سلام دوست عزیزم
یه سری مبحث هست که به صورت پی دی اف هست
میخوای ؟
جزوه ی تکنولوژی قند دکتر بهزاد رو دارم تایپ میکنم
و هر جلسه رو در یه فایل قرار دادم
برای دانلودش میتونی به وبلاگم بیای
کافیه سرچ کنی
NARGOL وبلاگ صنایع غذایی
بعد در قسمت جزوات و کتاب
پیداش میکنی
سلام
اگه لطف کنید آره میخوام و ممنون میشم
به وبلاگتون هم سر زدم ، خسته نباشید خیلی مطالب خوب و مفیدی داره
سلام دوستان
درمورد قند خرما مطلب می خواستم اگه کسی مطلبی داره لطفا کمکم کنه؟
سلام به همگی
یه موضوع میکروبی واسه پروژه میخوام.مرسی
سلام بچه ها
کسی گزارش کارای درس قند رو داره لینکشو واسم بذاره؟مرسی
مقاله در مورد
mechanism and effect of production of instant yogurt
میخوام.ترجیحا فارسی
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_246.html ]
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-GHOCHANFOOD01-GHOCHANFOOD01_346.html ]
لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_338.html ]
سلام دوست عزیز در مورد کلیات قند خرما روش استخراج کاربردهاش و آزمونهاش می خواستم انگلیسی یا فارسی فرقی نمیکنهسلام دوست عریز در مورد قند خرما مقاله فارسی میخواین یا انگلیسی؟
کاربردش؟
روش استخراجش و ازمون های کیفی و کمی البته به انگلیسی/؟
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به صنایع غذایی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون[/
سلام لطفا این مقالات برام بذارید
http://www.civilica.com/Paper-INC05-INC05_014.html ]
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_775.html ]
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_721.html ]
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-FSS01-FSS01_133.html ]
سلام دوستان من ترم 1 هستم میخواستم در مورد چگونگی دروس انتخابی ترمهای بعدی کمکم کنید
سلام لطفا برای من ساختار سلولیه مخمر.ساقه ی کاج.زبان.تک لپه ای.ریشه الاله.مغز.ریشه ی کندم.نیلوفر ابی.ساقه کدو بزارید باتوضیحاتش لطفا
با سلام من یه سوالی داشتم راجع به کیک اونم اینکه چه جوری میشه فعالیت آبی رو تو کیک کاهش داد؟