیک در این نوع بستر سخت خواهد شد

مناسب برای کشت سبزی و صیفی جات با طول دوره کوتاه
اجرای راحت ، کارا و قابل جابجایی
قيمت 3250 تومان
اين فروشگاه در استان خراسان قرار دارد.
http://www.patsco.ir/tabid/62/Default.aspx

كيسه كشت هيدروپونيك اقتصادی ترين راه استفاده از گروبگ(كيسه كشت) مي باشد.پلي اتيلن كيسه هاي گروبگ سه لايه بوده و در رنگهاي داخلي مشكي و بيروني سفيد عرضه مي گردد و موجب توليد بيشتر محصولات كشاورزي در گلخانه ها مي شود.
ابعاد کیسه کشت به طول 110 سانتی متر و در عرض های مختلف عرضه می گردد .

دوستان تهراني از اين سايت http://www.golkhanesaz.com مي توانند تهيه كنند.
قيمت 420 تومان.

تفاوت قيمت شايد به دليل ايراني و خارجي بودن كيسه باشد.

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام

راستش دوتا توضيح و قيمت براي كيسه كشت توي سايتها ديدم

گروبگ یا کیسه رشد

در این نوع کشت گیاه درون کیسه های مخصوص به نام گروبک کشت می گردد .گروبک ها با توجه به نوع گیاه در ارتفاع های استاندارد خاص ، یا بر روی زمین و یا بر روی پایه ها قرار گرفته و کود و محلول های غذایی توسط قطره چکانهای مجزا در پای هر گیاه قرار میگیرد.

انتخاب نوع گروبک و نحوه اجرا در ارتباط با نوع گیاه و طول دوره کشت بوده و در صورت عدم رعایت اصول و شرایط بدلیل بروز مشکلات ، کشت هیدروپونیک در این نوع بستر سخت خواهد شد

مناسب برای کشت سبزی و صیفی جات با طول دوره کوتا
اجرای راحت ، کارا و قابل جابجایی
قيمت 3250 تومان.
اين فروشگاه در استان خراسان قرار دارد.
http://www.patsco.ir/tabid/62/Default.aspx

كيسه كشت هيدروپونيك اقتصادی ترين راه استفاده از گروبگ(كيسه كشت) مي باشد.پلي اتيلن كيسه هاي گروبگ سه لايه بوده و در رنگهاي داخلي مشكي و بيروني سفيد عرضه مي گردد و موجب توليد بيشتر محصولات كشاورزي در گلخانه ها مي شود.
.ابعاد کیسه کیشت به طول 110 سانتی متر و در عرض های مختلف عرضه می گردد .

دوستان تهراني از اين سايت http://www.golkhanesaz.com مي توانند تهيه كنند.
قيمت 4200 تومان.

تفاوت قيمت شايد به دليل ايراني و خارجي بودن كيسه باشد.

يه لحظه فكركردم قيمتش چهارصد و بيست تومان هست...رفتم به سايت معرفي شده ديدم نه يه صفركم داره....به هرحال دست شما درد نكنه..
.
واقعا تفاوت قيمت زياده...
نميدونم ارزش خريدش رو داره يا نه...؟

naserkhalesi

عضو جدید
اره منم تعجب كردم كه چرا مشهد اينقدر بالا ميفروشه اون وقت اونجا با يه صفر كمتر

ولي خب من احتمالا امروز يافردا برم امار بگيرم ببينم اينا چه جورين و با چه قيمتي ميدن ولي خب چيزه خوبيه خيلي خوشم اومد

naserkhalesi

عضو جدید
راستي اين بستر كشت رو با اين كوكوپيتا چه جوري ميشه ساخت اصلا اين كوكوپيت طرز كارش چيه اينا كه مثله اجر ميمونه تو عكس؟

1360085777

عضو جدید
سلام دوست عزيز خسته نباشي به نظر من براي ايجادگرما ميتوني ازبخاري برقي استفاده كني .
به نظرمن پرورش قارچ هم آسونه هم بهتر جواب ميده من خودم تو يه جاي كوچيك امتحان كردم وجواب داده كه براي اين كار ميتوني به آساني از دستگاه بخور استفاده كني .اگه درمورد پرورش قارچ سوالي داشتي ميتوني بياي به اين ايميلlrb_venos@yahoo.com

1360085777

عضو جدید
مگه گرماي نور خورشيد كافي نيست .ميتوني براي استفاده ازگرماي خورشيد كف گلخونتو با يه چيزي مثل زرورق بپوشوني تابيشتر از نورخورشيد استفاده كني البته خودم دقيق نم دونم فقط يه پيشنهاديه واسه پايين آوردن هزينه هاوبعضي وقتها اگه گرما تامين نشد ميتوني واسه چند ساعتي از بخاري برقي استفاده كني

SistemProf

عضو جدید
naserkhalesi
از همون سايت اطلاعات رو برداشتم

کوکوپیت از الیاف به هم فشرده نارگیل تهیه شده است و به عنوان جایگزین خاک برای گلدان ، تولید نشاء ، بستر کشت هیدروپونیک ، چمن ، و خاک پوششی قارچ
استفاده می شود این محصول درقالب های 4.5کیلوگرمی
عرضه می گردد. حجم آن بعد از افزودن 7 تا 10 لیتر آب چند برابرشده و به 60 تا 65 لیتر می رسد.PH این نوع کوکوپیت بین 9/5 تا5/6 بوده با EC 890

1360085777
دوست عزيز
بهت نامه دادم خوشحال ميشوم از تجربياتت استفاده كنم .

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
زهرا خانوم ميشه بگيد اين كيسه ها رو از كجا ميشه تهيه كرد و قيمتاش ايا همين قدر پائينه؟؟اگه باشه من هنوز چيزي نكاشتم ميرم سراغش

والا من کیسه های کشت کیمیا گرفتم اره قیمتشون پایینه

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي اين بستر كشت رو با اين كوكوپيتا چه جوري ميشه ساخت اصلا اين كوكوپيت طرز كارش چيه اينا كه مثله اجر ميمونه تو عكس؟

ببین عزیزم از مهمتریت ویژگی های کوکوپیت اینه که جذاب خیلی خوبی برای آب و مواد غذایی هست و همجنین محیط خوبی را برای رشد ریشه مهیا میکنی
شما وقتی کوکوپیت خریدی حتما 24 تا 48 قبلش تو یه ظزفی غوطه ورش کن

yafa 7

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم نظر بدید....:cry:
سلام بچه ها.:gol:
حتماً شما هم برای کارشناسیتون یه پایان نامه دارید. درسته؟
می خواستم ازتون یه نظر خواهی بکنم.
به نظر شما انتخاب موضوع " مدیریت درختان و درختچه های زینتی " خوبه برای این سمینار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینه که می تونم مطلب در موردش پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر استادمون اینه که بیشتر روی درختان و درختچه های ایران کار کنم.
با توجه به اینکه همه مقاله هام در این مورد باید انگلیسی باشن، یعنی می تونم مطلب انگلیسی درباره هرس، کوددهی و تغذیه، شرایط مناسب برای رشد و پرورش و خلاصه در مورد همه چی این درختا توی ایران گیر بیارم؟
( مقاله هام باید خیلی درست و حسابی باشن (وگرنه تایید نمی شن) و تعدادشون هم کمتر از 15 تا نباشه..................:confused::surprised:)

:gol::gol::gol: لطفاً نظر بدید... و اگه منبع، مقاله، یا هر متن دیگه ای در این زمینه سراغ دارید بهم معرفی کنید..........:gol::gol::gol:

yafa 7

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم نظر بدید...........

خواهش می کنم نظر بدید...........

به نظر شما انتخاب موضوع " مدیریت درختان و درختچه های زینتی " خوبه برای این سمینار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه همه مقاله هام در این مورد باید انگلیسی باشن، یعنی می تونم مطلب انگلیسی درباره هرس، کوددهی و تغذیه، شرایط مناسب برای رشد و پرورش و خلاصه در مورد همه چی این درختا توی ایران گیر بیارم؟
( مقاله هام باید خیلی درست و حسابی باشن (وگرنه تایید نمی شن) و تعدادشون هم کمتر از 15 تا نباشه..................:confused::surprised:)

:gol::gol::gol: لطفاً نظر بدید... و اگه منبع، مقاله، یا هر متن دیگه ای در این زمینه سراغ دارید بهم معرفی کنید..........:gol::gol::gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

لازم نیست شما مقالاتی پیدا کنید که اون موارد رو توی ایرذان کار کرده باشن ...تا دلت بخواد مقاله و مطلب زبان اصلی راجه به این مواردی که گفتی هست .شما میتونی اون راهکاره هایی که در کشورهای خارجی اعمال شده رو با شرایط ایران تطبیق بدی و بگی مثلا سیب رو به این شکل هرس میکنن که در ایران هنوز به شکل سنتی هستش اگر ما این روشها رو اعمال کنیم مثلا عملکرد فلان قدر افزایش پیدا میکنه و ...مثال زدم !

شما میتونی مدیریت نگهداری درختان و درختچه های زینتی در فضای سبز شهری رو عنوان قرار بدی . کلی میتونی مطلب برای مقدمش پیدا کنی.

naserkhalesi

عضو جدید
سلام به همه دوستان
راستش من الان از بازار ميام جالبه به هر كي گفتم كوكوپيت داري يا بستر كشت ميخوام تو چشاشون 2 تا علامت تعجب ظاهر ميشد انگار كه دارم خارجي صحبت ميكنم ولي خب فردا دوباره ميرم پيش
در مورد گرما والا سقف پش بوممون ايزوگام براقه و ظهر و صبح به حد كافي گرم ميشه ولي طرف شب داخلش تقريبا سرده اينجوري بگم من با يه ژاكت معمولي ميتونم توش تا صبح دوام بيارم حالا نميدونم ايا نيازي به گرماي بيشتر داره يا نه ؟؟
دوستان محبت كنن در مورد اين بستر كشت توضيح بدن من از اون نوعي ميخوام كه خيلي خوشگله و تو عكس هم بود .اونا رو چه جوري ميشه تهيه كرد ايا همينجوري امادس يا نه بايد تيكه تيكه گرفت و سرهم كرد ؟؟
در مورد بذر من نگين گرفتم ايا نوع درستش رو گرفتم ؟؟
بچه ها پيش خودمون بمونه ها ولي خيلي ها دارن مسخرم مي كنن ميگن الكيه و نميشه و .... خواهشن يه جوري راهنمايي كنيد كه خوب از جلوشون در بيام عزت زياد

mehdisepehri

عضو جدید
سلام دوستای خوبم!
یه چند تا سوال داشتم و کجا بهتر از اینجا و کیا بهتر و مهربون تر از شما!!
اول اینکه آیا تا حالا این سایت رو دیدید؟؟
http://www.golestan-ali.com/
یه سایته که محصولات گل و گیاه رو میفروشه!
میخواستم از کسایی که اطلاعات دارند بپرسم به نظرتون محصولاتش چه طوره؟
خاک هاش و پیازهاش بیشتر منظورمه!
ضمن اینکه من میخوام از پیازهاش بخرم برای توی خونه!
جواب میده؟؟
ممنون میشم یه نگاهی بندازید!
لیست کالاهای فروش پستی

و اما سوال دومم!
دوستان بنفشه افریقایی الان پیدا میشه؟
خیلی این گل ناز رو دوست دارم اما در شهرم از هر جا پرسیدم نداشتن ، فقط یه جا گفت اگه بخوای واست سفارش میدیدم میاریم ، اما گفت قیمتش حدود 15 -20 هزار تومانه!!!!
واقعا این قیمته؟؟؟
راستی نمیشه با بذر اون رو کاشت؟
بذرش رو چه جوری میتونم تهییه کنم به نظرتون؟؟
خیلی خیلی ممنون!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام عزیزم..... من یه پروژه داشتم دقیقاً با همین موضوع ..... کتاب درخت و درختچه های ثابتی رو زیر و رو کردیم حدود 200 تا درخت و درختچه و سرچ و عکس و الی ماشالله.... اگه بخای مقاله انگلیسی راجع به درختای ایران پیدا کنی فکرشم نکن!!!!! ولی اگه پیشنهاد کلروفیل عزیز رو دنبال کنی میتونی به یه جایی برسی.....

farzan66

عضو جدید
سلام
خدا قوت
راستش من دوتا سوال در رابطه با گیاهپزشکی دارم
ولی نمیدونم کجا باید بپرسم
در رابطه با سوسک ژاپنی و چگونگی ایجاد کردن بیماریه شیری
و سم Noloc که یه افت کش میکروبیه یه مقاله ی انگلیسی می خوام ولی پیدا نمی کنم
ممکنه تو این زمینه به من کمک کنید؟
به هر حال ممنون از دوستای بزرگوارم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
راستش من الان از بازار ميام جالبه به هر كي گفتم كوكوپيت داري يا بستر كشت ميخوام تو چشاشون 2 تا علامت تعجب ظاهر ميشد انگار كه دارم خارجي صحبت ميكنم ولي خب فردا دوباره ميرم پيش
در مورد گرما والا سقف پش بوممون ايزوگام براقه و ظهر و صبح به حد كافي گرم ميشه ولي طرف شب داخلش تقريبا سرده اينجوري بگم من با يه ژاكت معمولي ميتونم توش تا صبح دوام بيارم حالا نميدونم ايا نيازي به گرماي بيشتر داره يا نه ؟؟
دوستان محبت كنن در مورد اين بستر كشت توضيح بدن من از اون نوعي ميخوام كه خيلي خوشگله و تو عكس هم بود .اونا رو چه جوري ميشه تهيه كرد ايا همينجوري امادس يا نه بايد تيكه تيكه گرفت و سرهم كرد ؟؟
بچه ها پيش خودمون بمونه ها ولي خيلي ها دارن مسخرم مي كنن ميگن الكيه و نميشه و .... خواهشن يه جوري راهنمايي كنيد كه خوب از جلوشون در بيام عزت زياد
اره خوب کوکوپین و پرلیت اسفاده عمومی نداره ممکنه سخت گیرت بیاد
من اسم رقم نگین رو نشنیدم که البته عجیب هم نیست چون تو هر منطقه ایی ارقام خاصی کشت میشه اگر رو جعبه یا فروشنده نتونستی در مورردش اطلاعات بگیری مجبوری بکاریش دیگه تا ببینی چی میشه و تجربه کنی شایدم یکی از بجه ها بلد باشه.

مردم عام همیشه عادت دارن در مورد چیزی که جدیده و نمیدونن مسخره کنن اما شما کار خودتود بکن...شک ندارم موفق میشی

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشهدي برو دانشگاه فردوسي
گلخونه هاي كشاورزي
آقاي عبدي يا آقاي گرجي رو پيدا كن
ازشون مي توني بگيري يا بپرسي.
يه مهندس عليزاده هم دارن كه تو طوس گل گلخونه داره ميتونه بگه دقيقا چي تو مشهد استفاده مي كنن واسه بستر و هيدروپونيك
البته تو بازار گل تو خيابون خيام قبل چهاراه هدايت مي توني چند تا از اين شركتهايي كه تو كار اين چيزا هستن رو پيدا كني
سلام به همه دوستان

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشهدي برو دانشگاه فردوسي
گلخونه هاي كشاورزي
آقاي عبدي يا آقاي گرجي رو پيدا كن
ازشون مي توني بگيري يا بپرسي.
يه مهندس عليزاده هم دارن كه تو طوس گل گلخونه داره ميتونه بگه دقيقا چي تو مشهد استفاده مي كنن واسه بستر و هيدروپونيك
البته تو بازار گل تو خيابون خيام قبل چهاراه هدايت مي توني چند تا از اين شركتهايي كه تو كار اين چيزا هستن رو پيدا كني
خدا عمرت بده اومدی
دستت درد نکنه

naserkhalesi

عضو جدید
بچه ها من خيارا رو كاشتم بعد روشون رو با پلاستيك پوشوندم و در قسمتي كه خيارا مي خواد در بياد رو برشزدم عرض رو هم كمتر كردم از 6 تا توت فرنگيم يكيشون به رحمت خدا رفت اونم به خاطر اين بود كه بهش نرسيده بودم و فك كنم از بي ابي مرد ولي بقيه سرحالن .فقط چنتا سوال من امروز كه كاشتم بهشون اب دادم به صورت قطره اي حالا بايد مجدداً كي اب بدم بهشون و به عبارتي كي بچه هام سر از خاك بر ميدارن و ميان بيرون 5 روز 7 روز ...؟راستي ارتفاع خاكم 25 سانته به نظر شما بسه ؟؟راستي يه سوال مهم ريشه خيار اونقدر قوي نيست كه بتونه سقف رو (ايزوگام )سوراخ كنه ؟؟

AMIR-ALI

عضو جدید
اب دادنت ارتباط مستقیم با رطوبت هوا و خاکت داره
ریشه صیفی جات هم به اندازه یه کاسه اش هست و جون هم نداره خودش نیگر داره چه برسه به سقف
البته ممکنه نفوذ کنه بهر حال ریشه راه خودش تو منافذ پیدا میکنه اما اگر پوشونده باشی نه اونقدری زور نداره
اونم فکر کنم توی همون یک هفته بیاد بیرون نیومد دو هفتس یادم نیست :ی