مشاوره، سوال و درخواست مطالب مهندسی کشاورزی ...

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام
من یه خلاصه از مقایسه و تفاوت غلظت عناصر در برگ های بالغ و جوان می خواستم
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم

سلام
من خیلی خوب نگشتم. فقط یک سری مقاله پیدا کردم که امیدوارم به درد بخورن! شاید منابعشون بهتر از این ها باشه. به هر حال این مقاله ها رو براتون فرستادم. امیدوارم کاربرد داشته باشه و وقتتونو نگرفته باشه :gol:

پیوست ها

• z.jafary.rar
    0 بایت · بازدیدها: 0

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

پیوست ها

• 560138363z04.pdf
    555.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
من یه خلاصه از مقایسه و تفاوت غلظت عناصر در برگ های بالغ و جوان می خواستم
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم

سلام
میبخشید من با اجازه یه توضیح بدم که نظر شخصی خودمه

حتما کسی از شما این موضوع رو خواسته...کلا طرح همچین سوالاتی در جایگاه بحثهای مقدماتیه... علتشم اینه:

اول اینکه در گیاهان متفاوت این مقایسه متفاوته

دوم، در شرایط فیزیکی(مث کیفیت محیط و شدت نور و..) و شرایط شیمیایی مث کیفیت خاک این مقدار متفاوته

مثلا در مناطقی که شدت آفتاب و طول روز بیشتر میشه عناصری مث ریزمغذیها و حتی پتاسیم بیشتر در بافتها نمایان هستن

در مورد شرایط شیمیایی خاک یه مثال میزنم...یکی از مهمترین عناصر میکرویی که انسان لازم داره سلنیوم هست...توی منابع هم که بگردین مثلا گفته میشه فلان میوه و یا فلان ماده سلنیوم داره....اما زمانی اون ماده سلنیوم داره که توی خاکی که رشدکرده به حد کافی سلنیوم وجود داشته باشه...د رمورد همین سلنیوم کشور چین و حتی روسیه کمبودشو توی محصولات تولیدیشون دارن...اما خاکهای امریکا از بابت این عنصر مشکلی ندارن...

خلاصه که بخوام بگم باید چهارچوب هم مطرح بشه که توی چه شرایطی وچه نوع گیاهی

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان. مواد جامد محلول بر پایه بریکس که با TSS نشونش میدند مخفف چه کلمه انگلیسیه؟؟هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم. خودم فکر میکنم شاید total soulble solid باشه؟؟:confused:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام دوستان. مواد جامد محلول بر پایه بریکس که با TSS نشونش میدند مخفف چه کلمه انگلیسیه؟؟هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم. خودم فکر میکنم شاید total soulble solid باشه؟؟:confused:

سلام
هر وقت اسم بریکس اومد از فاز محلول مطلق ذهنتون رو خارج کنینو برین توی فاز مواد معلق...اصلا بریکس یعنی درصد وزنی مواد جامد معلق در یک مایع به وزن کل...ربطی به محلول نداره...

پس بهتره بگیم مواد جامد معلق:
total suspended solids = tss

در مورد مواد جامد محلول اصطلاح tds که مخفف total dissolved solids هست بکار میره

فرق این دوتا هم توی این موضوعه که در tss ذرات از صافی 2 میکرونی عبور نمیکنن اما در tds عبور میکنن

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان. کسی راجب به روش منفعت به هزینه و روش ارزش فعلی رفرنسی داره معرفی کنه؟؟ با مثال این روشها رو توضیح داده باشه واسه ارزیابی اقتصادی یه پروژه میخوام.

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان با عرض پوزش یک سوال دیگه
قیمت هر متر مکعب آب در بخش کشاورزی چقدره؟؟از یه منبع معتبر میخوام چون هر چقدر سرچ میکنم رقم ها همش متفاوته:redface:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
دوستان با عرض پوزش یک سوال دیگه
قیمت هر متر مکعب آب در بخش کشاورزی چقدره؟؟از یه منبع معتبر میخوام چون هر چقدر سرچ میکنم رقم ها همش متفاوته:redface:

توی بودجه94 رو نمیدونم اما توی یه مصاحبه20 آبان امسال از قائم مقام وزیر نیرو این عدد کمتر از 8 تومن برا هر متر مکعب گفته شده

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام بزرگواران. :gol:
من از (درخت) (درخچه) گل یخ قلمه زدم. این قلمه رو تو فضای اتاق نگهداری کنم و یا اینکه تو محیط بیرون هم میتونم نگهش دارم؟!

سلام

توی اتاق نگهداری کنین... وایشاله یه ماه بعد از سیزده بدر به محیط طبیعی منتقلش کنین....البته جایی مستقرش کنین که در معرض آفتاب مستقیم تابستون نباشه

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام

توی اتاق نگهداری کنین... وایشاله یه ماه بعد از سیزده بدر به محیط طبیعی منتقلش کنین....البته جایی مستقرش کنین که در معرض آفتاب مستقیم تابستون نباشه
یعنی پشت پنجره نباشه! نور اتاق براش کافی هست؟!

fakhna

عضو جدید
سلام دوستان من دنبال چندتا تحقیق هستم درباره گیاهان مرتعی کسی میتونه کمکم کنه

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
یه سوال ...

در ارجاع پایان نامه ها !! این کلمه" چاپ نشده "چیه ؟!!
باید برای همه ارجاع دادن پایان نامه بنویسیم ؟!!

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
یه سوال ...

در ارجاع پایان نامه ها !! این کلمه" چاپ نشده "چیه ؟!!
باید برای همه ارجاع دادن پایان نامه بنویسیم ؟!!

یه جواب....
وقتی ارجاعی که دارید میدید جایی چاپ نشده بعد از اینکه مشخصاتشو طبق اون چارت خاص نوشتین آخرش داخل پرانتز مینوسین: پلی کپی

eliot -esf

کاربر ممتاز
یه جواب....
وقتی ارجاعی که دارید میدید جایی چاپ نشده بعد از اینکه مشخصاتشو طبق اون چارت خاص نوشتین آخرش داخل پرانتز مینوسین: پلی کپی
جایی چاپ نشدده منظور مجله علمی معتبر ؟؟! من نمیدونم اصلا مقاله شده این پایان نامه یا نه !!
بعد پلی کپی مال پایان نامه خارجیه مگه نه ؟ تو فارسی همون چاپ نشده اره؟!

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
جایی چاپ نشدده منظور مجله علمی معتبر ؟؟! من نمیدونم اصلا مقاله شده این پایان نامه یا نه !!
بعد پلی کپی مال پایان نامه خارجیه مگه نه ؟ تو فارسی همون چاپ نشده اره؟!

نه فقط مجلات علمی.. هر جایی ممکنه یه موضوعی چاپ بشه مثلا بصورت کتاب یا نشریه و هرچیزی که توی این مایه ها باشه...پلی کپی به نظرم معتبر تره هرچند چاپ نشده هم بنویسید موردی نداره

eliot -esf

کاربر ممتاز
نه فقط مجلات علمی.. هر جایی ممکنه یه موضوعی چاپ بشه مثلا بصورت کتاب یا نشریه و هرچیزی که توی این مایه ها باشه...پلی کپی به نظرم معتبر تره هرچند چاپ نشده هم بنویسید موردی نداره
آقا من اصلا نمیدونم این پایان نامه چاپ شده یا نه !! ننویسم موردی هست ؟!

behzad/sh

عضو جدید
بچه ها سلام...خوبین؟;)
من یه پوستر ترویجی چند نظری میخواستم..موضوعش هم در مورد معضلات کشاورزی...حالا کدوم معضل باشه مهم نیس..یکی از معضلات..خیلی عجله دارم واسش.ممنون;)

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان CRF که ضریب بازگشت سرمایه هست مخفف چه کلمه ای است. [FONT=&quot]Coefficient Rate ... نمیدونم F مخفف چه کلمه ای است؟؟؟:confused:[/FONT]

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. آخرین سطح زیرکشت آبیاری قطره ای در ایران و یا در جهان چقدره؟؟کسی رفرنسی داره؟؟من پیدا کردم اما آمار جدید نیست.

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام. آخرین سطح زیرکشت آبیاری قطره ای در ایران و یا در جهان چقدره؟؟کسی رفرنسی داره؟؟من پیدا کردم اما آمار جدید نیست.

میگن یه روزی ملانصرالدین گفت اینجا زیر پای من دقیقا نقطه وسط کره زمینه!!

اطرافیانش گفتن از کجا مطمئنی؟!

گفت: اگه باور ندارین بیاین از دو طرف گز کنین ببینین راست میگم یا دروغ!

این حکایت توی مباحثی که توشون آمار ارائه میشه وجود داره... آمارهای ما در بهترین حالات حدودی به موضوع اشاره میکنن

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میگن یه روزی ملانصرالدین گفت اینجا زیر پای من دقیقا نقطه وسط کره زمینه!!

اطرافیانش گفتن از کجا مطمئنی؟!

گفت: اگه باور ندارین بیاین از دو طرف گز کنین ببینین راست میگم یا دروغ!

این حکایت توی مباحثی که توشون آمار ارائه میشه وجود داره... آمارهای ما در بهترین حالات حدودی به موضوع اشاره میکنن

فرمایش شما کاملا صحیح است اما نمیدونم چرا بعضیا همین آمار حدودی هم براشون خیلی اهمیت داره. که ما مجبوریم بگردیم دنبالش:confused:

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان:gol:
یک سوالی داشتم. قلمه ای که از گیاi زدمT گفته شده تو ماسه شسته شده باید باشه. حالا که بهش آب میدم اصلا آب رو نگه نمیداره! باید چی کار کنم؟!
:D

eliot -esf

کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:
یک سوالی داشتم. قلمه ای که از گیاi زدمT گفته شده تو ماسه شسته شده باید باشه. حالا که بهش آب میدم اصلا آب رو نگه نمیداره! باید چی کار کنم؟!
:D
ساده است زهکششو کم کن!!!