شرمند من اسم اینارو نشنیدم اما براتون سرچ میکنمکسی نیست که تفاوت رو بدون من رشتم زراعتو اصلاحه و از نزدیک این دو گیاهو ندیدم اینجا با چند تا عکس باهاش آشنا شدم اگه سوال ابتدایی هم هست معذرت میخوام
دوستان سلام
آبیاری درختان میوه به چه صورته
هرچندررواحتیاج به آبیاری دارن؟
پاجوش هاشو جدا کن ...قامحمدرضا
منظورت ازمنطقه چیه؟اگرمنطورت شهرمحل زندگیه که خودت میدونی
نمیدونم خاکش چیه ولی دوسه روزی که ازآبیاریش بگذره برگهاش پژمرده به نظرمیان
اگر توع درختش مهمه... اناروانگوروانجیر داریم
یه سوال دیگه هم دارم
الوئه ورا چطوری تکثیرمیشه؟
قامحمدرضا
منظورت ازمنطقه چیه؟اگرمنطورت شهرمحل زندگیه که خودت میدونی
نمیدونم خاکش چیه ولی دوسه روزی که ازآبیاریش بگذره برگهاش پژمرده به نظرمیان
اگر توع درختش مهمه... اناروانگوروانجیر داریم
یه سوال دیگه هم دارم
الوئه ورا چطوری تکثیرمیشه؟
دوستان سلام
آبیاری درختان میوه به چه صورته
هرچندررواحتیاج به آبیاری دارن؟
سلام
من بعد چند وقت دوباره اومدم
باید یکی از بچه ها باشه که نزدیک شما باشه ....سلام.
من یک مهندس عمران هستم.به زیبایی منظر خیلی اهمیت میدم.توی پروژه ای که دارم اجرا میکنم حدود 200 تا درخت گردو با قدمت 20 سال به بالا وجود داره که متاسفانه دارن خشک میشن.کی مایله با من برای احیا دوبارشون همکاری کنه؟
سلام.
من یک مهندس عمران هستم.به زیبایی منظر خیلی اهمیت میدم.توی پروژه ای که دارم اجرا میکنم حدود 200 تا درخت گردو با قدمت 20 سال به بالا وجود داره که متاسفانه دارن خشک میشن.کی مایله با من برای احیا دوبارشون همکاری کنه؟
سلام.
سلام.
سلام دوست عزیز رشته من طراحی فضای سبزه خوشحال میشم کمک کنمسلام به دوستان
لطفا در ضمینه طراحی میدانی بیضی شکل به مساحت 4450 متر مربع که المان وسط میدان (درست مرکز بیضی) به مساحت 970 متر مربع قرار دارد که از مساحت کل کم میشود اگر طرح خاصی دوستان دارند راهنمایی کنند
ضمنا از انواع گلهای فصلی و چمن و درخت یا درختچه می تونند برای طراحی استفاده کنند
سلامسلا م بچه ها
من ترم 7 ام و یه تصمیم جدی گرفتم که امسال حتما ارشد(ابیاری زهکشی) با رتبه خوب قبول بشم در نتیجه باید از همین حالا شروع کنم . میخوام ببینم از چه درسایی شروع کنم بهتره ؟ فعلا فقط بخونم یا همراه با تست هم باشه؟ به هر حال ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم. مخصوصا دوستانی که امسال شرکت کردند.
منتظرم!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |