شاید بنده خدا منظورش امر خیری بودهعزیزم واقعا ازت ممنوووووووووووووووووووووووووووووونم.
اطلاعات خیلی خوبی برام دادی.
من دانشگاه که میرفتم از استادم این سوالارو کردم اما دریغ از یه جواب .استادم که تازه یکی از استادایی بود که نسبت به بقیه اطلاعاتش یکمی بیشتر بود و عملی هم کارش بیشتر بود در جواب سوالم گفت من باید یه روز بیام خونتون ببینم بعد نظر بدم میگفتم استاد حداقل بگید زمان هرس رزه کی هست؟میگفت اول یه نهار خونتون بعد اطلاعات.آخخخخخخخخخخخ چی بگم از درد دلم.قربونت برم که بی منت این اطلاعاتو بهم دادی.
مسلما توجهت به ریز نکات در اون موقع بیشتر بود ابیته با تجربه کمتر جواب میدادی اما همه جوانب رو در نظر میگرفتی و با جزئیات جواب میدادی اما الان کلی و سریع جواب میدی این در مورد همه صادق هست بنظرم پختگی در جوابهای الانت بیشتره چون با اطمینان جواب میدیاین سوال تقریبا 2 سال پیش پرسیده شده ...به توصیه هایی که نوشتم نگاه میکردم ...چقدر برام جالب بود که ذهینیتی که اون موقع داشتم چقدر پخته تر بوده تا الانم! تقربا همه اون دلایل علمی رو که اوردم از یادم رفته ...
خیلی خوب میشه اگه پرسنده سوال بیاد و برامون بگه اخرش با این درخت چی کرد ؟توصیه ها رو بکار گرفت یا نه ؟ وضعیت درختش الان چجوره؟![]()
شاید بنده خدا منظورش امر خیری بوده
خب چه ربطي به جواب سوال اين بنده خدا داشته...حالا جوابش رو ميداد..بعد ميومد خواستگاري...![]()
اه بابا باید بهانه داشته باشه برا پیدا کردن ادرس یا نه از این بهانه که راحت پیدا شده نمیشه گذشت
این مقاله هم واسه سال 1976 هستش!!!پی دی اف هستش کمی باید صبر کنید تا بالا بیاد ...
مطمئن باش بعد از یک ماه تو هم حرفه ایی میشینه گلم .
ايشون استادي بودن با حدود55 سال سن.زن و بچه دار.فكر نكنم از اون حرفا تو خيالش بوده
.نميدونم چرا تو جواب سوال دادنمون سركارمون ميذاشت.اون موقع هركي ميفهميد اين رشته هستيم ازمونم سوالاي تخصصي ميپرسيد.ما هم ميومديم از استاد بپرسيم جز جوابهاي خنده دار براي اون موقع از استادمون،چيزي دستگيرمون نميشد
.بگذرييييييييييييييييم.
اما حالا اينجا بچه ها اطلاعاتشونو ميريزن سر هم يه جواب عالي براي سوالاي همديگه پيدا ميكنن.حالا هروقت سوالي برام پيش بياد يا كسي ازم سوالي بكنه با مطرح كردنش با شماها مشكلم حل ميشه و سربلندميشم از جواب دادن به سوالاي دوستو آشنا.درسته الان اين اوايل خيلي آنچنان نميدونم كه منم اطلاعات بدم اما مطمئنم با بودن با شماها و استفاده از دانش همديگه به يه مهندس با اطلاعات بيشترو بهتري تبديل ميشم وبيشتر ياد ميگيرم.![]()
باز از همتون پيشاپيش ممنونم.
عزیزم واقعا ازت ممنوووووووووووووووووووووووووووووونم.
اطلاعات خیلی خوبی برام دادی.
من دانشگاه که میرفتم از استادم این سوالارو کردم اما دریغ از یه جواب .استادم که تازه یکی از استادایی بود که نسبت به بقیه اطلاعاتش یکمی بیشتر بود و عملی هم کارش بیشتر بود در جواب سوالم گفت من باید یه روز بیام خونتون ببینم بعد نظر بدم میگفتم استاد حداقل بگید زمان هرس رزه کی هست؟میگفت اول یه نهار خونتون بعد اطلاعات.آخخخخخخخخخخخ چی بگم از درد دلم.قربونت برم که بی منت این اطلاعاتو بهم دادی.
برا جواب که همیشه حاضریم مشکلی نیست ولی استاده پسر که داره ؟نه گلم .
ايشون استادي بودن با حدود55 سال سن.زن و بچه دار.فكر نكنم از اون حرفا تو خيالش بوده
.نميدونم چرا تو جواب سوال دادنمون سركارمون ميذاشت.اون موقع هركي ميفهميد اين رشته هستيم ازمونم سوالاي تخصصي ميپرسيد.ما هم ميومديم از استاد بپرسيم جز جوابهاي خنده دار براي اون موقع از استادمون،چيزي دستگيرمون نميشد
.بگذرييييييييييييييييم.
اما حالا اينجا بچه ها اطلاعاتشونو ميريزن سر هم يه جواب عالي براي سوالاي همديگه پيدا ميكنن.حالا هروقت سوالي برام پيش بياد يا كسي ازم سوالي بكنه با مطرح كردنش با شماها مشكلم حل ميشه و سربلندميشم از جواب دادن به سوالاي دوستو آشنا.درسته الان اين اوايل خيلي آنچنان نميدونم كه منم اطلاعات بدم اما مطمئنم با بودن با شماها و استفاده از دانش همديگه به يه مهندس با اطلاعات بيشترو بهتري تبديل ميشم وبيشتر ياد ميگيرم.![]()
باز از همتون پيشاپيش ممنونم.
سلام دوستای خوبم!
راستش یه چند تا سوال داشتم ، گفتم ازتون بپرسم کمکم می کنید؟
راستش من میخوام چند نوع گل پرورش بدم توی خونه و به کمکتون نیاز دارم تا اونها رو با توجه به محیطم انتخاب کنم!
خب اتاقی که توش هستم توی زمستون آفتاب میگیره و دماش هم متعادله!
گلها رو برای دو منظور میخوام ، 1- برای یه باغچه مصنوعی توی اتاقم و 2- برای توی تراریم هام!
و خب اون گله ای توی تراریم ها ، نباید خیلی قد بکشند دیگه و عمر گل دهی بالاتری هم داشته باشن!
کلا چه گلهایی رو پیشنهاد میکنین؟
و یه نکته دیگه ، راستش در شهر من به خاطر سردی هوا ، همدان ، خیلی نمیتونم گل ها رو تهییه کنم و اصولا نیست مغازه درست درمونی که بشه اینها رو خرید ازشون!
البته خیلی دقیق نمیدونم کجا رو باید بگردم (کدوم مغازه ها رو ) واسه خرید بذر خوب و اصلاح شده گلها!
میخواستم بدونم شما که اینقدر خوب و با معرفتید، میتونید زحمت فرستادنشون رو برام بکشید؟؟
البته هزینه اش رو هم تقدیمتون میکنم ، خیلی خیلی لطف میکنید عزیزان!
منتظر راهنمایی هاتون و البته الطافتون هستما !!
شاد باشید و خوشحال!![]()
برا جواب که همیشه حاضریم مشکلی نیست ولی استاده پسر که داره ؟
ببین دیدی ادرس ندادی سرت بی کلاه موندآهان از اون لحاظ!!!!!!!!!!!!!دیگه اونو نمیدونم.
آره میتونست پسر ،برادر ،برادرزاده................................اوه یه عالمه گزینه داشته باشه.
اما ما بچه های این رشته با کلی سوالهای تخصصی دوستو آشنا اون موقع موندم دیگه.
حالا عابرو داریمونو میکرد بعدا یه فکری میکردیم.
حالا که اون موقع ها گذشته،مدرکمونم گرفتیم،بدست اوردن اطلاعاتم دیگه با خودمه.
![]()
ببین دیدی ادرس ندادی سرت بی کلاه موند![]()
سلام وقتتون بخیر.من یه عضو واقعا تازه تازه هستم. یه چند دقیقه بیشتر نیست که عضو شدم. با قوانین سایت هم خیلی آشنا نیستم. اصلا نمیدونم باید تو این قسمت سوالم بنویسم یا نه؟؟؟؟؟!!!!!! دنبال یه سایت خوب میگشتم که جواب سوالام پیدا کنم که سایت شما رو پیدا کردم. میخوام بدونم توی اتاق کارم که اصلا افتاب گیر نیست کدوم گل میتونم نگهداری کنم؟بگونیا؟کالانکو؟یا فیتونیا؟ ممنونم.[/QUOTE]
سلاااااااااااااااااااااااام.به نظر من فيتونيا استفاده كنيد.حالا چرا فقط از اين 3تا؟پوتوسم خيلي خوبه كه.
حالا که اصلا افتایگیر نیست گیاهان گلدار مثل کالانکوئه و برگ رنگی مثل بگونیا ... البته خوب باید عکسی از گیاهانت بزاری ببینم چه رقمی هستند.سلام وقتتون بخیر.من یه عضو واقعا تازه تازه هستم. یه چند دقیقه بیشتر نیست که عضو شدم. با قوانین سایت هم خیلی آشنا نیستم. اصلا نمیدونم باید تو این قسمت سوالم بنویسم یا نه؟؟؟؟؟!!!!!! دنبال یه سایت خوب میگشتم که جواب سوالام پیدا کنم که سایت شما رو پیدا کردم. میخوام بدونم توی اتاق کارم که اصلا افتاب گیر نیست کدوم گل میتونم نگهداری کنم؟بگونیا؟کالانکو؟یا فیتونیا؟ ممنونم.
به به بچه همدان اقا ما که یبار اومدیم همدان همه جا پر گل بود اتفاقا تابستون و بهار گل تو همدان عالی جواب میده یه سر برو مرکز گیاهان دارویی همدان اونجا انواع و اقسام گل رو میتونی ببینی
در مورد نگهداری گل در فضای بسته گیاهان اپارتمانی همشون مناسب هستند تراریوم هم که خودت گفتی گلدار نباید باشه پس سعی کن از کاکتوسها و یا همیشه سبزها استفاده کنی تو خونه هم پتوس دیفن برگ بیدی برگ عبایی خلاصه چون افتاب داری همه نوع گل رو میتونی تو خونه و گدونات داشته باشی پیازیها هم راحت میشه تو هوای همدان پرورش داد اما خوب مراقبت شده
برا تهیه گل راحت ترین راه رو بهت پیشنهاد میدم خونه هر کدوم از بستگانت که رفتی از گلدوناشون با اجازشون یه قلمه کوچیک بگیر و تکثیرشون کن
به بخش راهنمای سایت مراجعه کنسلام بچه ها یکی می تونم به بگه جه جوری داخل صفحه ی شخصیم یا هر جایی که خواستم مطلب بذارم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |