من عضو تازه هستم هرچی نگاه کردم ندیدم کجا باید سوالم رو مطرح کنم ببخشید قسمت جواب سوال شما نوشتم می تونید راهنمایی ام کنیدسلام دوست من
شما راجع به قلمه انار هم اطلاع داريد؟
من پاس کردم، چه طور مگه؟!
دوست عزیز من تو نمایشگاه بین المللی این گیاه رو دیدم با همین نوع تزئینا و البته مدلهای دیگه ایی ..... پرسیدم میگفتن اسمش هدرا است اما تو نت سرچ میکنم چیز دیگه ایی میده میگردم جوابو بهتون میگماز دوستان کسی میدونه نام دقیق این گیاه چیه؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه
سلام عزیزمسلام دوستان خوبم
بنظر شما چه اندازه از قلمه انار (يا قلمه هاي ديگر)داخل خاك قرار داده شود و چه اندازه آن بيرون باشد درصد گرفتن قلمه بيشتر است؟آيا بطور عملي امتحان كردهايد؟
خيلي ممنون ميشم از اطلاعات شما.![]()
اطلاعات بیشتر خواستی در حد توانم خدمتم عزیزمسلام دوست من
شما راجع به قلمه انار هم اطلاع داريد؟
سلام عزیزمبا سلام به همه مهندسی عزیز و محترم و دوست داشتی
به لطف دوستان حسابی حال درخت هام به خصوص محبوبم خوب شده و کلی ازتون ممنونم
یه سوال دیگه داشتم که مزاحمتون شدم
چند سال پیش بود که توی روزنامه خوندم که آموزش داده بود که توی خونه می شه کودبرگ درست کرد
می خواستم بدونم کسی این کار را در منزل کرده ؟
واقعا امکان پذیره ؟
و اگر می شه چطور می شه کود برگ تهیه کرد ( اصلا آموزش روزنامه یادم نمی یاد :دی )
چون من نقریبا یه روز در میون یه گونی برگ جمع می شه از توی حیاطم موندم با این همه برگ !!!
بی نهایت ممنون از همه شما عزیزان
با سلام به همه مهندسی عزیز و محترم و دوست داشتی
چند سال پیش بود که توی روزنامه خوندم که آموزش داده بود که توی خونه می شه کودبرگ درست کرد
واقعا امکان پذیره ؟
چون من نقریبا یه روز در میون یه گونی برگ جمع می شه از توی حیاطم موندم با این همه برگ !!!
دوست عزیز من تو نمایشگاه بین المللی این گیاه رو دیدم با همین نوع تزئینا و البته مدلهای دیگه ایی ..... پرسیدم میگفتن اسمش هدرا است اما تو نت سرچ میکنم چیز دیگه ایی میده میگردم جوابو بهتون میگم![]()
ترون ميتونه باشه ميدونيد كه به كياه پرچيني و اسمش به برگ نو هم معروفه و تو اكثر بلوارا استفاده ميشهممنون از توجه تون دوست عزیز، من هم امروز این رو از نمایشگاه گل و گیاه گرفتم و دقیقن مثل شما فکر می کنم اسمش هدرا نیست، ظاهرا هدرا همون عشقه هست و اینکه یه دوستی می گفت "ترون" باید باشه که روی این اسم هم مطمئن نیستم. در هر صورت واقعا نیاز دارم بدونم اسمش چیه که بتونم بگردم بفهمم چجوری می تونم ازش مراقبت و محافظت کنم. باز ممنون می شم اگه چنانچه اسمش رو پیدا کردید، به من هم اطلاع بدید. مرسی
دوست عزيز من اين كارو كردم خيلي راحته و نياز به چاله هم ندارهبا سلام به همه مهندسی عزیز و محترم و دوست داشتی
واقعا امکان پذیره ؟
ترون ميتونه باشه ميدونيد كه به كياه پرچيني و اسمش به برگ نو هم معروفه و تو اكثر بلوارا استفاده ميشه
دوست عزيز من اين كارو كردم خيلي راحته و نياز به چاله هم نداره
كاري كه كردم اين بود ابتدا رفتم بازار و از يك مغازه اينه شمعدون فروشي يه جعبه بزرگ حدودا يك در يك در يك متري يعني يك متر مكعبي گرفتم و بعد اونو كنج حياط گذاشتم يه نايلون هم گرفتم داخلش رو با نايلون كاملا روكش كردم از داخل و هرچي علف هرز برگ درختا و حتي زباله مرطوب و كاغذ رو از اشغال خشك خونه جدا ميكرديم و داخل اون ميريختم به اين صورت جز پلاستيك حلب روغن و شيشه اشغال ديگه اي نداشتيم كه بيرون بزاريم و درب اونم كه ببندي تا بوي اون بيرون نياد راحت ميتوني خاك برگ مورد نياز خودتو تامين كني براي استارت عمليات تخمير بايد كمي كود ازت رو تو اب حل كني و روي زباله ها بريزي در ضمن يادت باشه درشو باز نكني تا تخمير درست انجام بشه و كپك توليد نشه موفق باشي![]()
دوست من اتفاقا سه تا درخت ازگيل داريم كه بزرگترين دردسرش همين برگاشه تابستونو زمستونم نداره اره اونارو هم مثل اشغالاي خونتون بريز داخل جعبه كود نيترات رو هم بريز روش و درب اونو ببند اما يه ماه كمه حد اقلش سه ماه طول ميكشه يادت باشه هر سري كه برگ ميريزي توش بكوبش كه بره پايين تا توش هوا نمونه كود هم به اندازه يه مشت بسشه اونم برا استارتر كه عمليات تخمير شروع بشهممنون
منتها یه سوال توی این جعبه همون عملیاتی که گلاب جون و باغبان عزیز گفتن انجام بدم ؟
من بیشتر از همه برگ دارم ( برگ درخت ازگیل که ما شاالله در حد خدا می ریزه) حدود 1 ماه کافیه برای تبدیل به خاک برگ شدن ؟
بعد برای این جعبه چقدر کود ازت را در چقدر آب قاطی کنم
ببخشید آخه من در این امر تازه واردم
ممنون از همه دوستان که با لطف و جواب خودشون شرمنده کردن![]()
سلام
کسی میدونه بنجامین من چش شده
![]()
![]()
![]()
در ضمن اون یه بنسای هست
عزیزم من عکسی ندیدم برای همین جواب ندادم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
من جواب میخوام نه تشکر
حالا اگه جوابشو نداری تشکرم غنیمته![]()
سلام
ممنونم از راهنماییتون.
در مورد نرم افزارهای رشتمون صحبت کردین ؛میشه در موردشون بیشتر توضیح بدین؟![]()
بنجامينت رو از بس مه پاش كردي برگاش كپك زده
دوست عزیز نگران نباش با یه قارچکشی که در دسترست هست دوبار اسپری کن و دیگه غبارپاشیتو کمش کن دیگه خوب میشهممنون،
درسته فکر کنم تو مه پاش کردن زیاده روی کردم
حالا چطوری درستش کنم
دوست عزیز نگران نباش با یه قارچکشی که در دسترست هست دوبار اسپری کن و دیگه غبارپاشیتو کمش کن دیگه خوب میشه
بنومیل ...خوب حالا که اینقدر گلی، اوه ببخشید گفتی جوونه ای
و
سر تاپیک روز تولدتم تو تالار گفتگوی آزاد ، دوستان دارن همدیگه رو می خورن و . . .
یه قارچ کشم بهم معرفی کن.
مرسی بهترین باغبون دنیا ، اوه ببخشید بهترین جوونه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |