سلام
من یه خلاصه از مقایسه و تفاوت غلظت عناصر در برگ های بالغ و جوان می خواستم
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام. دوستان میشه از روش ارجحیت سرمایه گذاری و بودجه بندی جزئی برای مقایسه دو تیمار استفاده کرد؟؟؟
سلام
من یه خلاصه از مقایسه و تفاوت غلظت عناصر در برگ های بالغ و جوان می خواستم
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام دوستان. مواد جامد محلول بر پایه بریکس که با TSS نشونش میدند مخفف چه کلمه انگلیسیه؟؟هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم. خودم فکر میکنم شاید total soulble solid باشه؟؟![]()
دوستان با عرض پوزش یک سوال دیگه
قیمت هر متر مکعب آب در بخش کشاورزی چقدره؟؟از یه منبع معتبر میخوام چون هر چقدر سرچ میکنم رقم ها همش متفاوته![]()
سلام بزرگواران.
من از (درخت) (درخچه) گل یخ قلمه زدم. این قلمه رو تو فضای اتاق نگهداری کنم و یا اینکه تو محیط بیرون هم میتونم نگهش دارم؟!
یعنی پشت پنجره نباشه! نور اتاق براش کافی هست؟!سلام
توی اتاق نگهداری کنین... وایشاله یه ماه بعد از سیزده بدر به محیط طبیعی منتقلش کنین....البته جایی مستقرش کنین که در معرض آفتاب مستقیم تابستون نباشه
یعنی پشت پنجره نباشه! نور اتاق براش کافی هست؟!
سلام یه نگاهی به این لینک ها بندازید . ولی اگه نوع گیاه رو بگید بهتر می تونید سرچ کنیدسلام دوستان من دنبال چندتا تحقیق هستم درباره گیاهان مرتعی کسی میتونه کمکم کنه
یه سوال ...
در ارجاع پایان نامه ها !! این کلمه" چاپ نشده "چیه ؟!!
باید برای همه ارجاع دادن پایان نامه بنویسیم ؟!!
جایی چاپ نشدده منظور مجله علمی معتبر ؟؟! من نمیدونم اصلا مقاله شده این پایان نامه یا نه !!یه جواب....
وقتی ارجاعی که دارید میدید جایی چاپ نشده بعد از اینکه مشخصاتشو طبق اون چارت خاص نوشتین آخرش داخل پرانتز مینوسین: پلی کپی
جایی چاپ نشدده منظور مجله علمی معتبر ؟؟! من نمیدونم اصلا مقاله شده این پایان نامه یا نه !!
بعد پلی کپی مال پایان نامه خارجیه مگه نه ؟ تو فارسی همون چاپ نشده اره؟!
آقا من اصلا نمیدونم این پایان نامه چاپ شده یا نه !! ننویسم موردی هست ؟!نه فقط مجلات علمی.. هر جایی ممکنه یه موضوعی چاپ بشه مثلا بصورت کتاب یا نشریه و هرچیزی که توی این مایه ها باشه...پلی کپی به نظرم معتبر تره هرچند چاپ نشده هم بنویسید موردی نداره
سلام دوستان CRF که ضریب بازگشت سرمایه هست مخفف چه کلمه ای است. Coefficient Rate ... نمیدونم F مخفف چه کلمه ای است؟؟؟![]()
سلام دوستان CRF که ضریب بازگشت سرمایه هست مخفف چه کلمه ای است. Coefficient Rate ... نمیدونم F مخفف چه کلمه ای است؟؟؟![]()
سلام. آخرین سطح زیرکشت آبیاری قطره ای در ایران و یا در جهان چقدره؟؟کسی رفرنسی داره؟؟من پیدا کردم اما آمار جدید نیست.
میگن یه روزی ملانصرالدین گفت اینجا زیر پای من دقیقا نقطه وسط کره زمینه!!
اطرافیانش گفتن از کجا مطمئنی؟!
گفت: اگه باور ندارین بیاین از دو طرف گز کنین ببینین راست میگم یا دروغ!
این حکایت توی مباحثی که توشون آمار ارائه میشه وجود داره... آمارهای ما در بهترین حالات حدودی به موضوع اشاره میکنن
ساده است زهکششو کم کن!!!سلام دوستان
یک سوالی داشتم. قلمه ای که از گیاi زدمT گفته شده تو ماسه شسته شده باید باشه. حالا که بهش آب میدم اصلا آب رو نگه نمیداره! باید چی کار کنم؟!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |