میگم
یه نظری من بدم
میخواین
یه تاپیک بزنیم
که در مورد
سوال تسی باشه فقط سوال تستی در مورد باغبانی باشه یعنی مسابقه
رولشم مثل دیگر مسابقه ها و مهلت پاسخ هم 24 ساعت است
به نظرم
این سوالات برای اونایی که میخوان کنکور بدن مفید میتونه باشه
هرکی رازی است بگه
مهلت پاسخم 24 ساعت است
من راضی هستم بزن خودتمیگم
یه نظری من بدم
میخواین
یه تاپیک بزنیم
که در مورد
به نظرم
هرکی رازی است بگه
مهلت پاسخم 24 ساعت است
اه داشتیم خوب نزن مسعود
خب مسعود جان ما اين بخش رو توي تالار باغباني داريم گلم...
استارتش رو هم كلروفيل جان زدن...
عنوان تاپيكش هم هست....بيايد با هم كنكوري بخوانيم....برو ببين.![]()
من موافقم بزن... یه جدید خوبه فقط خداکنه اسپم الکی توش نشهمیگم
یه نظری من بدم
میخواین
یه تاپیک بزنیم
که در مورد
به نظرم
هرکی رازی است بگه
مهلت پاسخم 24 ساعت است
سلام
تا اونجایی که من میدونم هدایت ههیدرولیکی وابستگی ِ خیلی زیادی به بافت و ساختمان خاک داره و طرز قرار گرفتن خلل و فرج ها داره
یعنی اگه مثلا ساختمان خاک ورقه ای باشه خیلی با وقتی که ساختمان دانه ای داریم فرق داره
توی ساختمن ورقه ای هدایت هیدرولیکی عمودی خیلی کمه نسبت به افقی ( افقی خیلی زیاده )
عامل دیگه هم فکر کنم محل قرار گیری لایه نفوذ ناپذیر و سطح آب ایستابی میتونه باشه . حالتهای مختلف ( درصد رطوبت های مختلف خاک ، اشباع ، غیر اشباع و .... ) و درصد خلل و فرج خاک هم روی هدایت هیدرولیکی اثر میذارن
خود لوله ی زهکش هم باعث میشه که در مناطق مختلف از یک لایه ی خاک حرکتهای مختلفی داشته باشیم مثلا منطقه ای که زهکش طبیعی داره یا ما لوله ی زهکش گذاستیم ، در نزدیکی لوله هدایت هیدرولیکی افقی بیشتره و در بالای زهکش و مناطق بین لوله ها تا یه عمق تقریبی هدایت هیدرولیکی قائم .
ایشالا به کارتون بیاد![]()
مثل این می ماند که شما سرما خوردگی داشته باشید بروید نزد طبیب و بعد از معالجه طبیب به این فکر کند که داروها بالاخره در تو اثر کرد یا خیراین سوال تقریبا 2 سال پیش پرسیده شده ...به توصیه هایی که نوشتم نگاه میکردم ...چقدر برام جالب بود که ذهینیتی که اون موقع داشتم چقدر پخته تر بوده تا الانم! تقربا همه اون دلایل علمی رو که اوردم از یادم رفته ...
خیلی خوب میشه اگه پرسنده سوال بیاد و برامون بگه اخرش با این درخت چی کرد ؟توصیه ها رو بکار گرفت یا نه ؟ وضعیت درختش الان چجوره؟![]()
آقا من بی خیال شدم
سوال شماره 10
کدام مورد در هرس نوع پانسمان درخت سیب حذف میشود؟
1 -برگ
2 - پیچک
3 - جوانه
4 -گورمان
سلااااااااام
ميشه دليل زرد شدن يا به سفيدي رفتن رنگ برگهاي شمعداني رو برام بگيد؟ و چيكار كنم پر گل بشن وتند تند گل بدن؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسسسسي
عزيزم شمعداني هاي مد نظرم همشون تو حياط زير آفتابن.كمبود نور ندارن.آبشونم تو زمستان دوروز درميان الي سه روز وتو تابستان هر روز آب ميدم.اگه يه وقت گل بدن يه بار ميدنو همش بي گلن.گاهي هم برگاش كم رنگ ميشن.
راستي پنسمان بموقع رو نميدونم چي هست؟؟
وقتی نوک شاخه رو بچینی گیاه تحریک میشه تا چند جوانه جدید بزنه ضمن انکه یه مقدار تنش خشکی میتونه برا گل انگیزی کارساز باشهمرسسسسي
عزيزم شمعداني هاي مد نظرم همشون تو حياط زير آفتابن.كمبود نور ندارن.آبشونم تو زمستان دوروز درميان الي سه روز وتو تابستان هر روز آب ميدم.اگه يه وقت گل بدن يه بار ميدنو همش بي گلن.گاهي هم برگاش كم رنگ ميشن.
سلااااااااااااااااااااااااااااااام عزيزم.مرسسسسي
دخمل بابا ....خودش گفت تو نور افتاب هست پس نور کافی بهش میرسه ابم میده همیشه پس زرد شدن برگها بخاطر کم ابی نیست گل هم نداده بجز یبار پس در استراحت نیست داره رشد میکنه این حرفت قبول ببین تو دکتری پس قشنک بخون بعد نظرتو قطعی بگوسلااااااااااااااااااااااااااااااام عزيزم.
خب زرد شدن برگ شمعدوني كه بخاطر كم آبي بايد باشه.
اگه كم گل ميده يعني نورش كافي نيست.
اگرم گل نميدن اين يني شمعدونيت زمستون سال قبل استراحت نداشته كه ميتونه به خاطر گرما بوده باشه.
ولي طبق تجربيات خودم هر چي از شمعدوني بيشتر قلمه بگيري شمعدوني خوشگلتر و شادابتره و پر گل تر.ولي اگه بهش نرسي يه حالت نيمه خشبي پيدا ميكنه و برگاشم كم ميشه و كوچيكتر از معمول كم هم گل ميده
افسون این که شما میبینی گلهای پریچر نیستن یه نمونه شمعدانی ابلقه که از اولش همینطوری هست بیمای وجود ندارهتعجبه وقتی که گیاه مشکلی پیدا میکنه دیگه اون جور شاداب و تازه نیست ولی این برگها با وجود اینکه سفید شدن ولی همچنان محکم به نظر میرسن
ندیده بودم تا حالا این جوریشو
افسون این که شما میبینی گلهای پریچر نیستن یه نمونه شمعدانی ابلقه که از اولش همینطوری هست بیمای وجود نداره
سوال:
بسترخاکی باشه و زئولیت به روشی که گفتی بریزیم خوبه؟
اونوقت میشه اسمشو گذاشت هیدروپونیک؟
خواهش میکنم وظیفه بود جهت تنویر افکار عمومی![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام شمعدونياي ما كه همه ي سال گل ميدن.كود پتاسم كلا براي به گل رفتن گياهاي گلدار عاليه.سلام دوستای مهربونم.
از راهنماییهای همگیتون کمال تشکرو دارم.
راستش طبق گفته هاتون ،کمرمگ شدن برگا ربطی به نور و آب ندارن.قلمه رو هم که اونقدر ازشون گرفتم که یک چهارم حیاط پراز شمعدونی شدن امممممممممما بی گل.از گل زایی افتادن.
اما احتمالا یه چیزی که باید تجدید نظری روش بکنم خاک و ریشه هاشونن.خاکش سفته و هروقت میخوام کود بدم کود مایع (قطره طلا) بهشوم میدم.احتمال داره همین باشه؟؟؟؟راستی زمان گلدهیشون تمام ساله؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |