کاشکی منم بلد بودم یه عضو فعال شم
لیسانس باغبانی دانشگاه شیراز
sohrabisaber
- تازه وارد
محل سكونت کرج
پست ها 1

کاشکی منم بلد بودم یه عضو فعال شم
لیسانس باغبانی دانشگاه شیراز
شما هم ميدونيد ما چقدر خوشحاليم كه استادي مثل شما با حال و كاردرست و خوش اخلاق و با كلاس داريم...ميدونيد؟ نه ديگه نميدونستي من بهت گفتم...نمیدونید چقدر خوشحالم که اینجام و دوستانی باحال و کاردرست و خوش اخلاق و از همه مهمتر با معلومات مثل شماها دارم... میدونید؟! نه دیگه نمیدونید
سلااااااااااام .![]()
دوستان من يه بوته رز مينياتوري دارم توي فضاي داخلي خونه توي گلدون ولي كنه زده چكارش كنم ؟؟؟![]()
تازه شپشك آرد آلودم زده.![]()
يه دفعه اي شد منم اصلا نديدمشون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سایه جان باید برگهای درخت رو جمع کنی و اتش بزنی بعد سال دیگه موقعی که درخت شکوفه داد و میوه ها اندازه یه فندق شدن از قارچ کش استفاده کن
حالا که یه دونه بوته است با دستت تمیزش کن تا خسارت نزده به گیاهتسلااااااااااام .![]()
دوستان من يه بوته رز مينياتوري دارم توي فضاي داخلي خونه توي گلدون ولي كنه زده چكارش كنم ؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شپشک به سموم مقاومت نشون میده برا همینم بهترین راح حل همونه که زهرا گفت چون سم سیستمیک تو فضای بسته هم خطرناکه برا ادم هم اثر سموم سیستمیک دیر تر جواب میدهحالا که یه دونه بوته است با دستت تمیزش کن تا خسارت نزده به گیاهت
سلااااااااااام .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در اینکه درد رو حس میکنند شک نکنسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام![]()
![]()
دوستاي خوبم واقعا ممنونم![]()
![]()
![]()
چشم حتما درمانش ميكنم تا بيشتر از اين اذيت نشده![]()
به نظر شما گياها هم دردشون ميگيره وقتي اين آفتها ميان روشون و ازشون ميخورن؟![]()
1- رنگش که برای زیباییش هست ... نمیخاد بریزی ابکش فقط اب اضافی رو خالی کن تا مقداری رنگش توش بمونه اما خوب خاک ژله ایی مرغوب و اصولی رنگش ثابته و از بین نمیره حتی به مرور زمان .دوباره سلااااااااااااااااااااااااااام![]()
دوستان بازم 3 تا سوال دارم از خدمتتون.![]()
1-براي استفاده از خاك ژله اي بايد توي يه ظرفي 24 ساعت خيسش بديم بعد بريزيمش توي سبد روشم آب بگيريم تا رنگاي اضافيش بره يا نه؟(البته اينو توي اينترنت خوندم نميدونم حتما بايد اين كارو كرد يا نه)؟![]()
2-اگه يه قلمه ي كوچيك از پوتوس گرفته باشيم(در حد يه كم ساقه و 1 برگ) بعد از ريشه دار شدن توي يه گلدون كوچيكه 6 سانتي متري بكاريم بعد از يه مدتي گياه حالت پژمردگي پيدا كنه علتش چي ميتونه باشه؟(البته اين گلدون مال دوستمه و من بهش گفتم شايد جاش گرمه و تشنشه)به نظرتون دوباره برميگرده؟بايد چيكارش كنيم؟![]()
3-من هميشه با حسن يوسف مشكل دارم خيلي زود رشد ميكنن منم نميدونم واقعا چه جوري ميتونم يه گلدونه پر و خوشگل داشته باشمآخه اينا سريع رشد ميكنن بعد كج و كوله ميشن بعدم ساقه هاشون كلفت ميشه(البته من اينايي كه ساقه هاشون خيلي كلفت ميشه و مثلا نيمه چوبي ميشن ميريزم دور) وقتيم هرسشون ميكنم خيلي خيلي زشت ميشن!
امروزم كلي قلمه گرفتم از گلدونام
ميشه دقيق برام بگين چه سايز گلدوني بر دارم چند تا قلمه توش بزنم چند وقت به چند وقت هرسشون كنم و چكار كنم كه نرن بچسبن به پنجره و اينوري ها هم كج نشن خاك مناسبشونم لطفا بفرماييد.![]()
ممنونم![]()
![]()
وا...شمعدانی تو خاک نرم خوب و راحت ریشه میده که ... شرایط دماییت رو توضیح بده ببینم دما چقدره؟دوستان كسي ميدونه چه جوري قلمه شمعداني معطر رو ميشه ريشه دار كرد؟![]()
من توي آب ميذارم ريشه نميده!توي خاكم ميذارم ريشه نميده؟؟؟؟؟؟؟پس روش تكثيرش چيه؟![]()
وا...شمعدانی تو خاک نرم خوب و راحت ریشه میده که ... شرایط دماییت رو توضیح بده ببینم دما چقدره؟
دوستان كسي ميدونه چه جوري قلمه شمعداني معطر رو ميشه ريشه دار كرد؟![]()
من توي آب ميذارم ريشه نميده!توي خاكم ميذارم ريشه نميده؟؟؟؟؟؟؟پس روش تكثيرش چيه؟![]()
ممنون گلابم
خانومي منم همين مشكل رو با شمعدوني معطر داشتم...اما يه بار با پرليت امتحان كردم خيلي خوب جواب داد...حالا شما هم امتحان كن ببين چي ميشه عزيزم.![]()
سلااااااااااااااااااااام گلابتون عزيزمممنونم از راهنماييتون![]()
![]()
ممنون گلابم
تجربه جالبیه
بوشهر شمعدانی جواب نمیده و تو فصلهای سرد سال یه مدت میاد بازار و شمعدانی معطر که اصلا نمیاد منم تجربه ایی ندارم ا
بازم مرسییییییییییییییییی گلابممممممممممممممممممممممم
قربونتون برمممممممممممممم..من شاگرد شمام...درس پس ميدم. شرمنده ام نكنيد.![]()
سلام .
بچه ها میشه بهم بگید چه طور میتونم یه بوته گل رزی داشته باشم که مثل بوته های فضای سبز پر از گل باشه.آخه بوته های گل رزمون گل میدن اما یکی دوتا گل
، تو بهارم بترکونن هر دوره ای چهارتا
.هرسشون میکنم اما به این طور که وقتی گلش خشک شد اون شاخه رو از پایینش قطعش میکنم.بعد از اونجا شاخه جدید میده.
میترسم زیاذ هرس کنم بوته خشک بشه
..آخه یه بوتمونو با یه هرس شدید نابود کردم.
میخوام پر گل باشه
![]()
با سلام
اگه یه درخت پرتقال پوستش به اندازه 20 cm (در طول ساقه) و دوروبر ساقه اش به کلی کنده بشه برای جلوگیری از خشک شدن درخت چی کار باید کرد؟ عامل فیزیکی باعث کندن پوست درخت شده است.
با تشکر
سلااااااااااااااااااااااااام عزيزم.
استاد ما ميگفت براي اينكه رز پر از گل بشه و گلاي درشت داشته باشه بايد هرسشون كرد(البته نه شديد و يك باره به مرور و با در نظر گرفتن فصل چون گياها هرس يك باره و شديدو تحمل نميكنن) و يكي هم كود دهي خيلي خيلي براشون مهمه .![]()
مرسی از راهنماییت عزیزم.
فصل هرسش کی هست؟؟؟اسفند ماه؟؟؟
هرسش چه جور باشه که شدید نباشه؟؟؟؟
راستی میگم تو باغچمون کنار بوته ها درخت خرمالو داریم.این درخت از بس ریشه هاش همه جای حیاطو گرفته و وحشتناک سفته،شاید نمیذاره اونا رشد کنن.هان؟؟؟درست میگم؟؟؟
آخه درخت انجیرمون هم ضعیف شده.برگاش سریع میریزندوخیلی هم کن هستن و میوه هاش هم ریزو کمند؟؟؟به خاطره خرمالوست؟آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |